canım anka hnm a haftaya bende gitmeyi düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla sen pek memnun kalmamışsın... bu konuda biraz daha bilgi verebilir misin... mesela kimlere gittin ve anka hnm onlardan iyi mi kötü mü karşılaştırma yapmak açısından... :44:
Canım geçtiğimiz sayfalarda yazdığım yorumu buraya kopyalıyorum... Anka için de puanım şimdi ve geçmiş için 3 puan... gelecek çıkar mı bilmiyorum...
2 Senedir burdayım... Daha önce de tüm gittiklerimin değerlendirmesini yapmıştım, çok gerilerde kaldığı ve yeni falcılar eklendiği için güncelleme yapıyorum... Bana genel olarak hiç birinin dedikleri çıkmadı... Ufak tefek şeyler hariç...
Hatta 10 üzerinden puanlama yapıcam üşenmeyip...
Telefonla arayıp çağardığımız bir Ayhan vardı zamanında çok bahsedilirdi... Hiç bir dediği çıkmadı... Puanım 2.
Yeşilköy Gül: 3 Kere gittim ilk falı çıkmıştı bir daha hiç o günkü halini yakalayamadım... O yüzden puanım 3.
Symbol Tarık: İlk baktığında beğenmiştim ama hiç bir dediği onun da çıkmadı ucundan geçmedi... 2 puan çok bile...
Melekler Kahvesi Şengül: O kadar kötü baktı ki ordan çıkıp Roza'ya gittim... Puanım 2...
Kapris Roza: 1 dediği çıktı ama çok şok olacağım bi durum değildi sallama bi faldı... 3 Puan.
Kapris İmam: Benim 6. hissim çok iyiymiş bakamıyomuş, esnedi durdu karşımda. 1 puan.
Duygum cafe Duygu: Geçmişle ve şimdiki zamanda fena değil gelecek onda da fos. 3 Puan.
Yeditepe Angel Çetin: Dandik bi fal olmasına rağmen şaşırttığı bir nokta olmuştu o yüzden 4 puan.
Soğanlık Emine: O kadar yol gitmeye inanın deymez... Hiç bir dediği de çıkmadı... 3 Puan.
Angels Zeynep: Artık Angels da değil zaten gerek de yok saçmalamıştı... 1 puan.
Gossip Cafe Yasemin: İsim bilmek haricinde bi marifeti yok. 2 puan.
Kurtuluş Rita: Baktırdığım zaman olumsuz yorum yapmıştım sonradan hiç aklımda olmayan 2-3 şeyi yaşadım o yüzden puanım 7.
Semra: Geçmiş ve şimdiki zamanda eh işte, gelecek fos... 2 puan.
Cafe Zade Armağan: Beğeneni çok ama bende o da pek iyi sayılmazdı. 3 Puan.
Angel's Burcu: Geçmiş ve şimdiki zamanda iyi ama gelecek ufak tefek şeyler hariç çıkmadı. 5 puan.
Pilav cafe Biriz: Şuanı ve istediklerinizi söylüyor ama fos... 3 puan.
Cıvıltı cafe Suna: Ortalama şuanı ve geçmişi biliyor gelecek fos... 3 Puan.
La Porte cafe Ayhan: Olumsuz dobra konuşan falcılardan ama dedikleri çıktı mı derseniz pek çıkmadı... Çıkacağını da sanmam. 5 puan.
Angels İlhan: Saçmalığın önde gideni... 1 puan.
Unuttuğum vardır belki... Ama şuan hatırladıklarım bunlar...
boşver canım benim anka nın nerede olduğunu şaşkınbakkalın neresi olduğunu... Sen şimdi gidersin gene beğenmezsin parana yazık olur... Kesin senin bahar ondan da iyi bakıyordur.. O yüzden sen ona gitmeye devam et...
açıklama için çok sağol canım anka hnm o zaman gidilmeyecekler listesine eklenmiş oldu benim için... yazdıklarının bir çoğuna bende gittim ve memnun kalmadım... birde ben ayrıca bunların üzerine b.köy deki bütün falcılara gitmişimdir...tekrar teşekkür ederim tatlım...
neler olup bittiğini anlayamadım ama anka'yı ben sormuştum. giden iki arkadaşım beğenmişti, ben de buradan duyan var mı giden var mı diye sordum. kimseyi önermedim, geçenlerde asiye'yi sordum, ona da gidemedim. şu aralar koşturmayla geçiyor, bitsin ikisine de gitmeyi düşünüyorum. reklam filan yaptığım gibi bir düşünce var mı bilmiyorum ama bu üzücü bir şey. sadece bir soru sordum o kadar.
bir de olumsuzu da söylediğini duydum, baktıranlara olumsuzu da söyledi mi acaba?
Ama bu gün orada, buradan başka arkadaşlarda gelmişti Anka'ya... Onlar beğendi ama onlar adına açıklama yapmiyiciğiiim =) Kendileri yazar yorumlarını zaten
Ben fal konusunda bahtsızım sanırım... Beni genelde göremiyor falcılar...
canım benim yanlış anlamışsın yazılanlar sana değildi reklam yapıyor dediğimiz kişi sürekli ben şuna gittim ama bahar daha iyi yok buna gittim ama bahar daha iyi diye yazan yeni üye olmuş biri var ona... üstüne alındıysan kusura bakma... seninle hiçbir ilgisi yok üstüne alınma sakın...
anka hnm a gelince ben gitmedim ama giden üç kişiye hemen hemen aynı şeyleri söylenmiş sanırım birde üzerine başka bir falcı önermiş.. tüm olay bundan ibaret... tekrar kusura bakma tatlım...
Şimdi benim açımdan bakarsak... Sanırım olumsuzu söyledi... Ben artık eski ilişkimden çok yıprandım ve yeni biri olsun istiyorum... Ama bana sen daha bunla uğraşıcaksın, bunla bişeyler netleşmeye başlıcak dedi... Başkası yok dedi... Martta tekrar gel bakalım dedi...
evet canım bugün minikdepresif le deepsimly de gideceklerdi... acaba onlar mıydı... onlardan henüz bir yorum gelmedi ama... minik öyle kolay kolay kimseyi beğenmez po yüzden onun yorumunu merakla bekliyorum...
o senin bahtsızlığın değil bence falcıların iyi falcı olmayışı... banada herkes bakamaz bende kolay kolay kimseyi beğenmem...
isim verdiği kişiden başkasına gitmeyin diyen biri değil miydi o geçenlerde zaten? ben de anka'ya daha gidemedim, asiye'yi merak ediyorum bir de. haftaya ikisine de gitmek istiyorum, ayarlayabilirsem gidicem, 2011'in son falları olucak, gerisi 2012'ye kalır artık. bugün de bir arkadaşım hande diye birine baktırmış o da herkese aynı isimleri söylemiş.
bu arada çıkan fal haberlerim var az sonra onları yazıcam.
benim arkadaşlarıma da olumsuz şeyler söylemiş, ama beğenmişler de.
Onlar beğendi canım bildiğim kadarıyla... Tek bahtsız benim bu konuda sanırım... Baya net bi şekilde sorduğum soruya bile beni dumur edecek bir cevap aldım açıkçası ben ailemle ilgili... Yani bildiğim bi konu hakkında, farklı bi tahminde bulundu...
tatlım sen elmira ya gittin mi
Bilmiyorum valla bizim durum 7 senedir netleşmiyor... Aslında olumlu konuştu ama ben artık yorulduğum için netleşmesini de istemiyorum...
Ve dediği şekilde çok ciddi adımlar atacak bi insan olsa 7 senedir çoktan atmış olurdu o adımları... Hiç bir falcı da daha önce bu tarz konuşmamıştı...
çıkan fal haberi vereyim biraz ben. ekim'de beşiktaş symbol nihal, kadınlar kahvesi pelin'e, kasım'da kibritçi sevda, rezene kafe'ye gitmiştim. evin satılma durumu vardı, uzun süredir satılıktı ama müşteri çıkmıyordu, gelenler de bir şey çıkıyordu mutlaka. artık umudu kesmiştik yani. daha önce gittiklerime sorduğumda satılacak diyorlardı ama olmuyordu yani, nihal ve pelin ekim'deyken 6 hafta demişti, sevda ve rezenedeki bayan 1 aya kalmaz dedi, inanmadım. ama bu hafta satıldı, müşteri de birden çıktı. sanırım zamanlamaya takılmamak gerek, umarım diğer dedikleri de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?