Monalisa Taner gayet başarılı geçmişi accaip bildi de gelecek için bişi demem çok erken.İnci cafeyi duymadım .Kibritçi rezaletti.pelin çıkmadı
Umarım yazmak nasip olur ..
Sınava gelince altı üstü sınav :) olsada olur olmasada olur .. boşverdim herşeyi.
ilaçsızda halledebilir iyi bir psikolog.
hiçlik yaşıyorsunbende de olur dönem dönem..
umarım bir an önce yüzünde tebessümler oluşturacak olaylar olur.
bana fal içinde olumsuz konuşuyor :)
mesela barışsanda şu kadar süre huzur yok sana dedi.
olumsuz konustugu insanlarda biliyorum.
bende zaman hep tuttu. ama ben hiç zaman sormadım. hep o söyledi
Monalisa Taner gayet başarılı geçmişi accaip bildi de gelecek için bişi demem çok erken.İnci cafeyi duymadım .Kibritçi rezaletti.pelin çıkmadı
Biliyorum. Psikolog dedim ama aslinda psikiyatr.
Ilac vermezse nasil gececek bilmiyorum. Surekli nefessiz kaliyorum. Sabahlari sinirden titriyorum. Aglamalari saymiyorum bile.
Gunde 3 saat uyuyorum. Iste aksama kadar esne dur.
daphne1133 mesajları takıp ederken bunu okudum ınan cok uzuldum,bende gecırdım boyle bır surec ama psıkıyatrıye gıtmenı tavsıye edebılırım ben suan ılac kullanmaktayım cok hafıf bır ılac sana psıkıyatr tavsıyesındede bulunabılırım..Kendı saglıgın herseyden onemlı oncelıgın bu olsun lutfen..Doktora basladınmı bılmıyorum ama baslamadıysan bence baslamalısın cnm..
Cok tesekkur ederim.
Randevu aldim bu hafta gidiyorum.
Ama yine de tavsiyeni alayim. Eger memnun kalmazsam degistiririm. Ilac kullanmak istemiyorum ama boyle giderse mecbur kalacagim galiba.
Ben Zeytinburcu SırpBirgiç hastanesinde Doç. Dr. Özgür Öztürk e gıdıyorum.Zaten doktorun soyler sana ılac kullanman gerekıp gerekmedıgını,senın doktorun kım kıme gıdeceksın?
Senin adina cok sevindim. Insallah gerisi de cikar.
Uff ya elmira'nin cikan fal haberleri geldikce gerilimim artiyor. Bende zamani gecti ama zamana takilma diyor herkes.
Zamana takilma, pozitif dusun, kafana takma...
Iyi de ben bunlari yapabilsem ne isim var falcida psikologta.
Zamana takılma ve pozitif düşün kısımlarına kesinlikle katılıyorum.Okuduğum kadarıyla siz çok çabuk umutsuzluğa kapılıyorsunuz?Vazgeçin bu huyunuzdan bence.Er ya da geç herşey olacağına varıyor.
çok enterasan senin rezalet dediğin kibritciye bende gittim.Sırf meraktan nasıl bir şey kibrit falı nasıl olsa 20 tl diye gittim...2 hafta oluyor..bana yaklaşık 7 ay önce ayrılmış olduğum erkek arkadaşımdan bahsetti.çok uzun bir süre olmuş ayrılalı hatta 1 kez olsun seni aramamış dedi..Burası doğruydu..arkasına dedi 3 kız arkadaş bir alışveriş merkezi gibi kalabalık birkaç katlı bir yere gideceksiniz orada bu insanla karşılasıcaksın dedi ve arkadaşların gidecek sizde oradan çıkıp başka yola gideceksiniz dedi...Gülmemek için kendimi zor tuttum.Kendi kendime hadi ordan ya daha neler dedim..öncelikle eski erkek arkadaşımla istanbullun resmen 2 ayrı ucunda yaşıyoruz.imkansız ki biz karşılasıcağız.ki karşılaşsam asla kız arkadaşımı bırakıpta onunla başka yere gitmem diye düşündüm..Ölsem gebersem böyle bir şey olmaz dedim..neyse ben çıktım geldim..yol boyunca kadına söylendim.attı tuttu diye...
Neyse gelelim bu pazar yaşadıklarıma...
eve misafir gelicek ti dedim buğün evdeyim.1 kız arkadaşım ısrarla görüşelim gezelim biraz diye aramaya başladı..baktım gelicek misafirlere istanbul dışından misafir gelmiş:)dediler hafta içi geliriz...neyse bende kız arkadaşımı aradım bari görüşelim dedim.kadıköyde buluştuk.yanında da bizim yaşıtımız bir kuzeni vardı.o kızı getirmiş...hava soğuktu.arkadaşın kuzeni dedi capıtolle gidelim indirim varmış.hem gezer birşeyler bakar hemde orda takılırız dedi..Biz capıtolle geçtik..gezdik alışveriş falan derken yemek için bir yere oturduk yemeği yedik kalkıyoruz BEN ŞOK karşı masaya oturmaya çalışan eski erkek arkadaşım..resmen dona kaldım.beni görünce hemen yanıma geldi.seninle konuşmak istediklerim var lütfen bir 10 dakika konuşalım dedi..ben şoka girmiş ne diyeyim derken kız arkadaşım ki tanımıyordu eski sevgilimi ama anlamış ve atladı ordan biz gidelim siz konuşun dedi bastılar gittiler.ben kaldım coçukla..hala konuşamıyordum.sadece tamam diyebildim.pekala dedi yanlız bura çok kalabalık başka yere gidelim dedi ve biz capitolden çıkıp kadıköyde başka bir mekana geçtik....
Hayatımın şokunu yaşadım..Yok böyle bir şey..Hadi ordan dediğim kadın'a bakarmısın..Bence sen dediklerini hatırlıyorsan falcının bekle derim..Bir şokta sen yaşamayasın...
ben bu kadına gittim bana gelir gelmez internettenmi geliyorsun dedi.herşeyi bana anlattırttı ve ona göre yorum yaptı.geçmişi yaşadıklarımı beni çocuğu anı hiçbirşeyi bilemedi.evet bir şok ta ben yaşadımbeni 2 kez evlendirdi ki hiç evlenmedim.o zaman evlenecen 2 kere dedi kıvırdı.en önemli içimden geçirdiğim şeyleri yani geliş sebebimi göremedi.size büyü yapmış dedi.insanların yaşadıkları yerleride bilemedi.beni çalışıyor sandı.ve biz 2 defa görüştük ondan sonra.bunu bile söyleyemedi.(sadece tarihhleriyle birlikte fulya bilmişti ama tam olacakları tutturamadı o da).ve kibritleri havaya atıp düşme şekline göre fal bakan bu kişinin dediği kötü olay çok şükür ki olmadı.çok uyanık bir kadın sana anlattırıp karşındakinin ruh haline göre şekil alıyor.bir arkadaş daha yazmıştı valla doğru. 20 tl bence ona çok bile.hemen büyü var desin.bu da nesil in kadın versiyonu.
destanım birinin bunları banada söylemesi gerekiyor...hatta ben anlayana kadar sürekli tekrar etmesi gerekiyor...
:)) bana da bana da.
acaba diyorum bilgisyara kaydetsem de sürekli aynı şeyleri tekrarlatsam mı?
pozitif düşün, zamana bırak, her şey olacağına varır....
beynim bunları anlıyor...
da
gel sen kalbime anlat
senin kide enterasanmış:)Ben deneyimimi paylaşmak istedim..Elektriğiniz tutmamış diyeceğim.ben de buna inanmam fal bakan her türlü bakar.yok elektrik yok enerji hiç bana göre değil.
ama ilk defa böyle bir şok yaşadım..Şaşırdım kaldım.öyle atıp tuturabileceği olayda değil yaşadıklarım..
Bilemiyeceğim.hayatımda ilk kez gittiğim bir falcı 2 haftada söylemiş olduğu bir olay gerçekleşince paylaşmak istedim sadece.Bu arada tarih falan söylemedi.ben şaşkın şakın kadına bakınca kısa bir süre sonra dedi..
ama gerçekten şaşırdım bana bunları bilen kadın sana onları söylemesi bu da ilginç..:)umarım işimle ilgili söylemiş olduklarıda gerçekleşir..
:)) bana da bana da.
acaba diyorum bilgisyara kaydetsem de sürekli aynı şeyleri tekrarlatsam mı?
pozitif düşün, zamana bırak, her şey olacağına varır....
beynim bunları anlıyor...
da
gel sen kalbime anlat
talena ekledim canım.dediğim gibi bana ekleme talebi gelmemiş.
bende bu elektrik,nerji tutması meselesini hiç anlamıyorum.dediğin gibi falcı eğer iyi bir falcı ise ,zaten bizim göremediğimiz olağan dışı şeyleri görebiliyorsa sana bana hepimize tutturması gerekir.mesela hep okuyorum elmira için bazıları şahane diyor bazıları rezalet diyor.son günlerlde adı geçen melis,kartaldaki,soğanlıktaki emine,pelin,tarık,nesil,dilek,burcu,bahar,şengül,gül,levent,serkan,olgu,neşe,mercan aklıma gelmeyen öteki isimler için bazıları çok övmüş bazılarına hiç bakamamış.zaten bunların biri bile çok çok iyi olsalar hiçbirimiz başka facı aramaz yeni isimler denemek istemezdik.bence para ile bu işi yapanlara güvenmiyorum.iş tücarete döküldümü o iş yatıyor his olmaktan çıkıyor.asıl köylerde var para istemeyip gönlünden ne koparsa diyenler.ve her dedikleri çıkanlar.ama öyle saf temiz insanları nereden bulacağız o ayrı mesele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?