maalesef topik yine karıştı karışacağı kadar sevgili marly. falcıyı da yaşam koçu yaptılar ya... daha denecek bir söz yok. hem de 300 TL'ye. ama biz eski üyeler bu filmi çok gördük. elmiranın üstüne bukadar çok yazılıp çizilmesi gösteriyor ki, onun da modası geçti geçecek. bu panik belki de ondan. bu forumdan kimler geldi kimler geçti, aynen bu şekilde. hararetli savunucuları var. elmira geleceği tutturamadı değil, anda bile sıfırdı. bekar olan beni evli yaptı. bunu yazmazsam neyi yazacağım? 75 Tl veriyorsanız bekar olduğunuz halde evli olduğunuzu duymak istemezsiniz, çooook haklı olarak. hele ki o çok kötü denen symbol nesil bile böyle bi şey söylemiyorsa. biraz yaşın geçkinse, parmağında yüzük varsa hemen evlisin, hadi ya.. ama bakın benim favorim dediğim falcılar için de başkaları fos diyor. fos da der, boş da der. tıpkı benim elmiraya sıfır da sıfır demem gb. ama boşverelim bence. bırakınız yazsınlar, bırakınız savunsunlar. falcılarla omzunda ağlama yakınlığı kurulduğuna göre durum gerçekten vahim demektir. algıları da sen ne kadar anlatmak istesen de anlamak istedikleri kadar. benim nihal ve dilek iyidir yazdım diye 'diklendiğim' bile iddia edildi ki, senin de mercan için kılavuzluk yapıyo dediğin iddia edilebilir. o yazıdan nasıl diklendiğim sonucu çıkarıldıysa artık... zaten iyi olan bir falcı için bu kadar savaş verilmez. bazılarının kötü yazmasıyla kötü olmayacağı bilinir. iş yapan zaten sessiz sedasız yapar. şu 'elmira'nın telini bana da verir misiniz?' diyen yeni yeni isimler var ya, ah biz bu sayfaları geçmişte okadar çok gördük ki... neyse ki biraz muhakeme yapan ve geçmiş sayfaları 'geçekten' karıştıran iç sesini dinleyip doğru kararı verecektir. ah 'angeledalım' ah... tekrar çıksan da şu forumun tozunu attırsan
aman boşverin yahu negatifler , negatifleri çekiyor
seviyorum ben elmirayı.
yolladım :)
Kizlar slm, 2 3 hafta once bir falciya goturulduk kahve tarot su hepsine bakiyor. Kendi evinde bakiyor kadin ve ben inanin cok memnun kaldim falcimi desem ne desem bilemedim ama bana buyu yapildigini ve kursun dokturmem gerektigini soledi bunun disinda buyuyu yapanin adina varana kadar verdi bir suru seyi bildi gecmisi bilmeleri tuhaf deil biliyorlar gelecek icin soledikleride yasayarak ogreniyorum ve hepsi birer birer cikiyor. Herneyse ben geceleri uyuyamiyordum cok korkuyordum buyuden oldugunu soledi kadin ve ben bu derdimi anlatmadigim halde sonra bana kursun doktu ve o gunden beri geceleri cok rahat uyuyorum. Takdiri size kalmis ben paylasmak istedim...
eprum numarayı yolladı isteyene yollayabilirim:)
Bende öyle buarada seni daha iyi gördüm bugün bir kaç gün öncesine göre sevindim senin adına valla:)
arkadaşlar bu yazıyı buraya yaza bileceğim o kadar uzak geliyorduki umudumu tamamen yitirmiştim şu an o kadar mutluyum ki bunu anlatacak kelimeyi dahi bulmakta zorlanıyorum sadece sizlere çok çok teşekkür ediyorum böyle bır topiği açtığınız için ama en çok da ELMİRA"ya teşekkür ediyorum hem bana baktığı o güzel falları için hemde bu sureci atlatmamda tüm samimiyetiyle yanımda olduğu için ""
beklediğim asıl olay gerçekleşti o kadar imkansızdı ki hala inanamıyorum elmiranın verdiği sureler geçmişti çünkü, ama onun dediği hep surelere takılmaydı söylemek kolay diyordum oda sabır diyordu ve aynen dediği gibi oldu.uzun lafın kısası arkadaşlar umudunuzu kesinlikle kaybetmeyin ve surelere gerçekten takılmayın inşallah rabbim hepinizin gönlüne göre verir... umarım buraya bir daha ki girdiğimde size düğün tarihimi açıklığcem hepınizi de düğünume davet edıcem
daha ne dıyeyimki??
sanırım 2008 di bi falcıya gitmiştim.
birrinden cok hoslanıyordum. bizim muhitteydi falcı.
bişiler sölemişti ama o anla alakası yoktu, hoslandıgım kişi ilede. aman dedim gectim bugün aklıma geldi. benim eski sevgilimi şu an acı çektiren adamı anlatmış bana nasıl hatırladım yıllar sonra bu kadar ayrıntıyı bilmiyom
artık eski sevgilim dicem onabulamam herhal kadını ya
tşk ederim. yavaş yavaş güçleniyorum. acım kalbimde hapsoldu. gözyaşı yok :)
hayırlısı diyorum , bunada şükür.
ilişkimi tartıyorum.
adım attıgım saniye elmirayı aradım iyi yapmışsın boşver dedi.
o atmazdı dedin atardı ama bu görevi sen almışsın dedi haklıda.
elmiranın öğüdünüde dikkate alarak sessizliği seçtim.
kaybetmeye başladığını hissettiği an gelir demişti, angel burcuda öle demişti.
hoş artık ne olursa olsun modundayım.
naparsa yapsın , beni yıldıramıycak, onunla ya da onsuz nefes almaya devam edicem.
Onun bana söylediği bi sözün farkına varıyorum. Gücünün ve sabrının farkında değilsin aşkım demişti.
eprum numarayı yolladı isteyene yollayabilirim:)
ben cayip bi yaratığım ayrılır ayrılmaz unutma derdine düşüyorum. dönme ihtimalini gözden cıkarıyorum acımı ona göre cekiyoorum. ya da öleydim. ah bide hergün görmesem süper olcak.Banada bekle dediler ama en zorlandığım şeyde bu zaten sabrımı deniyor rabbim diyorum başkada bişi demiyorum ama çok üzülüyorum ,her gece ağlayarak uyuyorum uykusuzluktan gözleriminaltı çöktü
Bu yaşadığın herşeyin şuan sana acı versede mutlaka bir sebebi var öyle düşün.Bu yaşadıklarından neyin dersini çıkarman gerekiyorsa tecrübe ettiğini kabullen affet gönder.Umarım gönlünden geçen herneyse ona sahip olursun:)
ben cayip bi yaratığım ayrılır ayrılmaz unutma derdine düşüyorum. dönme ihtimalini gözden cıkarıyorum acımı ona göre cekiyoorum. ya da öleydim. ah bide hergün görmesem süper olcak.
gözden ırak gönüldende ırak bende. tebi bunu o cancan bilmiyo :)
sabırrrr sabırrrr
ben ya eski fırlama minik olcam ya da onunla birlikteyken ki ağır hanfendü abila
du bakem ne olcak :)
bu arada dengesizim, v kayışım koptu
oda şok olcak bugün görmedi beni salı zırlayan minik p.be kahkaha atan minik
tşk ederim, kalbimizden gecenler gercek olsun :)
ben yeni evlenme teklifi bile aldım evlensem davetiyeyi de bu benim angus a mı göndersem bilemedim valla
ama herşeyin düzelmesini o kadar çok istiyorum ki kalbimizden geçen bizim için hayırlı olan olsun :2:
hayır degil :) eprumun önerdiği falcının teli
eprumun önerdiği falcının telini banada gönderirmisin ,bide onu deneyelim
BANA DA TELİ YOLLAYABİLİR MİSİNİZ
TEŞEKKÜRLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?