hadi bakalım hayırlı olsun canım benim.. umarım geri kalanıda çıkar falların tüm dileklerin isteklerin gerçek olur...
7 sene olmasa da 4 senedir belirsiz olan bir arkadaşımla görüştüm bugün, gitmediği kalmamıştı, bazıları olumlu bazıları olumsuzdu, bugün artık her şeyin netleştiği, güzel haberi verdi. belli olmuyor bazen işte, iyi olan neyse o olur inşallah senin için, gönlünden geçen neyse o olsun :)
neler olup bittiğini anlayamadım ama anka'yı ben sormuştum. giden iki arkadaşım beğenmişti, ben de buradan duyan var mı giden var mı diye sordum. kimseyi önermedim, geçenlerde asiye'yi sordum, ona da gidemedim. şu aralar koşturmayla geçiyor, bitsin ikisine de gitmeyi düşünüyorum. reklam filan yaptığım gibi bir düşünce var mı bilmiyorum ama bu üzücü bir şey. sadece bir soru sordum o kadar.
canım senle ilgili değil o yorumlar, hani bi arkadas varya habire iki lafından biri baharı sıkıstırıveriyor araya... reklam yapan pardon yapmaya calısan arkadas için
İnşallah canım artık hayırlısı neyse o olsun diyorum... Ama "olmuyorsa da artık bu girdaptan bi şekilde çıkıyım lütfen" diyorum....
O kadar yoruldum, bıktım ki artık, herşey birden sihirli değnek değmiş gibi düzelse, netleşse bile benim bunun gerçek olduğuna inancım yok... O yüzden bitsin istiyorum ama bu gün Anka bitmeyeceğini, netleşeceğini söyledi... Hadi belki bu dediği gibidir ama diğer sorduklarımda yanlış tahminlerde bulundu hep... O yüzden bu konuda da dediklerine inanamadım...
Hepimizin gönlünden ne geçiyorsa, hayırlısı neyse o olsun, inşallah...
Canım geçtiğimiz sayfalarda yazdığım yorumu buraya kopyalıyorum... Anka için de puanım şimdi ve geçmiş için 3 puan... gelecek çıkar mı bilmiyorum...
2 Senedir burdayım... Daha önce de tüm gittiklerimin değerlendirmesini yapmıştım, çok gerilerde kaldığı ve yeni falcılar eklendiği için güncelleme yapıyorum... Bana genel olarak hiç birinin dedikleri çıkmadı... Ufak tefek şeyler hariç...
Hatta 10 üzerinden puanlama yapıcam üşenmeyip...
Telefonla arayıp çağardığımız bir Ayhan vardı zamanında çok bahsedilirdi... Hiç bir dediği çıkmadı... Puanım 2.
Yeşilköy Gül: 3 Kere gittim ilk falı çıkmıştı bir daha hiç o günkü halini yakalayamadım... O yüzden puanım 3.
Symbol Tarık: İlk baktığında beğenmiştim ama hiç bir dediği onun da çıkmadı ucundan geçmedi... 2 puan çok bile...
Melekler Kahvesi Şengül: O kadar kötü baktı ki ordan çıkıp Roza'ya gittim... Puanım 2...
Kapris Roza: 1 dediği çıktı ama çok şok olacağım bi durum değildi sallama bi faldı... 3 Puan.
Kapris İmam: Benim 6. hissim çok iyiymiş bakamıyomuş, esnedi durdu karşımda. 1 puan.
Duygum cafe Duygu: Geçmişle ve şimdiki zamanda fena değil gelecek onda da fos. 3 Puan.
Yeditepe Angel Çetin: Dandik bi fal olmasına rağmen şaşırttığı bir nokta olmuştu o yüzden 4 puan.
Soğanlık Emine: O kadar yol gitmeye inanın deymez... Hiç bir dediği de çıkmadı... 3 Puan.
Angels Zeynep: Artık Angels da değil zaten gerek de yok saçmalamıştı... 1 puan.
Gossip Cafe Yasemin: İsim bilmek haricinde bi marifeti yok. 2 puan.
Kurtuluş Rita: Baktırdığım zaman olumsuz yorum yapmıştım sonradan hiç aklımda olmayan 2-3 şeyi yaşadım o yüzden puanım 7.
Semra: Geçmiş ve şimdiki zamanda eh işte, gelecek fos... 2 puan.
Cafe Zade Armağan: Beğeneni çok ama bende o da pek iyi sayılmazdı. 3 Puan.
Angel's Burcu: Geçmiş ve şimdiki zamanda iyi ama gelecek ufak tefek şeyler hariç çıkmadı. 5 puan.
Pilav cafe Biriz: Şuanı ve istediklerinizi söylüyor ama fos... 3 puan.
Cıvıltı cafe Suna: Ortalama şuanı ve geçmişi biliyor gelecek fos... 3 Puan.
La Porte cafe Ayhan: Olumsuz dobra konuşan falcılardan ama dedikleri çıktı mı derseniz pek çıkmadı... Çıkacağını da sanmam. 5 puan.
Angels İlhan: Saçmalığın önde gideni... 1 puan.
Unuttuğum vardır belki... Ama şuan hatırladıklarım bunlar...
amin canım inşallah güzel şeyler olur artık. haftaya da gittikten sonra yılsonu falcı değerlendirmesi yaparız
inşallah tatlım amin...
evet yeni yılda toplanıp durumn değerlendirmesi yapıcaz kşim iyi kim kötü... bakalım sonuç ne olucak...
Bu listeye gittiklerimden Kadınlar kahvesi Meryem ve Dilek'i bi de Acıbadem Yusuf'u yazmayı unutmuşum... Eder size 23 falcı... Vallahi de nerdeyse hepsi bende fos! Valla!!!
Meryem'e puanım 4, Dilek'e 3... Yusuf'a 4...
cok yazmışsınız kahvemi kapıp geliyom.
okuyup yazarım
benim baya birikti :))
bende geçen sene baya birikmişti...bu sene genelde beğendiğim kişilere gittim tekrar tekrar yenileri, pek denemedim... bende 2-3 tane vardır.. :44:
çok iyi yaa bende bu konuda kendimle övünürdüm... çok övünülecek bir durum sankide sen bendende iyimişsin en azından yalnız değilmişim onu anladım canım...
Sorma kafayı yicem ve artık yüzsüzleşmeye fln başladım falcılar çok klişe şeyler söylediler mi; "E o herkesin hayatında olan bişey, daha özel şeyler söyle" fln diyorum... bi gün dayak yicem =)
Yok bana bakamıyorlar! Ama niye?
ayy nerdesin sen yaa miniğim...
ben bu sene daha az baktırdım.
totom dondu be ısınmaa calısıyorum. ş.arası yol kat ettim ben.
ben begendim ankayı.
işe felan girmedi direkt askla ilgili kısa ve net baktı.
dile getirmediklerimi dildi.
dediği çıkar mı Allah kerim.
ama bilerek kısa bakıyor bence merak edip su falına gitmek için.
kadın verdiğim borcu bike bildi. tutarı söleseydi suya giderdim
donar tabi ben sana dedim hava çok soğuk bekle beni beraber gidelim diye...
neyse şu özelden yaz bakayım ayrntıları ona göre gidip gitmeyeceğime karar vericem bende...
donar tabi ben sana dedim hava çok soğuk bekle beni beraber gidelim diye...
neyse şu özelden yaz bakayım ayrntıları ona göre gidip gitmeyeceğime karar vericem bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?