Her canlı ölümü tadacak diyim bende
arkadaşlar bu yazıyı buraya yaza bileceğim o kadar uzak geliyorduki umudumu tamamen yitirmiştim şu an o kadar mutluyum ki bunu anlatacak kelimeyi dahi bulmakta zorlanıyorum sadece sizlere çok çok teşekkür ediyorum böyle bır topiği açtığınız için ama en çok da ELMİRA"ya teşekkür ediyorum hem bana baktığı o güzel falları için hemde bu sureci atlatmamda tüm samimiyetiyle yanımda olduğu için ""
beklediğim asıl olay gerçekleşti o kadar imkansızdı ki hala inanamıyorum elmiranın verdiği sureler geçmişti çünkü, ama onun dediği hep surelere takılmaydı söylemek kolay diyordum oda sabır diyordu ve aynen dediği gibi oldu.uzun lafın kısası arkadaşlar umudunuzu kesinlikle kaybetmeyin ve surelere gerçekten takılmayın inşallah rabbim hepinizin gönlüne göre verir... umarım buraya bir daha ki girdiğimde size düğün tarihimi açıklığcem hepınizi de düğünume davet edıcem
daha ne dıyeyimki??
Adina gercekten cok sevindim...acaba ben de mi baktirsam elmiraya :))) yine fal istegim canlandi ya:)) elmira fala uzun bakiyor mu???
öncelikle hepinize çok ama çok teşekkür ederim darısı başınıza arkadaşlar...
ben elmiraya önce telefonda sonra yüzyüze sonrada msnden baktırdım ve hepsi ortalama 1:5 saat sürdü gayet uzun bekliyor yani
ama yinede karar senin tabi neticede fal işi elektirik meselesi biliyorsun?sana baktır yada baktırma diyemem ama ben elmiradan o elektiriği fazlasıyla aldım
tekrardan butun burdaki arkadaşlara teşekkür ederim...
mercan hanım kim nerde ve kaça bakıyor merak ettim :)
showar senin adına çok sevindim.seni tanımıyorum ama şu topicte hepimiz kader birliği yaptığımız için birinin iyi haberini alınca seviniyoruz. darısı başıma. param olursa ben de elmiraya gidicem çok merak ettim
eprum numarayı yolladı isteyene yollayabilirim:)
ayrıca fal baktıran birisi değil adeta FALCI olmuşsunuz demek oluyor bu
ben Mercan hanım klavuzluk yapıyor dedim mi ????
bana çıkan ve çıkmayanları yazdım lütfen gereksiz yere topiği karıştırmayın!!!!!
Elmira çıksaydı bana onu yazardım
burda herkes çıkan çıkmayanları yazıyor bu da benim hakkımmm
yaşam koçu dediğiniz şeye gelince evet çok komik geldi bana
Fal ile alakasız şeyler ....
Merhaba,
Mümkünse ben istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
ben de istiyorum :)))
tesekkur ederim minikdepresif) yalniz bu elmiranin teli dimi??
hayır degil :) eprumun önerdiği falcının telitesekkur ederim minikdepresif) yalniz bu elmiranin teli dimi??
Yollarsan cok sevinirim cnim :)
hayır degil :) eprumun önerdiği falcının teli
yolluyorum ikinizede elmiranın telini :)
arkadaşlar bu yazıyı buraya yaza bileceğim o kadar uzak geliyorduki umudumu tamamen yitirmiştim şu an o kadar mutluyum ki bunu anlatacak kelimeyi dahi bulmakta zorlanıyorum sadece sizlere çok çok teşekkür ediyorum böyle bır topiği açtığınız için ama en çok da ELMİRA"ya teşekkür ediyorum hem bana baktığı o güzel falları için hemde bu sureci atlatmamda tüm samimiyetiyle yanımda olduğu için ""
beklediğim asıl olay gerçekleşti o kadar imkansızdı ki hala inanamıyorum elmiranın verdiği sureler geçmişti çünkü, ama onun dediği hep surelere takılmaydı söylemek kolay diyordum oda sabır diyordu ve aynen dediği gibi oldu.uzun lafın kısası arkadaşlar umudunuzu kesinlikle kaybetmeyin ve surelere gerçekten takılmayın inşallah rabbim hepinizin gönlüne göre verir... umarım buraya bir daha ki girdiğimde size düğün tarihimi açıklığcem hepınizi de düğünume davet edıcem
daha ne dıyeyimki??
hayır degil :) eprumun önerdiği falcının teli
eprumun önerdiği falcının telini banada gönderirmisin ,bide onu deneyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?