İstanbul'da Fal - Falcılar

ben yeni evlenme teklifi bile aldım evlensem davetiyeyi de bu benim angus a mı göndersem bilemedim valla
ama herşeyin düzelmesini o kadar çok istiyorum ki kalbimizden geçen bizim için hayırlı olan olsun :2:

kuzu pazar gitceksek edi ye yarın 11 e kadar ulaş bana telini filan gönder yarın pc tamire gidiyo :) ben aksamları ve h.sonu yokum laptop gelene kadar :)

kuzu pazar gitceksek edi ye yarın 11 e kadar ulaş bana telini filan gönder yarın pc tamire gidiyo :) ben aksamları ve h.sonu yokum laptop gelene kadar :)

kuzum bana özelden mesaj at maiil yada telefon çünkü özel mesaj atamıyorum

miniğim bu edi daha önce arzuhal cafede çalışan edi mi acaba... eğer oysa boşuna gitme derim ben baktırmıştım ama pek memnun kalmadım beğenmedim bence değmez...

bilmem :)
deneyem bende edicanı
yarın aylar aylar sonra elbise giycem gitcem mahkemeye yemin etcem

git dene bakalım yorumlarını paylaşırsın buradan... ayrıca belki benim gittiğim edi değildir bu başkadır bilemem... niye aylar sonra miniğim her zaman giymelisin bence sana çok yakışıyor elbise fotoğraflarını gördüm... bu arada kendini toparlamışsın işte benim tanıdığım minik böyle güçlü...

elbise hoş durmadı :) sıkı rejim vakti artık, onun için degil kendim için:)
işyeri müsait degil ondan giymiyom :)
bakalım hangi editmiş
he iyiyim şükür

işallah site yöneticileri beni engellemez canım ben özelden mesaj atamıyorum malum yüz mü ne olması lazımmış ......................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kurtuluştaki melehat bide tuzlada ki teyzeye baktıranlar varmı nasıllar?
numaralarını bilen varsa bana yollarsa çok sevinirim...

kızlar belki beni hatırlayanlar olur 2-3 ay önce taksimde dileqe qittiqimi söylemiştim...1.5 yıldır iş arıyordum bulamıyordum..bana aralıqın sonuna doqru işe gireceksin demişti...buradaki arkadaşlarda kaile alma dileqi demişlerdi..veeeeeeeee bugün işe girdim kızlarrrr çokk mutluyummmmmmmmm:92::92::92::92::92:

kızlar dün kadınlar kahvesi dileğe gittim, burcumu yaşımı işimi sorduktan sonra sallamaya başladı tamamen hikaye kesinlikle gitmeyin derim.

arkadaşlar dilek tamamen sallıo bende gıttım 2 3 tane şimdiyle ilgili şey soyledi gerisi yalan bursada falcı umut varmış ebru gündeşin falcısı 300 milyona bakıo giden varmı acaba

herkese merhaba ben elmira ya fal baktıranlara sormak istiyorum telefondan baktırmak yüz yüze baktırmak kadar etkili oluyo mu acaba bide gerçekten o kadar para vermeye değer mi yani gelecekle ilgili söyledikleri çıkıyo mu acaba yardımcı olursanız çok sevinirim =(

kızlar uzun zamandır girmiyodum foruma ama öle bi tecrübe yaşadım ki paylaşmak istedim. en kötü falcı için bile böle bişey söylemem ama şunu diycem ki asla ve assla mona lisa cafedeki taner midir nedir ona gitmeyin. önüne gelen her kıza sevgilisi,eşi, dostu için kötü şeyler söyleyip insanın psikolojisini altüst ediyo. hadi benim sevgilim öyle diyelim herkesin sevgilisini aynı şekilde yaftalayıp yolluyo. zaten moral bulmaya gidiyoruz çoğumuz falcıya bikaç güzel şey duymak için. aman diyim sakın yapmayın böle bi hatayı. ben yandım siz yanmayın

buna ek olarak melekler kahvesinde melisa var sanırım eskiden orda çalışıyomuş ayrılmış şimdi tekrar dönmüş. ona giden var mı? bana güzel baktı gibi memnun kaldım ama sizlerden de giden var mı acaba yorumları merak ettim.

Aksana21 Merhaba, burada bahsedilen Bigalı Esma hanımın telefonunu tekrar soruşturacaktınız. Ne olur cevabınızı bekliyorum. Çokkk teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…