ben yeni evlenme teklifi bile aldım evlensem davetiyeyi de bu benim angus a mı göndersem bilemedim valla
ama herşeyin düzelmesini o kadar çok istiyorum ki kalbimizden geçen bizim için hayırlı olan olsun :2:
kuzu pazar gitceksek edi ye yarın 11 e kadar ulaş bana telini filan gönder yarın pc tamire gidiyo :) ben aksamları ve h.sonu yokum laptop gelene kadar :)
kuzum bana özelden mesaj at maiil yada telefon çünkü özel mesaj atamıyorum
kuzu pazar gitceksek edi ye yarın 11 e kadar ulaş bana telini filan gönder yarın pc tamire gidiyo :) ben aksamları ve h.sonu yokum laptop gelene kadar :)
miniğim bu edi daha önce arzuhal cafede çalışan edi mi acaba... eğer oysa boşuna gitme derim ben baktırmıştım ama pek memnun kalmadım beğenmedim bence değmez...
bilmem :)
deneyem bende edicanı
yarın aylar aylar sonra elbise giycem gitcem mahkemeye yemin etcem
git dene bakalım yorumlarını paylaşırsın buradan... ayrıca belki benim gittiğim edi değildir bu başkadır bilemem... niye aylar sonra miniğim her zaman giymelisin bence sana çok yakışıyor elbise fotoğraflarını gördüm...bu arada kendini toparlamışsın işte benim tanıdığım minik böyle güçlü...
işallah site yöneticileri beni engellemez canım ben özelden mesaj atamıyorum malum yüz mü ne olması lazımmış ......................kızlar elmira anladığım kadarı ile şu anı ve geçmişi biliyor.peki geleceği yani ne kadar yakın geleceği tutturuyor? mesela bir arkadaş demiş ki bana 2 saat sonrasını bildi falan.sembol nihal (adı böyle idi sanırsam) için de çok yakın geleceği 1 haftaya kadar vs bilebiliyor bazen denmişti de ben baktırmak istememiştim.elmira da aynımı yoksa babiraz fazla geleceği de tuturabiliyor mu?
bir kaç kişi memnun kalmadığını söylemiş.bende baktırmak isterim ama maddi açıdan imkansız o kadar veremem
sorularımızı bilebiliyormu mesela beni kırmamak,üzmemek için doğruları tam söylemiyor olduğu zaman oluyor mu?
burda dikkat ediyorum bir falcının furyası oluyor bir anda herkes çok iyi diyor sonra o kişi çuvallıyor.elmira için demiyorum.mesela pelin pelinde dendi gittim fos çıktı.geçen kış emine ve serhan dendi bu kadar rezalet öteki bir fal olabilirdi.pelin ve emine olmazsa ara dediler aylar geçti tersi oldu aradım bir daha telefonu bile açmadı,ötekine gitmedim zaten..nabza göre şerbet veren falcı da istemiyorum.kötüleri de söylesin yeter.şengül de bunlar kadar olmasa da fos çıktı.ama çok oyaladı.daha önce forumda adını saydığım hiçbiri bilemedi.sürekli sen şöyle biriyle evleneceksin,şu tarihte evleneceksin (ben sormuyorumki üstelik.aklımda başkası var). o tarihler hep ileri atıldı.hatta benden küçük biriyle bile evlendirmeye kalktılar,ötekisi yaşça büyük biri dedi.biri çapkın görünüşlü,ukala biriyle olacak dedi.en son adını bilmiyorum adamın biri bana elimdeki kemik yapısına bakıp 2 kere evleneceksin demezmi fitil oldum.hiç ciddiye almadım o kafedekileri.sembol nesil den ,pelinden , kibritçiden nefret ettim.psikolojik işkence uyguluyorlar ve onlara bir daha gitmem için mazoist olmam lazım.
millet sapıtmış yahu.
ben sürekli baktırdığım birini değiştirmiyim ama elmiraya gitmek isterdim..tecrübeli arkadaşlardan onla ilgili sorularımı cevaplamanızı rica ediyorum :44:
teşekkür ederim kuzucum
Kusura bakmayın.Veren arkadaşımdan teyit ettim.numarayı.bizde problem yok.sanırım ona veren arkadaşı yanlış vermiş..yarın tekrar soracak numarayı..ben öğrenir öğrenmez paylaşırım burdan..ben bilmiyom hiç bu bayan hakkında bilgi...sadece bu forumda okudum..iyi diye yazmışlardır.sanrım 1 buçuk hafta önceki yazışmalarda adı geçiyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?