:)) bana da bana da.
acaba diyorum bilgisyara kaydetsem de sürekli aynı şeyleri tekrarlatsam mı?
pozitif düşün, zamana bırak, her şey olacağına varır....
beynim bunları anlıyor...
da
gel sen kalbime anlat
Şimdi yaptığınız gibi kendi kendinizi yeseniz ne değişiyo?İstediğiniz oluyor mu?Olmuyor.O zaman, boşuna bu kadar karamsar olmanın hiç gereği yok.
abi senin gibilere kıl oluyorum :)
dövesim geliyoo kadaaa iradeli olsam adamı terk ederdim be
Bana kıl olmuyorsun.Seviyorsun sen beni Doğru söylediğimi de çok iyi biliyorsun.
sus cevap verme bana
bugün ki krizide atlattım yaşasın kk
Ne krizi yaaaaa
arama krizi, cok şükür atlattım bu aksamda
pazarı iple cekiyom
Düşünsene adamların ne kadar umurundayız acaba?Biz burada falcı peşinde koşarken onlar kim bilir ne halt ediyor.
Düşünsene bizim için falcı falcı geziyorlarmış
İvitttttttttttt acılı kadınlar ayh pardon kadınlar kulubü bayanları ..
Sınavım bitti, kurs bitti .
Ben artık sınırlıda olsa özgürüm.
Ne demiştik benim sınavım sonrası bi buluşma ayarlarız.
Şimdi önerilerinizi ve gelmek istiyenleri dinleme dönemi
arama krizi, cok şükür atlattım bu aksamda
pazarı iple cekiyom
fal var bacım fal
çok pardon miniğim yaa ben kaçırmışım... kime gitcektin sen bu pazar.... :44:
forumda pek sevilmeyen bi isim rita
LA Porta cafe! tiyatro kitapları vardı ben gittiğimde de :)
3 hafta oldu sanırım baktıralı
yaa miğim bırak rita yı ben seni başkasına götüreyim...rita hakkında pek iyi yorum yapan yok ne diye gidiceksin... bu arada sen edi ye gidicektin gittin mi....
Arkadaşlar Bigalı esma' ya sakın gidip paranızı heba etmeyin. (Eğer aynı kişiden bahsediyorsak)inanın tamamen duygu sömürüsü ve fos. Bir bardak suya tüm büyüleri getiriyor. Ben gittim bir arkadaşıma eşlik edeyim diye. Ama inanın hile yok gibi gözüksede acaib hile var. Kadın el çabukluğu ile muska, çamur o baktığı bardak suya atıyor. Ben kadına onu ne yaptığını gördüğümü ve anladığımı hissettirdiğimde kadın bana bakamayacağını ve bende bakılacak hiç bir şeyin olmadığını söylemişti. Ama kadın bu arada tüm istanbul sosyetenin falcısı. İnanılmaz paralar kırıyor. Tüm ünlüler tanıyor. İnanılmaz pis ve inanılmaz berbat bir ortamda bakıyor. Torunlarına ve çocuklarına inanılmaz kötü konuşuyor, davranıyor. İnanılmaz para düşkünü. Ağızı inanılmaz bozuk. İşini asla ciddi yapmıyor. İnanılmaz bir sürü anlayışı içerisinde yapıyor. Ama ağızı inanılmaz iyi laf yapıyor. Eğer foyasını anlayıp açağı çıkarırsan pat sana fal bakacak birşeyin olmadğını söylüyor. Aynı şekilde Bostancı' da Mehmet hoca var. Ben de gitmiştim. Bir leğenin içerisine büyü olarak mezarlıkta gömülmüş iç çamaşırlarını getirtiyor. Şok olup kalıyorsun. Sonra ise inanılmaz malzemeler aldırıyor sana. (Ben büyü kalsın deyip almadım o malzemeleri, çünkü keriz yerine konduğumu anladım). 10 YIL öncekinin parası ile 100 tl almıştı. Şok olmuştum ve inanın söylediği herşey yalan. Aldırmaya çalıştığı (büyü bozma için, dua yazmak için) malzemelerin her birinden 1 kg aldırmaya bakıyor (yani tüm istanbul için senin sırtından geçiniyor) ve ayrıca her bir kilo (o zaman içinki fiyatları söylüyorum) 600.- tl idi. Yani bugünün parası ile 1000,-. İnanılmaz gibi. Asla bir şey yoktan var olamaz. Doğa kanunu bu. Kendisine bunu söylediğimde ise agressivleşti ve inanılmaz küfürlü konuşmaya başladı. AZ Kalsın anlaştık parayı ver diyecek oldu ve sonunda beni evden attı. Aman arkadaşlar sakın kanmayın. Siz siz olun. Ama Çanakkalede Sibel var Terapi kaffeede. İnanılmaz tatlı ve inanılmaz pozitif. Benim enerjim tutuyor. İnanılmaz iyi katina bakıyor. ayrıca tarot ve kahvede bakıyor. Çanakkalede Asuman da var. Marjinal kafede. Eğer gününü bulursanız muhteşem bakıyor. Tavsiye ederim. SEVGİLER (Hala elmira' ya gideceğim. ama 75 tl çok fazla geliyor. En kısa zamanda buluşturup gideceğim. Gidince yazarım. Ayrıca özelden msj atan arkadaşlarıma hepsine tek tek teşekkür ederim. sevgilerimi yollarım). Sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?