O nasıl laf öyle Minikcim! Belki çok yakında herşey düzelecek ama sen dönemsel bi moral bozukluğun yüzünden sınava girmemiş olacaksın! Saçmalama sınav binasının kapısında bırak tüm sıkıntılarını sınava gir, çık sonra üzüleceksen de üzülmeye kaldığın yerden devam edersin...
mecburen giricm ama verim alır mıyım Allah Kerim en yakın dostumla gittim sınava girmezsem beni taksimde sallandırırmışBenceo sınava kesinlikle girmelisin. Buradan dua kampanyası başlatırız. O kadar insanın duasını arkana al da gör bak... Ben seni şahsen tanımazken dua edeceksem, tanıdıkların halini tahmin edebiliyorum:) Herkesten önemli insanın kendisidir. Sevdiklerine bile kendisi iyi ise, mutlu ise yardım edebilir. Şu an senden önemli kimse yok... Bunu düşün ve sakın vazgeçme. Dualarımız seninle, DEĞİL Mİ KIZLAR?
mailimi yolladım size.ben özel mesajla iletirim isteyeneArkadaslar ozel msj yazamiyorum henuz msj sayil dolmamis baska sekillerde nasil anlasabilirz bilmiorum ama bi fikriniz varsa msj atin lutfen mail fln atabilirm mesela
oluruz umarım. kahkahalar atmak istiyorum artıkSeninle durumumuz yaşlarımız aynı hem iş hemde sevgi dünyamız karışıktek umduğum falcıların söylediklerinin çıkması hoş bugüne kadar söylenenler çıktı .
Kala kala bir işle ilgili birde benim angusla ilgili söylediklari kaldı ki onlar biraz sabır dediler hep
1 ayda 5 kilo verdim ver dediği kilomuda vermiş oldum sayesinde geçen gün vapurdan kendimi marmara denizin ortasına bile atmayı düşündüm,çok özlüyorum
bana tuzluk gibisin diyen 175 lik angusumun aksine bana evlenme teklif eden 190 lık bir adam var hayat beklemedik anlarda beklenmedik şeyler yapıyor.
Lütfen kendini topla cumartesi sınava gir ve ona kendi başına bişeyle ryapabildiğini elzem olmadığını göster ,mutlu olucaz bizde birgün
mailimi yolladım size.ben özel mesajla iletirim isteyene
ben de istiyorummm.
ayrıca şu edirnedeki melahati de merak ediyorum.iyi diyenlerde var rezalet diyenlerde.
bende baktırdıgım fal deneyimlerini paylaşayım: taksim melekler kahvesi meryem bişey bilemedi .
taksim zade kafe armagan kesinlikle süper baktı ve bildigi şeyler oldu fakat gelecekle ilgili olanlar çıkmadı.
sembol cadde levent şuanla alakalı çok şey bildi gelecekle alakalı olanları beklemedeyim genel baktırmıştım.
sembol osman bilemedi.
sembol metin enerjisi çok iyi bi adam soru cevap şeklinde baktı sorularım gelecekle ilgiliydi bakıcaz artık :)
yedi tepe üniversitesinin orda bi kafede baktırmıştım kafenin adını hatırlayamadım şimdi baya oldu baktıralı ama oda tutturmuştu baya gelecekle ilgili uzun vadede bişeyler demişti salladı falan olmuştum ama çıkıyor gibi arkadaşımada bişeyler demişti onunkilerde çıkmaya başlamış yeniden gitmeyi düşünüyorum .
göztepe sema idi sanırım oda şuanla alakalı biliyor gelecekle alakalı fos yani baya pahalıya bakıyordu .
bayada falcıya gitmişim heee :))
şu edirnedeki melahat ı merak ediyorum teli olan varsa atabilirmi boşuna onca yolu gitmeyelim hani.
hiç bilgim yok.
cevap yarın yazıcam sana klavye sorunlu uzun yazı yazamıyorum
yeditepe üniversitesinin ordaki kafede bakan adamı bende methini duymuştum.kafenin adını unuttum ama falcının adı Çetin di değil mi? tam yeri telini öğrensek ilersi için düşünebilirim.1 senedir bduydum ama gitmemiştim.
Ayrıca angels burcu için çok kötü dememişlermiydi yoksa başka burcumuydu o?
güzel dileklerin için çok sağol ..
beni anlayan birilerini okumak , var olduklarını bilmek güzel.
hatam dolayısıyla özür diledim ondan, sınav öncesi moral olur diye düşündüm onun varlığı.
o ise kırgın ve kızgın olduğunu üstüne gitmemi söyledi.
bende mevlama sığınıp bırakıyorum akışına. evet c.tesi sınavım var ve ben girmemeyi bile düşünüyorum. tabi c.tesi sabahı belli olur herşey.
bu ruh haliyle başarabileceğimi hiç sanmıyorum ve malum şahısta biliyor c.tesiyi .
tek iyi yanı kilo veriyorumdiyetisyene gerek kalmadı bana zayıfla diyodu , hem ruhumu , hem bedenimi zayıflatıyor.
neler duyuyorum böyle minikdepresifim... ne demek sınava girmiycem...sen aylardır gece gündüz bu sınav için çalışmıyor musun... sırf çalışmak için sosyal hayatından fedakarlık yapıp eve kapanmadın mı... sınava gireceksin ve başaracaksın sen güçlü birisin... ben senin başabileceğine inanıyorum... bu senin yaşadığın ilk acı değil ki sen neleri atlattın bunu atlatacağına aşacağına ben eminim... hepimizin duaları seninle miniğim... sınavdan sonrada başarını gidip kutluyacağız tamam mı minikdepresifim...
hayat boyu elmirayamı danışacaksınız
bu biraz alışkanlık ve kendine özgüven eksikliği yaratır :)
Benim durumum sadece zor bir dönemi daha kolay bir hale getirmek amacıyla seçilmiş bir klavuz yol ömür boyu kendisi yaşam koçum olurmu bilemem ama bir dost olarak kendisiyle görüşmeye devam edeceğimden eminim.Ayrıca danışılan konuda kimse size zorla birşey yaptırtmıyor siz yapıp yapmamayı kendi özgür iradenizle seçiyorsunuz.Yaşam koçluğu kişide sorun yaratma değil olan eksikleri tamamalama çalışmasıdır.Bu çalışmalarda kişi sıkıntılı olduğu durumdan çıkmak için yaşam koçunun yardımıyla çözümü kendisi bulur.Benim eksikliğim oldu sanırım çok detaylı anlatmadığım için bu şekilde düşünmekte haklısınız .Yurt dışında çok yaygın olan bu durum Türkiyede’de çok yeni bir konu olduğu için bilmemekte haklısınız .Çok büyük firmaların üst düzey yöneticilerinin bile düzenli olarak çalıştıkları yaşam koçları vardır.
İyi günler dilerim
tamam evden cıkmadım. kursa düzenli gittim ama kurs dışı defter açmadım.
ama kazanırsam söz beraber kutlıcaz çünkü herkese hatta kendime ragmen kazanmıs olucam
evden çıkmamak ve düzenli kursa gitmek sınavı kazanman için yeterli bence... sınava gireceksin ve başaraksın ben sana inanıyorum miniğim... kendine rağmen değil etrafındaki insanlara rağmen ne varmış senin halinde keşke herkes senin kadar güçlü olabilse ayakta dimdik durabilse sen neleri atlattın bunuda atlatacaksın yeterki kendine güven ve inan... dualarımız seninle... sonra gidicez kızkıza kutlama yapıcaz hem sınavı hem doğumgününü kutluycaz...
tamam evden cıkmadım. kursa düzenli gittim ama kurs dışı defter açmadım.
ama kazanırsam söz beraber kutlıcaz çünkü herkese hatta kendime ragmen kazanmıs olucam
Aşkolsun minikçim yaa, biz geçen akşam ne konuştuk, sen ne yazıyorsun. Hadi ama hani en önemli bizdik ? Biz bize önem vermezken kim bize değer verecek ?
Aşkolsun minikçim yaa, biz geçen akşam ne konuştuk, sen ne yazıyorsun. Hadi ama hani en önemli bizdik ? Biz bize önem vermezken kim bize değer verecek ?
bugün yaptıgımı kendime yediremiyorum. ben resmen iradem dışında hareket ediyorum.
toparlanırım elbet
yeditepe üniversitesinin ordaki kafede bakan adamı bende methini duymuştum.kafenin adını unuttum ama falcının adı Çetin di değil mi? tam yeri telini öğrensek ilersi için düşünebilirim.1 senedir bduydum ama gitmemiştim.
Ayrıca angels burcu için çok kötü dememişlermiydi yoksa başka burcumuydu o?
Yanılmıyorsam siz de aynı yorumları "kılavuzluk" adı altında mercan'ın yaptığını yazmıştınız...
Yanılmıyorsam siz de aynı yorumları "kılavuzluk" adı altında mercan'ın yaptığını yazmıştınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?