bilmiyom kirita nasılkine ben hiç gitmedim güzel bakıyorsa gelirim :44:
hayırlısı canım benim.ne güzel miniğim umarım diğer söyledikleride gerçekleşir... birde bana söyledikleri çıksa offf offf ...
hatırlamıyom sarhoştumminiğim sınavın nasıl geçti bu arada... :44:
bilmiyom ki
hayırlısı canım benim.
hatırlamıyom sarhoştum
nasıl hatırlamıyorsun yaa...
Katılıyorum sana Mercan Sayhan hakkında.ben bu kadar düzgün net ve dobra anlatan bir falcı görmedim. olmayacak diyor ama, onu kelimesi kelimesine neden olmaz, sebeplerini ve olmamasının bana verecegi zararlar veya faydalarını,o sürecte nasıl davranmam gerektigini nasıl bir yol izlemem gerektigini ince ayrıntılarına kadar anlatıp, dobra bir şekilde kusura bakma ben bunları gördüm sırf sizi sevindirmek için duymak istediklerinizi söyleyemem dedi bana:) Nasıl görüyorsunuz bu kadar şeyi mürekkep de ve taraotta diyince buda benim işim herkes kendi işini yapsın diye espiri yaptı:) hasta oldum kadının anlatım tarzına siz tam bir psikolog olmalıymışsınız dedim zaten psikoloji egitimim var dedi. cok donanımlı. ben psikologa gidip karsımda sert bir sekilde sadece beni dinleyip sonra bir kac kelime edecek birine gidecegime artık Mercan hanıma gitmeyi tercih edecegim. telefonda bu kadar başarılıysa yüz yüze düşünemiyorum. birde havas ilmini tam anlamıyla bilen birini bulup yıldızname baktırabilirsem daha asla bir falcıya gitmeyecegim.
Mercana bende baktırdım bir zaman önce.Aslında şu anı yarı yarıya bildi diyebilirim.Çokta pozitif biri ama gelecekle ilgili verdiği uzun zamanlar dahi tutmadı.
elmiranın falının ilk ayağı gerçekleşti.
şehır dışı demişti, şehir dışında şu an :) hemde hiçççççççç hesapta yoktu bu şehir dışı
kimse kusura bakmasın ne mercan sayhan ne elmira psikolog olamazlar.
tamam elmirayı bende seviyorum, bana katkısı büyük. sakin bir bayan, sizi anlıyor ve yatıştırıyor ama psikologluk ayrı bişi.
ki ben psikolojik tedavide gördüm :) teşhisi konmuş bir adet rahatsızlığımda var.
ve insanlar uzun yıllar bu eğitimi alıyorlar.
onların emeğine haksızlık olmaması adına lütfen psikolog kadar iyi demeyelim kim için olursa olsun :)
bende hayat koçluğu yapan çok cici tonton bi amcadan öfke kontrolü ile ilgili yardım alacağım , maddiyatı halledince tabe
bu adam psikolog ve yıllarını vermiş. seminerler veriyor, yönlendiriyor.
arkadaşımı tedavi etti ve ne kadar başarılı olduğunu biliyorum :)
o yüzden elma ile armudu karıştırmıyalım.
elmira iyi bir falcı, iyi bir dinleyici,sakin ve huzur verici.
isabetli yönlendirmeleri oluyor ama yönlendirmek farklı bir insanı tamir etmek farklı.
mercan sayhan ve elmira birer falcıdır. lütfen daha fazla misyon yüklemeyin insanlara :)
tebi bu benim nacizane düşüncem, yüklemek isterseniz siz bilirsiniz :)
:) seni çok iyi anlıyorum bazen takmamak mümkün olmuyor.Senin adina cok sevindim. Insallah gerisi de cikar.
Uff ya elmira'nin cikan fal haberleri geldikce gerilimim artiyor. Bende zamani gecti ama zamana takilma diyor herkes.
Zamana takilma, pozitif dusun, kafana takma...
Iyi de ben bunlari yapabilsem ne isim var falcida psikologta.
dogru diyorsun. zaten işini düzgün yapan bir psikolog kitap gibi konuşmaz seni anlamaya çalışırCok dogru soyluyorsun, falci falcidir, psikologta psikolog . Ikisini karistirmamak lazim.
Bu arada kitap gibi konusan psikolog yerine seni anlamaya calisan arkadas, falci herneyse onu tercih ederim.
Cok dogru soyluyorsun, falci falcidir, psikologta psikolog . Ikisini karistirmamak lazim.
Bu arada kitap gibi konusan psikolog yerine seni anlamaya calisan arkadas, falci herneyse onu tercih ederim.
Doğru söylüyorsun bazen acı gerçekleri söylemek yada kabule tmek tamemen çıkmzada sokabilir.
ama çok tatlı şeyler söyleyen bir falcı ii gelebiliyor ,mesela cumartesi angelstaki burcuya tekrar fal baktırdım öyle şeyler söyledi ki bütün kalbimle gerçekleşmesini isteyeceğim şeylerdi bunlar benim için ölçülebilir bir fiyatı yok ve olması umudu bile oldukça motive edici beni ayakta tutmaya yetiyor işallah olur tabikide
Kime gittiysem bana guzel seyler soyledi. Ama benim umudum gun gectikce azaliyor.
Haftaya psikologa gidecegim. Belki ilacla falan kendime gelirim.
Gİrdim, cevapladım çıktım
ben çıktığımda millet daha soruları çözüyordu
hayırlısı ama sanmıyorum ki kazanayım
psikolog ilaç vermez :) yetkisi yok
zaten artık kolay koolay ilacı tercih etmiyolar
ayrıca tavsiye etmem ben bu angusu hayatıma aldıgım günde 3 adet antidepresan alıyodumaklım başımda olsa alır mıydım
Selam minikdepresif,
Sınavınla ilgili olumlu şeyler duyamadığımıza üzüldüm, ama hayırlısı...
Yine de iyi sonuç almanı umarım.
Bu arada Elmira'nın sana diğer dedikleri de çıkarsa, ben de tekrar denemeyi düşünürüm. Bana söyledikleri maalesef hala gerçekleşmedi. Gerçi o dönem herşey bugünkünden de karmaşıktı.
Yine de eğer gerçekleşirse, ki gerçekleşebileceğini pek ummuyorum, saat kaç olursa olsun buraya yazacağım:)
Umarım yazmak nasip olur ..Selam minikdepresif,
Sınavınla ilgili olumlu şeyler duyamadığımıza üzüldüm, ama hayırlısı...
Yine de iyi sonuç almanı umarım.
Bu arada Elmira'nın sana diğer dedikleri de çıkarsa, ben de tekrar denemeyi düşünürüm. Bana söyledikleri maalesef hala gerçekleşmedi. Gerçi o dönem herşey bugünkünden de karmaşıktı.
Yine de eğer gerçekleşirse, ki gerçekleşebileceğini pek ummuyorum, saat kaç olursa olsun buraya yazacağım:)
ilaçsızda halledebilir iyi bir psikolog.Biliyorum. Psikolog dedim ama aslinda psikiyatr.
Ilac vermezse nasil gececek bilmiyorum. Surekli nefessiz kaliyorum. Sabahlari sinirden titriyorum. Aglamalari saymiyorum bile.
Gunde 3 saat uyuyorum. Iste aksama kadar esne dur.
Elmira'nin verdigi zamani ne kadar gecti?
Elmira herkese olumlu mu konusuyor. Hic olmayacak dedigi kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?