aynen katılıyorum.seninle uyuşamadığımız tek nokta şu kibritçi oldu zaten
geçen kış forumu okurken eski üyelerin çok methettiği falcılara gittim.şu anda iyiki yoklar forumda.onların falcılarını beğenmeyenleri neredeyse döveceklermiş valla yazmaya cesaret edemezdim.bir hafta falcının birinin furyası olursu hayda herkes ona giderdi.bence reklam açamlı birilerini sokarlardı eş dost foruma girip iyi reklam yaptılar.çoğu üye memenun kalmadı onlardan bana da fos çıktılar. iş konusundaki durum banada oldu.senin kibritçide dahil benim iş hayatımdan bahsetti olmayan işimden.nesil ile bir tutuyorum onu.aynı tarzı vardı.aynı şeylerde çuvalladılar.2 kere evlenmişmişim çüş demek istiyorum ben hiç evlenmedimki.çalışmıyorum diyince iş aramaya başlasan iyi olur diyorlar bu sefer daha çok sinir oluyorum.sanane.bu çocuktan vazgeç sen daha iyilerine layıksın dedi.bunu diyenlerede fitil oluyorum.sizene.vazgeçsem falcıda ne işim var.enerji,elektrik olayına çok güldüm ama bende senin gibi düşünüyorum.
bu a1 kafenin facesine baktım şimdi çok uyduruk geldi ban.internet kafeyi fal bilim merkezi gibi göstermişler.arkadaşlar orası internet kafe.face anasayfasındada paso oyun oynamışlar.ciddiyetten uzak bir yer olduğu belli. kibrit 20 bakıyor ama kadın tarot,kahve vs bilmediğini söylemişti. orda internetin başındaki adam tarot kartlarının anlamlarını zar zor ezberlemiş bu kart şudur bu anlama gelmesi lazım diye birine tutturmaya çalışıyordu.dinledim.30 a bakıyordu.kazıklanmayın derim.sizde internetten tarot bakabilirsiniz o kadar.
kurtuluştaki arap melehat e gittinmi ? numarası varmı ?
elmira nerede fal bakıyor acaba?bir de randevulu mu gitmek gerek?
Kurtuluştaki Melahat mi hatırlamıyorum ama bende bi falcı Melahat numarası var... Ama gitmedim, yollayayım sana numarasını Kurtuluşta mıymış sor istersen =)
yollarsan sevinirim soralım bakalım bu hangi melehat :) bide edirnede melehat vardı 2 sinden biridir artık :)))
Edirnedeki değildir, 0212'li bendekinin numarası =)
büyük ihtimalle kurtuluştaki arap melehat bu. sagol bi arayıp sorarım, arıyordum bayadır inşallah odur :)
özelden yazmak istedim kutu doluymuş, bioenerjici bayanın fiyatı neydi diye soracaktım
ben kartaldaki nigar hanıma gittim ve beğendim tavsiye ederim net anlattı olayları ve geçmişi geleceği göreceğiz artık.
ayhana gittim ben bu alt katta bahsedilen çok övgüyle bahsettiler ama bana hiç çıkmadı
kızlar sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum
bu kibritçi kadın 20 tl ye fal bakıyordu ya burdan okuyup bir arkadaşım telefonla baktırmak istemiş.ona 50 tl yi yatır bakarız demişler.ama 20 idi deyince kafede 20 telefon bu 50 de olur 100 de demişresmen kazıklayıp enayi yerine koyuyorlar yahu.şimdi böyle şeyler yapan birinin falın nasıl güveneceksin.arkadaşımada demiştim bilmiyor diye boyunun ölçüsünü almış oldu. oku hayatım oku. telefondan farklıymış ya ev telefonu ile 50-100 iponeden ararsan fal 250 olurdu herhalde
yok artık!!! hepimiz bu fallara acaip paralare döküyoruz onları bu hale de getiren bizleriz.
herkes bu tarz paylaşımlarını yazarsa hepimiz için daha ii olur.
ben bugun symbol cafe asiyeye gitmeyi düşünuorum gidip de beğenmeyen gitme diyen var mı?
bu sorum nişantaşı dilek için de geçerli
kızlar sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum
bu kibritçi kadın 20 tl ye fal bakıyordu ya burdan okuyup bir arkadaşım telefonla baktırmak istemiş.ona 50 tl yi yatır bakarız demişler.ama 20 idi deyince kafede 20 telefon bu 50 de olur 100 de demişresmen kazıklayıp enayi yerine koyuyorlar yahu.şimdi böyle şeyler yapan birinin falın nasıl güveneceksin.arkadaşımada demiştim bilmiyor diye boyunun ölçüsünü almış oldu. oku hayatım oku. telefondan farklıymış ya ev telefonu ile 50-100 iponeden ararsan fal 250 olurdu herhalde
slm
arayıp öğrendiklerinden sonra burda paylaşabilirmisin bu bayanı..Birkaç insan forum dısından bana bu melehat'tan behsetmişlerdi..Çok iyi diye..2 sene aradım ama bulamadım kendisini...Umarım bu bayandır...Bunu çok merak ediyorum...sagol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?