İstanbul'da Fal - Falcılar

teşekkür ederim miniik :)
yıkıdım diyemiyeceğim. yani böyle bir şeyler bekliyordum ama yine de büyük ayıp etmiş bana.
hazmetmesi zor ama adamdan nefret ettirecek kadar büyük bi ayıp. insanın sevdiğinden geçmesi, onu başkasıyla görmesi çok zor..
neyse ki ben artık tam olarak nefret ettim.
bunları yazdım ki kimse fala göre hayatını yaşamasın.
ben falları kös kös beklemiyordu. ortada bir şeyler yokken fallara kapılmış bekliyordum diyemem. ama böyle birieri varsa uyarıda bulunmak isterim.
buraa adı geçip de gitmediğim sanırım bir elmira kalmıştı.
onun dışında saydım isimleri...
kısmet böyleymiş. çıksa da tesadüfe çıkacaktı. benimkinde tutmadı.

Birde unutmadan sorıyım bu nesil nerede ? :44:

merhaba kızlar, aslında bulmaya çalıştım ama malum çok sayfa var yazıldıysa da göremedim. Önceden sentimiento cafede çalışan Gül ablaya gitmek istiyordum ama oradan uzun süre önce ayrılmış. Şu an nerede olduğunu biliyor musunuz? Ya da aynı Gül abla gibi direkt isim söyleyebilecek olan bakırköy yeşilköy civarında fal bakan tavsiye edeceğiniz birisi var mı?

benim 2 arkadaşım baktırmışlardı, biri kahve biri de su. bana baktır baktır dediler, ama henüz vakit bulamadım. beğenmenize sevindim, haftaya ayarlayıp gideyim ben de :)

nostradamus cafe ye metrobüs son duraktan nasıl gidebilirim acaba?
anadolu yakasını pek bilmiyorum da

son durakta sanırım bostancı dolmuşları kalkıyor, sahilden gidene binin, şaşkınbakkal'da inin, şöfore söyleyin o sizi şaşkınbakkal'da indirir. sahilden caddeye çıkan bir ara var o yoldan yürüyün, şaşkınbakkal ışıklara çıkmış olacaksınız. nostradamus kafe sanırım mac'ın üzerindeymiş.

çok teşekkür ederim eddie
yarın gitmek istiyorum
ama randevu almak gerekiyor mu acaba?

çok teşekkür ederim eddie
yarın gitmek istiyorum
ama randevu almak gerekiyor mu acaba?

rica ederim. internette sitenin adresi vardır herhalde, bir ararsanız belki daha iyi olur. ben de bilmiyorum randevu almak gerekiyor mu ama hangi gün orada onu da öğrenmek gerek, bir de uzaktan geliyorsunuz, orada olmaz filan, bana birkaç kez olmuştu öyle çünkü.

Nostradamus cafe şaşkınbakkal internette zaten yazınca telefon numarası var.Randevu almak gerekmiyor.Salı ve persembe anka hnm orda diil.Günün erken saatlerinde boş iş çıkışı gitmeyin bence 2-3 gibi gidin.

Nostradamus cafe şaşkınbakkal internette zaten yazınca telefon numarası var.Randevu almak gerekmiyor.Salı ve persembe anka hnm orda diil.Günün erken saatlerinde boş iş çıkışı gitmeyin bence 2-3 gibi gidin.

bunu öğrenmem iyi oldu, teşekkür ederim :) siz baktırdınız mı?

saçmalayanlar oluyo bebekim.
had gerekirse onuda bildiririz :)

fakirinekmeği;
hersey bundan sonra çok güzel olsun senin için.
hayatı ertelememek konusunda cok cok haklısın

mesele haddini bildirmekse bildiririzde... saçmalasınlar boşver onlarında kapasitesi o böyle düşün miniğim boşver o yüzden... sen kendini üzme kıyamam...

kızlar anka hanıma gidecekler buraya lütfen iyi kötü yazsınlar.yarın yok galiba.kahve+tarot 30 ise iyiymiş fiyatı. ayrı ayrı ne kadar merak ettim aydınlatın beni :))

aslında bu falcılara gittik gideli Allah isteğimizi erteliyor ya da olmuyor.hiç birimiz tam mutlu değiliz yada tam olarak bir falcıdan istediğimizi alamadık.

ben şahsen fal baktırmayı seviyorum ,içtigim zaman mutlaka fal kapatırım çevremde birilerine baktırırım. ama bu demek degilki fala göre yaşıyorum . yok böyle bişey muhakkak gelecegi allah bilir , bişeyler olmuyorsa ya vakti zamanı degildir yada öyle olması gerekiyordur. yok namaz kabul olmaz, yok dinden çıkarsınız cümlelerle fal baktıranları farklı pozisyona sokmak, bence hiç hoş bir davranış degil. allah bilir kimin namazının kabul olup, kimin kinin kabul olmıcanı, fal baktırıyoruz namazımız kabul olmaz diye namazmı kılmayalım yani, bu şekildede insanı namazdan alıkoymak olur. benim fikrimce fala göre yaşamıyorsak sakıncası yok . burda sadece bilgi alışverişinde bulunuyoruz . sevgiler...

ya canım tam bugün fırsat buldum melis e gitmeye şansa bugün ve yarın izinliymiş gelmiycekmiş off yaa =(

Arkadaslar nazar degmesin diye pek iliskimden bahsedemiyorum, ama gidisat tamda Elmiranin dedigi gibi ilerliyor. Erkek arkadasim is bulduktan sonra U donusu yapti resmen, ne hircinlik yapiyor nede kalbimi kiricak herhangi bir hareket. Kendine olan guvenimi geri geldi yoksa benden kopamayacaginimi anladi bilemem ama suan icin Elmiranin dedigi gibi ilerliyor. Forumda okudugum kadariyla, bi cok kiside soyledigi gibi ilerliyor.. bazen zamanlar aksayabiliyor, ama yine de er yada gec cikiyor. Suan erkek arkadasim girdigi iste ortaklik dusunceleri var ve bunu ilk soyleyen Elmiraydi. Bana gecis doneminde oldugumu sabretmem gerektigini vurguladiginda pek umudum yoktu, ama bi anda herseymi bu kadar degisir. Ben saskinim ve gecen seneye inat daha huzurluyum.. ne denirki kizlar, sabredin!.. allah kullarini gorur bi gun elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…