kızlar nolur Allah aşkına yaa şu sentimientodaki Gül abla artık nerede biliyorsanız lütfen söyleyin =( arkadaşlarım benden haber bekliyor hafta sonu ona baktıralım diyorduk da...
nostradamus kafe'de anka hanım varmış. benim 2 arkadaşım gitti geçen haftalarda, fal krizim tuttuğunda kendilerine sorarım kimlere gittiniz nasıldı diye. ikiside anka hanım'ı önerdi. çok memnun kalmışlar, mutlaka git dedi, ben henüz gidemedim vakitsizlikten. haftaya filan ayarlayıp gitmeyi düşünüyorum. su falı, kahve falı bakıyormuş bildiğim kadarıyla. sanırım salı ve perşembeleri orada değilmiş :) haftaya gitmeden haber vereceğim foruma, yorumlarımı da paylaşacağım.
Sağol canım. Tüm iyi niyetli insanların başına darısı.
dilek bana da arkadaşıma da hiç çıkmadı. ama geçenlerde bii yazdı çok iyi diye. gülşahı bilmiyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2012 benim ve bizim yılımız olucak Allahın izniyle.
sadece aşk değil ben hayatımın her alanında dipteyim. hemde en dipte.
o pazar günü zırıldadım. hayat senden vazgeciyorum dedim.
p.tesi şemsin sözünü hatırlayıp dayanıcam dedim.
dayanıyorum ve herşey güzel oluca.
isyan etmiyorum , şükrediyorum.
sevdiğim adam gitmek istiyorsa gitsin, gitmeyi aklına koyduysa zaten ben bugün engellesem bile yarın gidicek.
Yüce RAbbim dert vermesin demiyorum, dayanıcak güç versin.
Benim için kıpır kıpır bugün.
Hissediyorum güzel günler yakın
gözlerime inanamıyorum... gördüklerim okuduklarım doğru mu... :44:
ben fulyadan çok memnun kalmıştım bana olumlu konuşmuştu ama herkese olumlu söylüyo galiba eğer öyleyse çok üzülürüm ya =(
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2012 benim ve bizim yılımız olucak Allahın izniyle.
sadece aşk değil ben hayatımın her alanında dipteyim. hemde en dipte.
o pazar günü zırıldadım. hayat senden vazgeciyorum dedim.
p.tesi şemsin sözünü hatırlayıp dayanıcam dedim.
dayanıyorum ve herşey güzel oluca.
isyan etmiyorum , şükrediyorum.
sevdiğim adam gitmek istiyorsa gitsin, gitmeyi aklına koyduysa zaten ben bugün engellesem bile yarın gidicek.
Yüce RAbbim dert vermesin demiyorum, dayanıcak güç versin.
Benim için kıpır kıpır bugün.
Hissediyorum güzel günler yakın
baştan diyeceksinki ona ben herşeyi iyi kötü duymak istiyorum.bana söylüyor.mesela seni seviyor dönecek dediği zaman döndü.bu başkasına aşık olmaz artık dediği zaman evet biri varmış hayatında.bana bir arkadaşım daha fulyaya gitmeden önce dmeiştiki terapi gibi oluyor bunun falalrı moral buluyorum.banada ilk başlarda öyle olmuştu.sonra çok ara verdim 1 sene.
bekliyorum yorumlarınızı, ben de haftaya gidiyorum, inşallah yani :) ah inşallah fala ihtiyacımız olmayan günler gelir. 2012 hepimiz için güzel olur, dileklerimiz gerçekleşir inşallah. :))
Doğru kuzum doğru
ama ben manik depresifim unutma
afferim manik depresifim...bakıyorum hocanın dediğini hemen yapmaya başlamışsın... hep böyle o ol...
sen mesajlarına bakmayı öğren önceküscem he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?