bakırköy sea garden neslihan ve nişantaşı symbol fulya ya baktıran var mı?
bende burda ki yorumları görünce gıttım melise şuan ki durumu biliyor,
il önce kagıda bırseyler karalıyor cıızyor bakıyor sonrasında tarot kartlarını acıyor en son kahve falına bakıyor.
ıkı hafta oldu ben gıdeli kısa vadelı bırsey soylemedı bana onun ıcın beklemedeyım daha bırsey cıktıgını yazamam
sevımlı bır bayan, ama kısa bakıyor ,yada bana kısa baktı bılmeıyorum,
melisin dedıklerı cıkıyor dıye forumda cok okudum ama bılemıyorum enerjı meselesi herkezle,çok çok ıyı dıyemem melis için ama neşe yerine melis diyebilirim.
kıyaslama yapılıcak olursa,elmira nın analizi daha iyi bakarken yönlendirmesi falan olaylara seni
anladığım kadarı ile neşe ve melis pek iyi falcı değiller.senden ricam ilerde çıktı veya çıkmadı yazarmısın ne kadar süre verdi bilmiyorum.
tarot ve kahveye aynı anda bakanlar tecrübelerime göre fos çıktılar.benim baktırdıklarım öyle idi.iyi bir falcı birine bakar ötekinden de destek alayım demez. zaten taksimdekiler şu kılkuyruk adam da dahil tarot destesini bitirmiyorlardı.yahu ben soru soracam hepsini açsana kartların.yok illa seni postalayacaklar çünkü konuştukça batıyorlar bir önceki dediği ile çelişiyorlarda ondan.
birde iskambil falı bakanlar bende fos çıktılar.ben inanmıyorum.su yada mürekkep için hiç denemedim yorum yapamayacağım.
ben küçükken yengem yanında biri olsun diye beni falcıya götürmüştü.bağcılarda fırının üstü bir evdi galiba.hayal meyal hatırlıyorum.kadının çok müşterisi vardı.suya bakıyordu muska falan yazıyordu.ben bir şey anlamamıştım.hatta kadının hakaretlerine bakıp gülmüştük.belki iyi biliyordu .tabi çocukluk sıkılmıştım orda.
canım falı çıksada çıkmasada mutlaka yaz olur mu... burdan paylaşmak lazım, oldu ya da olmadı diye... bazı arkadaslar bugun yarın gıdıcem dıyor, gıdıyorlar ama sonra ses cıkmıyor...bu forumun amacı deneyımlerı paylasmak ve bılgılendırmek bırbırımızı.. o uzden yorumlar cok onemlı...üşenmezsem eger gidicem yarın elmiraya..
anladığım kadarı ile neşe ve melis pek iyi falcı değiller.senden ricam ilerde çıktı veya çıkmadı yazarmısın ne kadar süre verdi bilmiyorum.
tarot ve kahveye aynı anda bakanlar tecrübelerime göre fos çıktılar.benim baktırdıklarım öyle idi.iyi bir falcı birine bakar ötekinden de destek alayım demez. zaten taksimdekiler şu kılkuyruk adam da dahil tarot destesini bitirmiyorlardı.yahu ben soru soracam hepsini açsana kartların.yok illa seni postalayacaklar çünkü konuştukça batıyorlar bir önceki dediği ile çelişiyorlarda ondan.
birde iskambil falı bakanlar bende fos çıktılar.ben inanmıyorum.su yada mürekkep için hiç denemedim yorum yapamayacağım.
ben küçükken yengem yanında biri olsun diye beni falcıya götürmüştü.bağcılarda fırının üstü bir evdi galiba.hayal meyal hatırlıyorum.kadının çok müşterisi vardı.suya bakıyordu muska falan yazıyordu.ben bir şey anlamamıştım.hatta kadının hakaretlerine bakıp gülmüştük.belki iyi biliyordu .tabi çocukluk sıkılmıştım orda.
Telefonunu ben de alabilir miyim?
Kizlar Kadikoy'de iyi bir falci tavsiye edebilir misiniz? Pilav kafede Biriz e baktirdim. Bir de barlar sokaginda bir bayana ama pek memnun kalmamistim. Baska kimi onerirsiniz?
Tesekkurler simdiden :)
mercan hanıma nasıl ulaşabilirim telefon, mail gönderebilir misiniz rica etsem?
Merhaba,
Mesaj hakkım yok benim, ondan yollayamıyorum. Diğer arkadaşlar gönderecektir size.
Arkadaşlar ElmirA'ya gittim oncelıkle ben cok sevdım enerjısı cok ıı geldı bana,cok ıcten davranıyor tabı bu sızede baglı..ben kursunda dokturdum cok rahatladım.Tarot cok basarılıydı.Yasadıgım olaylar ve suan cok ısabetlıydı..Elmıra sız bısey anlatmasanızda ztn olayları cozuyor.Ben Mukkemmeldı dıyebılırım.gELECEK hAKKINda soyledıklerının cıkacagını tahmın ettıgım seyler Ama tabı Gaybı Allahtan BASKASI BILEMEZ..Bunu sakın unutmayın,Inancınızı yıtırmeyın Arkadaslar..Ve benden sıze tavsıye Taksımdekı gereksız bırcok falcıya para dokecegınıze adam gbı bır tane gıdın ben artık o fıkırdeyım.Coguna gıttım dıyebılırm.Artık belırlı ısımlerım var onlar dısında gıtmem..Elmıranın gelecek ıcın soyledıklerı vadelerı var..cok uzun degıl cıkarsa Burdan yazacagım.
Buarada da hakkını yıyemem aklımdayken Melıs cok ıyı bıldı bende Suan ve gecmıs Gelecekle ılgılı soyledıklerı ıcın beklıyorum.Ama ben Elmıranın gelecek yorumlarına daha cok ınandım uzun baktıgı ıcın daha cok detaylandırdı..Melıs kısa ama net bakıyor.Bakırkoyde Neslıhana 2 kere gıttım ılkınde guzeldı ama normal bır faldı cok ıyı dıyemem ıkıncıye Soyledıklerı Tutmadı arkadaslar bılgınıze..
arkadas gitmiş ortalama bi falcı dedi sen git der misin bana[/QUOTE
Ben mesela henüz Elmira'ya baktırmadım. Ama burada yazdıklarınızdan, yorumlarınızdan, Elmira'nın daha iyi bir falcı olduğunu düşünüyorum. Siz memnunsunuz örneğin Elmira'dan. Ancak değişik birini de deneyeyim diyorsanız gidin derim. Ben de sonuç itibarıyla süper bulmadım kendisini. Verdiği tarihler de epey ilerisi için olduğundan, yorum da yapamıyorum biliyor ya da bilmiyor diye.
arkadas gitmiş ortalama bi falcı dedi sen git der misin bana[/QUOTE
Ben mesela henüz Elmira'ya baktırmadım. Ama burada yazdıklarınızdan, yorumlarınızdan, Elmira'nın daha iyi bir falcı olduğunu düşünüyorum. Siz memnunsunuz örneğin Elmira'dan. Ancak değişik birini de deneyeyim diyorsanız gidin derim. Ben de sonuç itibarıyla süper bulmadım kendisini. Verdiği tarihler de epey ilerisi için olduğundan, yorum da yapamıyorum biliyor ya da bilmiyor diye.
gitmesem daha iyi o zaman :) sağol yorumun için.
bulcam bulcam 2. bi elanit bulcam azimliyim :)
Aksana21 Merhaba, burada bahsedilen Bigalı Esma hanımın telefonunu tekrar soruşturacaktınız. Ne olur cevabınızı bekliyorum. Çokkk teşekkürler.
Slm
Yıldıznameyi tavsiye etmem sana..Ölüm tarihine kadar çıkarıyorlar.İnsan psikolojisini bozabiliyor.Kazalar falan hepsi çıktığı için..zamanında bir kız arkadaşım baktırmıştı.senelerce tedavi gördü
ben ce bunu kafandan sil..Bulsan da gitme..Fal gibi falcılar gibi değil..Sana kötüyü de söylüyorlar...
Gene de gidecem dersen sana mail adresimi yazarım.biri var..Bildiğim...
Havas ilmi bilen birilerini tanıyan varsa bana haber versin lütfen
Havas dedigin büyüdür biliyorsun degilmi, başına dert mi arıyorsun ? Aman derim amann... Bulaşmayın bunlara elini veren kolunu kurtaramaz derler ya
sibumines
arkadas gitmiş ortalama bi falcı dedi sen git der misin bana [/QUOTE
sibumines peki gecmis ve simdiki durumda ne kadar iyiydi?ben 2 hafta sonra falan kahve fali baktirmayi dusunuyorum sence deger mi?evi nasil biyerde yani guvenilir mi?ben hic evde falciya gitmedim ve biraz tereddutluyum acikcasi hatta bikac arkadasimi alip gitmeyi dusunuyorum kadin nasil yani atiyo tutuyo mu yoksa gercekten aa bildi dedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?