Olabilir valla adini hatirlamiyorum ama kafenin adi D ile basliyordu sanirim. Fransizca gibiydi adi (salliyor da olabilirim)
Yeri ise Bahariyede Mango'ya gelmeden sagda Hasan usta diye bir tatlici var. O sokakta kumpir falan yapan kafeler vardir. Sokagin sonundan sola donuyorsunuz (Rexx e gider gibi) Bahsettigim yer solda kaliyor. Zaten fal bakilir diye yazan tek kafe orasi ve evet dar bir merdivenden bodruma iniliyor. Adamin yaninda da hep 2-3 tane kitap duruyor. (Arkadasim bahsettiginde de ayni seyi soylemisti yoksa 1 kere baktirdim ona)
Havas ilmi bilen birilerini tanıyan varsa bana haber versin lütfen
Fiyat konusunda nasil? Bir de telefonda baktigini soylemislerdi, deneyen var mi?
Mercan Hanimi ben de cok seviyorum. Onunla konusmak bile cok rahatlatmisti beni. Elmira ile cok pararel seyler soyledi bana ama Elmira bana cok pozitif bir tablo cizerken Mercan hanim adamin kadina duskun oldugunu ve hayatina birilerini soktugunu soyledi. Besiktas Asiye'ye de gittim. Cok kisa bakti, birleseceksiniz dedi o da ve tutarli gorundu soyledikleri gozume. Aksam saati oldugu icin biraz yorgundu sanirim. Bilmiyorum fala inanma kismi icin kendimi frenlemeye calisiyorum ama bos yere umutlanmak da istemiyorum acikcasiElmira'nin verdigi vade Aralik sonu ocak basi gibiydi. Mercan Hanimin bana verdigi surenin dolmasina da 1 hafta falan var. Ama zamana takmamak gerektigini soyluyor herkes. Bu kadar net konusurlarken insan zamana nasil takmaz ki???
iskambil falı bende de tamamen yanlış çıktı
bir daha baktırmam
Slm
Yıldıznameyi tavsiye etmem sana..Ölüm tarihine kadar çıkarıyorlar.İnsan psikolojisini bozabiliyor.Kazalar falan hepsi çıktığı için..zamanında bir kız arkadaşım baktırmıştı.senelerce tedavi gördü
ben ce bunu kafandan sil..Bulsan da gitme..Fal gibi falcılar gibi değil..Sana kötüyü de söylüyorlar...
Gene de gidecem dersen sana mail adresimi yazarım.biri var..Bildiğim...[/
Gercektenmi?? arkadaşının durumuna üzüldüm evet çok tehlikeli şeyler bunlar aslında. havas ilmini gercekten bilip yıldızname bakan biri bunu yapmaz bence o şarlatanmış(((
Slm
Yıldıznameyi tavsiye etmem sana..Ölüm tarihine kadar çıkarıyorlar.İnsan psikolojisini bozabiliyor.Kazalar falan hepsi çıktığı için..zamanında bir kız arkadaşım baktırmıştı.senelerce tedavi gördü
ben ce bunu kafandan sil..Bulsan da gitme..Fal gibi falcılar gibi değil..Sana kötüyü de söylüyorlar...
Gene de gidecem dersen sana mail adresimi yazarım.biri var..Bildiğim...
Gercektenmi?? arkadaşının durumuna üzüldüm evet çok tehlikeli şeyler bunlar aslında. havas ilmini gercekten bilip yıldızname bakan biri bunu yapmaz bence o şarlatanmış(((
yanlız bana da asiye ile mercan şimdi zıt şeyler söyledi ...
ikiside iyi bence ..
asiye nin dediklerinden de çıkan oldu ...
mercan geçtiğimiz yaz tutunca dedikleri geçmişe baktığında söylediklerinin çıkma payı var ..
bende sadece bekliyorum canım ....
fal bu çıkarmı çıkmaz mı her ihtimali düşünmek gerek ...
ne bileyim mercan ve asiye yi şu an beğeniyorum
zaman konusunu çok düşünme ve falını kimseye anlatma bakılan fal anlatılırsa ileri atarmış tarih hatta bozulma ihtimali bile olurmuş
mercan hanım demişti...[/QU
Mercan'ı bilmiyorum ama Asiye abla favorimdir bugüne kadar bana söyledikleri hep çıktı ,işallah sonuncusuda çıkar süresi var bakıcaz duruma :18:
elmiranın falının ilk ayağı gerçekleşti.
şehır dışı demişti, şehir dışında şu an :) hemde hiçççççççç hesapta yoktu bu şehir dışı
Geriside gelir işallah
[QUOTE
Mercan'ı bilmiyorum ama Asiye abla favorimdir bugüne kadar bana söyledikleri hep çıktı ,işallah sonuncusuda çıkar süresi var bakıcaz duruma :18:
hayırlısı :) bugün çok moralliyim :)
pazar ritaya gitcem gelcen mi
elmiranın falının ilk ayağı gerçekleşti.
şehır dışı demişti, şehir dışında şu an :) hemde hiçççççççç hesapta yoktu bu şehir dışı
ben bugün gittim ; pek beğenmedim evet nokta atışları oldu ama gittiğim falcıların hemen hepsi zaten geçmişi bilyorlar
gelecek kısmında uzun zaman verdi verdiği şeyler de çok uçuk şeylerdi inanmadım yani...
Bana göre en iyi bakan Mercan hanım
Mercan hanım elanitten daha şok edici bakmıştı ama yaz için olumsuz konuştuğu için çok etkilemek istemedim forumu okuyanları
geçen haftalarda da baktırdım falcılar arasında en mantıklı kişi diyebilirim ...
Birde son zamanlarda beğendiğim falcılar arasında B.taş Symbol Asiye hanımı beğeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?