İstanbul'da Fal - Falcılar

İnşallah canım artık hayırlısı neyse o olsun diyorum... Ama "olmuyorsa da artık bu girdaptan bi şekilde çıkıyım lütfen" diyorum....
O kadar yoruldum, bıktım ki artık, herşey birden sihirli değnek değmiş gibi düzelse, netleşse bile benim bunun gerçek olduğuna inancım yok... O yüzden bitsin istiyorum ama bu gün Anka bitmeyeceğini, netleşeceğini söyledi... Hadi belki bu dediği gibidir ama diğer sorduklarımda yanlış tahminlerde bulundu hep... O yüzden bu konuda da dediklerine inanamadım...
Hepimizin gönlünden ne geçiyorsa, hayırlısı neyse o olsun, inşallah...

canım senle ilgili değil o yorumlar, hani bi arkadas varya habire iki lafından biri baharı sıkıstırıveriyor araya... reklam yapan pardon yapmaya calısan arkadas için

çok yorucu bir durum tabii, en kısa zamanda çözülür inşallah artık. amin hepimizin gönlünden ne geçiyorsa o olsun :)

Bu listeye gittiklerimden Kadınlar kahvesi Meryem ve Dilek'i bi de Acıbadem Yusuf'u yazmayı unutmuşum... Eder size 23 falcı... Vallahi de nerdeyse hepsi bende fos! Valla!!!
Meryem'e puanım 4, Dilek'e 3... Yusuf'a 4...

amin canım inşallah güzel şeyler olur artık. haftaya da gittikten sonra yılsonu falcı değerlendirmesi yaparız

inşallah tatlım amin...

evet yeni yılda toplanıp durumn değerlendirmesi yapıcaz kşim iyi kim kötü... bakalım sonuç ne olucak...

Bu listeye gittiklerimden Kadınlar kahvesi Meryem ve Dilek'i bi de Acıbadem Yusuf'u yazmayı unutmuşum... Eder size 23 falcı... Vallahi de nerdeyse hepsi bende fos! Valla!!!
Meryem'e puanım 4, Dilek'e 3... Yusuf'a 4...

çok iyi yaa bende bu konuda kendimle övünürdüm... çok övünülecek bir durum sankide sen bendende iyimişsin en azından yalnız değilmişim onu anladım canım...

çok iyi yaa bende bu konuda kendimle övünürdüm... çok övünülecek bir durum sankide sen bendende iyimişsin en azından yalnız değilmişim onu anladım canım...

Sorma kafayı yicem ve artık yüzsüzleşmeye fln başladım falcılar çok klişe şeyler söylediler mi; "E o herkesin hayatında olan bişey, daha özel şeyler söyle" fln diyorum... bi gün dayak yicem =)

Yok bana bakamıyorlar! Ama niye?

valla bende beğenmeyince laf söyleyip bozuyorum ne yapayım herkesin söylediği şeyleri dimi ama...

yok bakamıyorlar değil dedim yaa falcılar iyi değil bence...

ayy nerdesin sen yaa miniğim...

totom dondu be ısınmaa calısıyorum. ş.arası yol kat ettim ben.
ben begendim ankayı.
işe felan girmedi direkt askla ilgili kısa ve net baktı.
dile getirmediklerimi dildi.
dediği çıkar mı Allah kerim.
ama bilerek kısa bakıyor bence merak edip su falına gitmek için.
kadın verdiğim borcu bike bildi. tutarı söleseydi suya giderdim

donar tabi ben sana dedim hava çok soğuk bekle beni beraber gidelim diye...

neyse şu özelden yaz bakayım ayrntıları ona göre gidip gitmeyeceğime karar vericem bende...

donar tabi ben sana dedim hava çok soğuk bekle beni beraber gidelim diye...

neyse şu özelden yaz bakayım ayrntıları ona göre gidip gitmeyeceğime karar vericem bende...

Benim kadar zorsan sana da bakamayabilir... Ama ben fazla da benim yorumuma göre davranmayın diyorum çünkü bende bi anormallik var sanırım!
Ama bana diyoki 3 kardeş olan kim var... Bu çocuk 3 krdeş mi?
-yooo
-siz 3 kardeşmisiniz?
-yooo
- 3 kan bağı olan kim var
- biz evde 3 kişiyiz.
- tek çocuksun, anne, baba, sen.
- hayır annem ve ablam var... =)
- heh işte 3 kan bağı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…