bende sana kartaldakini soracaktım :)
melis nasıldı? bir arkadaşın geçmişteki yazısını okudum.berbattı bana ve arkadaşıma bişe bilemedi sakın gitmeyin yazmış.birde dejavu neşe varmış o nasıl bilmiyorum.
ya geçmiş yorumlarına fazla takılmamayı öğrendim
dilek için de mükemmel demişler. şimdi de herkes kötü diyor. demek ki sana-bana kötü ama onlara iyi.
melise ikinci gidişim. neşeye bi kere gittim.
ikisi de mükemmel değildi bende ama ikisine de kötü diyemem.
şu an ve geçmiş yorumlarına göre konuşuyorum ama sakın yanlış anlama olmasın :)
Melis çok pozitif bir enerjisi var, oldukça sıcakkanlıydı velakin falı çıkmadı yakın tarih verdikleri. Mesela geçtiğimiz bayramda olacak bişeyler demişti olmadı. Bu dejavudaki Neşeye bende gitmek istiyorum bakalım da bilemiyorum.
sen kimleri denedin bugüne kadar?Melis çok pozitif bir enerjisi var, oldukça sıcakkanlıydı velakin falı çıkmadı yakın tarih verdikleri. Mesela geçtiğimiz bayramda olacak bişeyler demişti olmadı. Bu dejavudaki Neşeye bende gitmek istiyorum bakalım da bilemiyorum.
sen kimleri denedin bugüne kadar?
veya sende en iyi kimdi?
Günaydın arkadaslar, daha öncede sormuştum bana bildiginiz yıldızname bakan birisi varsa lütfen yardımcı olurmusunuz? bi kere adam akıllı baktırmak gerekiyormus yıldıznameyi. fal olarak da kesinlikle mercan hanımın baktıgı mürekkep falından çok etkilendim. yıldıznamede de inandırıcı birini arıyorum bilen varsa paylaşşsın lütfen paranın önemi yok 1 kere baksın ama degsin.
yolladım ikiniz de. haberlerinizi de bekliyorum :))
ben bugün kartala çok terstim. melise gittim ondan.
bende sana kartaldakini soracaktım :)
melis nasıldı? bir arkadaşın geçmişteki yazısını okudum.berbattı bana ve arkadaşıma bişe bilemedi sakın gitmeyin yazmış.birde dejavu neşe varmış o nasıl bilmiyorum.
Merhaba kızlar,
Ben bugün Eprum'un önerdiği falcıya gittim. Suya baktırdım. Şimdiki zaman, geçmiş iyi. Gelecekle ilgili bana 7-8 aylık vadeler verdi. Gerçekleşir mi göreceğiz. Daha sonra bir de kahve falını denemeyi istiyorum. Onda sanırım daha yakın gelecekle ilgili bir şeylerden bahseder. Kurşun da döküyormuş bu arada. Ama 100 TL gibi bir fiyat verdi. Sanırım Elmira'nın kurşun fiyatı daha uygun bir fiyattı. Çok uzakta olmayanlar yerinde deneyebilir. Telefonla da fal bakıyormuş. Uzakta olanlar da belki telefonla deneyebilirler. Enerjisi düzgün, iyi niyetli bir kadına benziyordu.
ben dejavu neşeye gittim ama bana birşey bilemedi,forumda bir kçkişini iyi bildiğini soyledıklerını gorunce gıdım dedım bakırkoyde oturdugum ıcın ama bana hıc bırsey bılemedi belkıde elektırımız tutmadı,
ağzımdan laf almaya çalıştıı,hayatında biri var dıyelim mi... diye bana sordu,bende ne görüyorsanız onu söyleyin dedım.
gene size kalmıs gıdıp gıtmemek belı benle elektırık olayı uymadı ama neşe mi melis mi deseniz finca cafe de ki melis derım ben,kısa bakıyor ama daha ıyı baktı bana ...
eprum numarayı yolladı isteyene yollayabilirim:)
yaw ben falım cıkana kadar kımseye gıtmıcem başka demiştim ama sanırım dayanamıyorum yarın elmiraya baktırmak ıstıyorum.. Ama şöyle bisey var yarın arayıp aynı gün içinde evine gidip baktırabılırmıyım ? kabul edıyor mu aynı gun ıcerısınde ?
Merhaba kızlar,
Ben bugün Eprum'un önerdiği falcıya gittim. Suya baktırdım. Şimdiki zaman, geçmiş iyi. Gelecekle ilgili bana 7-8 aylık vadeler verdi. Gerçekleşir mi göreceğiz. Daha sonra bir de kahve falını denemeyi istiyorum. Onda sanırım daha yakın gelecekle ilgili bir şeylerden bahseder. Kurşun da döküyormuş bu arada. Ama 100 TL gibi bir fiyat verdi. Sanırım Elmira'nın kurşun fiyatı daha uygun bir fiyattı. Çok uzakta olmayanlar yerinde deneyebilir. Telefonla da fal bakıyormuş. Uzakta olanlar da belki telefonla deneyebilirler. Enerjisi düzgün, iyi niyetli bir kadına benziyordu.
Genellikle aynı gün içine alabilirsin canım.
Merhaba kızlar,
peki söyledıklerı cıktı mı sana melisin ? ( konu melis olunca merakımdan hemen sormak durumunda kalıyorum :))))
bende burda ki yorumları görünce gıttım melise şuan ki durumu biliyor,
il önce kagıda bırseyler karalıyor cıızyor bakıyor sonrasında tarot kartlarını acıyor en son kahve falına bakıyor.
ıkı hafta oldu ben gıdeli kısa vadelı bırsey soylemedı bana onun ıcın beklemedeyım daha bırsey cıktıgını yazamam
sevımlı bır bayan, ama kısa bakıyor ,yada bana kısa baktı bılmeıyorum,
melisin dedıklerı cıkıyor dıye forumda cok okudum ama bılemıyorum enerjı meselesi herkezle,çok çok ıyı dıyemem melis için ama neşe yerine melis diyebilirim.
kıyaslama yapılıcak olursa,elmira nın analizi daha iyi bakarken yönlendirmesi falan olaylara seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?