elmira nasıl?? giden varmı
afferimmm...
gelmesine geleyimde orada kim varmış... ne bakıyormuş nsıl bakıyormuş gidenler memnun mu? bir açıkla bakıyım... :44:
önce ki sayfalara bak
eddie önerdi ki benim önerilerini dikkate alacağım kişilerden biri
anka cafe mi neydi .
dur vergi yapıyom
Fulyaya üç kere gittim ve aslında ilk ikisinde söyledikleri oldu. ama üçüncü de ... yani kimsenin söylemediği bi şey yaşadım ve katinayla elmira arasında kaldım.
elmira bana onun hayatında kim var neler olmuş filan söyleyebilir mi?
[melis ben ce sallıyor başka bırı var o çok daha ıyı bakıyor melise gıtmeyın
bende tam da dediğin gibi oldu. fal baktırmak kaderi etkilemez inanmıyorum buna. ama işlerimi aksattığını bile bile...
bi olay anlatayım. ilk melise gideceğim gün bindiğim otobüs yolda kaldım. dedim işaret filan mı güldüm dalga geçtim hatta
sonra fulyaya gideceğim taksinin lastiği patladı. bi sonraki falımdı bu. kaçar mı? hemen indim yenisine bindim.
bi sonrakinde ya fulyaya gidiyorum ya taksime emin değilim yine otobüs bozuldu.
3 kere üst üste bunlar oldu ve ben akıllanmadım
ha diyeceksiniz tesadüf... belki de..
merhaba
acaba anadolu yakası kartal pendik kadıkoy cevresinde ucuz ama iyi bakan yer varmı en fazla 15-20 tl verebilirim
:)) mersi minik, nostradamus kafe, bakan bayan anka :) ben de haftaya gideceğim ayarlayıp. uzun süre baktırmam artık dedim, dedim ama yok gene dayanamıyorum. 2011'in son falı olur hem
Rica ederim eddiecim . aylardır yazıyoruz burda kimin önerisi dikkate alınır çözdüm artık
bakalım bizde yarın gitmeyi düşünüyoruz.
gidersek yazarız yorumlarımızı.
faala ihtiyacımız olmayan günler gelir umarım
Kartalda bır kadın var cok pahalı degıl,gecenlerde bahsı gecmıstı ıyı bılıyor dıye..Ben gıtmeyı dusunuyorum,Su falı,kahve, tarot bakıyormus kursunda dokuyormus.Bılgınıze..
SAHi bu kartaldakı Nıgar hanım hakkında bır yazdık br kac kısı gıttı deneyımlerını yazan olmadı mı ben gormedım,eprumunn falcısı hanı..noldu arkdslar gıden varmı yakında nasıldı?
bekliyorum yorumlarınızı, ben de haftaya gidiyorum, inşallah yani :) ah inşallah fala ihtiyacımız olmayan günler gelir. 2012 hepimiz için güzel olur, dileklerimiz gerçekleşir inşallah. :))
ben yedekte tutuyorum, yeri biraz uzak bana, belki toplanıp kızlarla giderim sonra. gidersem yorumlarımı paylaşırım :))
arkadaşlar ya bana acil cevap verebilir misiniz melekler kahvesi gülşah ve kadnlar kahvesi dilek nasıll??
Çıkan fal haberi paylaşayım sizlerle.
Sevdiğim insan için çok gezdim falcı falcı. Hepsi geri gelecek diyordu. Ben de hissediyordum aslında yine görüşeceğimizi. Ama aradan 2 yılı aşkın süre geçince insanın inanası gelmiyor artık.
Neyse sonuç olarak. Ben aniden adım attım ve sevdiğim insanlayım şu an.
Çıkan fal da kadınlar kahvesi Meryem'in falı oldu. Bir tek o "vakti geldiğinde bu çocuk senin peşinden koşacak merak etme" demişti.
2,5 yıl gibi bir süre sonra fal gerçek oldu.
Olacağı varsa oluyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?