İstanbul'da Fal - Falcılar

cidden inanıyormusunuz fala kızlar yav ..ciddi paralardan bahsediliyor...

Bu falcılara baktırdınızmı fikri olan varmı yada adreslerini bilen

Çok teşekkür ederim, çok saol. Gidersem hemen paylaşıcam izlenimlerimi...

Merhaba bana da mesaj atabilir misin bahsedilen falcının telini. Eqrumun falcısı deniyor burda da ismini anlamıyorum bir türlü. Kartal uzak ama gitmeyi deneyeceğim bakalım( Bu hafta sonu gidebilirsem dediklerini yazıcam.
çok merci

Günaydın arkadaslar, daha öncede sormuştum bana bildiginiz yıldızname bakan birisi varsa lütfen yardımcı olurmusunuz? bi kere adam akıllı baktırmak gerekiyormus yıldıznameyi. fal olarak da kesinlikle mercan hanımın baktıgı mürekkep falından çok etkilendim. yıldıznamede de inandırıcı birini arıyorum bilen varsa paylaşşsın lütfen paranın önemi yok 1 kere baksın ama degsin.

Slm
Yıldıznameyi tavsiye etmem sana..Ölüm tarihine kadar çıkarıyorlar.İnsan psikolojisini bozabiliyor.Kazalar falan hepsi çıktığı için..zamanında bir kız arkadaşım baktırmıştı.senelerce tedavi gördü
ben ce bunu kafandan sil..Bulsan da gitme..Fal gibi falcılar gibi değil..Sana kötüyü de söylüyorlar...
Gene de gidecem dersen sana mail adresimi yazarım.biri var..Bildiğim...

Arkadaşlar kartaldaki kadının telini bana da gönderebilirmisiniz? cok acıl ıhtıyacım var,kursun da dokuyormus degılmı?
Bırde elmıra'nın nosunu da yazarmısınız,uzun suredır merak edıyordum sanırım dayanamayacagım elmıraya da gıdecegım ama once kartaldakı kadına gıtmeyı dusunuyorum..acıl cevabınız beklıyorum arkadaslar

arkadaslar elmiranın telını bana acıl verebılırmısınız bugun gıtmeye karar verdık ıkı arkadas bırınızden mutlaka cevap beklıyorum kuzum

elbise hoş durmadı :) sıkı rejim vakti artık, onun için degil kendim için:)
işyeri müsait degil ondan giymiyom :)
bakalım hangi editmiş
he iyiyim şükür

aman ne kadar güzel hep böyle iyi ol miniğim... herşeyi tabi önce kendin için yapıcaksın yoksa mutlu olmazsın... sen git bakalım anlarız hangi edi olduğunu yorumlarını bekliyorum...

Kizlaaarr!!Eprumun bahsettigi falcinin telefon numarasini bulan oldu mu? yahu nasil yapsak ki ben cok merak ettim haftaya olmadi diger hafta esinlikle gitmek istiyorum

selam banada yollarmısın yıldızname bakan kişinin bilgilerini bende
baktırmak istiyorum. kötü şeyleri söyleme deriz , annem gençken baktırmış evlenicegi kişiyi kaç çocugu olunacanı vs söylemiş hep.
nerede bu yıldızname bakan kaça bakıyor . mesajını bekliyorum.

bende bendee istiyorumm rica etsemm eprumun dediği falcıyı
teşekküler şimdidenn

Merhaba bana da mesaj atabilir misin bahsedilen falcının telini. Eqrumun falcısı deniyor burda da ismini anlamıyorum bir türlü. Kartal uzak ama gitmeyi deneyeceğim bakalım( Bu hafta sonu gidebilirsem dediklerini yazıcam.
çok merci

bana da daha gönderen olmadı tel nosunu.eqrum dediği falcının
gönderen olursa gönderırim bende size,

bende bendee istiyorumm rica etsemm eprumun dediği falcıyı
teşekküler şimdidenn

yolladım ikiniz de. haberlerinizi de bekliyorum :))
ben bugün kartala çok terstim. melise gittim ondan.

yolladım ikiniz de. haberlerinizi de bekliyorum :))
ben bugün kartala çok terstim. melise gittim ondan.

bende sana kartaldakini soracaktım :)
melis nasıldı? bir arkadaşın geçmişteki yazısını okudum.berbattı bana ve arkadaşıma bişe bilemedi sakın gitmeyin yazmış.birde dejavu neşe varmış o nasıl bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…