İstanbul'da Fal - Falcılar

evet o diyen kız bendim sanırım valla ben 5 kere gittim gelecek ile ilgili ufak tefek şeyler çıksa da ana olay çıkmadı... Ki ısrarla her gittiğimde aynı şeyleri söylüyor bakalım hala beklemedeyim... Geçmiş konusunda fln evet çok iyi Burcu, tek geçebilirim...
Yeditepe üniversitesinin orada iyi olan adamın adı da Çetin orada da Angel diye bir cafe var orda bakıyordu...

iyimisiniz sizz...
kendinize gelin lütfen 2 saat önce özelden mercan nın numarasını benden istediniz
bu ne küstahlık böylee....

Ben çok iyiyim teşekkürler; ayrıca sizin "küstah" sıfatı yakıştırmanız benim için önemli değil. Evet bu kadar övülünce Mercan'ın telefonunu istedim, burada telefon istemenin bir sakıncası olduğunu zannetmiyorum, ya da en azından benden istenince insanlara hakaret etme hakkım doğmuyor.

Bir sonraki mesajınıza cevabım : 12.12.2011 saat 23:03'te yazmış olduğunuz bir cevaba istinaden size bu yorumu yaptım. Ben falcı olmadım, olmayacağım ve ayrıca böyle bir yeteneğim yok.

Benim yorumlarımı arada okuduysanız kimseye saldırmak gibi bir şeye ihtiyacım yok, ayrıca bugüne kadar kimseden sizinki gibi bir yorum almadım.

Bu mesajı hakaret ve üslubunuza istinaden cevap hakkım doğduğu için yazım; devam ettiğinizde benden herhangi bir cevap alamayacaksınız.
Sevgiler

Cok tesekkur ederim :) Mesaj hakkim olmadigi icin burada cevapliyorum. Merak etme, birini tavsiye etti diye kimseyi sorumlu tutmam cunku zaten olayin garantisi ortada. Fal bu, cok kapilmamak lazim :)

Bende aynı şekilde düşünüyorum bende sürekli ona gidiyorum artık. önceden symbol e falan gidiyodum ama çok yetersiz ordakiler. Benim için falcının isim bilmesi önemli değil doğru yönlendirmesi önemli. isim bilince ne oluyoki :) dejavudaki edi gerçekten yol gösteriyo ve pozitif enerjisi var. Tavsiye ederim kızlar...

yok yok sen değildin. ama sana da çıkmamış demek ki...
yani burcu tatlı kız. bi de iddia etmese. gelecek bende de çıkmadı bu arada. yanlış anlaşılma olmasın.
ama o kadar kişiye gittim hiç biri çıkmadı. an ve geçmişse tutan kafe falcıları içinde burcu en iyileriydi diyebilirim. bi de pek sevilmiyor sanırım burada ama levent de iyi bana.
geçmişi hiç şaşmadan 5-6 falında da aynen söyledi.
gelecek malesef çıkmadı.

Levet hakkında genelde olumsuz şeyler duyduğum için gitmedim... evet cafe falcıları arasında en iyi Burcu... Gerçi evde bakanların da çok aman aman farkı yok bence geleceği bilemiyorlar...

Buyuk gecmis olsun, Allah korumus.
Bende kac kez kaza atlattim. Kalbimi de aklimi da aldi gitti.
Bombos kaldim.

Günaydın arkadaslar.uzun zamandır giremedim topige fakat fal deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Emine Akkaya kadar agzı bozuk bir insan görmedim hayatım da.hiç birsey de bilmiyor.

bayan birde romen Alesa. esenyurtta gayet iyiydi ama cok kısa ve türkcesi cok bozuk pek bişey anlamadım acıkcası iskambille bakıyor. var Derya kuştepede sıradan baktı kötü diyemem. Mürekkep falına gelince ne sacma birsey dedim ama baktırmaktan da alıkoyamadım kendimi. ben sunu söyleyebilirimki hayatımda baktırdıgım en etkileyici faldı. Mercan hanımı aradım mürekkep falı için bana acıklamasını yaptı mantıklı geldi,telefonda bakabildigini hesabına havale yapıp saat verdigini söyledi. sesi cok güven vericiydi tereddüt bile etmeden yatırdım, ne olcak bugüne kadar o kadar para harcadım fala, bide buna baktırayım dedim. VEEE inanın hiç bu kadar etkileyici ve acıklamalı bir fal baktırmamışım ben. resmen 1 bucuk saat hiç susmaksızın anlattı anlattıklarının hepside dogru ve isabetliydi. falı bittikten sonra istedigin kadar soru sorabilirsin dedi tarotla cevap veriyormus sorulara. gerci soracak soru bırakmadı. yaklasık yarım saat de bana nasıl davranmam gerektigini neler yapabilcemi yanlışlarımı dogrularımı tek tek sıraladı. sunu söyleyebilirm ki eger yol göstericİ danışman ve iyi bir yorumcu arıyorsanız kesinlikle düşünmeden Mercan hanımı tavsiye ederim. biraz pahalı ama kat kat helal olsun.

canım benim çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine .

Mercan hanımı denemenizi tavsiye ederim ; hiç diğerlerine benzemiyor , bana göre çok dobra bakıyor ...

Bencede dobra bakıyor mercan hanım. resmen yaptıgım yanlışları tak tak yüzüme vurdu ama tatlı bir dille, anlatım tarzı cok hoştu. nerde nasıl davranmam gerektigini nasıl bir yol çizmeliyim,vs bakımıda cok isabetli.

Siz bence Elmira ile yorumları kabullenemiyorsunuz evet yaşam koçu yaptınız Elmira yı fal baktırmakla aynı şeyler değil yaşam koçluğu...

Mercan hanım falı çok iyi olduğu için ve geçtiğimiz yazdan yorumları tuttuğu için soran arkadaşa yorum yaptım
aynı zamanda bel bağlamamak gerektiğini de yazdım Fal bu sonuçta biraz rahatlamak için hepimiz baktırıyoruz ...
Ayrıca sizin uslubunuza uygun yazdım ....
hoşçakalın ...

Elmira ilgili yorumlarım kesinlikle kişisel değill..
Kimin falı çıkıyorsa onu yazıyorum aynı zamanda çıkmayanlarıda yazıyorum
Falı bugün çıksa gene yazarım ...

bana bilgilerini atarmısın rica etsem bekliyorurm

Dün Çimen benim ayaklarımın altında idi, Bugün üstümde bitiyor .. Görüyormusun? Toprak günahlardan Baska herşeyi örtüyor.

arkadaşlar bu yazıyı buraya yaza bileceğim o kadar uzak geliyorduki umudumu tamamen yitirmiştim şu an o kadar mutluyum ki bunu anlatacak kelimeyi dahi bulmakta zorlanıyorum sadece sizlere çok çok teşekkür ediyorum böyle bır topiği açtığınız için ama en çok da ELMİRA"ya teşekkür ediyorum hem bana baktığı o güzel falları için hemde bu sureci atlatmamda tüm samimiyetiyle yanımda olduğu için ""
beklediğim asıl olay gerçekleşti o kadar imkansızdı ki hala inanamıyorum elmiranın verdiği sureler geçmişti çünkü, ama onun dediği hep surelere takılmaydı söylemek kolay diyordum oda sabır diyordu ve aynen dediği gibi oldu.uzun lafın kısası arkadaşlar umudunuzu kesinlikle kaybetmeyin ve surelere gerçekten takılmayın inşallah rabbim hepinizin gönlüne göre verir... umarım buraya bir daha ki girdiğimde size düğün tarihimi açıklığcem hepınizi de düğünume davet edıcem
daha ne dıyeyimki??

Adina gercekten cok sevindim...acaba ben de mi baktirsam elmiraya :))) yine fal istegim canlandi ya:)) elmira fala uzun bakiyor mu???

Cok cok guzel bir haber. Senin adina cok sevindim canim. Insallah yakinda daha guzel haberlerini aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…