Anka konusunda gidilebilir belki diyorum. Cok genel konustugu icin gitmeyin diyemem ama ben pek memnun kalmadim. Cok soru sormasi, sorduklarinin dogru tespitler olmamasi falan beni tatmin etmedi sanirim. Onun pesinden cok kosmussun dedi. Hayir toplantida tanistik ve 1 hafta sonra cikmaya basladik. O zaman o pesinden cok kosmus dedi. Oyle de olmadi. Bilmiyorum bakalim, ya gununde degildi bana bakarken ya da harbiden bana da bakamiyor falcilar ama en azindan benim simdiki zamanimi bilen cok olmustu. Gelecegi bilen sadece 2 kisi vardi, biri Cerkezkoy de bir kadin ve hayatta gitmem daha, digeri de artik gorusmedigimiz bir aile dostumuz. Sanirim isi ticarete dokenlerden ziyade hisleri kuvvetli, es dost arasinda fal bakanlara baktirmak lazim :)
yeni isim çıkarmayın ya.
elimde tuzum,hazır oldayım
totom dondu be ısınmaa calısıyorum. ş.arası yol kat ettim ben.
ben begendim ankayı.
işe felan girmedi direkt askla ilgili kısa ve net baktı.
dile getirmediklerimi dildi.
dediği çıkar mı Allah kerim.
ama bilerek kısa bakıyor bence merak edip su falına gitmek için.
kadın verdiğim borcu bike bildi. tutarı söleseydi suya giderdim
Ankaya su baktırsaydın ya.Vatana, millete şu foruma bir hayrın dokunurdu.Uzun olunca nasıl bakıyor öğrenirdik.
100 tl yolla hesabıma hemen baktırim
Ankaya su falı baktırsaydın ya.Vatana, millete şu foruma bir hayrın dokunurdu.Uzun olunca nasıl bakıyor öğrenirdik.
Siz forumcana toplayın o parayı benim iş yerine yakın ben gider denerim sizin yerinizeHiç üşenmem.
valla gece gece güldürdünüz beni... allah ta sizi güldürsün inşallah...
Siz forumcana toplayın o parayı benim iş yerine yakın ben gider denerim sizin yerinizeHiç üşenmem.
ya merak ettim anka pembe tablo çizenlerden mi ?herkese olumlu mu konusuo yoksa olmaza olmaz dio mu?ama anka bence bilio da biri demiş forumda suya gidilmeli die 100 çok para ama suda başarılı daha basarılı heralde zaten suya getirtmek için kesin net seyler sölemio ama arkadasıma cok enteresan b,işei bildi anka başarılı da yaaaaaaa çok istiyorum inşallah dedikleri çıkar offfffff inşallah pembe tablo çizmek amacıyla diil olacakları sölemiştir inşallah yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?