bağdat caddesi nostra damus'da anka hanım varmış. gideniniz var mı acaba? benim bir arkadaşım geçen gün gitmiş, çok memnun kalmış. uzun süre baktırmayacağım dedim ama dayanamayıp gidebilirim. bu arada rezene kafedeki bayanın dediklerinden biri oldu. 2 üzücü konuşma olduğunu bir konuşma daha olacağını söylemişti, o konuşma dün akşam oldu, biraz moralimi bozdu ama her şeyin düzeleceğine dair tuhaf bir inancım var şu ara :)
benimde arkadaşım baktırdı anka hanıma. Bugün onun kritigini yaptık hatta, vergi dairesinden bir kagıt alıcaksın üzülüceksiniz ama ferah olcak demiş bugün almışlar kağıdı. gene gidicem bildi dedi. ben baktırmadım ama arkadaşım olumlu konuştu.
Katılıyorum sana Mercan Sayhan hakkında.ben bu kadar düzgün net ve dobra anlatan bir falcı görmedim. olmayacak diyor ama, onu kelimesi kelimesine neden olmaz, sebeplerini ve olmamasının bana verecegi zararlar veya faydalarını,o sürecte nasıl davranmam gerektigini nasıl bir yol izlemem gerektigini ince ayrıntılarına kadar anlatıp, dobra bir şekilde kusura bakma ben bunları gördüm sırf sizi sevindirmek için duymak istediklerinizi söyleyemem dedi bana:) Nasıl görüyorsunuz bu kadar şeyi mürekkep de ve taraotta diyince buda benim işim herkes kendi işini yapsın diye espiri yaptı:) hasta oldum kadının anlatım tarzına siz tam bir psikolog olmalıymışsınız dedim zaten psikoloji egitimim var dedi. cok donanımlı. ben psikologa gidip karsımda sert bir sekilde sadece beni dinleyip sonra bir kac kelime edecek birine gidecegime artık Mercan hanıma gitmeyi tercih edecegim. telefonda bu kadar başarılıysa yüz yüze düşünemiyorum. birde havas ilmini tam anlamıyla bilen birini bulup yıldızname baktırabilirsem daha asla bir falcıya gitmeyecegim.
Sorma çok üzücü bir durumdu((aslında çok doğru söylüyorsun.Bu ilmi gerçekten bilip kullanan bir insanın bunu yapmaması lazım.ama malesef ortalıkta şarlatan çok..ben o yüzden tavsiye etmem dedim..Ne olur ne olmaz Bir şarlatana da arkadaşımız denk gelir üzülür diye belirtmek istedim...
bana ELMİRA nın tlf ve adresi lazımm.faceden bulduğum msn adresine cvp vermedi,bıktımmm TAKSİM deki falcılardannn,hepsi uyduruk,ilk aktıklarında tututurdular,ikinciler fossss,5 ay geçti hala barışcaksınız diyolarayy sinirlerim bozuldu artık,adam gibi biri baksın,eğer elmira da bakamazsa;daha fal mall baktırmıyorummm
Dün gece yıldızname merakımı yenemeyip beni bir kişiye götürdü arkadaşım. ya adam öyle bir övüyorki kendini ben hazine cıkartıyorum, ben istesem 7 günde insanları öldürürüm göremedigim hiç bişey yok dedi.daha olaganüstü o kadar cok sey yapmışki kendince:))))))) dayanamadım yalan söyledigi bariz belli dedimki cok basit birsey sorcam ben evlimiyim bekarmıyım iki saat düşündü evlisin ama büyü var bozmazsak kocanın işleri dibe vurcak 2012 2. ayında kuruşsuz kalcaksınız:))) kendimi tutamadım bastım kahkahayı iide ben evli değilimki hiç de evlenmedim!! o kadar defineleri cıkartan adam benim en ufak bi durumumu bile bilemedi. havas ilmi ebced harflerini hiç ama hiç birsey bilmiyor bunları bilmeyende de yıldızname bakamaz. adamın adı Tayfun hoca evide gültepede..SAKIN DERİM.
bana ELMİRA nın tlf ve adresi lazımm.faceden bulduğum msn adresine cvp vermedi,bıktımmm TAKSİM deki falcılardannn,hepsi uyduruk,ilk aktıklarında tututurdular,ikinciler fossss,5 ay geçti hala barışcaksınız diyolarayy sinirlerim bozuldu artık,adam gibi biri baksın,eğer elmira da bakamazsa;daha fal mall baktırmıyorummm
Bayadır misafir olarak forumu takip ediyorum burda adı geçen bir sürü kişiyede fal baktırdım.İçlerinde en yüksek miktarda para verip fal baktırdığım kişi Mercan’dır. Tecrübelerime gelirsek anla ilgili zaten hiçbişey bilemedi çalışmıyor olmama rağmen çalıştığımı söyledi falan bunun haricinde bana vermiş olduğu zamanları zaten geçtim de falın üzerinden baya zaman geçmesine rağmen söylemiş olduğu hiç bir şey çıkmadı. Mercan gibi biri için 100 tl gibi bir ücret çok çok çok fazla.Emin olun verdiğim paraya da harcadığım vakite de acıdım.Bence Mercan öyle abartılacak biri hiç değil.Giderken büyük beklentiler içersinde gitmeyin derim.
nişantaşındaki dilek kim? hiç raslamadım öyle birine.ya da orda başkasına baktırdığım için dikkatimi çekmedi.
kızlar kusura bakmayın ama ben çözdüm bu istanbuldaki falcılar topiği problemini.önce bende acaba gerçekten herkesin beğendiği biri varmıdır diye öyle bi okudum.birazda fal baktığımdan ilgiliyim bu konuyla( öyle arkadaşlara bakıyorum yanlış anlamayın ) anladımki bazı kişiler burda bahsi geçen özellikle olumsuz bişey söylenmişse tahmin ediyorum bahsi geçenleri tanıyolar yada bizzat kendileride olabilir hemen itiraz ediyolar yada çaktırmadan reklam yapanlar da var bence.sonuçta bu site kadınlar arasında azımsanmayacak derecede yaygın.ve burdan referansı olan bi insan gelirini çok rahat arttırır.bende fal baksaydım kafede ilk iş arkadaşlarımla birlikte üstü kapalı reklam yapmak olurdu.çok da iyi saklardım reklam yaptığımı.bide bu taraftan bakın.bence yanılmıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?