bizim için hayırlısı neyse o olsun. ondan daha cok mutlu edicek biri varsa kaderimde o anguscan rahatca cekip gidebilir.
bu kadar cabuk vazgecilmeyi hazmedemiyorum, sınav öncesi bu yasattıklarını kabul edemiyorum.
yorgunum,dua ediyorum ve şemsin kuralını hatırlıyorum.
hayat seni dönülmez bir noktaya getirdiğinde sakın vazgecme hayatının değişeceği andır.
aman ben gidiyom deli deli yazıyom :) uyuyım eccüg
Kizlar slm, 2 3 hafta once bir falciya goturulduk kahve tarot su hepsine bakiyor. Kendi evinde bakiyor kadin ve ben inanin cok memnun kaldim falcimi desem ne desem bilemedim ama bana buyu yapildigini ve kursun dokturmem gerektigini soledi bunun disinda buyuyu yapanin adina varana kadar verdi bir suru seyi bildi gecmisi bilmeleri tuhaf deil biliyorlar gelecek icin soledikleride yasayarak ogreniyorum ve hepsi birer birer cikiyor. Herneyse ben geceleri uyuyamiyordum cok korkuyordum buyuden oldugunu soledi kadin ve ben bu derdimi anlatmadigim halde sonra bana kursun doktu ve o gunden beri geceleri cok rahat uyuyorum. Takdiri size kalmis ben paylasmak istedim...
Minikdepresif'ciğim seni gördüğüme sevindim. Bana e-mail adresini yazar mısın, sana sınavın ile ilgili yazmak istediğim birşey var
Rica etsem, ben de telefon numarasını alabilir miyim? Teşekkürler...
Minikdepresif'ciğim seni gördüğüme sevindim. Bana e-mail adresini yazar mısın, sana sınavın ile ilgili yazmak istediğim birşey var
telefonunuda yolladım falcının , kendi mailimide yolladım :)
Kizlar slm, 2 3 hafta once bir falciya goturulduk kahve tarot su hepsine bakiyor. Kendi evinde bakiyor kadin ve ben inanin cok memnun kaldim falcimi desem ne desem bilemedim ama bana buyu yapildigini ve kursun dokturmem gerektigini soledi bunun disinda buyuyu yapanin adina varana kadar verdi bir suru seyi bildi gecmisi bilmeleri tuhaf deil biliyorlar gelecek icin soledikleride yasayarak ogreniyorum ve hepsi birer birer cikiyor. Herneyse ben geceleri uyuyamiyordum cok korkuyordum buyuden oldugunu soledi kadin ve ben bu derdimi anlatmadigim halde sonra bana kursun doktu ve o gunden beri geceleri cok rahat uyuyorum. Takdiri size kalmis ben paylasmak istedim...
Arkadaslar ozel msj yazamiyorum henuz msj sayil dolmamis baska sekillerde nasil anlasabilirz bilmiorum ama bi fikriniz varsa msj atin lutfen mail fln atabilirm mesela
eee kizlar yok mu baska cikan fal haberi???
arkadaşlar bu yazıyı buraya yaza bileceğim o kadar uzak geliyorduki umudumu tamamen yitirmiştim şu an o kadar mutluyum ki bunu anlatacak kelimeyi dahi bulmakta zorlanıyorum sadece sizlere çok çok teşekkür ediyorum böyle bır topiği açtığınız için ama en çok da ELMİRA"ya teşekkür ediyorum hem bana baktığı o güzel falları için hemde bu sureci atlatmamda tüm samimiyetiyle yanımda olduğu için ""
beklediğim asıl olay gerçekleşti o kadar imkansızdı ki hala inanamıyorum elmiranın verdiği sureler geçmişti çünkü, ama onun dediği hep surelere takılmaydı söylemek kolay diyordum oda sabır diyordu ve aynen dediği gibi oldu.uzun lafın kısası arkadaşlar umudunuzu kesinlikle kaybetmeyin ve surelere gerçekten takılmayın inşallah rabbim hepinizin gönlüne göre verir... umarım buraya bir daha ki girdiğimde size düğün tarihimi açıklığcem hepınizi de düğünume davet edıcem
daha ne dıyeyimki??
ben beklemedeyim
ama mucize lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?