İstanbul'da Fal - Falcılar

canım benim senin adına çok sevindim... böyle paylaşımlar bekleyenler için yeni bir umut oluyor... elmira ya bende gittim ama henüz hiçbir şey olmadı gerçi söylediği tarihede var sanırım hatırlamıyorum ama gerçi benim pek umudum yok olması bir mucize benim için ama bekliyoruz işte... darısı hepimizin başına....

Dün akşamdan sonra benim ki seninkinden daha mucize

Herkes bir mucuzedir tutturmus gidiyor, hayatta karsimiza ne cikacagi belli degil kizlar.. Ben de cok dedim, muzice, artik olmaz vs hatta ailemin yanina geri dondum, sevgiliden ayrilmisim, ailem geri dondugume sevinmis ve geri gelmem icin hic bir sebep kalmamis.. eee ne oldu 2,5 hafta sonra buraya geri dondum =), hemde hic umudum kalmamisken ve artik hayatima devam etme karari almisken. Zamanlara takilmayin, cok uzerinde durmayin.. ben Elmiranin her soyledigini yasadim diye bu kadar rahat konusuyorum belkide ama.. evet kizlar cikiyor soyledikleri. Sadece cok yogunlasmayin, kafanizdaki olumsuzluklari atin, hayatiniza devam edin.. hayat sadece sevgili yada kocadan ibaret degil.. bir suru guzel sey var etrafimizda onlarla kafa dagitmak en iyisi. Elmira ile elektiriginizin tuttugunu dusunuyorsaniz olucagina emin olun derim.. burda hicbir falci herkese ayni bakmiyor anladigimiz kadariyla.. bana Elmira iyi bakanlar arasinda ve soyledikleride cikmis oldugundan ona guvenim sonsuz. Ama ona bagli yasamayi biraktim, bunu anladiginiz zaman hersey daha kolay ilerliyecek emin olun bana.

valla bişe yapmadım abila
ama hislerimin sölediği odur:)

ben imkansız aşklar için yaratılmışım

kıyamam ben sana miniğim işallah düzelicek herşey bizim içinde ,minicik evimiz ,bebişlerimiz olucak önmüzdeki yılbaşı hediyemiz bu olsun diye dua ediyorum tatlışım

ya canım tam bugün fırsat buldum melis e gitmeye şansa bugün ve yarın izinliymiş gelmiycekmiş off yaa =(

canım c.tesi ya da pazar git.. c.tesiyi bilemem ama ben iki gidişimde de pazar günü gitmiştim kalabalık değildi hemen almıslardı beni.. Tabi sen yine ara gitmeden kalabalık mı diye belli olmaz..

valla bişe yapmadım abila
ama hislerimin sölediği odur:)

ben imkansız aşklar için yaratılmışım

yaa bırak hisleri öyle söylemişmiş... iyi düşün iyi olsun... dün akşam secret kitabını okudum... bundan sonra böyle olumlu düşün olumlu olsun... pozitif enerji yayıcam evrene... hatta yaymaya başladım bile...

ayrıca bütün aşklar imkansızdır... hem daha geçen akşam sen demedin mi bana imkansız diye bişey oktur diye...

hoca verir talkımı kendi yutar salkımı...

hayatta karşımıza ne çıkacağının belli olmadığı konusunda haklısın canım... yaşadıklarımı düşününce böyle olacağı hiç aklıma gelmezdi... ama bazı şeyler için küçükte olsa bir umut vardır... zamana zaten artık takılmıyorum bu kadar zaman geçmişken günleri saymaktan yoruldum ve bıraktım artık saymayı... elmira geçmiş olayları ve o anı gerçekten çok güzel yorumladı ama geleceği bilemem tabi o çok kesin konuştu ama ben pek sanmıyorum kendisinede söyledim zaten imkansız diye... benim hayatım bu aralar sadece işten ibaret zaten çalışırken onu düşünmeye zamanım bile olmuyor o kadar yoğunum ki... hayattaki güzel şeylere gelince bu aralar hiçbir şey zevk vermiyor bana... işte böyle tatlım... sen benim içimi rahatlatmaya çalıştın çok teşekkür ederim ama ben senin içini kararttım biliyorum kusura bakma... ama hissettiklerim böyle ne yapayım... tekrar çok teşekkür ederim yazdıkların için...

elmira ilerisi için hep güzel şeyler söylüyor galiba.acaba sizi üzmemek için kötülerimi söylemiyor yoksa gönlünüzdekini görüp siz istiyorsunuz diyemi söylüyor.ben anlamadım.herkes iyi konuştu ama imkansız yazmış.bundan hayır yok olmayacak vs demiyormu hiç.

bana fal baktıgı sırada ben dedim ki senden ricam kötü gördüğünüde söyle dedim.. tamam dedi.. herjes istemez dedi ben zaten soruyorum bazen dedı.. ben de sorun yok kotuyude soyle dedım...Bana fal bakarken benı cok uzecek bır sey de soyledı... sen ıstedın dedı soyluyorum o zaman ama uzulme dedı boyle boyle olmus dedı...Yani kötüyüde soyluyor canım.. Bana dedıgı bak bu kadar net konusuyorum bu adam senın kaderın dedı aranızdakı problem cozulmeyecek bısey degıl ben nelerle karsılasıyorum burda fal bakarken, ne cıkmazda olanlar var dedı..Eger zaten olmayacak bıseyse senı bosuna umutlandırıp burda boş konusmam dedı...

bunların harıcınde gıtmedım canım zaten gıtmedıgım yer de kalmamıs sanırım baksana bı dunya yer saymısım :))) ama dedıgım gıbı ıkı kısı var en cok etkılendıgım (an da ve gecmıste, gelecegı beklemedeyım) onlr da melis ve elmira.. ama dedıgın gıbı forumda begenmeyenler de var ama ben begendım walla..

banada sormuştu kötüyüde duymaya hazır mısın diye... bende evet demiştim başta söyledikleri olumsuz şeylerdi zaten sonradan kartları açtıkça böyle olmuş şöyle olmuş işte şunlar olduktan sonra istediğin olucak ama hemen değil dedi mesela...

bende baktırdım şu anı bildi.olumsuzuda söyledi ben dayanıklıyım çünkü hisetti.anladığım kadarı ile hep çok ileri tarih veriyor.1 sene vs.peki eski arkadaşlara soruyorum bu çok ileri verdiği tarihlerde çıkanlar oldumu? bazıları çıkmadı falan demiş.tarih ileri atıp yine dediği oldumu?

Fakirinekmeği;
Ozel msj hakkım yok burdan yazabılıyorum kusura bakma,,Ben Fulya ıle Elmıra arasında soyle Fulya kısa bakıyor net cevaplar verdı ama kesınlıkle Elmıraya gıt derım eger detaylı bır bakım ıstıyorsan bı kere hıcbısey soylemene gerek yok herseyı dokuyor..Gelecekle ılgılı olumlu olumsuız herseyı soyluyorr Ama Fulyada ıyı oda bana extra bırsey soyledı yakın zaman ıcın bakalım cıkcakmı cıkarsa soylerım..Ama ben Elmıra denenmelı derım..Hıc gerek yok valla Taksımdekı falcılara artık gıtmem..Bır cogu bende olmadı yanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…