İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar belki frekansınız tutmuyordur.denemekte yarar var diyecem ama işin ucunda az da olsa para var tabi.
ben kendim deniyorum.methedilenlere gidiyorum beğenmezsem bir daha denemiyorum.
saçma sapan laflara cevap vermemek lazım.geleceği Allah bilir tabiki bunu bizlere deklre etmek kadar cahilce,ukalaca bir şey yok.arada bir girip yok fal baktırmayın Allaha karşı gelirsiniz,yok günah,yok sadece Allah bilir yazanları kaale almıyorum.,biz sadece meraktan gidiyoruz.gidipte falcılara tapınmıyoruz.ama bir kişinin sürekli reklamı yapılıp bazı kişiler beğenmediği zaman hiddetlenip saçmalamamak gerekir.benim için bir kişi şu andaki beni ve geçmişi de bilemiyorsa şinanay yavrum şinanay

şinanay deyince yazın bir komşumun eşi anlatmıştı sizlerle paylaşayım: kadının biri başı devamlı ağrıdığı için bir hocaya gitmiş.bilinen biriymiş galiba.gitmiş muska yazdırmış.ama ağrıları geçmemiş.sonra biri demişki aç şu kağıdı okuyalım.açıp bakmışlar ki kağıtta şu yazıyormuş:

ayşenin başı ağrıyormuş.banane.şinanay yavrum hoba şinanay.

bunu bize anlatan adam 60 lı yaşlarda bir amca idi çok gülmüştük.böyle insanları sömürüyorlar.

arkadaşlar meraba.
ben malesef size çıkmayan fal haberleri vereceğim.
şimdi.. bende anı bile bilememişler. benim bildiğim kadarıyla yorumlar yapılmış. bilmedğim bi şey öğrenememişim yani bu falcılardan ben. bi tek tarık dedi bi kere. 6 kere gittiğim metin bi falında, burcu da ilk iki falında söylemişti.ama sonuç olarak bu çocuk sende denmişti.düşünüyorum en yakın tarık konuşmuş.
angels burucuya dört kere, sembol fulyaya 3(o da ilk falında bu tarz bi şeyler söylemişti. diğer ikisinde yok dedi.), nihale sayısız kez, sembol beşiktaşta necla diye birine ve deryaya, kadınlar kahvesi dilek, damlalar barış ve sevinç, kokoş gülşen, taksim sembol tarık, toprak, mehmet; marginal kade kadir, la porta ayhani dejavu neşe, fincan melis( 2 kere), sembol levent 5 kere, metin 5-6 kere, osman, çıtçıt mine, laf cafe halil 2 kere, pilav biriz ve pendikte nurdoğan özele bi kere gittim.
arada eminim unuttuğum birileri vardır.
bunların içinden ufak tefek dedikleri olanlar oldu. melis, burcu, kadir, nihal, fulya, mine,barış, gülşen, metin ve levent gibi.
en doğru tespitleri nurdoğan yaptı.
sonuç olarak hiç biri en önemli kısmı göremedi.
sonuç tam tersi oldu.
ben fallara inanarak umutlanmamıştım. ben umutlandırıldığım için falcılara koşmuştum.
ama biliyorum sadece fallara dayanarak yaşayanlarımız var.
gün sayanlar ve hayatı erteleyenlere sesleniyorum.
yapmayın. olacağı varsa olur. falcıya gitmek nasıl bir terapi biliyorum
ama benim gibi yapınca artık ne eğlencesi ne terapisi kalıyor.
yazma gereği duydum. falı eğlence dozunda bırakabilmeniz ümidiyle bayanlar..
her şey gönlümüzce olsun, hayırlısıyla.

çıkan tek fal nesilinki oldu bu arada. ama onun da çok iyi bi falcı olduğunu söyleyemiyeceğim. bildiği şeyler oldu ama bilemedikleri de fazlaydı. ama çıktı mı derseniz bi tek o çıktı. bana biraz attı tuttu gibi geliyor.
gerçi diğerlerinin attıkları hiç tutmadı.
bu arada melise gittiğimin hemen ertesi günü öğrendim ben.
çok yakın gelecekte yaşayacağım böyle bi acının bilinebilmesi gerekirdi diyorum.
ama melisin ilk falından ufak tefek şeyler çıkmıştı.
kimsenin hakkını yemek, kimseyi ekmeğinden etmek istemem. ne yaşadıysam o!

tekirdağda o adı arefe büyü var mı die bakıyor.yazım yapıyor,kurşun döküo,bioenerji yüklüyo..

fiyatı değişio snırım kişiye göre ama 30 tl ye bakım yapıo

telefonla bakıyor mu ? telefonu nedir bide ?

miniğim ne oldu... kim ne yazmış... kime kızdın böyle...

arkadaslar bugun şaşkınbakkal nostradamus cafede ANKA hnma gittim DEHŞETTİ.Tavsiye ederim su ve iskambilde basarılıymış asıl ama çok pahalı geldi kahve ve tarot baktırdım gayet tatmin oldum ama su çok iyiymiş 100tl veremedim acıkcası.çok seker bi bayan valla son zamanlarda gittiğimin en iyisiydi 30 tl.şak şak şak döktü her şei.burda duydum ismini bi denim dedim hakkaten kim tavsiye ettiyse tesekkürler

canım sevindim.paran boşuna gitmemiş
mesela ne gibi seyler bildi?
bir de yarın orada olur mu acaba?
randevu almak gerekiyor mu?
çok bekledin mi?

anka hanım kahveyi kaça tarotu kaça bakıyor? suya 100e bakıyor galiba.ayrı ayrımı alıyor ücretleri?mesela çoğu yerde kahve tarot bir arada ama onlar bana yaramadılar.daha ayrıntı verebilirmisin? geçmişmi iyi anmı gelecek için mi konuştu merak ettim.

fakirinekmeği arkadaşım eğer olumsuzluk yaşadıysan nesilin tutturması gayet doğal çünkü adam hep olumsuz konuşuyor.biri mutlu olacak diye içi gidiyor adamın

zaten öyle bi bilmeydi. yani evet nokta atışı yaptı demiyorum. attı tuttu dediğim oydu. buraya geliyosa umutsuzdur olmaz ...

ve hala üslubun çok yanlış olduğunu düşünüyorum. terbiyesiz herif

Kızlarrrr ya ben bugün dayanamayıp Fulyaya gıttım,Elmıra ıle hemen hemen aynı seyler soyledı sdece extra bısey soyledı elmıranın hıc bahsetmedgı ama Fulya kısa bakıyorr yaa Elmıra cok detaylandırdı.Bakalım cıkacakmı cok uzun tarıhler vermedıı ınsallahh taa bu surelerr uzamazzz.. Fulyaya gıdıp Cıkan Oldu mu arkadasllarr cok merak edıyorum yorumlarınızı.. lutfen yazın

zaten öyle bi bilmeydi. yani evet nokta atışı yaptı demiyorum. attı tuttu dediğim oydu. buraya geliyosa umutsuzdur olmaz ...

ve hala üslubun çok yanlış olduğunu düşünüyorum. terbiyesiz herif

evet sen anlattığında ben de şok oldum.acaba bana mı böyle enerjisi tutmadı demiştim.genelde erkek falcıları pek sevmemde.bu üslup ile bir gün kimse gitmeyecek ona.haklısın herşey yolunda giderken falcılarda işimiz ne.bilsem ona gitmemki.ordan tutturuveriyorlar işte.Allah gönlündekini versin.

kızlarr yazılanları okudumda şimdi,
bu falcıların bu konuyu okuyup gıttıgımız zaman ona göre yorum yapmaları konusuna takıldım... Bu olmayacak bişey değil elbette sonucta yazıyoruz buraya bıseyler, hatta bu durum benımde aklıma geldı takır takır herşeyim bilinince , hatta gecenlerde yaşadığım kazada elmiranın bana baktıgı falda cıktı, baş bölgemle ilgili bir kaza atlattıgımı anlattı çok şaşırdım düşünmeden de edemedim bu olasılıgı, kimsenin günahını almak istemem, amma velakin şöyle de bir durum var, bu forumda hepimiz rumuz kullanıyoruz kimsenin gercek ismi yok falcıyada gittiğimizde kendımızı rumuzlarımızla tanıtmadıgımıza göre, bu nasıl olabilir ?? Böyle bir durum yaşayan var mı ? Elmira için sormuyorum yanlıs anlasılmasın Allah için çok güzel baktı falıma ben örnek olarak söyledim bunu...Genel olarak bu tarz bir durumdan şüphe duyan oldu mu ? olduysa yukarıda dedıgım gıbı nasıl oluyor yani, isim yok bişey yok ?

talena eğer fulya elmira ile paralel ise ben para biriktirip elmiraya gideyim bir gün.çünkü fulyankiler bana en kötü yüzde 85 çıkıyor.
zaten geçen gün elmirayı beğenen minikdepresifin eski yazısına denk geldim.benim beğenmediğim ve bir ara herkesin beğendiği falcıları o da beğenmemiş.demekki onunla da fal frekansımız tutuyor. ne çıkarım yaptım ama

destin_a belki şöyle bir şey oluyordur.biz diyoruzki yarın veya şu gün şu falcıya gideceğiz.o da belki yakalarsa okuyup tüm mesajlarımıza bakıyordur.gittikten sonra yine yazıyoruz.bugün şuna gittim şunları dedi diyoruz.o zaman adres vermiş gibi nokta atışı yapıyorlardır.urdan bir arkadaşım çok methedilen birinin evine gitmiş beğenmemiş yazmış buraya.kadın ona telefon açıp sen benim hakkımda şöyle böyle dedin ben duydum demiş.şu ara adı geçen falcılardan biri değil.

Son düzenleme:
öhöm öhöm
şimci bende meliste düşündüm bunu cafede kk acıktı bide benim yorumum vardı ekranda
hadi nickide tahmin ettiler diyek ben bazı kilit noktaları yazmıyom
onları bilemezse hadi ordan diyom geciyom
dün baktırdım cocuk didi ki sana fal bakmak cok zor ben basladım kikirdemeye
evet cok zordur kapıyom kendimi
tekrar ettiğim iki falcı var
ELANİT
elmira

ritayı denicem şimdide

Tatlım haklısın olabilir tabiki ama gitme zamanımız uymayabılıyor yani ben bugun gıdecem derım ama gıdemem haftaya gıderım yanı aynı gunde tutmayabılır gıtme durumum.. Ben sahsen ne zamandır gıdecem dıyordm elmıraya ama pazar gıdebıldım anca..Ama şu var falı actıgı zaman dırek anlatmaya basladı yanı hanı benı tanıyablmek adına laf almadı agzımdan sadece trafıkte kaldım demıstım o da nerde oturdugumu sordu bana ben de soyledım ıs yerın mı orda dedı evet dedım hem ısyerım hem evım aynı semtte.. bu kadar yanı sonra ıcerı gectık fala basladı zaten bılemedım yanı nasıl olabılır bu durum.. ama tabı baktırdıktan sonra buraya gelıp yazıyoruz onu okurlar ona bısey dıyemem.. Tekrar dıyorum elmıra yaptı demıyorum ornek olarak verdım ama enteresan yanı... bu arada senın o arkadasını arayan kadında baya amatormuş, bu kadar mı bellı edılır yanı burayı takıp ettıgı :)))

sen ritayı dene bende nesile mi gitsem acaba herkes olumlu konuşuyor bakalım nesil herkese olumsuz konuşuyormuş bana ne diyecek bayağı takıldım ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…