İstanbul'da Fal - Falcılar

Sonra bi de annenle evlenmek isteyen adamlar var bence annen değerlendirsin... dedi...
Annemin o taraklarda hiç bezi yoktur gerçekten ve hiç de o tip insanlar yok çevresinde... =)
Aman ne biliyim genel mantık çerçevesinde tahminlerde bulunuyorlar bana hep...

Bende bugün Anka ya gidenlerdenim, tamam biliyor ama frekanslar karışık ve suya çağrıyor herkesi açıkcası su baktırmaya gidelim diye net bişi söylemiyor tek canımı sıkan bu oldu giden direkt suya baktırmaya gitsin bence daha iyi olur yani 100 lüğü gözden çıkarsın

Anka konusunda gidilebilir belki diyorum. Cok genel konustugu icin gitmeyin diyemem ama ben pek memnun kalmadim. Cok soru sormasi, sorduklarinin dogru tespitler olmamasi falan beni tatmin etmedi sanirim. Onun pesinden cok kosmussun dedi. Hayir toplantida tanistik ve 1 hafta sonra cikmaya basladik. O zaman o pesinden cok kosmus dedi. Oyle de olmadi. Bilmiyorum bakalim, ya gununde degildi bana bakarken ya da harbiden bana da bakamiyor falcilar ama en azindan benim simdiki zamanimi bilen cok olmustu. Gelecegi bilen sadece 2 kisi vardi, biri Cerkezkoy de bir kadin ve hayatta gitmem daha, digeri de artik gorusmedigimiz bir aile dostumuz. Sanirim isi ticarete dokenlerden ziyade hisleri kuvvetli, es dost arasinda fal bakanlara baktirmak lazim :)

Son düzenleme:

Bende de bu tarz bi durum oldu... Geri dönüşler hep senden olmuş dedi... Hayır dedim o döndü, o aradı hep... Ama sen yüz vermişsin ondan dönmüş diye kıvırdı bu sefer... Öyle de değil dedim, bu sefer döndüğünde kabul etmişsine geldi olay... =)

kızlar geçen hafta gittim etkisinden kurtulamadım. bilirsinde arkadas bu kadarda bilinmezki
isim isim söylüyor herşeyi öyle harf falan değil yani.
atıyorum hülya çok sıkıntıda şu ara diyor. ahmet senin baban ve rahatsız rahatsızlığıda şu diyor. şu senin hakkında şöyle düşünüyor bu böyle diyor.sayı tut ve dilek tut diyor şak diye sayıyı söylüyor tısrtım çok acaipti

Ankaya su falı baktırsaydın ya.Vatana, millete şu foruma bir hayrın dokunurdu.Uzun olunca nasıl bakıyor öğrenirdik.

Son düzenleme:
ya merak ettim anka pembe tablo çizenlerden mi ?herkese olumlu mu konusuo yoksa olmaza olmaz dio mu?ama anka bence bilio da biri demiş forumda suya gidilmeli die 100 çok para ama suda başarılı daha basarılı heralde zaten suya getirtmek için kesin net seyler sölemio ama arkadasıma cok enteresan b,işei bildi anka başarılı da yaaaaaaa çok istiyorum inşallah dedikleri çıkar offfffff inşallah pembe tablo çizmek amacıyla diil olacakları sölemiştir inşallah yaaaaaa

Ben de dün Anka Hanım'a gittim. Pek memnun kaldığımı söyleyemem. Genel bir faldı öyle bildi diye şaşıracağım birşey demedi. Bazı şeyleri tutturamadı. Daha çok psikolojik danışman gibiydi. Bana ''ocakta gel,'' dedi. Su falı yada yeni bir falcı önermedi. iş konusu dışında da bir tarih belirtmedi gelecek için dediği iki-üç şeyde.

Bu arada, Rezene Cafe'ye de gittim. Ondan da umduğumu bulamadım.

Baktırmadığım Asiye ve Melis kaldı. Onlara da ne zaman kısmetse o zaman baktırırım haftaya gibi

Kahveye iyi bakacak ki,insanlar bu kahveye böyle bakıyorsa suya nasıl bakıyor acaba diye düşünüp ona da gitsin.Ben kendi adıma kahveden istediğimi alamadıysam 100 tl verip suya baktırmam

fala inanma falsızda kalma.
minik yatar ,yorgun,uykusuz ve agrılı :2:
artık ritayada gidip kapanışı yapcam.
elmiracımın verdiği tarihi beklicem
yerse:44:

ya kızlarr... dün bi rüya gördüm ve kurtulamadım etkisinden.. rüyada sevgilinin ölmesi ne anlama gelir ?? hanii şimdi ayrıyızya zaten rüyamda ölüyordu ve ben mahfoluyordum, kendi kendime şimdi npıcam falan derken o acıyı yaşarken bir uyandım nefesim kesilmiş resmen ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…