İstanbul'da Fal - Falcılar

canım c.tesi ya da pazar git.. c.tesiyi bilemem ama ben iki gidişimde de pazar günü gitmiştim kalabalık değildi hemen almıslardı beni.. Tabi sen yine ara gitmeden kalabalık mı diye belli olmaz..

ben hem okula hem işe gidiyorum canım haftasonları hep işteyim zaten =( neyse ilk fırsatta gitcem bakalım bugün dilek e yada gülşah a gidiyim diye niyetlendim ama vazgeçtim melis daha mantıklı gelio =)

edirnedeki arefe ye fal baktıran var mı ? Nasıl

Canım peki elmira ve melisin verdıgı tarıhler tuttu mu sende ?

Ankaya bugün çok begendiğim için arkadasımı da götürdüm.Kız şok içinde kaldı.Öle bişi dedi ki ki çıkarsa sizinle paylaşıcam dehşet dicem bu falcıya.Hakkaten gidin ankaya.Ben burada çok reklam yapanları görüp tavsiyeleri üzerine falcılara gittim fosssssss çıktı.Ama bu sefer hakkaten dedikleri kadar var çok başarılı çok.Hakkaten gidin paranızla rezil olmazsınız ah bi de su baktırmak istiyoruum onda asıl başarılıymış ama çok pahalı 100 lira veremem.bi de iskambil o da 80 o kadar veremem.Kahve tarot diin 30 lira ama öbürleri daha iyiyimiş valla 30 liralıgı bu kadar muhtesemse diğerlerini düşünemiyorum.gidin mutlaka 2 yıldır haftada 3-4 falcı gidiyorum harcadıgım paranın haddi hesabı yok ama ilk defa buna helal olsun dedim

su falı diyince bende akan sular duruyo. kısmetse yarın tarot ve kahve baktırıcam . begenirsem 1 ay sona felan suda bakktırıcaam

Canım peki elmira ve melisin verdıgı tarıhler tuttu mu sende ?

Canım Elmira Ve Melisin verıdıgı tarıhler onumuzdekı gunlerde..yasayıp gorecegız..Elmıra bu olaydan bahsetmıstı ama su tarıhte olcak demedı ztn cok yakında yasadım baktırdıktan 1 hfta sonra..Birz uzuldum ama Olsun da En hayırlısı olsun dıye duA ediyorum.Isle ılgılı verdıgı tarıler herıkısınınde ve Fulyanında onumuzdekı gunlerde..Bekleyıp gorecegız..

yaa fulyanınki çıksada çıkmasada nolur yazz tek umudum fulyaa çünküü =((

evet benim baktıran arkadaşlarımdan biri su baktırmış, çok çok beğenmişti. şu an acayip merak ettim, haftaya kesin gitmem lazım.

ne demek rica ederim :) tabi tabi yazacağım yorumlarımı, haftaya ayarlayıp gitmem lazım, 2011'in son falı güzel olsun.

eprumda gelmez oldu.
ben biz çağırdık bi yere geldi diyince daha amatör ruhludur demiştim.
ama ofisi olan epey profesyonel oluyo onlarıda ben sevmiyom :26:

canım profesyonel olunca daha çok bilmeleri lazım aslında. ama tutmayınca tutmuyor işte
sen kurtuluş melahat e gittinmi ? onun hakkında bilgin varmı ? oda fossa ben onuda bi daha düşüneyim , hafta arası gitmeyi düşünüyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…