İstanbul'da Fal - Falcılar

Reklam olayında çok katılıyorum size kızlar... kimin ne oldugunu bılemıyoruz tabıkı burda... onun ayrımını nasıl yaparız bılemıyorum acıkcası.. ama ben de foruma üye oldugumdan beri bir sürü falcının reklamı yapılmıstı burda..dedıgın gıbı o ara herkes onlara gıdıyorduama fos cıkmıslardı.. Buranın amacı deneyımlerımızı paylasıp aktarmak bırbırımıze..ama kendı cıkarına kullananlarda oluyor malesef buna da engel olamıyoruz..O yuzden bır falcıya gıdıp onu deneyen bırısının mutlaka deneyımını burdan paylasması gerekıyor.. gerekıyor kı bızlerde fıkır sahıbı olalım.. sonucta para verıyoruz buna, kimse sokaktan toplamıyor parayı..

ben mesela taksımdekı, kadınlar kahvesı, melekler kahvesı, kaprıs, sembol, majestıc bunların hepsını sıldım lıstemden.. dılek, pelın ilk basta ıyı bakmıstı sonra cuvalladılar, sembole bır kere gıttım mehmet dıye bırı vardı 5 dakıka baktı falıma anı bılmıstı gelecek sıfırdı.. kaprıstekı tasula, imam onlar berbat otesıydı ayrıca sankı cok bılıyorlarmıs gıbı havalara gırıyorlardı cok antıpatıklerdı..kadınlardakı meryem fıyaskoydu..meleklerde şengül mü ne vardı kötüydü.. majestıc cafede göker vardı eskıden o iyiydi bana soyledıgı bır kac sey cıkmıstı.. bir de orda emre vard eskıden o da fena degıldı bır kac sey bılmıstı, şengül mü ne var orda o berbattı mesela su falı falanda bakıyordu .. Ama sen son gıttıgımde kısa boylu esmer bır demet vardı o antıpatıkler kralıcesı zaten.... herkes yazarsa bu sekılde, gercekten işini iyi yapanla yapamayanı ayırt edebılırız.. Ben acıkca soyluyorum bu zamana kadar bana en ıyı fal bakan fincan melis ve gecen gun gıttıgım elmiradır..bu anda yaşanan olaylarda hıc kacırmadan bıldıler, gelecegı bılemem cıkarsada yazarım burdan , cıkmazsa da yazarım...
öpücüklerr

taksimdekiler için yazdıklarının hepsine katılıyorum.ben ordakiler fos çıktı ,caddedekiler fos çıktı dedim diye birde dilek te fos çıktı dedim diye biri geçen haftalarda bana kızmıştı.yalanmı diyim.ah o şengülü Allah ne etsin.iyiki falcılığı bıraktı.küfürlü laf ebeliği yapıp ne güzel oyaladı beni ne yalanlar atmış şimdi 1 senenin üstüne düşünüyorumda.

gitmediğim bir bakırköydekiler kaldı zaten.melis hiç bilmediğim yer olan bakıtrköy fincan kafedeymiş galiba.ama meliside beğenmeyenler var.hatta neşeyi falan.burcuda keza aynı şekilde.şimdide caddade anka diye biri çıktı.birde sembol asiye çıktı.sembol nihali beğenmedim diyede çıkışmışlardı.
peki sen saydıkların haricinde kimlere gittin? ben haftaya dayanamayıp yine nişantaşı yapacağım galiba.zaten 1 ayı geçmiş olacak son faldan beri.

Son düzenleme:
2 Senedir burdayım... Daha önce de tüm gittiklerimin değerlendirmesini yapmıştım, çok gerilerde kaldığı ve yeni falcılar eklendiği için güncelleme yapıyorum... Bana genel olarak hiç birinin dedikleri çıkmadı... Ufak tefek şeyler hariç...
Hatta 10 üzerinden puanlama yapıcam üşenmeyip...

Telefonla arayıp çağardığımız bir Ayhan vardı zamanında çok bahsedilirdi... Hiç bir dediği çıkmadı... Puanım 2.
Yeşilköy Gül: 3 Kere gittim ilk falı çıkmıştı bir daha hiç o günkü halini yakalayamadım... O yüzden puanım 3.
Symbol Tarık: İlk baktığında beğenmiştim ama hiç bir dediği onun da çıkmadı ucundan geçmedi... 2 puan çok bile...
Melekler Kahvesi Şengül: O kadar kötü baktı ki ordan çıkıp Roza'ya gittim... Puanım 2...
Kapris Roza: 1 dediği çıktı ama çok şok olacağım bi durum değildi sallama bi faldı... 3 Puan.
Kapris İmam: Benim 6. hissim çok iyiymiş bakamıyomuş, esnedi durdu karşımda. 1 puan.
Duygum cafe Duygu: Geçmişle ve şimdiki zamanda fena değil gelecek onda da fos. 3 Puan.
Yeditepe Angel Çetin: Dandik bi fal olmasına rağmen şaşırttığı bir nokta olmuştu o yüzden 4 puan.
Soğanlık Emine: O kadar yol gitmeye inanın deymez... Hiç bir dediği de çıkmadı... 3 Puan.
Angels Zeynep: Artık Angels da değil zaten gerek de yok saçmalamıştı... 1 puan.
Gossip Cafe Yasemin: İsim bilmek haricinde bi marifeti yok. 2 puan.
Kurtuluş Rita: Baktırdığım zaman olumsuz yorum yapmıştım sonradan hiç aklımda olmayan 2-3 şeyi yaşadım o yüzden puanım 7.
Semra: Geçmiş ve şimdiki zamanda eh işte, gelecek fos... 2 puan.
Cafe Zade Armağan: Beğeneni çok ama bende o da pek iyi sayılmazdı. 3 Puan.
Angel's Burcu: Geçmiş ve şimdiki zamanda iyi ama gelecek ufak tefek şeyler hariç çıkmadı. 5 puan.
Pilav cafe Biriz: Şuanı ve istediklerinizi söylüyor ama fos... 3 puan.
Cıvıltı cafe Suna: Ortalama şuanı ve geçmişi biliyor gelecek fos... 3 Puan.
La Porte cafe Ayhan: Olumsuz dobra konuşan falcılardan ama dedikleri çıktı mı derseniz pek çıkmadı... Çıkacağını da sanmam. 5 puan.

Unuttuğum vardır belki... Ama şuan hatırladıklarım bunlar...

büyük ihtimalle kurtuluştaki arap melehat bu. sagol bi arayıp sorarım, arıyordum bayadır inşallah odur :)

slm
arayıp öğrendiklerinden sonra burda paylaşabilirmisin bu bayanı..Birkaç insan forum dısından bana bu melehat'tan behsetmişlerdi..Çok iyi diye..2 sene aradım ama bulamadım kendisini...Umarım bu bayandır...Bunu çok merak ediyorum...sagol..

dün kartaldaki nigar hanıma arkadaşım gitti su falına baktırdı rezalet bana söylediklerinin aynısını ona da söylemiş yazık para tuzağı sakın gitmeyin derim

kızlar sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum

bu kibritçi kadın 20 tl ye fal bakıyordu ya burdan okuyup bir arkadaşım telefonla baktırmak istemiş.ona 50 tl yi yatır bakarız demişler.ama 20 idi deyince kafede 20 telefon bu 50 de olur 100 de demiş resmen kazıklayıp enayi yerine koyuyorlar yahu.şimdi böyle şeyler yapan birinin falın nasıl güveneceksin.arkadaşımada demiştim bilmiyor diye boyunun ölçüsünü almış oldu. oku hayatım oku. telefondan farklıymış ya ev telefonu ile 50-100 iponeden ararsan fal 250 olurdu herhalde

Son düzenleme:

yok artık!!! hepimiz bu fallara acaip paralare döküyoruz onları bu hale de getiren bizleriz.
herkes bu tarz paylaşımlarını yazarsa hepimiz için daha ii olur.

ben bugun symbol cafe asiyeye gitmeyi düşünuorum gidip de beğenmeyen gitme diyen var mı?

bu sorum nişantaşı dilek için de geçerli

vallahi ya şaşırdım kaldım.kafede 20 tl bile çok o kadına.gel görki telefonda 50 yapmış.resmen enayi oluyoruz.10 dakikalık fal için.nişantaşında bile 19 a bakıyorlar hiç değilse adam gibi çıkıyor dedikleri.bu ne ya.internet kafede bakılan uyduruk fal için.burayı okuduğunu söylemişti zaten.1 ay sonra görün o 20 olan 30-50-60 öyle gidecek.bizler gidelim merak ettik dedikçe fiyatı yükseltiyorlar.arkadaşım telefonda sormuş nasıl iyimi falı çıkıyormu demiş.ya bu da sorulurmu ne diyecekler dedim.kadın duraksadı pek methetmedi eh çıktığı oluyormuş dedi demiş.
birde ben taksim kadınlar kahvesi ve taksim sembol,taksim melekler kahvvesi için ne ucuz derdim zaten ordaki fallarda ucuzmuş hiçbiri çıkmamıştı ama her ucuz olan berbat değil her pahalı olanda iyi değil malesef.nuray sayarı 400 milyon ama fos

İstanbul dışından bir arkadaşımda telefonla baktırdı.50 tl ödedi.telefonda hem kahve hem kibrit bakıyor..20 tl kahve 20 Tl kibrit normalde fiyatı..2 sine birden bakıyor.Bir de orda müşterilerini bırakıp telefonla uğraştığını düşününce 10tl fazla alımış oluyor..bu da normal bence...
Pardon ya sen taksimde yada nişantaşında bir kafede fal bakan birini bir ara bakalım.telefonda ne kadar istiyormuş öğren..
Normalde 20 tl ye kafede bakan kadın sana ne fiyat vericek...
Ama siz boşverin Hayatım.Ne diye kazıklanıp enayi yerine konucaksınız..
3 ayda 5.ci gidişim oldu.Söyediği birkaç şey dışında hepsi tıkır tıkır bana çıktı.ama siz boşuna gitmeyin..başka insan bulun...

eveetttt aradım, kurtuluş melahat sonunda buldum. çok aradım bende çok duymuştum .

kurtuluş son duraktaymış, 40 liraya bakıyormuş, randevuya gerek yokmuş. numarasını sanada yolluyorum şimdi. ben önümüzdeki hafta gidicem, gittikten sonra yorumlarımıda paylaşırım.
isteyen herkesede telefonunu veririm , ben gibi arayıp bulamayanlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…