İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlarrr selamm...
Elmiraya gittim sonundaa, tek başıma gittim.. Açık söyliyim çok kararsız kaldım yolda giderken, gitmesemmi gerimi dönsem diye, çünkü bilmediğim bir yere yalnız gidiyordum sizde takdir edersiniz ki zaman kötü :))
Neyse konuya geleyimm, ben elmiranın falına bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tam 1 saat baktı...ilk bakmaya başladı ve bana hiç bir şey sormadı takır takır odaklandıgım konuyu anlatmaya başladı, benden hiç laf almaya calısmadı , yasadıklarımı, olanları o kadar güzel tasvir ettiki ben şoka girdimm..Falın sonunda soru sormamı istedi ama o kadar güzel baktı ki falıma ben soru bile soramadım....Gelecek için söylediği şeylere çok fazla zaman yok, kısa tarihler verdi, oldugu zaman mutlaka haber vericem, ben olacagına inanıyorum çünkü bu kadar güzel, saptrmadan fal bakan birisinin sanırım soyledıklerı tutar.. Hatta ben muallakta kaldım bır ara ınsallah cıkar dedım falın, bana kendısı emın ol cıkacak şüphen olmasın dedi, baya emindi yani... ben kesınlıkle tavsıye edıyorum kızlar gidin elmiraya... Bu arada soyledıgı seyler melisin söyledikleriyle örtüşüyor, verdikleri tarihler aynı ancak elmira çok daha derin ve ayrıntılı baktıgından agzınız bir metre daha acık kalabılıyor :))))

Merhaba,
Benim normalde diğer gittiğim falcıların geçmişi, geleceği en bileni bile hiçbir zaman her şeyi tam olarak bilemiyordu. Bunda da aynı şey geçerli. Ama kabaca toplarsak, şu anda olan durumumu kısmen bildi. Ama hakkını yiyemem büyük bir kısmını bildi, her ne kadar eksik kalan şeyler olduysa da. Gelecekle ilgili söylediği şeyler uzun vadeli. En yakını Haziran 2012. Beklemem gerekiyor yani bilip bilmediğini anlamak için. Fal baktığı yer bir apartman dairesi, ama iş yeri. Kapısında medyum Nigar Opak diye tabela var. Ben tek başıma gittim. Gayet güvenli. Kadın da tatlı bir kadın ben sevdim. Ben de bir daha deneyeceğim, bu sefer kahve falı baktıracağım, belki yakın gelecekle ilgili bir şeyler söyler umuduyla. Atıp tutmuyor onu da söyleyebilirim.

Anliyorum buraya gidenlerin sonradan nasil oldugunu yazmasi o kadar iyi ki ama suan fena halde kartaldaki nigar hanim ve elmira arasinda kaldim elmira 100 olmasa kesin giderim ama o cok yaa suanlik okadar para veremem biranonce nigara gitmek istiyorummm:)) bakalim neler söylicek gittigim gunun aksami nasil oldugunu sizinle paylaicamm!!:)

canım elmira 75 tl te bakıyor

Sagolsun fakirinekmegi gondermis telefonu ama sanirim fali icin ortalama yorumu yapilmis.

Nigar Opak nasil ki? Baska gidip de memnun kalan var mi?

ben bugün gittim ; pek beğenmedim evet nokta atışları oldu ama gittiğim falcıların hemen hepsi zaten geçmişi bilyorlar
gelecek kısmında uzun zaman verdi verdiği şeyler de çok uçuk şeylerdi inanmadım yani...

Bana göre en iyi bakan Mercan hanım
Mercan hanım elanitten daha şok edici bakmıştı ama yaz için olumsuz konuştuğu için çok etkilemek istemedim forumu okuyanları
geçen haftalarda da baktırdım falcılar arasında en mantıklı kişi diyebilirim ...

Birde son zamanlarda beğendiğim falcılar arasında B.taş Symbol Asiye hanımı beğeniyorum

Fiyat konusunda nasil? Bir de telefonda baktigini soylemislerdi, deneyen var mi?

Mercan Hanimi ben de cok seviyorum. Onunla konusmak bile cok rahatlatmisti beni. Elmira ile cok pararel seyler soyledi bana ama Elmira bana cok pozitif bir tablo cizerken Mercan hanim adamin kadina duskun oldugunu ve hayatina birilerini soktugunu soyledi. Besiktas Asiye'ye de gittim. Cok kisa bakti, birleseceksiniz dedi o da ve tutarli gorundu soyledikleri gozume. Aksam saati oldugu icin biraz yorgundu sanirim. Bilmiyorum fala inanma kismi icin kendimi frenlemeye calisiyorum ama bos yere umutlanmak da istemiyorum acikcasi Elmira'nin verdigi vade Aralik sonu ocak basi gibiydi. Mercan Hanimin bana verdigi surenin dolmasina da 1 hafta falan var. Ama zamana takmamak gerektigini soyluyor herkes. Bu kadar net konusurlarken insan zamana nasil takmaz ki???

Arkadaslar bu arada Kadikoy'de denedigim falcilardan birini yazmayi unuttum. Belki de adi geciyordur forumda ama adini bilmiyorum. Bir aksam Pilav kafeyi ararken orasi kapali oldugu icin onume gelen ilk yere girme karari aldim. Hani Bahariye de Rexx in karsi sokagindan girince bir sokak vardir, sokagin sonunda da kumpir falan yapan kafeler vardir.O kafelere gelmeden sagdaki kafelerden biri. Girip oturdum. Kim var fal bakan dedim, adini soylediler ama unuttum maalesef. Tarot ve kahve fali bakiyor, bir erkek. Bodrum gibi bir yere iniyorsunuz ve insan ilk basta biraz tedirgin oluyor. Neyse daha yeni ayrilmistim. Simdiki zamani inanilmaz bildi. Hatta babani gormuyorum evin icinde dedi. Babami kaybettigim icin simdiki zaman konusunda nokta atisi yapiyor diyebilirim. Bir de 'bir iliski amacina hizmet etmeli, bu iliski amacina hizmet etmemis, mutlu olmamissin' falan dedi. Bu lafi aslinda cok tuttum ama kalbe soz gecmiyor iste. Biraz sert bir tarzi vardi ve fali kisa surdu. Fal bitince arayacak mi peki diye sordum. 'Arayip aramamasi ne farkeder, onunla olmayacaksin, unut o adami' falan dedi. Oyle dumur bir vaziyette ciktim mekandan. Bu arada ben kahve baktirmistim ama tarot biraz daha uzun suruyormus sanirim. Sonra bir arkadasima bu falcidan bahsedince 'ben ona baktirmistim, su ani iyi biliyor ama gelecege yonelik soylediklerinin hicbiri cikmadi' dedi. Mekani iyi anlatamamis olabilirim ama ona baska baktiran var mi?

ayhan olabilir mi? bodruma iniyorsunuz... beyaz dar merdivenleri var. üst katta bi plazma var biri diziler filan izliyo. orası mı?

baktim simdi faceden ne kadar genc biri!ya 100 lira cok:/ ben yurtdisindayim suan okul sebebiyle ve burda bi falci duydum arkadasimdan herseyi biliyo ve 30 lira falan daha ucuz elmira ve mercandan..sanirim nigara gidicem ben birde kadiköyde angelsda burcudan bahesilmis o ne kadar iyi?oraya nasil gidiliyo? bu bodrum kattaki falci kim ya o cafeyi biraz daha tarif edebilirmisin ben kadiköyü hatta karsiyi pek bilmiyorum da :/

yanlız bana da asiye ile mercan şimdi zıt şeyler söyledi ...
ikiside iyi bence ..
asiye nin dediklerinden de çıkan oldu ...
mercan geçtiğimiz yaz tutunca dedikleri geçmişe baktığında söylediklerinin çıkma payı var ..
bende sadece bekliyorum canım ....
fal bu çıkarmı çıkmaz mı her ihtimali düşünmek gerek ...
ne bileyim mercan ve asiye yi şu an beğeniyorum
zaman konusunu çok düşünme ve falını kimseye anlatma bakılan fal anlatılırsa ileri atarmış tarih hatta bozulma ihtimali bile olurmuş
mercan hanım demişti...

ayhan olabilir mi? bodruma iniyorsunuz... beyaz dar merdivenleri var. üst katta bi plazma var biri diziler filan izliyo. orası mı?

Olabilir valla adini hatirlamiyorum ama kafenin adi D ile basliyordu sanirim. Fransizca gibiydi adi (salliyor da olabilirim)

Yeri ise Bahariyede Mango'ya gelmeden sagda Hasan usta diye bir tatlici var. O sokakta kumpir falan yapan kafeler vardir. Sokagin sonundan sola donuyorsunuz (Rexx e gider gibi) Bahsettigim yer solda kaliyor. Zaten fal bakilir diye yazan tek kafe orasi ve evet dar bir merdivenden bodruma iniliyor. Adamin yaninda da hep 2-3 tane kitap duruyor. (Arkadasim bahsettiginde de ayni seyi soylemisti yoksa 1 kere baktirdim ona)

Hadi ya!! Offf desene baktirdigim fallar gitti tumden :))) Herkese anlatirim ben ama tavsiyene uyacagim canim. Tesekkurler

Mercan Hanimin dediklerinden cikan seyler cikmasi zor seyler miydi? Yani hani bazi seyler vardir ya, zaten olacak diye dusunursunuz de emin olamazsiniz sadece. Boyle bir sey miydi yoksa olmaz artik dedigin ama cikan bir olay miydi? Asiye ise dedigim gibi o kadar kisa bakti ki. Yani bilemedim iyi mi kotu mu. Nokta atisi yapmadi, hep gelecekten bahsetti ama sonucta bahsettigi gelecek %50 ihtimal. O nedenle kararsizim onun hakkinda.

mercan hanım sanki daha çıkma ihtimali yüksek gibime geliyor
ama asiye de biliyor dediği bazı şeyler çıktı ...

kızlar merhaba. uzun zamandır forumu takip ediyorum ama üye olmak bu gune kısmetmiş :)
benim sizlerden bi ricam olcaktı. kuzen için falcı arıyorum.yurtdısından tatıl amaclı geldı ve fal baktırmak istiyor. ama acıkcası ben daha önce bi kere fal baktırdım. 2008de majestikte emreye baktırmıstık arkadaslarla. cok iyi bilmisti ozaman hepimizinkini . ama şimdi orda değil diye biliyorum ve nerdedir nerde bakar bılmıyorum. sizlerden tavsıyeler almak ıstıyorum.
birde eskı sayfalarda okumustum güneşlide nilüfer hanım varmıs ve cok ıyı bakıyormus.baya olumlu yorumlar gelmış onunla ilgili. nilüfer hanımın adresini yada telefonunu bilen varsa bana özelden mesaj atabilirmi benım hala özel den mesaj atma hakkım yokta

ben ikisine de uzun süre gittim geçmişi şu anki durumu çok iyi bildiler benim asıl beklediğim şeyin olucağını söledi ikiside ama neslihan eylülde demişti olmadı fulya mart nisan gibi dedi bende bekliyorum bakalım =)) o yüzden merak ettim başkalarına da biliyolar mı diye =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…