İstanbul'da Fal - Falcılar

ben kime gittiysem hicbirinin gelecekle ilgili söyledikleri olmadı. ama ne hikmetse nasıl biri oldugumu, eskiden ne yasadıgımı,hatta ismimi bilen bile olmustu.

tersini mi duymak istiyorsun? o zaman taksim smboldeki nesil e git burnundan getirir barışmayı gösterir sana

hadi yaaa ölemiymiş,ben oraya ilk defa bu hata gittim,uyduruk efe baktı bana,sonu er ile biten svgilin dönecek arayacak,çok özledi seni ddibu arada adı ömerözlemişmiş de döneckmişmiş de korkuyomuş benden,falan da filann,ayyy hepsi aynı şyleri diyo,nsile gideyim bari onun hakkında kötü şeyler desin,desin ki ben de rahatlayayım

merak ettim şincik adresi teli fiyatı nedir acep bu hatunun :44:

asiyeye daha önce 2 kere baktırdım çıktı 3.bekliyorum hoş herkes olumlu konuşuyor o konuda hatta nikah tarihi verenler var beklemedeyim

slm kızlar istanbulun anadolu yakasında büyü bozan cinlerle irtibatı olan hoalar varmı varsa bilen yada duyan adres veya numara verirse cok sevinirim ben falcılara gitmeyi münasip görmüyorum cünkü cogu uyduruk seyler söylüyor bosuna iki tatlı söz için paranızı yedirmeyin onlara bence dedigim gibi büyü veya muskalarla ugrasan hocalar varsa isimleri adreslerini istiyorum lütfen cok acil ihtiyacım var sıkıntıdayım

Sevgili Mandal, Bigaya gitmeyecektik. Esma hn tlf da bakıyormuş denilince bizde telefon numarasını bulmaya çalıştık. Sağolsun arkadaşımız uyardı. Esma hn konusuda böylece kapandı.

Sevgili Babyster, sanırım beş altı ay önce Ankara Dikmen de bir falcının çok iyi baktığını ama telefonununkaybettiğinizi yazmışsınız. Falcı kadın Öveçlerdemiydi Sokulluda mı?
Öveçlerdeki Zeynep ise bu hanım Ankara dan taşınmış. Ama Sokulludaki Yasemin hn ise bende kendisini arıyorum. Kendine ulaşabilirsen burada paylaşırım. Hoşçakalın.

Babyster, sizi biraz önce İstanbul topiğinde gördiğüm için buradan paylaştım.

malta bu kibrit falini nerde kime baktirdin??

ay osmanbey yakin oysaki keske bulsan da gitsem bende cok merak ettim suan ve anlattiklarin sok edici!:)

bana da çok ters.o günde taksimden taksiye atlayıp gitmiştim..adresi ona vermiştim.bulurum diyorum ama pek de emin olamıyorum.Karşıyı pek bilmiyorum..sen forumda gerilere git istersen paylaşan arkadaşın mail adresi vardı..sanırım 1 ay öncesi gibiydi.yanılmıyor isem...Gerçekten kadın beni şok etti..Bilemedim ki..bilsem atarmıyım o numaraları(

Son düzenleme:
Bulduuum!:))) Facebookta Bir A Falcafe yaz cikiyo!:) haftaya kesinlikle gidicem!:)cok merak ettim ne kadardi peki onu hatirliyo musun?

Bulduuum!:))) Facebookta Bir A Falcafe yaz cikiyo!:) haftaya kesinlikle gidicem!:)cok merak ettim ne kadardi peki onu hatirliyo musun?

ooo süpersin..ben de alayım numaraları..20tl vermiştim ben.2 hafta önceydi.sanırım hala öyledir..Hayırlısı diyeyim sana umarım gönlüne göre olur...:)

aynen katılıyorum.seninle uyuşamadığımız tek nokta şu kibritçi oldu zaten

geçen kış forumu okurken eski üyelerin çok methettiği falcılara gittim.şu anda iyiki yoklar forumda.onların falcılarını beğenmeyenleri neredeyse döveceklermiş valla yazmaya cesaret edemezdim.bir hafta falcının birinin furyası olursu hayda herkes ona giderdi.bence reklam açamlı birilerini sokarlardı eş dost foruma girip iyi reklam yaptılar.çoğu üye memenun kalmadı onlardan bana da fos çıktılar. iş konusundaki durum banada oldu.senin kibritçide dahil benim iş hayatımdan bahsetti olmayan işimden.nesil ile bir tutuyorum onu.aynı tarzı vardı.aynı şeylerde çuvalladılar.2 kere evlenmişmişim çüş demek istiyorum ben hiç evlenmedimki.çalışmıyorum diyince iş aramaya başlasan iyi olur diyorlar bu sefer daha çok sinir oluyorum.sanane.bu çocuktan vazgeç sen daha iyilerine layıksın dedi.bunu diyenlerede fitil oluyorum.sizene.vazgeçsem falcıda ne işim var.enerji,elektrik olayına çok güldüm ama bende senin gibi düşünüyorum.

bu a1 kafenin facesine baktım şimdi çok uyduruk geldi ban.internet kafeyi fal bilim merkezi gibi göstermişler.arkadaşlar orası internet kafe.face anasayfasındada paso oyun oynamışlar.ciddiyetten uzak bir yer olduğu belli. kibrit 20 bakıyor ama kadın tarot,kahve vs bilmediğini söylemişti. orda internetin başındaki adam tarot kartlarının anlamlarını zar zor ezberlemiş bu kart şudur bu anlama gelmesi lazım diye birine tutturmaya çalışıyordu.dinledim.30 a bakıyordu.kazıklanmayın derim.sizde internetten tarot bakabilirsiniz o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…