İstanbul'da Fal - Falcılar

senle falcılar konusunda ters frekansa sahibiz ben iyi kötü gördüğüm herşeyi aydınlatmak adına yazıyorum.bazen kendi falcımı bile çıkmadığını yazıp kızıyorum.ama sen bütün mesajlarına bakarsak hep bu kadının reklamını yapıyorsun.gittiğim tüm falcılar fos çıktı bu iyi bu iyi yazıp durmuşsun.kadın dua edip gibi yapıp gülüyor dedim diye bana çıkışmış dua bilmemekle suçlamıştın.tek kişiye takılıp kalmışsın biz beğenmiyoruz sana çıkıyor diye napalım konuşmayalımmı?

nişantaşındaki yada taksimdeki falcılar değil telefonda bakmak çağrılınca müşterilere telefona bile gelmiyorlar.konsomatristmi bunlar her müşteriye telefona gelsin demişti kafe sahipleirnden biri.adam gibi iş saatlerinde işini yapıyorlar.haksız kazanç elde edip habire fiyatta arttırmıyorlar.sen beğendin diye biz doğruları söylemeyecekmiyiz? ben ve bir kaç arkadaş fos çıktı diyoruz.enerji meselesiymiş öyle olsun bakalım.önemli olan bana ne çıktığıdır denedim gördüm başkası beni ilgilendirmez.burda ya kendisi yada biri var ona iletiyor biz onu gördük.kadın bu forumu biliyor ve kimin gönderdiğini soruyor.kullanıcı adlarımıza göre dertlerimizide bilmiş oluyor.arkadaşlarla gittik hepimiz şahitiz.
bana kibrit 20 kahve 10 demişti daha 1 ay olmadı ne çabuk 20 oldu.hadi 20+20 olsun hem telefonda 10 tl daha zam yapmanın ne gereği var.saçma.
beni evli görüp,çalışıyor görüp,hayatımı bana anlattıran ve dediği hiçbirşey çıkmayan birini (bugün daha iyi anladım tersi çıktı) kale almam kusura bakma.ben havaya para atacakkadar zengin değilim eneyi ise hiç değilim.çıkmayan fala 3-5 kere gideyim.

Son düzenleme:

banada gönderirmisin canım.onuda bir denemek lazım cepte bulunsun.orda oturan bir yakınım var.sen gidince bize iyi kötü paylaşırsan memnun oluruz.herkes önümüzdeki hafta gidiyor.bu hafta giden yokmu falcılara çatlıycam

canım yollarım sanada her 10 dk da bir özel msj hakkım var . yorumlarımı mutlaka paylaşırım sende gidersen haberdar et .

of kızlar ya bende severimde isterimde falcıya gitmeyi ama malesef ki bulunduğum yerde kafelerde bakmıyorlar yani öyle biryer yok en son yazmıştım annemin bir arkadaşı kahve falı bakmıştı ve iş yerine gelip giden bir çocukla herkesten saklı bir kaç kere kahve içmeye gideceğimi dediği oldu çocuk ısrarla kahve içelim diyor 1 kere gittik ve ablama bakmış geçen gün yine onun falında hep beni söylemiş ve dediği kardeşin o zengin çocukla evlenecek siz kçnz korada koysanız o onunla evlenecek görürsünüz yılbaşından sonra yüzük gelecek kardeşine diye söylemiş bakalım ama çocuğun arabasını işini gücünü bizim muhabbet etmemizi hepsini söyledi ki annemler bile bilmiyordu çocuğu aslında şöyle bir güzel baktırmak istiyorum da hem para veriyorsun birde telefonda telefon parası ödüyorsun pahalıya çıkıyor

Melahat'e gidecekseniz eğer, sabah epey erken saatte gidin, çok kalabalık oluyor ve çok beklemek zorunda kalıyorsunuz.

canım yollarım sanada her 10 dk da bir özel msj hakkım var . yorumlarımı mutlaka paylaşırım sende gidersen haberdar et .

bir arkadaşım var orda oturuyor beni götürse iyi ama herkese de denilmiyor ki işte.falı napacan kime baktıracan bir sürü sorarlar.fal ile büyüyü karıştırıyor bunlar.

ben belki asiyeye gidecem ama kararsızımmmm

asiyeyi methediyolar sonunda dayanamayıp gidecem.acaba onun falı çıkmayan var mı?

annenin arkadaşı paraylamı bakıyor yoksa eş dost toplantısındamı baktı.valla iyi bilmiş.o teyzelerin para ile bakanlardan daha iyi baktıklarına şahidim.bana biri fal hergün değişir demişti haklı çıkmıştı.bizede bakarmı ki :))

öyle parayla falan bakmıyo hatta biz hiç lafını dahi açmayız keyfi yerinde ise getir bi fal bakayım kahve yapında der o kadar

merhaba..gittiğiniz kişinin tel ve ismini alabilirmiyimm

merhaba ..gittiğiniz yerin telefonunu ve ismini alabilir iyim

bende burdaki yorumları okudum majestic emreye gittim gerçi şu an başka bir cafede neyse herkes çok iyi falan dedi e bana birşey bilemedi önce ailenden ayrı mı yaşıyorsun dedi bende yooo dedim birlikteyiz,dışında gözüküyorsun dedi sonra üç kardeşsiniz dedi yok dedim tekim ben hmm yaptı okula devam ediyorsun dedi yok dedim mezun olalı kaç sene geçti :)sonra işte eski sevgilin dedi ayrılmışsınız evet dedim burayı biledi nihayet ,seni arayacak ama ilişkiniz süremeyecek dedi ,o çocuk 27-28 yaşlarında dedi adam bu arada 35 yaşında çocuk tutucu köyünden bir kız alıcak dedi sanki ben şeyim töbe töbe sinir etti beni ya telefonunu veriyor birde çok lazımmış gibi allahım ya insanın gözüne bakıyor böle yiyecek gibi bu ne ya fal mı ne anlamadım ben arkadaşlar erkeklere gitmeyin bence birşey bildikleri yok parama acıdım ya gider bir ruj alırdım o paraya ben bu ne insan birazcık birşey bilir aa falan olursun burdada herşeyi bildi falan yazmışlar ondan gittim de sanırım burda falcı reklamı yapılıyor belkide kendileri yazıoyor ne bileyim madem herşeyi biliyor beni niye bilemedi adam 27 yaşında yaptı 35 yaşında herifi valla çok enteresan kendime daha iyi bakıyorum ben fal kadıköyde var mı iyi biri bu emre yani güya kahve bakıyor suratıma bakıyor ben bu tip falcılara inanmıyorum eyiğit var mesela iki kere gittim çocuk 26 yaşında evlenicen dedi bir kaç ay sonra 26 olucam bakalım evlenirsem yazarım size ama iki kerede aynı şeyi söylmesi ilginçti beni hatırlayacağını sanmıyorum çünkü yıllar önce gitmiştim yani öğrenciyken o zamanda öyle demişti çingene cafede bir kıza baktırmıştım o çok ilginçti sevgilimin tipini aynen tarif etti bana yine majestic nerimana baktırmıştım verdiği tarihler tutmadı ama adam beni aramıştı gerçi o barışcaksınız dedi ama olmadı barışma falan sonra cıvıltıda bir kadın var oda kötü yani her gittiğimde bu sene evlenemicen diyor ilk gittiğimde 2010 da evlenicektim şimdi 2012 olmuş başka peline gittim oda iskambil bakıyor anı biliyor mesleğini bile bildi adamın a tamam dedim ama gelecek konusunda pek bilemiyor tahmin ediyor sadece yada çok kalabalık olduğu için konsentre olamıyor yoksa bildiği şeyler var arslana gittim kadıköyde 150 lira bayıldım yani bildiği birşey yok semender mi ne bakıyor güya gelecekte şu olcak bu olcak ne geçmişi bildi ne anı insan brişeyler tahmin eder ya bide sende büyü var dedi eski sevgilinin eski sevgilisi büyü yaptırmış çözülmeden sana dönmez dedi çok yüksek bir para söyledi şimdi söylemek istemiyorum burdan yani insnaları aptal yerine kouyyolar resmen sen umutsuz gidiyorsun onlar paranı tırtıklamak için neler uyduruyolar büyü çözücekmiş sen kimsin ya hocamısın sen büyü iişine ne karışıyorsun elmirayı da denemek istiyorum da bakalım çok bıktım ya kimsenin dedği çıkmıyor bilemiyorlar birşey aslında gelecekle ilgili yani komşu teyzilerin bile falları daha iyi çıkıyor bu ne ya valla paraları harcadım içim acıyor şimdi gider kendime birşeyler alırdım bir ara çok kaptırmıştım bu olaya şimdi baktırmıyorum gerçide rita hep iyi derler duyarım eskiden beri ama hiç gitmedim

Yazmayayım diyorum gene dayanamıyorum..Hiç bir zaman yazıp reklam yapmadım..
Bu insana birkaç kez fal baktırdım.Çıktığını görünce etrafımdaki arkadaşlarıma tavsiye edip onlara da denettirdim..Memnun kalınca ben ve diğer arkadaşlarım.Bu forumdan burdaki arkadaşlara yardımcı olmak adına tavsiyede bulundum.
1-Bütün falcılar fos çıktı bu iyi diye buraya ilk mesajımda yazdım.Bir daha da Bu kelimeleri kullanmadım.İyi bak mesajlarıma..sen de bir gariplik var durup durup bu kadının bahsini açan sensin..Ben de cevap verme gereği duyuyorum sana.Çünkü saçma sapan ithamlarda bulunuyorsun.Bu kadın haşa bilmem ne değil.Hiç kimse Allahtan başka geleceği bilemez ama bazıları denk getirebiliyor..BUNU KAFANA SOK.ALLAHTAN BAŞKA HİÇ BİR KİMSE GELECEĞİ BİLEMEZ..Bu yaşa kadar öğrenmememiş olman senin cahilliğin.
2-Diğerleri için konsomatrismi telefona gelsin demişler.Bu kadın mecburmu yada konsomatrismi sana telefona gelsin.
3-Kafeye gittiysen adı sanı duyulmamış.Fal cafe değil.İnternet kafedir.Ben buradan yazınca gidenler olmuş ve internetten geliyoruz demişler...Onlarda normal olarak farklı insan gördüklerinde internetten mi geliyonuz diye sormaları normal.
4-Bu en önemli..Bu kadının okuma yazması yok.sadece harfleri biliyor..Onularıda kağıda yazarak telafuz ediyor.senden onay alıyor.
5-Ben ilk gittiğimde kahve 20 tl verdim.sonraki kibritlere de 20 tl verdim..3 ay öncesiydi.sana kahve 10 dedilerse bunu ben bilemem..
6-Bu konu kapanmıştır.Kimse gitmesin.Ben tavsiye ettim ben gitmeyin diyorum.Sizde arkadaş gibi enayi yerine konmayın...
Al arkadaşım rahatladın mı????????????????

Bir de son olarak incele bakalım mesajlarımı.Hiç yazmışmıyım o çıktı bu çıktı diye...Reklam dediğin öyle yapılır...

Cakra4 teşekkür ederim.Atmış olduğun mesaj ve bilgiler için.Yanlız arkadaşlardan biri 2 kez gidip memnun kalmadığını yazınca..kaldım kararsız..İstenen para da 40tl olunca..Bilemedim şimdi.!!

sabrım deneniyor bu topiçte!
Lanse edilmek felan !!! Sevgi pıtırcığı olarak yazdım hep , yumuşak cümlelerle ,bir gün zehir zembelek yazacağım o olacak.
Cümlelerinizi tartın ondan sonra onay butonuna basın!

Son düzenleyen: Moderatör:
Cakra4 teşekkür ederim.Atmış olduğun mesaj ve bilgiler için.Yanlız arkadaşlardan biri 2 kez gidip memnun kalmadığını yazınca..kaldım kararsız..İstenen para da 40tl olunca..Bilemedim şimdi.!!

canım sen bilirsin gidip gitmeme konusunda, sen numarayı istedigin için yolladım. bende gitmedim yorum yapamıyorum ,sadece form dışı duyumlarım iyi olmuştu,arıyordum ulaştım ,önümüzdeki hafta gidince bende yorumumu yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…