arkadaslar bugun şaşkınbakkal nostradamus cafede ANKA hnma gittim DEHŞETTİ.Tavsiye ederim su ve iskambilde basarılıymış asıl ama çok pahalı geldi kahve ve tarot baktırdım gayet tatmin oldum ama su çok iyiymiş 100tl veremedim acıkcası.çok seker bi bayan valla son zamanlarda gittiğimin en iyisiydi 30 tl.şak şak şak döktü her şei.burda duydum ismini bi denim dedim hakkaten kim tavsiye ettiyse tesekkürler
nostradamus cafe ye metrobüs son duraktan nasıl gidebilirim acaba?
anadolu yakasını pek bilmiyorum da
son durakta sanırım bostancı dolmuşları kalkıyor, sahilden gidene binin, şaşkınbakkal'da inin, şöfore söyleyin o sizi şaşkınbakkal'da indirir. sahilden caddeye çıkan bir ara var o yoldan yürüyün, şaşkınbakkal ışıklara çıkmış olacaksınız. nostradamus kafe sanırım mac'ın üzerindeymiş.
gönderdim canım ,gidersen yorumlarını bekliyorum.
çok teşekkür ederim eddie
yarın gitmek istiyorum
ama randevu almak gerekiyor mu acaba?
Nostradamus cafe şaşkınbakkal internette zaten yazınca telefon numarası var.Randevu almak gerekmiyor.Salı ve persembe anka hnm orda diil.Günün erken saatlerinde boş iş çıkışı gitmeyin bence 2-3 gibi gidin.
saçmalayanlar oluyo bebekim.
had gerekirse onuda bildiririz :)
fakirinekmeği;
hersey bundan sonra çok güzel olsun senin için.
hayatı ertelememek konusunda cok cok haklısın
slm
Ben çok gitmek istiyordum Melahat'a çok iyi diye duymuştum kendisini.Gerçekten iyi değilmi bu bayan?
canım ben neye baktığını sormayı unuttum, kahve idi dimi?
Rica ederim canım..Umarım gittiğine değer ve sana da güzel fal bakar..Bilsede bilemesede yaz burdan olur mu , ben gidenlerin yorumlarını cok merak edıyorum çünkü...Ama melisle alakalı genelde hep güzel yorumlar var forumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?