İstanbul'da Fal - Falcılar

mecburen giricm ama verim alır mıyım Allah Kerim en yakın dostumla gittim sınava girmezsem beni taksimde sallandırırmış
Arkadaslar ozel msj yazamiyorum henuz msj sayil dolmamis baska sekillerde nasil anlasabilirz bilmiorum ama bi fikriniz varsa msj atin lutfen mail fln atabilirm mesela
mailimi yolladım size.ben özel mesajla iletirim isteyene
oluruz umarım. kahkahalar atmak istiyorum artık

yeditepe üniversitesinin ordaki kafede bakan adamı bende methini duymuştum.kafenin adını unuttum ama falcının adı Çetin di değil mi? tam yeri telini öğrensek ilersi için düşünebilirim.1 senedir bduydum ama gitmemiştim.

Ayrıca angels burcu için çok kötü dememişlermiydi yoksa başka burcumuydu o?

arkadaşa sorucam telini falan bulunca yazarım burdan arkadaş götürmüştü beni

neler duyuyorum böyle minikdepresifim... ne demek sınava girmiycem... sen aylardır gece gündüz bu sınav için çalışmıyor musun... sırf çalışmak için sosyal hayatından fedakarlık yapıp eve kapanmadın mı... sınava gireceksin ve başaracaksın sen güçlü birisin... ben senin başabileceğine inanıyorum... bu senin yaşadığın ilk acı değil ki sen neleri atlattın bunu atlatacağına aşacağına ben eminim... hepimizin duaları seninle miniğim... sınavdan sonrada başarını gidip kutluyacağız tamam mı minikdepresifim...

tamam evden cıkmadım. kursa düzenli gittim ama kurs dışı defter açmadım.
ama kazanırsam söz beraber kutlıcaz çünkü herkese hatta kendime ragmen kazanmıs olucam

kızlarrr ((
dün az daha kör oluyordum (
kafam bir kaç gündür dalgınya evde bulunan bir japon yapıstırıcısı (502) yı yapıstıgı ortuden kurtarmaya calısırken bırden kapagı acıldı ve anlayamadıgım bır sekılde dırek suratıma sıcradı butun yapıstırıcı..yuzume ve ıkı gozume geldı .. hemen yıkadım sonra dıek doktora ama anlatamam nasıl korktum ... öyle aklım havada , kafam dusuncelı mal gibi iş yaparsam olacagı bu... gözümden oluyordum resmen ((

Sevgili Sinerya, çok detaylı anlatıp kimseyi ikna etmeye ihtiyacın yok zaten; takip ettiğim kadarıyla birinin sorduğu soruya karşılık sen kendini anlattın, açık yüreklilikle, senin için yorum yapılabileceği önyargısı yapmadan. Çok da iyi yaptın, umarım zaman zaman bir dostla sohbet etmek, belki omuzunda ağlamak ya da kendisinin bulamadığı cevapları karşısındakinin sorduğu sorularla bulabilme ihtiyacı duyan insanlar seni okuyup yaşam koçluğu ve bu konuda yardımcı olabilecekler hakkında fikir edinirler.

Sevgili üyeler, lütfen yorum yaparken hepimizin zaman zaman aynı duygularla bu sitede dolaştığımızı unutmayalım, yıkıcı eleştiri yapmak birilerine bir şey kazandırmıyordur olsa olsa.
Sevgiler

ama kazanırsam söz beraber kutlıcaz çünkü herkese hatta kendime ragmen kazanmıs olucam

evden çıkmamak ve düzenli kursa gitmek sınavı kazanman için yeterli bence... sınava gireceksin ve başaraksın ben sana inanıyorum miniğim... kendine rağmen değil etrafındaki insanlara rağmen ne varmış senin halinde keşke herkes senin kadar güçlü olabilse ayakta dimdik durabilse sen neleri atlattın bunuda atlatacaksın yeterki kendine güven ve inan... dualarımız seninle... sonra gidicez kızkıza kutlama yapıcaz hem sınavı hem doğumgününü kutluycaz...

seni bıcırık :)
bakalım sınav 17 ocakta acıklancak daha girmeden acıklancagı günü söylüyom.
bu aksamdan sona aksamları olmam.
dua edin bana e'mi ..

güzel yürekli kk hatunları öptüm hepinizi ..

Aşkolsun minikçim yaa, biz geçen akşam ne konuştuk, sen ne yazıyorsun. Hadi ama hani en önemli bizdik ? Biz bize önem vermezken kim bize değer verecek ?

Aşkolsun minikçim yaa, biz geçen akşam ne konuştuk, sen ne yazıyorsun. Hadi ama hani en önemli bizdik ? Biz bize önem vermezken kim bize değer verecek ?

aynen sana katılıyorum b.minem... çok doğru söylüyorsun çok haklısın... gerçi bu söylediklerini uygulamak konusunda ciddi problemlerim var ama olsun...

bugün yaptıgımı kendime yediremiyorum. ben resmen iradem dışında hareket ediyorum.
toparlanırım elbet

Neden kendini suçluyorsun, irade ya da irade dışı, bu kavramları biz yakıştırmışız. Sen o anda istediğini yaptın, çünkü o anın doğrusu buydu. Neden yargılıyorsun kendini ? İyi ki de yaptın, yapmasaydın da için içini yiyecekti "içimden geldiği gibi davranmıyorum" diye.

İnsanız minikim, hem de koca kalpli insan... Ne güzel... Biz ise keyfini sürmek yerine neden, nasıl arıyoruz bunu bozacak. Haksız mıyım ? Önünde bir hedefin var, sayılı gün kaldı, hadi bırak kendini akışa...

angels burcuya dediler kötü diye. ama iyi diyenler de var. biri de benim. gelecek dersen çıkmadı. çıkanı da var forumda çıkmayanı da. hatta bi kız bana 3 kere aynı şeyi dedi olmadı ama filan demişti.
bunun dışında bana çok iyi baktı 4ünde de. şu an ve geçmişiten bahsediyorum. geleceği bilen çıkmadı malesef bende

Yanılmıyorsam siz de aynı yorumları "kılavuzluk" adı altında mercan'ın yaptığını yazmıştınız...

ayrıca fal baktıran birisi değil adeta FALCI olmuşsunuz demek oluyor bu

ben Mercan hanım klavuzluk yapıyor dedim mi ????
bana çıkan ve çıkmayanları yazdım lütfen gereksiz yere topiği karıştırmayın!!!!!

Elmira çıksaydı bana onu yazardım
burda herkes çıkan çıkmayanları yazıyor bu da benim hakkımmm

yaşam koçu dediğiniz şeye gelince evet çok komik geldi bana
Fal ile alakasız şeyler ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…