şindi anka anka deniyor ya bir süre sonda onunda gizemi gider hep böyle oluyor.ilkinde iyi oluyorlar sonra falcılar sapıtıveriyorlar. bence kahve tarot su hikaye.gören onlara bamadan bile görür.
giden arkadaşalr tarot+kahvemi aktırdı acaba.ilerisi için ne diyor.geçmiş ve an için biliyormu? ne tarotu bakıyor katinada bakıyormu.
anka nerdekı şaşkın bakkal neresı acaba
anka nerdekı şaşkın bakkal neresı acaba
boşver canım benim anka nın nerede olduğunu şaşkınbakkalın neresi olduğunu... sen şimdi gidersin gene beğenmezsin parana yazık olur... kesin senin bahar ondan da iyi bakıyordur.. o yüzden sen ona gitmeye devam et...
boşver canım benim anka nın nerede olduğunu şaşkınbakkalın neresi olduğunu... sen şimdi gidersin gene beğenmezsin parana yazık olur... kesin senin bahar ondan da iyi bakıyordur.. o yüzden sen ona gitmeye devam et...
Dun gittim ben de. Orta duzey diyebilirim yani cok etkilenmedim. Cok soru sordu (2 kardes misin, hayir bir kardesim var. Ates grubu mu burcun, hayir hava. Ailenle mi yasiyorsun vs) Bildigi seyler de oldu ama gelecegi net soylemedi. Onunla tekrar biraraya gelip gelemeyecegimizi bilmiyorum diye yanitladi. Su an karisik, su tarihte bir sey olacak. Olursa gel oyle bakalim dedi. Sonra kimlere fal baktirdin diye sordu, Mercan Sayhan dedim. Onu tanirim, arkadasimdir dedi. Ama nabza gore serbet veriyor dedi. Yani bana uzun vadede soyledigi o tek sey olursa yazarim ama simdiki zaman tespitlerinin yarisi dogruydu sadece. Onlar da genel yorumlardi. (Isinde yogunsun, cok sorun yasamissin vs) Bu nedenle gelecege yonelik soyledigi tek bir seyi de pek dikkate almiyorum. Ayrica kahve ve tarot 30 TL ama sadece 15 dk bakiyor. Sureyi asarsa gelip uyariyorlar. Sevmiyorum boyle seyleri ben. 30 tl az degil sonucta
Bende bu gün gittim bana da o tarz sorular sordu... Orta karar diyebilirim... Ama cidden ben artık falcılardan değil kendimden şüpheleniyorum! Bana çok zor bakılıyor herhalde...
Bana da Martta tekrar geleceksin sen dedi... Böyle yani bakalım Mart'a kadar dediklerini yaşarsam giderim, gerçi çok çok net şeyler değildi... Bakalım 7 yıldır netleşmeyen ilişkim için netleşicek dedi ama bakalım... Benim umudum yok o konuda...
kahkaha atarak güldüm burdaaa.
demiyim tek akıllı ben miyim demiştim ama neyseki yalnız değilmişim.
aptal değiliz sonuçta :)
bu arada başka var mı giden ankaya
:) çok şekersin mermaidçim
Bende bu gün gittim bana da o tarz sorular sordu... Orta karar diyebilirim... Ama cidden ben artık falcılardan değil kendimden şüpheleniyorum! Bana çok zor bakılıyor herhalde...
Bana da Martta tekrar geleceksin sen dedi... Böyle yani bakalım Mart'a kadar dediklerini yaşarsam giderim, gerçi çok çok net şeyler değildi... Bakalım 7 yıldır netleşmeyen ilişkim için netleşicek dedi ama bakalım... Benim umudum yok o konuda...
canım benim bende bişey demiyim dedim ama dayanamadım artık... buradaki insanları aptal mu sanıyor bu bir kendi akıllı... o kadar zamandır forumdayız artık kim reklam yapıyor kim yapmıyor anlayabilecek durumdayız hepimiz... bu kaçıncı oldu... çok sinirlendim...
canım benim bende bişey demiyim dedim ama dayanamadım artık... buradaki insanları aptal mu sanıyor bu bir kendi akıllı... o kadar zamandır forumdayız artık kim reklam yapıyor kim yapmıyor anlayabilecek durumdayız hepimiz... bu kaçıncı oldu... çok sinirlendim...
posta kutumu boşalttım :)
anka için özsezilerim doğru çıktı.yazdıklarınıza bakılırsa gidilmeyecek gibi duruyor.bana soru soran tutturamayan,başkasını önereni ben ne yapayım.
En iyi yol hicbirine yanit vermemek. Hatta gelsinler, soylesinler hangi falciyi onerdiklerini de o falciya gitmeyelim biz de. Bu nedenle, ben bu hareketleri destekliyorum. Mesela Bahar kimse ona gitmemek lazim. Forumda bu konunun amaci iyi falciyla dolandiricilari elemek degil mi? Bu da bir yol :)
ağzına sağlık :)
mine ye de hak verdim. bence de gitmemek lazım böylelerine. iyi olsa bile insan soğuyor birden.
reklam yapacaksan da de ki üç kişiye şu kadar fiyattan bakıcam, işte 2 kişiye bedava bakacam.
zaten iyiysen o iki kişi seni gelir önerir burada.
Bana da martta tekrar gel dedi. Ya yine oyuna mi geldik acaba??? 3 kisiye de ayni seyleri soylemesi tuhaf yani. Bir de gunahini almak gibi olmasin ama Kibrisliyim dedi. Ben epey bir sure kibrislilarla birlikte oldum. Ortaya laf attim neresindensiniz falan gibilerinden. Bir sey demedi ve aksani Kibris aksani degildi. Bir de ingilizceyi cok kullaniyor ama arada nein falan da dedigi oldu. Kibrislilarin Ingiltere baglantisi coktur ve ingiliz aksani da konusmuyordu bu arada. Cozemedim ben
Bu arada Etilerde birini onerdi bana. Gitmeyi dusunmustum ama simdi gitmeyebilirim. Boyle bir falci onerisinde bulundugu baska kisi oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?