böyle işlerle niye uğraşıyorsunuz.sorununuz hiç bitmez uğraştıkça
Fakirinekmeği;
Ozel msj hakkım yok burdan yazabılıyorum kusura bakma,,Ben Fulya ıle Elmıra arasında soyle Fulya kısa bakıyor net cevaplar verdı ama kesınlıkle Elmıraya gıt derım eger detaylı bır bakım ıstıyorsan bı kere hıcbısey soylemene gerek yok herseyı dokuyor..Gelecekle ılgılı olumlu olumsuız herseyı soyluyorr Ama Fulyada ıyı oda bana extra bırsey soyledı yakın zaman ıcın bakalım cıkcakmı cıkarsa soylerım..Ama ben Elmıra denenmelı derım..Hıc gerek yok valla Taksımdekı falcılara artık gıtmem..Bır cogu bende olmadı yanı..
böyle işlerle niye uğraşıyorsunuz.sorununuz hiç bitmez uğraştıkça
elmira ilerisi için hep güzel şeyler söylüyor galiba.acaba sizi üzmemek için kötülerimi söylemiyor yoksa gönlünüzdekini görüp siz istiyorsunuz diyemi söylüyor.ben anlamadım.herkes iyi konuştu ama imkansız yazmış.bundan hayır yok olmayacak vs demiyormu hiç.
he ben üzülmiyim diye dedi ki :) olacak merak etme, ama olana kadar ebenle samimi olcan
bi yerden haber bekliyodum işle ilgili bana göre olcaktı tanıtık ya ,üzgünüm dedi haber olumsuz
evet olumsuzdu :2:
mermaidcim :) hocanın dediğini yap yaptığını yapma.
ya hislerim köreldi, ya ayrılığın acısından sapıttım ama artık hiç olumlu düşünemiyorum ben ilişkim hakkında. aslında eski ilişkim desem daha doğru :)
oda güzelmiş dediğini yap yaptığını yapma... olur miniğim ben öyle yaparımda... sende bunu uygulasan hiç fena olmaz gibime geliyor.... (buradaki hocada ben oluyorum)... bence ikincisi ayrılık acısı... :44:
timam
şu şaşkınbakkala gidicez bi deepsmly ile sende gel istersen
güzelim ordan falmı bakılır ya falcıya gıtsene
Yine sahnelerdesin bakıyorum ,kim bakıyor sen mi kimin reklamısın bakem senn
Çıkan fal haberi paylaşayım sizlerle.
Sevdiğim insan için çok gezdim falcı falcı. Hepsi geri gelecek diyordu. Ben de hissediyordum aslında yine görüşeceğimizi. Ama aradan 2 yılı aşkın süre geçince insanın inanası gelmiyor artık.
Neyse sonuç olarak. Ben aniden adım attım ve sevdiğim insanlayım şu an.
Çıkan fal da kadınlar kahvesi Meryem'in falı oldu. Bir tek o "vakti geldiğinde bu çocuk senin peşinden koşacak merak etme" demişti.
2,5 yıl gibi bir süre sonra fal gerçek oldu.
Olacağı varsa oluyor demek ki.
[melis ben ce sallıyor başka bırı var o çok daha ıyı bakıyor melise gıtmeyın
timam
şu şaşkınbakkala gidicez bi deepsmly ile sende gel istersen
afferimmm...
gelmesine geleyimde orada kim varmış... ne bakıyormuş nsıl bakıyormuş gidenler memnun mu? bir açıkla bakıyım... :44:
senin adına çok sevindim tatlım... en azından böyle güzel haberlerle bizimde umudumuz artıyor... allah inşallah tamamına erdirir... darısı hepimzin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?