İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam kızlar ankaya baktırdım bende ben memnun kaldım açıkcası açar açmaz şuanki olağan durumumu bildi söledi ,bana soru sormadı hiç genel durumu iyi bildi fakat bilemiyorum sölediklerinden çıkan olurmu senle elektiriğim tuttu yoğun hissediyorum suyada gel dedi herkeste öyle olmuyor herkese öyle söylemiyor ama sanırım .. elektrik meselesi...

kim bu böyle isim söyleyen canım?

Kimdir nedir ,nerededir ? ücreti nedir ?

Hımm birde yıldız tekniğin oradki cafelerden birine haftanın 1 günü randevulu gelen bir hanımm varmış duyan bilen var mı ?

Hangi falcı geçen hafta gittiğiniz, Anka mı başka biri mi?

@ eddie

sana pelin ile sevdanın dedikleri paralel çıkmış yani aynı şeyi demişler oldu diyorsun.bana ikiside ters şeyler söylediler.ben ikisinide inanmadım.biri olacak dedi biri olmayacak.geçmiş ve anı bilemeyince ben ikisinede inanmıyorum.bir şey ya olacaktır ya da olmayacak zaten.3. bir şık yokki herkese farklı bakıyorlar demekki.

Son düzenleme:
minik bu anka bana çok yakın. değer mi sence gitmeyee?
ama belli birini sormayacağım biliyosun benim durumumu...
sen beğenirsem su baktırırm filan demiştin bi ay sona. şu an 'önümüzdeki ay gidip su baktıtayım' diyo musun meselaa

yakınsa gidilir der minik :)
ama su baktırmıcam.
çok etkilenmeye başladım , o yüzden 1-2 ay ya da ne kadar uzun olursa baktırmamam o kadar iyi diyorum.
hayatımı fala göre sekillendirmekten korkuyorum çünkü.

aman sen aklı başında hatunsun gerçi sana demiyorum daa
bakın ben 30 küsur falcıya gittim 6-7 ayda. bazılarına 5-6 kere hem de.
hiç birinin söylemediği, öngörmediği bi şey oldu. daha doğrusu herkes olacak derken olmadı, olmayacağı kesinleşti.
sakın kimse fallara güvenip hareket etmesin.
hele 'ben 3 kişiye gittim. aynı tarihleri verdiler. kesin olacak dedikleri gibi' diye düşünmeyin.
siz unutun falları. olursa şaşırır falım çıktı dersiniz.

o yüzden ara vermem gerektiğini düşünüyorum. zaten ayrılığı kabulleniyorum yavaş yavaş.

Bu anka dedıgınız yer nerde ve nekadara nasıl bakıyorlar merak ettım sımdı

anka şaşkın nostradamus cafedeymiş. 30 tarot kahve, 80 iskambil 100 su.
ama ben daha gitmedim. bilmiyorum iyi diyen devar, sıradandı diyen de.
yolun üstünde değilse çok da değmez anladığım kadarıyla mükemmel değil.
bana çok yakın. . yolumun üstü . gidicem yani ben

Son düzenleme:
anladım cok tesekkur ederım :)

boyle mukemmel dedıgınız bır falcı oldumu

öyle bi şey yook. 30 küsur tanesine gitim. en az 50-55 kere. biri bile bilemedi. gidersen eğlenmesine gidicen.
çıkan ufak tefek şeyler oluyor. burç, isim filan biliyorlar bazen. üç gün sonra bu arayacak seni diyo mesela. arıyor.
ama o kadar. .. esas sonuç kimsede çıkmadı

tabıkı eglencesıne gıdılecek ama ne bılım sokaktakı romen falcılar bıle bılıyor cogu zaman bu kadar para verıp bunları soylemesı sadece ılgınc

tabıkı eglencesıne gıdılecek ama ne bılım sokaktakı romen falcılar bıle bılıyor cogu zaman bu kadar para verıp bunları soylemesı sadece ılgınc

öyle ama.. akıl filan veriyorlar sana. yani bi de anları anlarına uymuyor. sürekli fal bakıyorlar sonuçta ve bu iş sezgi işi.
her gün aynı şekilde kuvvetli olmuyor sezgileri. bi de bazen yorgun oluyorlar.
geçmiş ve şu anu anlatmada çok başarılı olanları var bi de.

kardesım sakaryada baktırmıs bırıne kadın tarıhı tarıhıne olaylar vermıs

suana kadar hepsı gercklestı sonuncusunu beklıyoruz

kardesım sakaryada baktırmıs bırıne kadın tarıhı tarıhıne olaylar vermıs

suana kadar hepsı gercklestı sonuncusunu beklıyoruz

vaar öyleleri. benim annem de anlatır durur 10 sene önceki falını. ama bi eve gitmişler çok sıra beklemişler filan.
o yüzden bulamıyoruz şimdi adamı. bi tane de elanit varmış hatayda. forumda çok meşhurdu. Allah rahmet eylesin.
ben foruma üye oldum kadın hakkın rahmtine kavuştu. kısmet olmadı baktırmak.
benim gittiğim kafe falcıları malesef kardeşinn sakaryada bulduğunun yanından bile geçemiyor.
ama olur da çıkan bi tane olursa ben sana haber veririm.
bakalım bu anka nasıl çıkacak. minik dene dediğine göre umudum var benim

ozaman sızde gıdıp anlatırsınız sıze ben fal baktırmayı sevıyorum. ama senede bırkere sureklı degılde
baslıgı gorunce hemen geldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…