İstanbul'da Fal - Falcılar

çok sağol tatlım =) ben önceden baktırmıştım isim vermesinden çok etkilendim biraz da ondan gitmek istiyordum, ama fiyatı baya bir artmış anladığım kadarıyla.. tekrar teşekkür ederim =)

kızlar gerileri okuyun.gül için artık hiç iyi bir falcı değil yazmışlar.ayrıca fal tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki isim harf bilenin gerisi fos çıkıyor. gül başta iyi sonra saçmalamış yazıyorlardı.bir okuyun derim.

miniğin işleri yoğun çok sağol sen açıklama yapmışsın... teşekkür ederim canım... araştıralım bakalım kimmiş... gidersen mutlaka yorumlarını bekliyorum.. minik senin önerilerini dikkate alıyormuş o halde bundan sonra bende dikkate alıcam..

gözlerime inanamıyorum... gördüklerim okuduklarım doğru mu... :44:

ben fulyadan çok memnun kalmıştım bana olumlu konuşmuştu ama herkese olumlu söylüyo galiba eğer öyleyse çok üzülürüm ya =(

baştan diyeceksinki ona ben herşeyi iyi kötü duymak istiyorum.bana söylüyor.mesela seni seviyor dönecek dediği zaman döndü.bu başkasına aşık olmaz artık dediği zaman evet biri varmış hayatında.bana bir arkadaşım daha fulyaya gitmeden önce dmeiştiki terapi gibi oluyor bunun falalrı moral buluyorum.banada ilk başlarda öyle olmuştu.sonra çok ara verdim 1 sene.

Keşke bende giderse gitsin diyebilsem yada iş yerindeki densizler toparlansa ahhh ahhh
3 gündür yine ağlama krizleirndeyim

valla ben de anlamadım kim iyi kim kötü :) gül ablanın ben şundan etkilenmiştim, resmen bir şeylerle konuşuyor gibiydi ürkütücü olmasına rağmen çok ilginç gelmişti bana. bir de üç arkadaş gitmiştik, üçümüzün de aşk durumunu bilmişti, benim kronik bir rahatsızlığım var onun neremde olduğunu söyledi falan, gelecek için çok uzun vadeli konuştuğu için net bir şekilde çıktı ya da çıkmadı diyemiyorum. aslında laf cafedeki çiğdememi gitsem ya da taksimdeki yerlere onu düşünüyorum. zaten bu forumu okumaktan kafayı yiycem o kadar çok şey yazılmış ki, herkes doğal olarak farklı şeyler söylüyor ne yapacağımı şaşırdım. ama bu ara fal krizim tuttu bi yere gidecek olursam hemen paylaşırım

bana da kendinden çok emin konuştu söylediği şeylerde doğru yani ama asıl olmasını istediğim şeyin mart nisan gibi olcağını söledi olsunda süresi önemli değil bakalım ya şimdi gelecekle ilgili en erken yılbaşıyla ilgili bişey dedi olursa yazarım burayada

ben en iyisi para biriktirip elmiraya gidiyim =)

bekliyorum yorumlarınızı, ben de haftaya gidiyorum, inşallah yani :) ah inşallah fala ihtiyacımız olmayan günler gelir. 2012 hepimiz için güzel olur, dileklerimiz gerçekleşir inşallah. :))

amin inşallah canım benim... ne kadar güzel dilekler bunlar böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…