İstanbul'da Fal - Falcılar

ah ya inşallah, artık bir şeyler değişsin. o kadar sıkıldım ki kelimeler yetmez. sevgili aşk olaylarını geçtim zaten, ondan yana hiç şansım yok, işler de kötü. 2011'de daha da battım dibe. aynen ben de senin gibi her alanda dipteyim. daha bu akşam dedim ben de, 2011 bitsin, vazgeçiyorum diye. sonra biraz duruldum, kendime geldim. ah inşallah güzel günler yakın olur. ben baya sıkıldım.

Anka hanım konusunda bende acayip merak yaptım... Yarın gidebilirim kendimi tutamayıp...
Çok merak ettim umarım dediğiniz gibidir, bana gerçekten çok zor bakılıyor da...

ne demek rica ederim :) tabi tabi yazacağım yorumlarımı, haftaya ayarlayıp gitmem lazım, 2011'in son falı güzel olsun.

haftaya yorumlarını bekliyoruz o zaman... minik bugün gidecek bakalım akşama onun yorumlarınıda alırız...
inşallah 2011 in son falı güzel olur tüm dileklerin gerçekleşirde bir daha böyle şeylere ihtiyaç duymazsın canım benim...

Herkes Anka üzerinde yorumlara başladığına göre, daha önce bahsedilen Nigar Opak'tan vaz geçtik mi demek oluyor bu?
Ya da ben birşeyleri mi kaçırdım

vazgeçtik nigardan kanlı nigar
anka isim olarakta çok hoş yahu

yolladığın duayı okudum sınavdan önce

Tahmin ettim okumuş olabileceğini, ama sonuç hakkında sen pek olumlu yazmayınca üzüldüm doğrusu.
Gerçi dua herzaman aynısı ile kabul olacak diye birşey yok tabi. İnşallah sınavın sonucu iyi gelir.
Ama olmazsa da, belki başka hayırlı kapılar açar, di mi ama

Ayrıca demek oluyor ki, Anka'yı yılbaşından önce ben de denemeliyim. Gidersem, yazarım:)

şindi anka anka deniyor ya bir süre sonda onunda gizemi gider hep böyle oluyor.ilkinde iyi oluyorlar sonra falcılar sapıtıveriyorlar. bence kahve tarot su hikaye.gören onlara bamadan bile görür.

giden arkadaşalr tarot+kahvemi aktırdı acaba.ilerisi için ne diyor.geçmiş ve an için biliyormu? ne tarotu bakıyor katinada bakıyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…