İstanbul'da Fal - Falcılar

LA Porta cafe! tiyatro kitapları vardı ben gittiğimde de :)
3 hafta oldu sanırım baktıralı

Şuan için Elmira en iyi,Bakırköy Melis İyi,birde Kadıköyde Işıl vardır tarot baktırın ama cok yogun olmadıgı saatte içten isterse cok guzel bakıyor,kadıkoy kadınlar kahvesi ışıl,bırde taksım kadınlar kahvesi dilek abla bana cok bildiği ve gerçekleştiği olmustur.En son gıttıgımde soyledıgı bırcok seyı yasadım ama sonuc onun soyledıgı gbı olmadı.Medyum Atilla vardır Yıldızname ve su falı bakar,ama suan cafede çalışmıyor.Eskiden Chili cafedeydi.Şimdi sizden öğrendim asiye diye biri bıraz gecsın ona gıtmeyı dusunuyorum bırde Elanit diyorsunuz onun hakkında bildiklerinizi yazarmısınız..Ama bnm en olumsuz olarak degerlendırdıklerımde,Mesela bakırkoyde yıgıte gıttım falmıydı sohbetmıydı anlamadım bırtek ısım harf tutturdu o kdr.Meleklerde sengul vardı o yok artık o da ıyı bakardı.Havas İlmi ile iglili de yardımcı olabılecegım arkadaslar var.Ama meselenin durumuna göre..Havas demek büyü demek değildir lütfen yanlış değerlendirmeyin arkadaşlar,İyi niyetli kendiniz için yapılabilen işlemlerde vardır..Ayrıca üstünüzde kötü enerji varsa daha önceden bunun için ilme başvurmak zorunda oldugunuz durumlar olabılır..Allah kimseye göstermesin..

mandall
özel msg atamıyorum evet ama maıl adresını eklersen msn den yazabılırım goruslerımı paylasım olur..fulyaya gıtmedım deneyebılırım ama,sen daha yenı mı baktırdın? Elmiranın soyledıklerınden cıkan oldu mu sana henuz merak edıyorum?

Cakra;
mesajını okudum msn e ekledım uygun bır zamanda karsılasırsak bu konuda bırkac bısey soyleyebılırım..

Katılıyorum sana Mercan Sayhan hakkında.ben bu kadar düzgün net ve dobra anlatan bir falcı görmedim. olmayacak diyor ama, onu kelimesi kelimesine neden olmaz, sebeplerini ve olmamasının bana verecegi zararlar veya faydalarını,o sürecte nasıl davranmam gerektigini nasıl bir yol izlemem gerektigini ince ayrıntılarına kadar anlatıp, dobra bir şekilde kusura bakma ben bunları gördüm sırf sizi sevindirmek için duymak istediklerinizi söyleyemem dedi bana:) Nasıl görüyorsunuz bu kadar şeyi mürekkep de ve taraotta diyince buda benim işim herkes kendi işini yapsın diye espiri yaptı:) hasta oldum kadının anlatım tarzına siz tam bir psikolog olmalıymışsınız dedim zaten psikoloji egitimim var dedi. cok donanımlı. ben psikologa gidip karsımda sert bir sekilde sadece beni dinleyip sonra bir kac kelime edecek birine gidecegime artık Mercan hanıma gitmeyi tercih edecegim. telefonda bu kadar başarılıysa yüz yüze düşünemiyorum. birde havas ilmini tam anlamıyla bilen birini bulup yıldızname baktırabilirsem daha asla bir falcıya gitmeyecegim.

iskambil falı bende de tamamen yanlış çıktı
bir daha baktırmam

Eğer iyi bakarlarsa iskambil falıda ldukca anlamlı olabiliyor benim bir arkadaşım var yakın gelecek için olabilcek şeyleri görebiliyor. bana dediği çok şeyi yaşamışımdır. kendisi baskalarına fal bakan birisi değil. ama elinden deste düşmez kendisinede yakın arkadaşlarınada bakıyor cıkıyor söylediği çok sey.

Gercektenmi?? arkadaşının durumuna üzüldüm evet çok tehlikeli şeyler bunlar aslında. havas ilmini gercekten bilip yıldızname bakan biri bunu yapmaz bence o şarlatanmış(((

Gercektenmi?? arkadaşının durumuna üzüldüm evet çok tehlikeli şeyler bunlar aslında. havas ilmini gercekten bilip yıldızname bakan biri bunu yapmaz bence o şarlatanmış(((

Sorma çok üzücü bir durumdu((aslında çok doğru söylüyorsun.Bu ilmi gerçekten bilip kullanan bir insanın bunu yapmaması lazım.ama malesef ortalıkta şarlatan çok..ben o yüzden tavsiye etmem dedim..Ne olur ne olmaz Bir şarlatana da arkadaşımız denk gelir üzülür diye belirtmek istedim...

slm arkadaşlar
Birkaç arkadaşım özel mesaj atıp yıldıznameye bakan insanın bilgilerini istemiş...
Sanırım 10 sene önceydi biz gittiğimizde..bir arkadaşımın annesi götürmüştü o biliyordu ona ulaştım malesef Bu kişi 2 sene önce vefat etmiş...üzgünüm...Başka bildiğiniz var mı dedim..yok dedi bir tek onu biliyordum iyi olarak dedi...
Kusura bakmayın.Bu konuda yardımcı olamıyorum size

elmiranın falının ilk ayağı gerçekleşti.
şehır dışı demişti, şehir dışında şu an :) hemde hiçççççççç hesapta yoktu bu şehir dışı

[QUOTE

Mercan'ı bilmiyorum ama Asiye abla favorimdir bugüne kadar bana söyledikleri hep çıktı ,işallah sonuncusuda çıkar süresi var bakıcaz duruma :18:

Ben symbol kafeye ara sıra uğrarım çok sıkıldığımda gidiyorum yeni birisi varmı diye baktırıyorum
işte arada nihal hanıma baktırıyorum o da anı güzel biliyor ...

Asiye hanımıda sizden okuyup baktırmıştım ..
enerjisi güzel biri ... söylediklerinden çıkanlar oldu ...

Hımm bide kadıköyde Ayhan var ona mı gitsek acaba

Mercana bende baktırdım bir zaman önce.Aslında şu anı yarı yarıya bildi diyebilirim.Çokta pozitif biri ama gelecekle ilgili verdiği uzun zamanlar dahi tutmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…