İstanbul'da Fal - Falcılar

mercan hanım kim nerde ve kaça bakıyor merak ettim :)

showar senin adına çok sevindim.seni tanımıyorum ama şu topicte hepimiz kader birliği yaptığımız için birinin iyi haberini alınca seviniyoruz. darısı başıma. param olursa ben de elmiraya gidicem çok merak ettim

Nasıl güzel bir haber, sanki ben yaşadım anlatımından... İnşallah devamı gelir ve düğününü ilan edersin buradan. Mutluluklar, sevgiler

öncelikle hepinize çok ama çok teşekkür ederim darısı başınıza arkadaşlar...
ben elmiraya önce telefonda sonra yüzyüze sonrada msnden baktırdım ve hepsi ortalama 1:5 saat sürdü gayet uzun bekliyor yani
ama yinede karar senin tabi neticede fal işi elektirik meselesi biliyorsun?sana baktır yada baktırma diyemem ama ben elmiradan o elektiriği fazlasıyla aldım
tekrardan butun burdaki arkadaşlara teşekkür ederim...
Adina gercekten cok sevindim...acaba ben de mi baktirsam elmiraya :))) yine fal istegim canlandi ya:)) elmira fala uzun bakiyor mu???

hmm anladim...heralde ben de baktircam gibi :))) cok tesekkur ederim...umarim her sey hepimiz icin cok guzel olur ))

Mercan Sayhan yazarsan facebookta telefonu var. 100 TL bakim ucreti. Henuz bana verdigi sureler dolmadi ama ani cok iyi bildi ve cidden insan onunla konusurken rahatliyor.

Bu arada nur_dan arkadasimdan falci Muazzez in telefonunu almistim. Bugun aradim onu ama kimden aldin numarayi diye sordu. Forumda arkadastan deyince nereden ariyorsunuz diye cikisti bana. Fal bakiyormussunuz dedim ama fal falan bakmiyorum dedi ters bir sekilde. Aramayi dusunen arkadaslara duyurulur :)

Ayrica su msn den fal bakan Gamze hanim hakkinda da bir iki yorumum olacak ama aksami bekliyorum kesin yorum icin. Parayi yatirdigim halde maillerime cevap vermiyor ve msn den yazdigimda da yanitlamiyor. Parami yatirmadilar diye bana dert yanmisti ama insallah ben yaniliyorumdur. Ayni duruma beni dusurmus olabilir mi diye de dusunuyorum fakat gunahina girerim diye de korkuyorum. Bu nedenle aksam online olmasini bekleyip sansimi tekrar deneyecegim ve ona ulasabilirsem de bu yazdiklarim icin ozur dileyecegim.

maalesef topik yine karıştı karışacağı kadar sevgili marly. falcıyı da yaşam koçu yaptılar ya... daha denecek bir söz yok. hem de 300 TL'ye. ama biz eski üyeler bu filmi çok gördük. elmiranın üstüne bukadar çok yazılıp çizilmesi gösteriyor ki, onun da modası geçti geçecek. bu panik belki de ondan. bu forumdan kimler geldi kimler geçti, aynen bu şekilde. hararetli savunucuları var. elmira geleceği tutturamadı değil, anda bile sıfırdı. bekar olan beni evli yaptı. bunu yazmazsam neyi yazacağım? 75 Tl veriyorsanız bekar olduğunuz halde evli olduğunuzu duymak istemezsiniz, çooook haklı olarak. hele ki o çok kötü denen symbol nesil bile böyle bi şey söylemiyorsa. biraz yaşın geçkinse, parmağında yüzük varsa hemen evlisin, hadi ya.. ama bakın benim favorim dediğim falcılar için de başkaları fos diyor. fos da der, boş da der. tıpkı benim elmiraya sıfır da sıfır demem gb. ama boşverelim bence. bırakınız yazsınlar, bırakınız savunsunlar. falcılarla omzunda ağlama yakınlığı kurulduğuna göre durum gerçekten vahim demektir. algıları da sen ne kadar anlatmak istesen de anlamak istedikleri kadar. benim nihal ve dilek iyidir yazdım diye 'diklendiğim' bile iddia edildi ki, senin de mercan için kılavuzluk yapıyo dediğin iddia edilebilir. o yazıdan nasıl diklendiğim sonucu çıkarıldıysa artık... zaten iyi olan bir falcı için bu kadar savaş verilmez. bazılarının kötü yazmasıyla kötü olmayacağı bilinir. iş yapan zaten sessiz sedasız yapar. şu 'elmira'nın telini bana da verir misiniz?' diyen yeni yeni isimler var ya, ah biz bu sayfaları geçmişte okadar çok gördük ki... neyse ki biraz muhakeme yapan ve geçmiş sayfaları 'geçekten' karıştıran iç sesini dinleyip doğru kararı verecektir. ah 'angeledalım' ah... tekrar çıksan da şu forumun tozunu attırsan

tatlım senin adına çok sevindim... umarım çok daha mutlu heyecanlı haberlerini yine buradan alırız... ne kadar güzel bir haber ve umut verdin bize... güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkürler... inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir...

Az once Gamze hanima msn de fal baktirdim yine. Dunya sekeri bir insan. Gelecegi Allah bilir ama iyi geldi guzel seyler duymak :) Ozur dileyecektim bir onceki mesajimda ona ulasamiyorum neler oluyor yazdim diye. Bu da bana ders olsun pesin hukumlu olmamak icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…