İstanbul'da Fal - Falcılar

Sizin rahatlıkla iyi yada kötü diyebilmeniz kadar doğal bir şekilde bende tecrübelerimden bahsettim olumlu yönde eleştiri yapıyo olmam neden bukadar sizi rahatsız etti hayatımda yaşadığım güzel bir dönemi size açık yüreklilikle anlatmak büyük bir hataymış.İlla olumsuz yönde sizin gibi önyargılı ve ağır konuşmamız mı gerekmekte Elmira yada bir başkası size iyi fal bakamamışsa bu sizinle size fal bakan falcının enerjinizin uyuşmamasından kaynaklanmaktadır hoş bu önyargılı yaklaşımla herhangi birine enerjinizin tutmasını beklemekte biraz aşırı bir durum olur sanırım o parayıda kimse size zorla ödetmiyor.Bu ağır yazılar için diğer forum sakinlerinden özür diliyorum öyle ya da böyle ne de olsa beni yanlış anlamak için ayrı bir gayret göstermeye devam edeceksiniz o nedenle sizin gibi tarafsız geçinip önyargılarının ardına sığınanlar buyrun hep beraber forumun tozunu attırın..

Herkese iyi akşamlar

Bu hanım ne kadara bakıyor? Bilgi vermeniz mümkün mü acaba?

Bende öyle buarada seni daha iyi gördüm bugün bir kaç gün öncesine göre sevindim senin adına valla:)

tşk ederim. yavaş yavaş güçleniyorum. acım kalbimde hapsoldu. gözyaşı yok :)
hayırlısı diyorum , bunada şükür.
ilişkimi tartıyorum.
adım attıgım saniye elmirayı aradım iyi yapmışsın boşver dedi.
o atmazdı dedin atardı ama bu görevi sen almışsın dedi haklıda.
elmiranın öğüdünüde dikkate alarak sessizliği seçtim.
kaybetmeye başladığını hissettiği an gelir demişti, angel burcuda öle demişti.
hoş artık ne olursa olsun modundayım.
naparsa yapsın , beni yıldıramıycak, onunla ya da onsuz nefes almaya devam edicem.
Onun bana söylediği bi sözün farkına varıyorum. Gücünün ve sabrının farkında değilsin aşkım demişti.

kizlar bide zuhuratbabadaki orhanla istiklaldeki ranayi deneyen var mi?
yaklasik bir yil once orhana gitmistim ve dedikleri cikmisti...ranaya da bikac kez gittim onun da dedikleri cikti...en son biriyle ilgili ikisi de farkli farkli seyler soyledi...
orhana bi arkadasimla gitmistim..sonradan arkadasimla konusurken baktik ki ikimize de hemen hemen ayni seyleri soylemis...soylediklerinin cogu da olumsuzdu.ayrica ikimize de her sey icin ilkbahari beklememizi soyledi...bu sefer memnun kalmadik acikcasi ve soylediklerinin de cikmasini istemiyorum..tabi daha once soyledigi ciktigi icin tereddutum var.
rananin ise dedikleri olumluydu ve orhanin soylediklerinin aksini soyledi...rananin da gecen soyledikleri hep cikmisti ama bilemedim simdi hangisininki cikar...aranizda onlari deneyen var mi???

sanırım 2008 di bi falcıya gitmiştim.
birrinden cok hoslanıyordum. bizim muhitteydi falcı.
bişiler sölemişti ama o anla alakası yoktu, hoslandıgım kişi ilede. aman dedim gectim bugün aklıma geldi. benim eski sevgilimi şu an acı çektiren adamı anlatmış bana nasıl hatırladım yıllar sonra bu kadar ayrıntıyı bilmiyom
artık eski sevgilim dicem ona bulamam herhal kadını ya

çok sevindim en azından birimiz mutlu olmuş ,sabrın sonu selamettir umarım bende şu bikaç ayı atlatabilirim ve sonunda söylenenler gerçek olur şu anda banada çok uzak geliyor,o kadar ki değil görmek sesini bile duyamıyorum bizi bu duruma getirenleri allah ıslah etsin

Banada bekle dediler ama en zorlandığım şeyde bu zaten sabrımı deniyor rabbim diyorum başkada bişi demiyorum ama çok üzülüyorum ,her gece ağlayarak uyuyorum uykusuzluktan gözleriminaltı çöktü

Bu yaşadığın herşeyin şuan sana acı versede mutlaka bir sebebi var öyle düşün.Bu yaşadıklarından neyin dersini çıkarman gerekiyorsa tecrübe ettiğini kabullen affet gönder.Umarım gönlünden geçen herneyse ona sahip olursun:)

Kızlarr buradan ve özelden geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çoook teşekkür ederimm.. Gözlerim daha iyi acımıyo artık en azından :))
Benim esas oglanda pas vermıyor bana , aradım bugün bakim napıcak diye ama tık yok, bıraz nasılsın ıyımısın dıye konustuktan sonra yogunum sonra konusalım mı dedı, bende tamam dedım...kapattım..sonrada maıl attım merak etmıstım nasıl oldugunu , ben ıyı degılım boyle boyle bır kaza atlattım dedım... cevap yazmadı.. günahını almıyım ama muhtemelen duygu somurusu yaptım sandı..Oysa ben paylasmak ıstemıstım sadece.. Neyse bılmıorum ne olur ne bıter ama , bir küslüğün sebebi olmak ve kendını affettırmeye calısmak kötü bir durum... Umarım çıkan fal haberi veren ve mutluluktan uçan arkadasımız gibi hepimizin güzel falları cıkar...
Melisinki de çıksın banaa yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldım artıkın yaffffff ((((((((((((

Banada bekle dediler ama en zorlandığım şeyde bu zaten sabrımı deniyor rabbim diyorum başkada bişi demiyorum ama çok üzülüyorum ,her gece ağlayarak uyuyorum uykusuzluktan gözleriminaltı çöktü
ben cayip bi yaratığım ayrılır ayrılmaz unutma derdine düşüyorum. dönme ihtimalini gözden cıkarıyorum acımı ona göre cekiyoorum. ya da öleydim. ah bide hergün görmesem süper olcak.
gözden ırak gönüldende ırak bende. tebi bunu o cancan bilmiyo :)
sabırrrr sabırrrr
ben ya eski fırlama minik olcam ya da onunla birlikteyken ki ağır hanfendü abila
du bakem ne olcak :)
bu arada dengesizim, v kayışım koptu
oda şok olcak bugün görmedi beni salı zırlayan minik p.be kahkaha atan minik

tşk ederim, kalbimizden gecenler gercek olsun :)

ben yeni evlenme teklifi bile aldım evlensem davetiyeyi de bu benim angus a mı göndersem bilemedim valla
ama herşeyin düzelmesini o kadar çok istiyorum ki kalbimizden geçen bizim için hayırlı olan olsun :2:

ben yeni evlenme teklifi bile aldım evlensem davetiyeyi de bu benim angus a mı göndersem bilemedim valla
ama herşeyin düzelmesini o kadar çok istiyorum ki kalbimizden geçen bizim için hayırlı olan olsun :2:

bizim için hayırlısı neyse o olsun. ondan daha cok mutlu edicek biri varsa kaderimde o anguscan rahatca cekip gidebilir.

bu kadar cabuk vazgecilmeyi hazmedemiyorum, sınav öncesi bu yasattıklarını kabul edemiyorum.
yorgunum,dua ediyorum ve şemsin kuralını hatırlıyorum.
hayat seni dönülmez bir noktaya getirdiğinde sakın vazgecme hayatının değişeceği andır.
aman ben gidiyom deli deli yazıyom :) uyuyım eccüg

Arkadaşlar merhaba,Elmira ve Mercan hanımdan başka telefonda fal bakan falcı varmı? Varsa ne olur burada paylaşın. Merakla bekliyorum teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…