İstanbul dışından bir arkadaşımda telefonla baktırdı.50 tl ödedi.telefonda hem kahve hem kibrit bakıyor..20 tl kahve 20 Tl kibrit normalde fiyatı..2 sine birden bakıyor.Bir de orda müşterilerini bırakıp telefonla uğraştığını düşününce 10tl fazla alımış oluyor..bu da normal bence...
Pardon ya sen taksimde yada nişantaşında bir kafede fal bakan birini bir ara bakalım.telefonda ne kadar istiyormuş öğren..
Normalde 20 tl ye kafede bakan kadın sana ne fiyat vericek...
Ama siz boşverin Hayatım.Ne diye kazıklanıp enayi yerine konucaksınız..
3 ayda 5.ci gidişim oldu.Söyediği birkaç şey dışında hepsi tıkır tıkır bana çıktı.ama siz boşuna gitmeyin..başka insan bulun...
eveetttt aradım, kurtuluş melahat sonunda buldum. çok aradım bende çok duymuştum .
kurtuluş son duraktaymış, 40 liraya bakıyormuş, randevuya gerek yokmuş. numarasını sanada yolluyorum şimdi. ben önümüzdeki hafta gidicem, gittikten sonra yorumlarımıda paylaşırım.
isteyen herkesede telefonunu veririm , ben gibi arayıp bulamayanlara :)
banada gönderirmisin canım.onuda bir denemek lazım cepte bulunsun.orda oturan bir yakınım var.sen gidince bize iyi kötü paylaşırsan memnun oluruz.herkes önümüzdeki hafta gidiyor.bu hafta giden yokmu falcılara çatlıycam
banada gönderirmisin canım.onuda bir denemek lazım cepte bulunsun.orda oturan bir yakınım var.sen gidince bize iyi kötü paylaşırsan memnun oluruz.herkes önümüzdeki hafta gidiyor.bu hafta giden yokmu falcılara çatlıycam
eveetttt aradım, kurtuluş melahat sonunda buldum. çok aradım bende çok duymuştum .
kurtuluş son duraktaymış, 40 liraya bakıyormuş, randevuya gerek yokmuş. numarasını sanada yolluyorum şimdi. ben önümüzdeki hafta gidicem, gittikten sonra yorumlarımıda paylaşırım.
isteyen herkesede telefonunu veririm , ben gibi arayıp bulamayanlara :)
canım yollarım sanada her 10 dk da bir özel msj hakkım var . yorumlarımı mutlaka paylaşırım sende gidersen haberdar et .
ben belki asiyeye gidecem ama kararsızımmmm
of kızlar ya bende severimde isterimde falcıya gitmeyi ama malesef ki bulunduğum yerde kafelerde bakmıyorlar yani öyle biryer yok en son yazmıştım annemin bir arkadaşı kahve falı bakmıştı ve iş yerine gelip giden bir çocukla herkesten saklı bir kaç kere kahve içmeye gideceğimi dediği oldu çocuk ısrarla kahve içelim diyor 1 kere gittik ve ablama bakmış geçen gün yine onun falında hep beni söylemiş ve dediği kardeşin o zengin çocukla evlenecek siz kçnz korada koysanız o onunla evlenecekgörürsünüz yılbaşından sonra yüzük gelecek kardeşine diye söylemiş bakalım ama çocuğun arabasını işini gücünü bizim muhabbet etmemizi hepsini söyledi ki annemler bile bilmiyordu çocuğu aslında şöyle bir güzel baktırmak istiyorum da hem para veriyorsun birde telefonda telefon parası ödüyorsun pahalıy a çıkıyor
bir arkadaşım var orda oturuyor beni götürse iyi ama herkese de denilmiyor ki işte.falı napacan kime baktıracan bir sürü sorarlar.fal ile büyüyü karıştırıyor bunlar.
asiyeyi methediyolar sonunda dayanamayıp gidecem.acaba onun falı çıkmayan var mı?
annenin arkadaşı paraylamı bakıyor yoksa eş dost toplantısındamı baktı.valla iyi bilmiş.o teyzelerin para ile bakanlardan daha iyi baktıklarına şahidim.bana biri fal hergün değişir demişti haklı çıkmıştı.bizede bakarmı ki :))
Melahat'e gidecekseniz eğer, sabah epey erken saatte gidin, çok kalabalık oluyor ve çok beklemek zorunda kalıyorsunuz.
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
tamam erken gideriz , sen baktırdınmı nasıl ?
senle falcılar konusunda ters frekansa sahibiz ben iyi kötü gördüğüm herşeyi aydınlatmak adına yazıyorum.bazen kendi falcımı bile çıkmadığını yazıp kızıyorum.ama sen bütün mesajlarına bakarsak hep bu kadının reklamını yapıyorsun.gittiğim tüm falcılar fos çıktı bu iyi bu iyi yazıp durmuşsun.kadın dua edip gibi yapıp gülüyor dedim diye bana çıkışmış dua bilmemekle suçlamıştın.tek kişiye takılıp kalmışsın biz beğenmiyoruz sana çıkıyor diye napalım konuşmayalımmı?
nişantaşındaki yada taksimdeki falcılar değil telefonda bakmak çağrılınca müşterilere telefona bile gelmiyorlar.konsomatristmi bunlar her müşteriye telefona gelsin demişti kafe sahipleirnden biri.adam gibi iş saatlerinde işini yapıyorlar.haksız kazanç elde edip habire fiyatta arttırmıyorlar.sen beğendin diye biz doğruları söylemeyecekmiyiz? ben ve bir kaç arkadaş fos çıktı diyoruz.enerji meselesiymiş öyle olsun bakalım.önemli olan bana ne çıktığıdır denedim gördüm başkası beni ilgilendirmez.burda ya kendisi yada biri var ona iletiyor biz onu gördük.kadın bu forumu biliyor ve kimin gönderdiğini soruyor.kullanıcı adlarımıza göre dertlerimizide bilmiş oluyor.arkadaşlarla gittik hepimiz şahitiz.
bana kibrit 20 kahve 10 demişti daha 1 ay olmadı ne çabuk 20 oldu.hadi 20+20 olsun hem telefonda 10 tl daha zam yapmanın ne gereği var.saçma.
beni evli görüp,çalışıyor görüp,hayatımı bana anlattıran ve dediği hiçbirşey çıkmayan birini (bugün daha iyi anladım tersi çıktı) kale almam kusura bakma.ben havaya para atacakkadar zengin değilim eneyi ise hiç değilim.çıkmayan fala 3-5 kere gideyim.
Bir de son olarak incele bakalım mesajlarımı.Hiç yazmışmıyım o çıktı bu çıktı diye...Reklam dediğin öyle yapılır...Yazmayayım diyorum gene dayanamıyorum..Hiç bir zaman yazıp reklam yapmadım..
Bu insana birkaç kez fal baktırdım.Çıktığını görünce etrafımdaki arkadaşlarıma tavsiye edip onlara da denettirdim..Memnun kalınca ben ve diğer arkadaşlarım.Bu forumdan burdaki arkadaşlara yardımcı olmak adına tavsiyede bulundum.
1-Bütün falcılar fos çıktı bu iyi diye buraya ilk mesajımda yazdım.Bir daha da Bu kelimeleri kullanmadım.İyi bak mesajlarıma..sen de bir gariplik var durup durup bu kadının bahsini açan sensin..Ben de cevap verme gereği duyuyorum sana.Çünkü saçma sapan ithamlarda bulunuyorsun.Bu kadın haşa bilmem ne değil.Hiç kimse Allahtan başka geleceği bilemez ama bazıları denk getirebiliyor..BUNU KAFANA SOK.ALLAHTAN BAŞKA HİÇ BİR KİMSE GELECEĞİ BİLEMEZ..Bu yaşa kadar öğrenmememiş olman senin cahilliğin.
2-Diğerleri için konsomatrismi telefona gelsin demişler.Bu kadın mecburmu yada konsomatrismi sana telefona gelsin.
3-Kafeye gittiysen adı sanı duyulmamış.Fal cafe değil.İnternet kafedir.Ben buradan yazınca gidenler olmuş ve internetten geliyoruz demişler...Onlarda normal olarak farklı insan gördüklerinde internetten mi geliyonuz diye sormaları normal.
4-Bu en önemli..Bu kadının okuma yazması yok.sadece harfleri biliyor..Onularıda kağıda yazarak telafuz ediyor.senden onay alıyor.
5-Ben ilk gittiğimde kahve 20 tl verdim.sonraki kibritlere de 20 tl verdim..3 ay öncesiydi.sana kahve 10 dedilerse bunu ben bilemem..
6-Bu konu kapanmıştır.Kimse gitmesin.Ben tavsiye ettim ben gitmeyin diyorum.Sizde arkadaş gibi enayi yerine konmayın...
Al arkadaşım rahatladın mı????????????????
Merhaba tekrar,
Ben yıllar evvel iki kez baktırdım. Memnun kalmamıştım. Bana hiçbir dediği çıkmadı.
Cakra4 teşekkür ederim.Atmış olduğun mesaj ve bilgiler için.Yanlız arkadaşlardan biri 2 kez gidip memnun kalmadığını yazınca..kaldım kararsız..İstenen para da 40tl olunca..Bilemedim şimdi.!!
Merhaba tekrar,
Ben yıllar evvel iki kez baktırdım. Memnun kalmamıştım. Bana hiçbir dediği çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?