İstanbul'da Fal - Falcılar

Mercan hanıma bende baktırdım.Hiç öyle abartılacak birşey olduğunu düşünmüyorum.Bana söylediği şeylerin tersinin çıktığını bile söyleyebilirim.
En azından bir psikolog donanımında olmadığını kendi tecrübemle gördüm.

kimse kusura bakmasın ne mercan sayhan ne elmira psikolog olamazlar.
tamam elmirayı bende seviyorum, bana katkısı büyük. sakin bir bayan, sizi anlıyor ve yatıştırıyor ama psikologluk ayrı bişi.
ki ben psikolojik tedavide gördüm :) teşhisi konmuş bir adet rahatsızlığımda var.
ve insanlar uzun yıllar bu eğitimi alıyorlar.
onların emeğine haksızlık olmaması adına lütfen psikolog kadar iyi demeyelim kim için olursa olsun :)
bende hayat koçluğu yapan çok cici tonton bi amcadan öfke kontrolü ile ilgili yardım alacağım , maddiyatı halledince tabe
bu adam psikolog ve yıllarını vermiş. seminerler veriyor, yönlendiriyor.
arkadaşımı tedavi etti ve ne kadar başarılı olduğunu biliyorum :)
o yüzden elma ile armudu karıştırmıyalım.
elmira iyi bir falcı, iyi bir dinleyici,sakin ve huzur verici.
isabetli yönlendirmeleri oluyor ama yönlendirmek farklı bir insanı tamir etmek farklı.
mercan sayhan ve elmira birer falcıdır. lütfen daha fazla misyon yüklemeyin insanlara :)
tebi bu benim nacizane düşüncem, yüklemek isterseniz siz bilirsiniz :)

Mercana bende baktırdım bir zaman önce.Aslında şu anı yarı yarıya bildi diyebilirim.Çokta pozitif biri ama gelecekle ilgili verdiği uzun zamanlar dahi tutmadı.

hadi yaa ...
elektrik meselesi işte mercan bana çıkar başkasına çıkmaz başkasının beğendiği bana tutmayabilir birde böyle bir şey var
her falcı herkese tutturamıyor maalesef ...

elmiranın falının ilk ayağı gerçekleşti.
şehır dışı demişti, şehir dışında şu an :) hemde hiçççççççç hesapta yoktu bu şehir dışı

Senin adina cok sevindim. Insallah gerisi de cikar.
Uff ya elmira'nin cikan fal haberleri geldikce gerilimim artiyor. Bende zamani gecti ama zamana takilma diyor herkes.
Zamana takilma, pozitif dusun, kafana takma...

Iyi de ben bunlari yapabilsem ne isim var falcida psikologta.

Cok dogru soyluyorsun, falci falcidir, psikologta psikolog . Ikisini karistirmamak lazim.
Bu arada kitap gibi konusan psikolog yerine seni anlamaya calisan arkadas, falci herneyse onu tercih ederim.

:) seni çok iyi anlıyorum bazen takmamak mümkün olmuyor.
ama takılıp kalıncada zaman geçmiyor.
Cok dogru soyluyorsun, falci falcidir, psikologta psikolog . Ikisini karistirmamak lazim.
Bu arada kitap gibi konusan psikolog yerine seni anlamaya calisan arkadas, falci herneyse onu tercih ederim.
dogru diyorsun. zaten işini düzgün yapan bir psikolog kitap gibi konuşmaz seni anlamaya çalışır

ay kitap dedin aklıma geldi ben bi kitap alışverişine gidem, izlencek filmlerim var

veeeeeeeeeeeeeee hayat çok güzel be

Doğru söylüyorsun bazen acı gerçekleri söylemek yada kabule tmek tamemen çıkmzada sokabilir.
ama çok tatlı şeyler söyleyen bir falcı ii gelebiliyor ,mesela cumartesi angelstaki burcuya tekrar fal baktırdım öyle şeyler söyledi ki bütün kalbimle gerçekleşmesini isteyeceğim şeylerdi bunlar benim için ölçülebilir bir fiyatı yok ve olması umudu bile oldukça motive edici beni ayakta tutmaya yetiyor işallah olur tabikide

kızlar falımızı birine anlatınca çıkmayacağı ya da tarihin ileri atılacağı doğru mu? kem göz nazar olayı varsa bilmiyorum da ben mesela evde gelip anlatıyorum ama çıkmışlığı dediği tarihte hem de vardır. birde çok fal baktırmak iyi değilmişte bir önceki fala etkir çıkmasını engellermişte bunların hepsi uydurma bence. nuray sayarı kitabında rüyanızı kimseye anlatmayın çünkü onların kötü yorumu bozar iş idemişti.ben o kadının palavralarına inanmıyorum.kesin onun uydurmalarıdır bunlar.

+

beğenmediğiniz nigar kimdi merak ettim? nerdekiydi o?

ben kartaldaki nigar hanıma gittim ve beğendim tavsiye ederim net anlattı olayları ve geçmişi geleceği göreceğiz artık.
ayhana gittim ben bu alt katta bahsedilen çok övgüyle bahsettiler ama bana hiç çıkmadı

Kime gittiysem bana guzel seyler soyledi. Ama benim umudum gun gectikce azaliyor.
Haftaya psikologa gidecegim. Belki ilacla falan kendime gelirim.

Kime gittiysem bana guzel seyler soyledi. Ama benim umudum gun gectikce azaliyor.
Haftaya psikologa gidecegim. Belki ilacla falan kendime gelirim.

psikolog ilaç vermez :) yetkisi yok
zaten artık kolay koolay ilacı tercih etmiyolar
ayrıca tavsiye etmem ben bu angusu hayatıma aldıgım günde 3 adet antidepresan alıyodum aklım başımda olsa alır mıydım

Monalisa Taner gayet başarılı geçmişi accaip bildi de gelecek için bişi demem çok erken.İnci cafeyi duymadım .Kibritçi rezaletti.pelin çıkmadı

Gİrdim, cevapladım çıktım
ben çıktığımda millet daha soruları çözüyordu
hayırlısı ama sanmıyorum ki kazanayım

Selam minikdepresif,

Sınavınla ilgili olumlu şeyler duyamadığımıza üzüldüm, ama hayırlısı...
Yine de iyi sonuç almanı umarım.

Bu arada Elmira'nın sana diğer dedikleri de çıkarsa, ben de tekrar denemeyi düşünürüm. Bana söyledikleri maalesef hala gerçekleşmedi. Gerçi o dönem herşey bugünkünden de karmaşıktı.
Yine de eğer gerçekleşirse, ki gerçekleşebileceğini pek ummuyorum, saat kaç olursa olsun buraya yazacağım:)

Biliyorum. Psikolog dedim ama aslinda psikiyatr.
Ilac vermezse nasil gececek bilmiyorum. Surekli nefessiz kaliyorum. Sabahlari sinirden titriyorum. Aglamalari saymiyorum bile.
Gunde 3 saat uyuyorum. Iste aksama kadar esne dur.

Elmira'nin verdigi zamani ne kadar gecti?

Elmira herkese olumlu mu konusuyor. Hic olmayacak dedigi kimse yok mu?

Umarım yazmak nasip olur ..
Sınava gelince altı üstü sınav :) olsada olur olmasada olur .. boşverdim herşeyi.
Biliyorum. Psikolog dedim ama aslinda psikiyatr.
Ilac vermezse nasil gececek bilmiyorum. Surekli nefessiz kaliyorum. Sabahlari sinirden titriyorum. Aglamalari saymiyorum bile.
Gunde 3 saat uyuyorum. Iste aksama kadar esne dur.
ilaçsızda halledebilir iyi bir psikolog.
hiçlik yaşıyorsun bende de olur dönem dönem..
umarım bir an önce yüzünde tebessümler oluşturacak olaylar olur.
Elmira'nin verdigi zamani ne kadar gecti?

Elmira herkese olumlu mu konusuyor. Hic olmayacak dedigi kimse yok mu?

bana fal içinde olumsuz konuşuyor :)
mesela barışsanda şu kadar süre huzur yok sana dedi.
olumsuz konustugu insanlarda biliyorum.
bende zaman hep tuttu. ama ben hiç zaman sormadım. hep o söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…