tersini mi duymak istiyorsun? o zaman taksim smboldeki nesil e git burnundan getirir barışmayı gösterir sana
Merhaba, ozel mesaj hakkim olmadigi icin telefonunu yollayamiyorum. Facebook'ta Elmira nin telefonu var. Google da falci Elmira diye aratinca cikiyor
teşekkürler canım,iki hafta sonra gitmeyi planlıyom,bakalım bana tutacakmı söyledikleri
eskiden gemi cafede bakıomuş sanırım şimdi nişantaşında ofisi var
sen kapıdan girince başlıyor anlatmaya 20 dakika falan bakıyor biraz küfürlü konuşuo ama tespitleri süper ama gelecek çıkar mı bilmıorum bu bağlamda
daha önce deneyen arkadaşlar varsa yorum yapabilir mi?
ben de mercan,elanit,elmira,dejavu neşe,kadınlar kahvesi pelin,dilek,remziye,güneşli seda,botanik cafe hande,medyum halil,chili cafedeki,sarmaşık hasan,
symbol nihal,dejavu ayşen,cafe laf halil,çiğdem,6.histeki kadın,sonra iranlı imam hepsinee baktırdım hepsi yalan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bir tek selma toprak %20 çıktı,göztepe gülsüm %40 o kadar((
ben nişantaşındaki dileke gittim 2 kez eskiden gemi cafede bakan 2sinde de aynı şeyleri bana solemesine rağmen zamanların sarktığını sölüyor ama çıkmadı da diyebilrim
symbol cafe asiye ve nişantaşı dilek'e baktıran ve çıkıyor yada çıkmıyor diyenler yorumlarını paylaşırsa sevinirim:)))
teşekkürlerr
haha ya ne üçkağıtçılar var.kızlar böyle herkes izlenimlerini paylaşsın birbirimize destek için iyi oluyor valla.yıldıznameyi yapan kişiyide söyleyip uyarmanız iyi oldu.mesela bazı arkadaşlar biga ya gideceklerdi bir arkadaşın izlenimini paylaşıp uyarması iyi olmuş.
bağdat nostradamus anka hanım ı merak ettim şimdi.başka gidenler varmıdır? sembol bağdattakilere gidip fos çıkınca o caddeden bile soğudum valla.
Sevgili Babyster, sanırım beş altı ay önce Ankara Dikmen de bir falcının çok iyi baktığını ama telefonununkaybettiğinizi yazmışsınız. Falcı kadın Öveçlerdemiydi Sokulluda mı?
Öveçlerdeki Zeynep ise bu hanım Ankara dan taşınmış. Ama Sokulludaki Yasemin hn ise bende kendisini arıyorum. Kendine ulaşabilirsen burada paylaşırım. Hoşçakalın.
çok enterasan senin rezalet dediğin kibritciye bende gittim.Sırf meraktan nasıl bir şey kibrit falı nasıl olsa 20 tl diye gittim...2 hafta oluyor..bana yaklaşık 7 ay önce ayrılmış olduğum erkek arkadaşımdan bahsetti.çok uzun bir süre olmuş ayrılalı hatta 1 kez olsun seni aramamış dedi..Burası doğruydu..arkasına dedi 3 kız arkadaş bir alışveriş merkezi gibi kalabalık birkaç katlı bir yere gideceksiniz orada bu insanla karşılasıcaksın dedi ve arkadaşların gidecek sizde oradan çıkıp başka yola gideceksiniz dedi...Gülmemek için kendimi zor tuttum.Kendi kendime hadi ordan ya daha neler dedim..öncelikle eski erkek arkadaşımla istanbullun resmen 2 ayrı ucunda yaşıyoruz.imkansız ki biz karşılasıcağız.ki karşılaşsam asla kız arkadaşımı bırakıpta onunla başka yere gitmem diye düşündüm..Ölsem gebersem böyle bir şey olmaz dedim..neyse ben çıktım geldim..yol boyunca kadına söylendim.attı tuttu diye...
Neyse gelelim bu pazar yaşadıklarıma...
eve misafir gelicek ti dedim buğün evdeyim.1 kız arkadaşım ısrarla görüşelim gezelim biraz diye aramaya başladı..baktım gelicek misafirlere istanbul dışından misafir gelmiş:)dediler hafta içi geliriz...neyse bende kız arkadaşımı aradım bari görüşelim dedim.kadıköyde buluştuk.yanında da bizim yaşıtımız bir kuzeni vardı.o kızı getirmiş...hava soğuktu.arkadaşın kuzeni dedi capıtolle gidelim indirim varmış.hem gezer birşeyler bakar hemde orda takılırız dedi..Biz capıtolle geçtik..gezdik alışveriş falan derken yemek için bir yere oturduk yemeği yedik kalkıyoruz BEN ŞOK karşı masaya oturmaya çalışan eski erkek arkadaşım..resmen dona kaldım.beni görünce hemen yanıma geldi.seninle konuşmak istediklerim var lütfen bir 10 dakika konuşalım dedi..ben şoka girmiş ne diyeyim derken kız arkadaşım ki tanımıyordu eski sevgilimi ama anlamış ve atladı ordan biz gidelim siz konuşun dedi bastılar gittiler.ben kaldım coçukla..hala konuşamıyordum.sadece tamam diyebildim.pekala dedi yanlız bura çok kalabalık başka yere gidelim dedi ve biz capitolden çıkıp kadıköyde başka bir mekana geçtik....
Hayatımın şokunu yaşadım..Yok böyle bir şey..Hadi ordan dediğim kadın'a bakarmısın..Bence sen dediklerini hatırlıyorsan falcının bekle derim..Bir şokta sen yaşamayasın...
malta bu kibrit falini nerde kime baktirdin??
ay osmanbey yakin oysaki keske bulsan da gitsem bende cok merak ettim suan ve anlattiklarin sok edici!:)
Bulduuum!:))) Facebookta Bir A Falcafe yaz cikiyo!:) haftaya kesinlikle gidicem!:)cok merak ettim ne kadardi peki onu hatirliyo musun?
ooo süpersin..ben de alayım numaraları..20tl vermiştim ben.2 hafta önceydi.sanırım hala öyledir..Hayırlısı diyeyim sana umarım gönlüne göre olur...:)
tesekkurler ya seninde öyle olur umarim:) haftaya kesin gidip ne olup bittigini yazicammm heycan yaptiiimmbuldun dimi facebookdan?
Kesinlikle reklam olayına ben çok katılıyorum..Çünkü burda çok iyi diye lanse edilen birkaç insanı denedim.ve gerçekten şok oldum nasıl yani dedim..Bu kadar forumda yazılan çizilen falcı bumu dediğim oldu..Özellikle 2 senedir iş arıyorum.burdan adı bahsedilip çok iyi denilen kime gittiysem bana oturur oturmaz sen çalışıyorsun demezler mi..İlet ettiler beni..daha iş olayını tuturamamış bu insan mı faldan anlıyor dediğim çok oldu..yok enerji yok elektrik tutmamış diyenler varya bir de bunlara illet oluyorum...Adam doktor olmuş hastayı ameliyat ederken öldürüyor sonra diyor enerjimiz elektriğimiz tutmadı..varmı böyle birşey yani...gerçekten işi bilen bilir.ortada böyle reklam la iş yapmaya çalışanlarda böyle saçma sapan elektrik enerji olaylarının arkasına sığınır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?