İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar dun falcı arıyordum ve bugun kuzenlerle bakırköye gittik orda gırdık ole bi cafeye. adını soyleyeyım dejavu cafe. fal bakan kişi neşe hanımdı. kuzenlere baktı. ben baktırmadım pek modumda deıldım kesın kotu cıkar dıye hıc bulasmadım :) neyse her ıkı kuzenım ıcınde cıdden bılmıs ole dıyolar. acıkcası uzak gelecekle ılgılı cok bılgı vermemıs ama kuzenın ask hayatını oldugu gıbı anlatmıs.aramızda kalsın dün sevgılısyle tartısmıstı onu ve sebebını neden oldugunu neler olacagını baya baya anlatmış :) ve yakın gelecekle ılgılı planlarını falanda hep bilmiş.yanı kafalarındakı butun soru ısaretlerını cevaplamıs :) sonuc olarak buyuk bır memnunıyetle ayrıldılar :) oldukca pozıtıf, tatlı, hoş sohbet bi hanımmış. bir dahakı sefere bende baktıracagım. umarım banada güzel seyler soyler :)

ben arkadaşımla bikaç gün önce taksimdeki sarmaşıkta hasana baktırdık nerdeyse hiçbişey bilemedi yani çok genel şeyler söylüyo sen pek insanlara güvenmiyosun diyo mesela arkadaşıma da aynısını söyledi bana lider ruhlusun dedi arkadaşıma da aynısını söyledi sonra harf söyledi harfler tutmadı sevgilin var mı diyo yok diyorum aklını karıştırmış biri diyo yok diyorum var diyo yani öyle hçbşey bilemedi desem yeridir

bağdat caddesi nostra damus'da anka hanım varmış. gideniniz var mı acaba? benim bir arkadaşım geçen gün gitmiş, çok memnun kalmış. uzun süre baktırmayacağım dedim ama dayanamayıp gidebilirim. bu arada rezene kafedeki bayanın dediklerinden biri oldu. 2 üzücü konuşma olduğunu bir konuşma daha olacağını söylemişti, o konuşma dün akşam oldu, biraz moralimi bozdu ama her şeyin düzeleceğine dair tuhaf bir inancım var şu ara :)

benimde arkadaşım baktırdı anka hanıma. Bugün onun kritigini yaptık hatta, vergi dairesinden bir kagıt alıcaksın üzülüceksiniz ama ferah olcak demiş bugün almışlar kağıdı. gene gidicem bildi dedi. ben baktırmadım ama arkadaşım olumlu konuştu.

benim bir arkadaşım kahve diğeri de su baktırmış. mutlaka git dediler. buradan sormak istedim, teşekkür ederim. ben de baktırabilirim. :)

Günaydın herkese,arkadaslar dünkü yazıma karsılık yazıları okuyunca cevap verme geregi duydum. yukardaki yazımı tekrar okursanız eğer ben ona siz tam bir psikolog olmalıymışsınız dedim sebebine gelince, konuşma tarzı, uslubu rahatlatması dobralıgı vs.içimden geldi bunu söyledim.kadın psikologmuş demedim!!! oda ben psikologum demediki.belki ilgi alanı bilemem artık neyse ne. insan psikolojisinden anlıyor en azından bana göre. cok etkilendim bir arkadasım daha aradı bende dinledim aynı seyleri oda yasadı hem üzüldü bazı duyduklarına hem kadına hak verdi. kimseyle ters düşmek gibi bir derdim yok sadece cevap hakkı dogmus ona istinaden yazdım kusuruma bakmayın.

Dün gece yıldızname merakımı yenemeyip beni bir kişiye götürdü arkadaşım. ya adam öyle bir övüyorki kendini ben hazine cıkartıyorum, ben istesem 7 günde insanları öldürürüm göremedigim hiç bişey yok dedi.daha olaganüstü o kadar cok sey yapmışki kendince:))))))) dayanamadım yalan söyledigi bariz belli dedimki cok basit birsey sorcam ben evlimiyim bekarmıyım iki saat düşündü evlisin ama büyü var bozmazsak kocanın işleri dibe vurcak 2012 2. ayında kuruşsuz kalcaksınız:))) kendimi tutamadım bastım kahkahayı iide ben evli değilimki hiç de evlenmedim!! o kadar defineleri cıkartan adam benim en ufak bi durumumu bile bilemedi. havas ilmi ebced harflerini hiç ama hiç birsey bilmiyor bunları bilmeyende de yıldızname bakamaz. adamın adı Tayfun hoca evide gültepede..SAKIN DERİM.

haha ya ne üçkağıtçılar var.kızlar böyle herkes izlenimlerini paylaşsın birbirimize destek için iyi oluyor valla.yıldıznameyi yapan kişiyide söyleyip uyarmanız iyi oldu.mesela bazı arkadaşlar biga ya gideceklerdi bir arkadaşın izlenimini paylaşıp uyarması iyi olmuş.

bağdat nostradamus anka hanım ı merak ettim şimdi.başka gidenler varmıdır? sembol bağdattakilere gidip fos çıkınca o caddeden bile soğudum valla.

bana ELMİRA nın tlf ve adresi lazımm.faceden bulduğum msn adresine cvp vermedi,bıktımmm TAKSİM deki falcılardannn,hepsi uyduruk,ilk aktıklarında tututurdular,ikinciler fossss,5 ay geçti hala barışcaksınız diyolarayy sinirlerim bozuldu artık,adam gibi biri baksın,eğer elmira da bakamazsa;daha fal mall baktırmıyorummm

Merhaba, ozel mesaj hakkim olmadigi icin telefonunu yollayamiyorum. Facebook'ta Elmira nin telefonu var. Google da falci Elmira diye aratinca cikiyor

İnanmıyorum ya bu tam şarlatan çıkmış.Umarım para falan kaptırmadınız.Çok geçmiş olsun diyeyim..Bu insanların enerjileri de çok kötü.gerçekten uzak durmak lazım.hele ki internette dolaşan medyum isimli insanlar tam sahtekar..Resmen güzel dinimizi kullanmaya çalışıyorlar..Günümüzde sahtekarlık ismi Medyum adını almış..

Bayadır misafir olarak forumu takip ediyorum burda adı geçen bir sürü kişiyede fal baktırdım.İçlerinde en yüksek miktarda para verip fal baktırdığım kişi Mercan’dır. Tecrübelerime gelirsek anla ilgili zaten hiçbişey bilemedi çalışmıyor olmama rağmen çalıştığımı söyledi falan bunun haricinde bana vermiş olduğu zamanları zaten geçtim de falın üzerinden baya zaman geçmesine rağmen söylemiş olduğu hiç bir şey çıkmadı. Mercan gibi biri için 100 tl gibi bir ücret çok çok çok fazla.Emin olun verdiğim paraya da harcadığım vakite de acıdım.Bence Mercan öyle abartılacak biri hiç değil.Giderken büyük beklentiler içersinde gitmeyin derim.

tersini mi duymak istiyorsun? o zaman taksim smboldeki nesil e git burnundan getirir barışmayı gösterir sana

ben de mercan,elanit,elmira,dejavu neşe,kadınlar kahvesi pelin,dilek,remziye,güneşli seda,botanik cafe hande,medyum halil,chili cafedeki,sarmaşık hasan,
symbol nihal,dejavu ayşen,cafe laf halil,çiğdem,6.histeki kadın,sonra iranlı imam hepsinee baktırdım hepsi yalan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bir tek selma toprak %20 çıktı,göztepe gülsüm %40 o kadar((

ben nişantaşındaki dileke gittim 2 kez eskiden gemi cafede bakan 2sinde de aynı şeyleri bana solemesine rağmen zamanların sarktığını sölüyor ama çıkmadı da diyebilrim

symbol cafe asiye ve nişantaşı dilek'e baktıran ve çıkıyor yada çıkmıyor diyenler yorumlarını paylaşırsa sevinirim:)))
teşekkürlerr

nişantaşındaki dilek kim? hiç raslamadım öyle birine.ya da orda başkasına baktırdığım için dikkatimi çekmedi.

Son düzenleme:
nişantaşındaki dilek kim? hiç raslamadım öyle birine.ya da orda başkasına baktırdığım için dikkatimi çekmedi.

eskiden gemi cafede bakıomuş sanırım şimdi nişantaşında ofisi var

sen kapıdan girince başlıyor anlatmaya 20 dakika falan bakıyor biraz küfürlü konuşuo ama tespitleri süper ama gelecek çıkar mı bilmıorum bu bağlamda
daha önce deneyen arkadaşlar varsa yorum yapabilir mi?

kızlar kusura bakmayın ama ben çözdüm bu istanbuldaki falcılar topiği problemini.önce bende acaba gerçekten herkesin beğendiği biri varmıdır diye öyle bi okudum.birazda fal baktığımdan ilgiliyim bu konuyla( öyle arkadaşlara bakıyorum yanlış anlamayın ) anladımki bazı kişiler burda bahsi geçen özellikle olumsuz bişey söylenmişse tahmin ediyorum bahsi geçenleri tanıyolar yada bizzat kendileride olabilir hemen itiraz ediyolar yada çaktırmadan reklam yapanlar da var bence.sonuçta bu site kadınlar arasında azımsanmayacak derecede yaygın.ve burdan referansı olan bi insan gelirini çok rahat arttırır.bende fal baksaydım kafede ilk iş arkadaşlarımla birlikte üstü kapalı reklam yapmak olurdu.çok da iyi saklardım reklam yaptığımı.bide bu taraftan bakın.bence yanılmıyorum:)

Kesinlikle reklam olayına ben çok katılıyorum..Çünkü burda çok iyi diye lanse edilen birkaç insanı denedim.ve gerçekten şok oldum nasıl yani dedim..Bu kadar forumda yazılan çizilen falcı bumu dediğim oldu..Özellikle 2 senedir iş arıyorum.burdan adı bahsedilip çok iyi denilen kime gittiysem bana oturur oturmaz sen çalışıyorsun demezler mi..İlet ettiler beni..daha iş olayını tuturamamış bu insan mı faldan anlıyor dediğim çok oldu..yok enerji yok elektrik tutmamış diyenler varya bir de bunlara illet oluyorum...Adam doktor olmuş hastayı ameliyat ederken öldürüyor sonra diyor enerjimiz elektriğimiz tutmadı..varmı böyle birşey yani...gerçekten işi bilen bilir.ortada böyle reklam la iş yapmaya çalışanlarda böyle saçma sapan elektrik enerji olaylarının arkasına sığınır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…