sibumines
sibumines peki gecmis ve simdiki durumda ne kadar iyiydi?ben 2 hafta sonra falan kahve fali baktirmayi dusunuyorum sence deger mi?evi nasil biyerde yani guvenilir mi?ben hic evde falciya gitmedim ve biraz tereddutluyum acikcasi hatta bikac arkadasimi alip gitmeyi dusunuyorum kadin nasil yani atiyo tutuyo mu yoksa gercekten aa bildi dedin mi?
Anliyorum buraya gidenlerin sonradan nasil oldugunu yazmasi o kadar iyi ki ama suan fena halde kartaldaki nigar hanim ve elmira arasinda kaldim elmira 100 olmasa kesin giderim ama o cok yaa suanlik okadar para veremem biranonce nigara gitmek istiyorummm:)) bakalim neler söylicek gittigim gunun aksami nasil oldugunu sizinle paylaicamm!!:)
Merhaba,
Mesaj hakkım yok benim, ondan yollayamıyorum. Diğer arkadaşlar gönderecektir size.
Sagolsun fakirinekmegi gondermis telefonu ama sanirim fali icin ortalama yorumu yapilmis.
Nigar Opak nasil ki? Baska gidip de memnun kalan var mi?
ben bugün gittim ; pek beğenmedim evet nokta atışları oldu ama gittiğim falcıların hemen hepsi zaten geçmişi bilyorlar
gelecek kısmında uzun zaman verdi verdiği şeyler de çok uçuk şeylerdi inanmadım yani...
Bana göre en iyi bakan Mercan hanım
Mercan hanım elanitten daha şok edici bakmıştı ama yaz için olumsuz konuştuğu için çok etkilemek istemedim forumu okuyanları
geçen haftalarda da baktırdım falcılar arasında en mantıklı kişi diyebilirim ...
Birde son zamanlarda beğendiğim falcılar arasında B.taş Symbol Asiye hanımı beğeniyorum
Mercan nerde ve kaca bakiyor?onun da numarasini biri yollayabilir mi bana?MErcan mi nigar mi sizce?
Arkadaslar bu arada Kadikoy'de denedigim falcilardan birini yazmayi unuttum. Belki de adi geciyordur forumda ama adini bilmiyorum. Bir aksam Pilav kafeyi ararken orasi kapali oldugu icin onume gelen ilk yere girme karari aldim. Hani Bahariye de Rexx in karsi sokagindan girince bir sokak vardir, sokagin sonunda da kumpir falan yapan kafeler vardir.O kafelere gelmeden sagdaki kafelerden biri. Girip oturdum. Kim var fal bakan dedim, adini soylediler ama unuttum maalesef. Tarot ve kahve fali bakiyor, bir erkek. Bodrum gibi bir yere iniyorsunuz ve insan ilk basta biraz tedirgin oluyor. Neyse daha yeni ayrilmistim. Simdiki zamani inanilmaz bildi. Hatta babani gormuyorum evin icinde dedi. Babami kaybettigim icin simdiki zaman konusunda nokta atisi yapiyor diyebilirim. Bir de 'bir iliski amacina hizmet etmeli, bu iliski amacina hizmet etmemis, mutlu olmamissin' falan dedi. Bu lafi aslinda cok tuttum ama kalbe soz gecmiyor iste. Biraz sert bir tarzi vardi ve fali kisa surdu. Fal bitince arayacak mi peki diye sordum. 'Arayip aramamasi ne farkeder, onunla olmayacaksin, unut o adami' falan dedi. Oyle dumur bir vaziyette ciktim mekandan. Bu arada ben kahve baktirmistim ama tarot biraz daha uzun suruyormus sanirim. Sonra bir arkadasima bu falcidan bahsedince 'ben ona baktirmistim, su ani iyi biliyor ama gelecege yonelik soylediklerinin hicbiri cikmadi' dedi. Mekani iyi anlatamamis olabilirim ama ona baska baktiran var mi?
Fiyat konusunda nasil? Bir de telefonda baktigini soylemislerdi, deneyen var mi?
Mercan Hanimi ben de cok seviyorum. Onunla konusmak bile cok rahatlatmisti beni. Elmira ile cok pararel seyler soyledi bana ama Elmira bana cok pozitif bir tablo cizerken Mercan hanim adamin kadina duskun oldugunu ve hayatina birilerini soktugunu soyledi. Besiktas Asiye'ye de gittim. Cok kisa bakti, birleseceksiniz dedi o da ve tutarli gorundu soyledikleri gozume. Aksam saati oldugu icin biraz yorgundu sanirim. Bilmiyorum fala inanma kismi icin kendimi frenlemeye calisiyorum ama bos yere umutlanmak da istemiyorum acikcasiElmira'nin verdigi vade Aralik sonu ocak basi gibiydi. Mercan Hanimin bana verdigi surenin dolmasina da 1 hafta falan var. Ama zamana takmamak gerektigini soyluyor herkes. Bu kadar net konusurlarken insan zamana nasil takmaz ki???
ayhan olabilir mi? bodruma iniyorsunuz... beyaz dar merdivenleri var. üst katta bi plazma var biri diziler filan izliyo. orası mı?
yanlız bana da asiye ile mercan şimdi zıt şeyler söyledi ...
ikiside iyi bence ..
asiye nin dediklerinden de çıkan oldu ...
mercan geçtiğimiz yaz tutunca dedikleri geçmişe baktığında söylediklerinin çıkma payı var ..
bende sadece bekliyorum canım ....
fal bu çıkarmı çıkmaz mı her ihtimali düşünmek gerek ...
ne bileyim mercan ve asiye yi şu an beğeniyorum
zaman konusunu çok düşünme ve falını kimseye anlatma bakılan fal anlatılırsa ileri atarmış tarih hatta bozulma ihtimali bile olurmuş
mercan hanım demişti...
Hadi ya!! Offf desene baktirdigim fallar gitti tumden :))) Herkese anlatirim ben ama tavsiyene uyacagim canim. Tesekkurler
Mercan Hanimin dediklerinden cikan seyler cikmasi zor seyler miydi? Yani hani bazi seyler vardir ya, zaten olacak diye dusunursunuz de emin olamazsiniz sadece. Boyle bir sey miydi yoksa olmaz artik dedigin ama cikan bir olay miydi? Asiye ise dedigim gibi o kadar kisa bakti ki. Yani bilemedim iyi mi kotu mu. Nokta atisi yapmadi, hep gelecekten bahsetti ama sonucta bahsettigi gelecek %50 ihtimal. O nedenle kararsizim onun hakkinda.
ben fulyaya gidiyorum.ilk ve daha sonra gittiklerimde mükemmeldi.son gittiğimde bir şeyleri bilemedi kızdımama müşterisi çok genelde çıkıyor dedikleri.herkesin enerjisi farklı olduğu için illa git diyemem denemek lazım.ara vererek gitmek en iyisi.ben öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?