Rica ederim canım..Umarım gittiğine değer ve sana da güzel fal bakar..Bilsede bilemesede yaz burdan olur mu , ben gidenlerin yorumlarını cok merak edıyorum çünkü...Ama melisle alakalı genelde hep güzel yorumlar var forumda...
Toplumu en iyi anlayan onlar.. İnsanı en iyi tanıyan onlar.. Ne söylerlerse söylesinler, itiraz görmezler..
Falda eğitim şart...
Üstelik falcıların en iyi müşterileri okumuş yazmış kesimi..
Eğitimin de yan etkisi var demek.. Yabancı okullara gittin mi yurt dışında tahsil yaptın mı birkaç dil öğrendin mi kafada yer kalmıyor..
O yüzden vizyonunu genişletmek için bilgiye değil falcıya başvuruyorsun..
Bakın falcı esnafına.. Kim seçkinlerden müşteri tutmuşsa köşeyi o dönmüştür..
Kurtuluş'ta oturan bir falcı kadın vardı.. Ekalliyetten.. Tehcirden artmış.. Okuması yazması yok.. Zır cahil..
"İftihar etsin.." diye yazmıyorum bu özelliğini.. Gazete bile takip edemeyecek durumda olduğundan mesleki liyakatinin altını çizmek için söylüyorum..
Her şeyi biliyordu..
selahattin dumanın yazısı bu
Meraklısına Kurtuluş'taki kadını, bir de Ümraniye'deki muskacı İbrahim Molla'nın bacanağı "Kör Emin Efendi" yi tavsiye ederim..demiş
kurtuluştaki falcı da sanırım arap melahat
kartaldaymış. telefonda tarif ediyo zati.
kahve 30 su 50 tarot 100 demişti eqrum. telefonu da minik atmıştı şimdi yollarım sana
Çok teşekkür ederim, çok saol. Gidersem hemen paylaşıcam izlenimlerimi...
Günaydın arkadaslar, daha öncede sormuştum bana bildiginiz yıldızname bakan birisi varsa lütfen yardımcı olurmusunuz? bi kere adam akıllı baktırmak gerekiyormus yıldıznameyi. fal olarak da kesinlikle mercan hanımın baktıgı mürekkep falından çok etkilendim. yıldıznamede de inandırıcı birini arıyorum bilen varsa paylaşşsın lütfen paranın önemi yok 1 kere baksın ama degsin.
arkadaslar elmiranın telını bana acıl verebılırmısınız bugun gıtmeye karar verdık ıkı arkadas bırınızden mutlaka cevap beklıyorum kuzum
elbise hoş durmadı :) sıkı rejim vakti artık, onun için degil kendim için:)
işyeri müsait degil ondan giymiyom :)
bakalım hangi editmiş
he iyiyim şükür
kartaldaymış. telefonda tarif ediyo zati.
kahve 30 su 50 tarot 100 demişti eqrum. telefonu da minik atmıştı şimdi yollarım sana
Slm
Yıldıznameyi tavsiye etmem sana..Ölüm tarihine kadar çıkarıyorlar.İnsan psikolojisini bozabiliyor.Kazalar falan hepsi çıktığı için..zamanında bir kız arkadaşım baktırmıştı.senelerce tedavi gördü
ben ce bunu kafandan sil..Bulsan da gitme..Fal gibi falcılar gibi değil..Sana kötüyü de söylüyorlar...
Gene de gidecem dersen sana mail adresimi yazarım.biri var..Bildiğim...
bende bendee istiyorumm rica etsemm eprumun dediği falcıyı
teşekküler şimdidenn
Merhaba bana da mesaj atabilir misin bahsedilen falcının telini. Eqrumun falcısı deniyor burda da ismini anlamıyorum bir türlü. Kartal uzak ama gitmeyi deneyeceğim bakalım( Bu hafta sonu gidebilirsem dediklerini yazıcam.
çok merci
destin_a sen melise ne baktırmıştın? tarot? kahve?
bende bendee istiyorumm rica etsemm eprumun dediği falcıyı
teşekküler şimdidenn
Merhaba bana da mesaj atabilir misin bahsedilen falcının telini. Eqrumun falcısı deniyor burda da ismini anlamıyorum bir türlü. Kartal uzak ama gitmeyi deneyeceğim bakalım( Bu hafta sonu gidebilirsem dediklerini yazıcam.
çok merci
yolladım ikiniz de. haberlerinizi de bekliyorum :))
ben bugün kartala çok terstim. melise gittim ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?