canım c.tesi ya da pazar git.. c.tesiyi bilemem ama ben iki gidişimde de pazar günü gitmiştim kalabalık değildi hemen almıslardı beni.. Tabi sen yine ara gitmeden kalabalık mı diye belli olmaz..
yaa özür dileklerimi ve açıklamamı özelden msj olarak gönderdim ama manik depresifim..küsme bana...
mesaj kutum doluymuş
gelmedi yani
Fakirin ekmeği; Elmıra hepsını takır takır sayıyor valla hemde hıc acımadan bana soyledı yanı..Bugunde kızın soyledıgı bısey yasadım Fulya boyle dememıstı olucak demıstı elmıra olmuycak senın ıstedıgın pozısyon teklıf etmıycekler sana oyle bırsey teklıf etceklerkı sana kabul etmek ıstemıyceksın arada kalcaksın demıstı aynen bunu yasadım,,Fulya olcak senın ıcın ıs teklıfı alcaksın demıstı benım ıstedıgım pozısyon hakkında..Valla Fulyanında extradan soyledıgı bısey var ama işle ilgili Meliste aynısını soylemıstı bakalım gorucez..Ama Fulyada ıyı kotu dıyemem ama Elmıra kadr degıl yanı Kız belkı kısa bakmak zorunda oldugu ıcın vaktı olsa belkı Fulyada detay bakar ılmıyorumkı ama elmıranın falı 1 saat surdu bende..Bırde sana sormam lazım Katina baktırdın anladıgım kadarıyla herkes bakamaz onu,cıktı mı katınadakı soyledıgı seyler?
Ankaya bugün çok begendiğim için arkadasımı da götürdüm.Kız şok içinde kaldı.Öle bişi dedi ki ki çıkarsa sizinle paylaşıcam dehşet dicem bu falcıya.Hakkaten gidin ankaya.Ben burada çok reklam yapanları görüp tavsiyeleri üzerine falcılara gittim fosssssss çıktı.Ama bu sefer hakkaten dedikleri kadar var çok başarılı çok.Hakkaten gidin paranızla rezil olmazsınız ah bi de su baktırmak istiyoruum onda asıl başarılıymış ama çok pahalı 100 lira veremem.bi de iskambil o da 80 o kadar veremem.Kahve tarot diin 30 lira ama öbürleri daha iyiyimiş valla 30 liralıgı bu kadar muhtesemse diğerlerini düşünemiyorum.gidin mutlaka 2 yıldır haftada 3-4 falcı gidiyorum harcadıgım paranın haddi hesabı yok ama ilk defa buna helal olsun dedim
su falı diyince bende akan sular duruyo. kısmetse yarın tarot ve kahve baktırıcam . begenirsem 1 ay sona felan suda bakktırıcaam
Canım peki elmira ve melisin verdıgı tarıhler tuttu mu sende ?
Canım Elmira Ve Melisin verıdıgı tarıhler onumuzdekı gunlerde..yasayıp gorecegız..Elmıra bu olaydan bahsetmıstı ama su tarıhte olcak demedı ztn cok yakında yasadım baktırdıktan 1 hfta sonra..Birz uzuldum ama Olsun da En hayırlısı olsun dıye duA ediyorum.Isle ılgılı verdıgı tarıler herıkısınınde ve Fulyanında onumuzdekı gunlerde..Bekleyıp gorecegız..
arkadaşlar kartaldaki nigar hanıma gidenler nasıl sonuç aldı acaba ?
olumsuz canım.
ben medyum ofisi oldugunu bilsem hiç heveslenmezdim.
hay allah ya, baya övmüşlerdi ,bende yılbaşından sonra gideyim diyordum, ozaman direk eleyim ben onu .
Ankaya bugün çok begendiğim için arkadasımı da götürdüm.Kız şok içinde kaldı.Öle bişi dedi ki ki çıkarsa sizinle paylaşıcam dehşet dicem bu falcıya.Hakkaten gidin ankaya.Ben burada çok reklam yapanları görüp tavsiyeleri üzerine falcılara gittim fosssssss çıktı.Ama bu sefer hakkaten dedikleri kadar var çok başarılı çok.Hakkaten gidin paranızla rezil olmazsınız ah bi de su baktırmak istiyoruum onda asıl başarılıymış ama çok pahalı 100 lira veremem.bi de iskambil o da 80 o kadar veremem.Kahve tarot diin 30 lira ama öbürleri daha iyiyimiş valla 30 liralıgı bu kadar muhtesemse diğerlerini düşünemiyorum.gidin mutlaka 2 yıldır haftada 3-4 falcı gidiyorum harcadıgım paranın haddi hesabı yok ama ilk defa buna helal olsun dedim
su falı diyince bende akan sular duruyo. kısmetse yarın tarot ve kahve baktırıcam . begenirsem 1 ay sona felan suda bakktırıcaam
amin inşallah canım benim... ne kadar güzel dilekler bunlar böyle...
miniğin işleri yoğun çok sağol sen açıklama yapmışsın... teşekkür ederim canım... araştıralım bakalım kimmiş... gidersen mutlaka yorumlarını bekliyorum.. minik senin önerilerini dikkate alıyormuş o halde bundan sonra bende dikkate alıcam..
eprumda gelmez oldu.
ben biz çağırdık bi yere geldi diyince daha amatör ruhludur demiştim.
ama ofisi olan epey profesyonel oluyo onlarıda ben sevmiyom :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?