İstanbul'da Fal - Falcılar

bakırköy sea garden neslihan ve nişantaşı symbol fulya ya baktıran var mı?

ben fulyaya gidiyorum.ilk ve daha sonra gittiklerimde mükemmeldi.son gittiğimde bir şeyleri bilemedi kızdım ama müşterisi çok genelde çıkıyor dedikleri.herkesin enerjisi farklı olduğu için illa git diyemem denemek lazım.ara vererek gitmek en iyisi.ben öyle yapıyorum.

canım falı çıksada çıkmasada mutlaka yaz olur mu... burdan paylaşmak lazım, oldu ya da olmadı diye... bazı arkadaslar bugun yarın gıdıcem dıyor, gıdıyorlar ama sonra ses cıkmıyor...bu forumun amacı deneyımlerı paylasmak ve bılgılendırmek bırbırımızı.. o uzden yorumlar cok onemlı...üşenmezsem eger gidicem yarın elmiraya..

bilemiyorum kimisine göre de melis ve neşe bilmiş yazıyordu forumlarda,
herkezın dedıgı gıbı enerji meselesi bu olay, bana çoğu tutturamıyor.onun ıcın melis ve neşe için kötü falcı demek ıstemem.tutturduğu kişilerde var çünkü bu forumda.
2-3 ay gıbı bır sure verdi melis cıkarsa yazarım tabii.

yazarım tabii durumu, gelsin o günlerr heele bir :)
inşallah memnun kalırsın ben birkere baktırdım elmiraya analiz olarak iyi anlatıyor. ama dedikleri cıkarmı cıkmaz mı bılemıyorum inşallah hepımızın ki cıkar bırgunn
forumda çoğu kişi memnun elmiradan sende umarım memnun kalırsın..

iskambil falı bende de tamamen yanlış çıktı
bir daha baktırmam

Telefonunu ben de alabilir miyim?

Kizlar Kadikoy'de iyi bir falci tavsiye edebilir misiniz? Pilav kafede Biriz e baktirdim. Bir de barlar sokaginda bir bayana ama pek memnun kalmamistim. Baska kimi onerirsiniz?

Tesekkurler simdiden :)

Merhaba,
Mesaj hakkım yok benim, ondan yollayamıyorum. Diğer arkadaşlar gönderecektir size.

Arkadaşlar ElmirA'ya gittim oncelıkle ben cok sevdım enerjısı cok ıı geldı bana,cok ıcten davranıyor tabı bu sızede baglı..ben kursunda dokturdum cok rahatladım.Tarot cok basarılıydı.Yasadıgım olaylar ve suan cok ısabetlıydı..Elmıra sız bısey anlatmasanızda ztn olayları cozuyor.Ben Mukkemmeldı dıyebılırım.gELECEK hAKKINda soyledıklerının cıkacagını tahmın ettıgım seyler Ama tabı Gaybı Allahtan BASKASI BILEMEZ..Bunu sakın unutmayın,Inancınızı yıtırmeyın Arkadaslar..Ve benden sıze tavsıye Taksımdekı gereksız bırcok falcıya para dokecegınıze adam gbı bır tane gıdın ben artık o fıkırdeyım.Coguna gıttım dıyebılırm.Artık belırlı ısımlerım var onlar dısında gıtmem..Elmıranın gelecek ıcın soyledıklerı vadelerı var..cok uzun degıl cıkarsa Burdan yazacagım.
Buarada da hakkını yıyemem aklımdayken Melıs cok ıyı bıldı bende Suan ve gecmıs Gelecekle ılgılı soyledıklerı ıcın beklıyorum.Ama ben Elmıranın gelecek yorumlarına daha cok ınandım uzun baktıgı ıcın daha cok detaylandırdı..Melıs kısa ama net bakıyor.Bakırkoyde Neslıhana 2 kere gıttım ılkınde guzeldı ama normal bır faldı cok ıyı dıyemem ıkıncıye Soyledıklerı Tutmadı arkadaslar bılgınıze..

taksimde kimlere gittin ve iyi kötü izlenimlerini falcı ismi vererek yazarmısın? birde favorilerin kimler nasıllardı?

Aksana21 Merhaba, burada bahsedilen Bigalı Esma hanımın telefonunu tekrar soruşturacaktınız. Ne olur cevabınızı bekliyorum. Çokkk teşekkürler.

Aksana21 canım sizi topikte görünce tekrar yazayım dedim. Bigalı Esma hn tlf hakkında bir gelişme olmadı sanırım. Ama ben yinede cevabınızı bekliyorum. Çokkkk teşekekürler

kimdir ben öğrenebilirmiyim ?

Havas ilmi bilen birilerini tanıyan varsa bana haber versin lütfen

bu arada cakra4 kartaldaki falcinin numarasini attigin icin cok tesekkur ederim:) fakat hala mesaj hakkim yok oyuzden cevap yazamadim:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…