angels burcuya dediler kötü diye. ama iyi diyenler de var. biri de benim. gelecek dersen çıkmadı. çıkanı da var forumda çıkmayanı da. hatta bi kız bana 3 kere aynı şeyi dedi olmadı ama filan demişti.
bunun dışında bana çok iyi baktı 4ünde de. şu an ve geçmişiten bahsediyorum. geleceği bilen çıkmadı malesef bende
iyimisiniz sizz...
kendinize gelin lütfen 2 saat önce özelden mercan nın numarasını benden istediniz
bu ne küstahlık böylee....
sabah giremedim işyerinde yoğunluk vardı. muazzezin numarasını isteyen arkadaşlara mesaj yolladım. bu arada dediğim gibi ben çok memnun kaldım kendi hikayemi anlattım size. sizde ne olur bilemem o yüzden kimseye kefil olamam bu konuda. ama denemeden bilinmez tabi. bu ay şu elazığdakini telefonla denicem onla ilgili deneyimlerimide yazarım burdan.
Evet ben bugün Dejavudaki Edi ye gittim ,kahve ve tarot baktı başladı anlattı doğruda anlattı isim bildi ,onuda geçelim 2 gün önce verdiğim bir kararı bildi .ileriye yönelik söylediklerini bütün falcılar söylediği için olacağına neredeyse eminim ayrıca soru sorduğum zaman tarotla cevap verdi kesinlikle başından savmadı memnun kaldım pozitifti.erkek bakış açısı almak iyiydi görünce gerilmedim bide iyi elektirik aldım.Birde bazı sorulara Angels Burcu ile aynı cevapları verdi.
evet o diyen kız bendim sanırım valla ben 5 kere gittim gelecek ile ilgili ufak tefek şeyler çıksa da ana olay çıkmadı... Ki ısrarla her gittiğimde aynı şeyleri söylüyor bakalım hala beklemedeyim... Geçmiş konusunda fln evet çok iyi Burcu, tek geçebilirim...
Yeditepe üniversitesinin orada iyi olan adamın adı da Çetin orada da Angel diye bir cafe var orda bakıyordu...
yok yok sen değildin. ama sana da çıkmamış demek ki...
yani burcu tatlı kız. bi de iddia etmese. gelecek bende de çıkmadı bu arada. yanlış anlaşılma olmasın.
ama o kadar kişiye gittim hiç biri çıkmadı. an ve geçmişse tutan kafe falcıları içinde burcu en iyileriydi diyebilirim. bi de pek sevilmiyor sanırım burada ama levent de iyi bana.
geçmişi hiç şaşmadan 5-6 falında da aynen söyledi.
gelecek malesef çıkmadı.
kızlarrr((
dün az daha kör oluyordum(
kafam bir kaç gündür dalgınya evde bulunan bir japon yapıstırıcısı (502) yı yapıstıgı ortuden kurtarmaya calısırken bırden kapagı acıldı ve anlayamadıgım bır sekılde dırek suratıma sıcradı butun yapıstırıcı..yuzume ve ıkı gozume geldı .. hemen yıkadım sonra dıek doktora ama anlatamam nasıl korktum ... öyle aklım havada , kafam dusuncelı mal gibi iş yaparsam olacagı bu... gözümden oluyordum resmen((
Yeni uye oldugum icin ozel mesaj atamiyorum ama facebook ta mercan sayhan yazarsaniz numarasi orada mevcut. Tarot icin 100 TL ucreti ama sanirim murekkep fali fiyati daha farkli. Bahcelievlerde oturuyor bildigim kadariyla. Ben telefonda baktirmistim. Gelmem farkeder mi diye sormustum ama hic farketmeyecegini, istersem evine de gidebilecegimi ama bosuna yorulacagimi soyledi. Size bagli yani. Ben ilk sefer tarot bakip memnun kaldim ama kafama takilan bir sey icin 2. sefer murekkep fali baktirdim. Benimle ilgili bir suru seyi zaten bildigi icin 2. baktirmam cok etkilemedi beni. Bu nedenle murekkep falinin ne kadar iyi oldugunu soyleyemem. Onun soyledigine gore tarottaki belirsizlik murekkep falinda olmuyormus. Yani mesela tarotta 4-5 hafta gibi dedigi sure icin murekkep falinda 3 haftayi biraz geciyor ama 4 hafta olmuyor, daha net goruyorum demisti. her iki bakim da benim 1 saat surmustu tam olarak.
kızlarrr((
dün az daha kör oluyordum(
kafam bir kaç gündür dalgınya evde bulunan bir japon yapıstırıcısı (502) yı yapıstıgı ortuden kurtarmaya calısırken bırden kapagı acıldı ve anlayamadıgım bır sekılde dırek suratıma sıcradı butun yapıstırıcı..yuzume ve ıkı gozume geldı .. hemen yıkadım sonra dıek doktora ama anlatamam nasıl korktum ... öyle aklım havada , kafam dusuncelı mal gibi iş yaparsam olacagı bu... gözümden oluyordum resmen((
Mercan hanımı denemenizi tavsiye ederim ; hiç diğerlerine benzemiyor , bana göre çok dobra bakıyor ...
Ben çok iyiyim teşekkürler; ayrıca sizin "küstah" sıfatı yakıştırmanız benim için önemli değil. Evet bu kadar övülünce Mercan'ın telefonunu istedim, burada telefon istemenin bir sakıncası olduğunu zannetmiyorum, ya da en azından benden istenince insanlara hakaret etme hakkım doğmuyor.
Bir sonraki mesajınıza cevabım : 12.12.2011 saat 23:03'te yazmış olduğunuz bir cevaba istinaden size bu yorumu yaptım. Ben falcı olmadım, olmayacağım ve ayrıca böyle bir yeteneğim yok.
Benim yorumlarımı arada okuduysanız kimseye saldırmak gibi bir şeye ihtiyacım yok, ayrıca bugüne kadar kimseden sizinki gibi bir yorum almadım.
Bu mesajı hakaret ve üslubunuza istinaden cevap hakkım doğduğu için yazım; devam ettiğinizde benden herhangi bir cevap alamayacaksınız.
Sevgiler
bana bilgilerini atarmısın rica etsem bekliyorurmTabi anlatim, kartal minibus yolu uzerinde evi kadinin benim abimin esini goturmus arklari bende o vasita ile gittim kahve 30 sanirim su 50 tarot 100 du ben su baktirdim sonra kursun dokturdum oda ayri fiyat aldi ama. Boyle daha ne anlatim baska kizlar?merakettgnz bisey warsa sorun he buarada kadin cidden beni cok sasirtti be. 6 aydir nisanliyim fakat bundan 3 ay once aileler arasinda cok ciddi tartismalar oldu ve iki tarafta evlenmemizi istemiyor. Kadin bana aynen sole dedi 6 aydir nisanlisin ama sadece 3 ayi guzel gecmis son 3 ay sadece sorun yasamissiniz sayilmio cikmio bu burda dedi sok oldum ve nisanlimin annesinin yaptigi buyunun adini fln herseini soledi....
Her canlı ölümü tadacak diyim bende
Minikim Allah iyiliğini versin :) öperim
arkadaşlar bu yazıyı buraya yaza bileceğim o kadar uzak geliyorduki umudumu tamamen yitirmiştim şu an o kadar mutluyum ki bunu anlatacak kelimeyi dahi bulmakta zorlanıyorum sadece sizlere çok çok teşekkür ediyorum böyle bır topiği açtığınız için ama en çok da ELMİRA"ya teşekkür ediyorum hem bana baktığı o güzel falları için hemde bu sureci atlatmamda tüm samimiyetiyle yanımda olduğu için ""
beklediğim asıl olay gerçekleşti o kadar imkansızdı ki hala inanamıyorum elmiranın verdiği sureler geçmişti çünkü, ama onun dediği hep surelere takılmaydı söylemek kolay diyordum oda sabır diyordu ve aynen dediği gibi oldu.uzun lafın kısası arkadaşlar umudunuzu kesinlikle kaybetmeyin ve surelere gerçekten takılmayın inşallah rabbim hepinizin gönlüne göre verir... umarım buraya bir daha ki girdiğimde size düğün tarihimi açıklığcem hepınizi de düğünume davet edıcem
daha ne dıyeyimki??
arkadaşlar bu yazıyı buraya yaza bileceğim o kadar uzak geliyorduki umudumu tamamen yitirmiştim şu an o kadar mutluyum ki bunu anlatacak kelimeyi dahi bulmakta zorlanıyorum sadece sizlere çok çok teşekkür ediyorum böyle bır topiği açtığınız için ama en çok da ELMİRA"ya teşekkür ediyorum hem bana baktığı o güzel falları için hemde bu sureci atlatmamda tüm samimiyetiyle yanımda olduğu için ""
beklediğim asıl olay gerçekleşti o kadar imkansızdı ki hala inanamıyorum elmiranın verdiği sureler geçmişti çünkü, ama onun dediği hep surelere takılmaydı söylemek kolay diyordum oda sabır diyordu ve aynen dediği gibi oldu.uzun lafın kısası arkadaşlar umudunuzu kesinlikle kaybetmeyin ve surelere gerçekten takılmayın inşallah rabbim hepinizin gönlüne göre verir... umarım buraya bir daha ki girdiğimde size düğün tarihimi açıklığcem hepınizi de düğünume davet edıcem
daha ne dıyeyimki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?