Arkadaslar nazar degmesin diye pek iliskimden bahsedemiyorum, ama gidisat tamda Elmiranin dedigi gibi ilerliyor. Erkek arkadasim is bulduktan sonra U donusu yapti resmen, ne hircinlik yapiyor nede kalbimi kiricak herhangi bir hareket. Kendine olan guvenimi geri geldi yoksa benden kopamayacaginimi anladi bilemem ama suan icin Elmiranin dedigi gibi ilerliyor. Forumda okudugum kadariyla, bi cok kiside soyledigi gibi ilerliyor.. bazen zamanlar aksayabiliyor, ama yine de er yada gec cikiyor. Suan erkek arkadasim girdigi iste ortaklik dusunceleri var ve bunu ilk soyleyen Elmiraydi. Bana gecis doneminde oldugumu sabretmem gerektigini vurguladiginda pek umudum yoktu, ama bi anda herseymi bu kadar degisir. Ben saskinim ve gecen seneye inat daha huzurluyum.. ne denirki kizlar, sabredin!.. allah kullarini gorur bi gun elbet
canım benim senin adına çok sevindim... böyle paylaşımlar bekleyenler için yeni bir umut oluyor... elmira ya bende gittim ama henüz hiçbir şey olmadı gerçi söylediği tarihede var sanırım hatırlamıyorum ama gerçi benim pek umudum yok olması bir mucize benim için ama bekliyoruz işte... darısı hepimizin başına....
canım benim senin adına çok sevindim... böyle paylaşımlar bekleyenler için yeni bir umut oluyor... elmira ya bende gittim ama henüz hiçbir şey olmadı gerçi söylediği tarihede var sanırım hatırlamıyorum ama gerçi benim pek umudum yok olması bir mucize benim için ama bekliyoruz işte... darısı hepimizin başına....
Dün akşamdan sonra benim ki seninkinden daha mucize
Benden habersiz noldu ki dün gece :26:
valla bişe yapmadım abila
ama hislerimin sölediği odur:)
ben imkansız aşklar için yaratılmışım
ya canım tam bugün fırsat buldum melis e gitmeye şansa bugün ve yarın izinliymiş gelmiycekmiş off yaa =(
Dün akşamdan sonra benim ki seninkinden daha mucize
Herkes bir mucuzedir tutturmus gidiyor, hayatta karsimiza ne cikacagi belli degil kizlar.. Ben de cok dedim, muzice, artik olmaz vs hatta ailemin yanina geri dondum, sevgiliden ayrilmisim, ailem geri dondugume sevinmis ve geri gelmem icin hic bir sebep kalmamis.. eee ne oldu 2,5 hafta sonra buraya geri dondum =), hemde hic umudum kalmamisken ve artik hayatima devam etme karari almisken. Zamanlara takilmayin, cok uzerinde durmayin.. ben Elmiranin her soyledigini yasadim diye bu kadar rahat konusuyorum belkide ama.. evet kizlar cikiyor soyledikleri. Sadece cok yogunlasmayin, kafanizdaki olumsuzluklari atin, hayatiniza devam edin.. hayat sadece sevgili yada kocadan ibaret degil.. bir suru guzel sey var etrafimizda onlarla kafa dagitmak en iyisi. Elmira ile elektiriginizin tuttugunu dusunuyorsaniz olucagina emin olun derim.. burda hicbir falci herkese ayni bakmiyor anladigimiz kadariyla.. bana Elmira iyi bakanlar arasinda ve soyledikleride cikmis oldugundan ona guvenim sonsuz. Ama ona bagli yasamayi biraktim, bunu anladiginiz zaman hersey daha kolay ilerliyecek emin olun bana.
elmira ilerisi için hep güzel şeyler söylüyor galiba.acaba sizi üzmemek için kötülerimi söylemiyor yoksa gönlünüzdekini görüp siz istiyorsunuz diyemi söylüyor.ben anlamadım.herkes iyi konuştu ama imkansız yazmış.bundan hayır yok olmayacak vs demiyormu hiç.
taksimdekiler için yazdıklarının hepsine katılıyorum.ben ordakiler fos çıktı ,caddedekiler fos çıktı dedim diye birde dilek te fos çıktı dedim diye biri geçen haftalarda bana kızmıştı.yalanmı diyim.ah o şengülü Allah ne etsin.iyiki falcılığı bıraktı.küfürlü laf ebeliği yapıp ne güzel oyaladı beni ne yalanlar atmış şimdi 1 senenin üstüne düşünüyorumda.
gitmediğim bir bakırköydekiler kaldı zaten.melis hiç bilmediğim yer olan bakıtrköy fincan kafedeymiş galiba.ama meliside beğenmeyenler var.hatta neşeyi falan.burcuda keza aynı şekilde.şimdide caddade anka diye biri çıktı.birde sembol asiye çıktı.sembol nihali beğenmedim diyede çıkışmışlardı.
peki sen saydıkların haricinde kimlere gittin? ben haftaya dayanamayıp yine nişantaşı yapacağım galiba.zaten 1 ayı geçmiş olacak son faldan beri.
bana fal baktıgı sırada ben dedim ki senden ricam kötü gördüğünüde söyle dedim.. tamam dedi.. herjes istemez dedi ben zaten soruyorum bazen dedı.. ben de sorun yok kotuyude soyle dedım...Bana fal bakarken benı cok uzecek bır sey de soyledı... sen ıstedın dedı soyluyorum o zaman ama uzulme dedı boyle boyle olmus dedı...Yani kötüyüde soyluyor canım.. Bana dedıgı bak bu kadar net konusuyorum bu adam senın kaderın dedı aranızdakı problem cozulmeyecek bısey degıl ben nelerle karsılasıyorum burda fal bakarken, ne cıkmazda olanlar var dedı..Eger zaten olmayacak bıseyse senı bosuna umutlandırıp burda boş konusmam dedı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?