İstanbul'da Fal - Falcılar

elmira nasıl?? giden varmı

Arkadaşlar valla ben Elmiranın soyledıklerı dogrultusunda ılerlıyorum bugun soyledıgı bırsey cıktı işle ilgili kotu bır seydı o zaman ıcın ınanmak ıstememıstım fakat bgun olumsuz bır gerı donus aldım bunu da tek soyleyen Elmıraydı..Fulya olucak demıstı,ama aynı kurum ıcınde baska gorev teklıf ettıler bunuda elmıra soylemıstı sen pek ıstemıyceksın demıstı evet suan moralım bozukk gercekten ıstemedıgımı dusunuyorum CIKAN FAL HABERI

afferimmm...

gelmesine geleyimde orada kim varmış... ne bakıyormuş nsıl bakıyormuş gidenler memnun mu? bir açıkla bakıyım... :44:

nostradamus kafe'de anka hanım varmış. benim 2 arkadaşım gitti geçen haftalarda, fal krizim tuttuğunda kendilerine sorarım kimlere gittiniz nasıldı diye. ikiside anka hanım'ı önerdi. çok memnun kalmışlar, mutlaka git dedi, ben henüz gidemedim vakitsizlikten. haftaya filan ayarlayıp gitmeyi düşünüyorum. su falı, kahve falı bakıyormuş bildiğim kadarıyla. sanırım salı ve perşembeleri orada değilmiş :) haftaya gitmeden haber vereceğim foruma, yorumlarımı da paylaşacağım.

önce ki sayfalara bak
eddie önerdi ki benim önerilerini dikkate alacağım kişilerden biri
anka cafe mi neydi .
dur vergi yapıyom

:)) mersi minik, nostradamus kafe, bakan bayan anka :) ben de haftaya gideceğim ayarlayıp. uzun süre baktırmam artık dedim, dedim ama yok gene dayanamıyorum. 2011'in son falı olur hem

Fakirin ekmeği; Elmıra hepsını takır takır sayıyor valla hemde hıc acımadan bana soyledı yanı..Bugunde kızın soyledıgı bısey yasadım Fulya boyle dememıstı olucak demıstı elmıra olmuycak senın ıstedıgın pozısyon teklıf etmıycekler sana oyle bırsey teklıf etceklerkı sana kabul etmek ıstemıyceksın arada kalcaksın demıstı aynen bunu yasadım,,Fulya olcak senın ıcın ıs teklıfı alcaksın demıstı benım ıstedıgım pozısyon hakkında..Valla Fulyanında extradan soyledıgı bısey var ama işle ilgili Meliste aynısını soylemıstı bakalım gorucez..Ama Fulyada ıyı kotu dıyemem ama Elmıra kadr degıl yanı Kız belkı kısa bakmak zorunda oldugu ıcın vaktı olsa belkı Fulyada detay bakar ılmıyorumkı ama elmıranın falı 1 saat surdu bende..Bırde sana sormam lazım Katina baktırdın anladıgım kadarıyla herkes bakamaz onu,cıktı mı katınadakı soyledıgı seyler?

[melis ben ce sallıyor başka bırı var o çok daha ıyı bakıyor melise gıtmeyın

Merhaba; Melis bana baktı ve bildi.Gelecekle ılgılı soyledıklerı konusunda beklemedeyım.Ama bence BAKABILIYOR SALLAMIYOR.Kız bnm basımdan gecenlerı anlattı bana hemde ılk gıttım 1 kez yanı daha gıtmedım baska,bırde soyledıgı tek bırsey suana kdr cıktı.ama kısa baktı..Melısın varlıgı var ben oyle dusunuyorum oyle hıssettım.

Fakirinekmeği,bu yasadıgın olumsuzlukları ben yasamadım ama bır arkadasımın basına geldı bır kadına gıderken arabayla 3 kız kaza yyaptılar ama yınede gıtmısler..Bır tanıdıgım soyle demıstı bazı ınsanlara FAL BAKTIRMAK Yaramıyor..Olumsuzluk yasıyorlar hanı boyle seylerı bence sende ısaret olarak gor cok kısa aralıklarla baktırma bende nedense soyle bır hıs var cok sık baktırınca yasıycagımmz seyde ertelenıyormu ne..yanı kaderı degıstıremıyoruz evet ama arkdslar Falcılara gıtmek bızım dınımızce mekruhtur yanı gıtmeyın denmıstır.Allahtanda baska gaybı kımse bılemez..Bazısı hıssedıyor soyluyor ama gerck olanlarda var aslında ama yınede SIRK KOSMAK haşşaa..!En buyuk gunahtır falda bu cıktı bu kesın olcak yda falcı boyle dedı ona gore yasayayım dememelıyız..Bır arkım anlattı kızın bırı falcıya gıtmıs cok ıyı bakıyormus suyuna baktırmıs demıskı evlenecegın kısnın adı su adında S A var,kız bırısıyle tanısıyor adında Sa yok dıye cocugun teklıfını kabul etmemıs hala bekar..yanı sacmalık bu bence buna gore yasanmazkı:):) sız ne dusunuyorsunuz

merhaba

acaba anadolu yakası kartal pendik kadıkoy cevresinde ucuz ama iyi bakan yer varmı en fazla 15-20 tl verebilirim

Kartalda bır kadın var cok pahalı degıl,gecenlerde bahsı gecmıstı ıyı bılıyor dıye..Ben gıtmeyı dusunuyorum,Su falı,kahve, tarot bakıyormus kursunda dokuyormus.Bılgınıze..

SAHi bu kartaldakı Nıgar hanım hakkında bır yazdık br kac kısı gıttı deneyımlerını yazan olmadı mı ben gormedım,eprumunn falcısı hanı..noldu arkdslar gıden varmı yakında nasıldı?

:)) mersi minik, nostradamus kafe, bakan bayan anka :) ben de haftaya gideceğim ayarlayıp. uzun süre baktırmam artık dedim, dedim ama yok gene dayanamıyorum. 2011'in son falı olur hem

Rica ederim eddiecim . aylardır yazıyoruz burda kimin önerisi dikkate alınır çözdüm artık
bakalım bizde yarın gitmeyi düşünüyoruz.
gidersek yazarız yorumlarımızı.
faala ihtiyacımız olmayan günler gelir umarım

bekliyorum yorumlarınızı, ben de haftaya gidiyorum, inşallah yani :) ah inşallah fala ihtiyacımız olmayan günler gelir. 2012 hepimiz için güzel olur, dileklerimiz gerçekleşir inşallah. :))

ben yedekte tutuyorum, yeri biraz uzak bana, belki toplanıp kızlarla giderim sonra. gidersem yorumlarımı paylaşırım :))

bekliyorum yorumlarınızı, ben de haftaya gidiyorum, inşallah yani :) ah inşallah fala ihtiyacımız olmayan günler gelir. 2012 hepimiz için güzel olur, dileklerimiz gerçekleşir inşallah. :))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2012 benim ve bizim yılımız olucak Allahın izniyle.
sadece aşk değil ben hayatımın her alanında dipteyim. hemde en dipte.
o pazar günü zırıldadım. hayat senden vazgeciyorum dedim.
p.tesi şemsin sözünü hatırlayıp dayanıcam dedim.
dayanıyorum ve herşey güzel oluca.
isyan etmiyorum , şükrediyorum.
sevdiğim adam gitmek istiyorsa gitsin, gitmeyi aklına koyduysa zaten ben bugün engellesem bile yarın gidicek.
Yüce RAbbim dert vermesin demiyorum, dayanıcak güç versin.
Benim için kıpır kıpır bugün.
Hissediyorum güzel günler yakın

ben yedekte tutuyorum, yeri biraz uzak bana, belki toplanıp kızlarla giderim sonra. gidersem yorumlarımı paylaşırım :))

Bende yedekte tutuyorum,bır sure beklıycem yılbasından sonra baktırcam o zaman gıtmeyı dusunuyorum. Banada cok uzak,Ama bırı bırseyler yazdı sonra hakkında yorumlar kesıldı..arkası gelmedı ondan merak ettım.Kurtulustakı Melahate gıden varmı nasıldı?

kimlere gittin canım paylaşırmısın? bilenler bilmeyenler kimlerdi :)
eleme yapıyoruz bide yorumlara göre

fakirinekmeği lastik patladı otobüse bişi oldu yazına çok güldüm Allah muradını versin elmira evet kötüyü de patır patır söylüyor ben inandım.zaten bende bişeyin olup olmadığını hissedebiliyorum mantıklı geldi.sormuşsun ya onun sevgilisi varmı dermi diye;evet varsa tarif eder söyler bile.fulya ilk gittiğind ekahvede süperdir ama katina falında o kişi ile ilgili süper bulur bana.katinaya baktır derim.ama herkeste çıkmayabiliyormuş benim okartlarla aram iyi olduğu için çıkıyor.elmira ile paralel fulya bana göre.biri kısa bakıyor çünkü süresi yok en fazla 10 dakika.çünkü sırada 20 kişi vardır kısa sürede.
benim merakım elmiranın verdiği 1 sene diyorsa o tarihteki olay gerçekleşiyormu?ileri atıyormu? atsa bile dediği oluyormu? şu an süper bildi.

inkar edilen olaya da inanma dedi.ben de inanmamıştım o malum kurbağa suratlı büyü yapan kıza.

Son düzenleme:
kızlar nolur Allah aşkına yaa şu sentimientodaki Gül abla artık nerede biliyorsanız lütfen söyleyin =( arkadaşlarım benden haber bekliyor hafta sonu ona baktıralım diyorduk da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…