Ben de eprum'un dediği falcının telini istiyorum hanımlar, bir de nerdeydi yeri ve kaça bakıyodu?
Teşekkür ederimmmm....
eqrum su baktırmıştı galiba. ben de onu denemek istiyorum da nasıl oluyor bu su?
yani tarot gibi soru soramıyoruz sanırım.
kahve gibi mi oluyor? bişiler götürmek gerekir mi yanımızda?
mesela ona ait bi eşya filan götürmem lazım mı onunla ilgili şeyler de görebilsin diye?
cahil kaldım ben bu su olayında
kartaldaymış. telefonda tarif ediyo zati.
kahve 30 su 50 tarot 100 demişti eqrum. telefonu da minik atmıştı şimdi yollarım sana
ene elanit telefondan bakmıyo muydu?elanitten su bakıyordu. ama ne gerekiyo bilmiyim.
o yüzden denemek istiyom işim içine su girdi :)
Su daha net değil mi ki, neden tarot daha pahalıymış:)
Tabi anlatim, kartal minibus yolu uzerinde evi kadinin benim abimin esini goturmus arklari bende o vasita ile gittim kahve 30 sanirim su 50 tarot 100 du ben su baktirdim sonra kursun dokturdum oda ayri fiyat aldi ama. Boyle daha ne anlatim baska kizlar?merakettgnz bisey warsa sorun he buarada kadin cidden beni cok sasirtti be. 6 aydir nisanliyim fakat bundan 3 ay once aileler arasinda cok ciddi tartismalar oldu ve iki tarafta evlenmemizi istemiyor. Kadin bana aynen sole dedi 6 aydir nisanlisin ama sadece 3 ayi guzel gecmis son 3 ay sadece sorun yasamissiniz sayilmio cikmio bu burda dedi sok oldum ve nisanlimin annesinin yaptigi buyunun adini fln herseini soledi....
Su daha net değil mi ki, neden tarot daha pahalıymış:)
işallah site yöneticileri beni engellemez canım ben özelden mesaj atamıyorum malum yüz mü ne olması lazımmış ......................
melise kimler gitmişti ve memnun kalanlar kalmayanlar varmıydı?ayrıntı istiyorum litfen.çok ad geçiyor kafam karıştı
cakra4 sen bana telefon gönderecektin.arkadaşından alamadın mı?
melise kimler gitmişti ve memnun kalanlar kalmayanlar varmıydı?ayrıntı istiyorum litfen.çok ad geçiyor kafam karıştı
canım ben cok memnun kaldım, ilk defa bir falcı tarihleri bu kadar net bildi...nasıl anlatayım sana herşeyi bildi, ya da bizim elektrık cok tuttu bılemıorum :))
sen deyince ben de melis e gitmeye karar verdim zaten senden başka kimse cevap vermiyo bu forumda bana =) melis kaça bakıo acaba bide geçmişi genelde biliyolarda gelecekle ilgili sıkıntı var =( sana çıktı mı söledikleri?
canım, sana şöyle söyliyim ben ilk defa bana bakılan fallarda gelecekle ilgili bu kadar tutturan bir falcıya rastladım.kısa gelecekten bahsetti çok uzun zaman vermedi ve ben yaşadım söylediklerinin hepsini...1-2 ay içinde olacak dedıgı seylerın hepsı oldu..özellikle özel hayatımla ilgili herseyı bıldı...Erkek arkadasımla ayrılmıs gıbı bıseydık ama ben dıyordum ıyı oldu bu ayrılık aklı basına gelır hatalarını anlar dıye, ayrıca bende dusunurum dıyordum, bana falda aynen bu dusundugum cumleyı kurdu. barısacaksınız dedı cok aha guzel olacak, sana evlenme teklıfı edecek dedı. ve bız barıstık gercektende cok guzel gıtmeye baslamıstı, en son bulusmamızda bana bır dahakı bulusmamızda bır surprızı oldugunu soyledı, hayatımızın akısını degıstırecek bır surprızım var sana dedı ama ben o akşam zaten bır konu yuzunden gergındım bir de regl donemımdı ben cok sınırlı gecırırım o donemımı, ufacık bır konuya takıldım ve bız cok kotu kavga ettık, şimdi benle gorusmuyor, küstü bana( sonra melise tekrar gıttım bu olayı bana soyledı ve son şansın dedi, üstüne gitme , düzelecek barışma var ve evlılık olayını 1-2 ay daha erteledı, bu kavga olmasaymıs bu ay konusacaktınız ama sen bozmussun işi dedi, gönlünü al onun ondan sonra herşey yoluna girecek dedi.. ve ben melise sadece 2 kez gittim, 2 falda da sana yazdıklarımı soyledı ... hani bazı falcılara gıderız artık tanır bızı , ona gore bakar soyler di mi, meliste böyle olmadı... Yani kısacası bana cok iyi baktı..inşallah söylediği güzel şeyler cıkar , hemen paylasırım zaten burdan..Sana git derim ben, bu fal işi biraz değişik bana cok ıyı bılen sana bılemeyebılır yani sana kalmış canım..
işalla senin için söylediği güzel şeyler olur canım anlattığın için çok sağol fincan kafenin numarasını buldum internetten pazartesi arayıp adresi öğrenip gidicem tekrar sağol =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?