kardesım sakaryada baktırmıs bırıne kadın tarıhı tarıhıne olaylar vermıs
suana kadar hepsı gercklestı sonuncusunu beklıyoruz
kızlar paylaşmak istedim fulya nın söylediği bişey hem dediği zmaanda (aralık sonu demişti) hemde tarif ettiği şekilde oldu çok şaşkınımm =)) bide yılbaşı için bişey demişti o da çıkarsa yazarımm
kızlar bugün haber aldım.tüm falcılar alan çıktı yada bana yalan haber geldi.çocuk nişanlandım demiş.hemde falcıların hiç görmedikleri biri ile.
geldimmmm gitmeeekledim sen yoksun orda
ne baktırmıştın sen fulyaya?
bi kere kahve baktırmıştım orda genel şeyler sölemişti soraları tarot baktırdım tarotta söylediği şeyler çıkmaya başladı normalde falcılar zaman tutturamaz ama busefer zamanıda tutturdu ama önemli olan bana mart nisan ayında sölediklerinin olup olmuycağı bakalım
ben fulyada hiç tarot denemedim. bu sefer de tarot baktırayım madem. 3 kere kahve baktırdım. ilk ikisi çıktı sonuncuda çok fena fosladı. peki ne tarotu baktırmıştın? katina mı diğer destesi mi?bi kere kahve baktırmıştım orda genel şeyler sölemişti soraları tarot baktırdım tarotta söylediği şeyler çıkmaya başladı normalde falcılar zaman tutturamaz ama busefer zamanıda tutturdu ama önemli olan bana mart nisan ayında sölediklerinin olup olmuycağı bakalım
merhaba kızlar
ben de foruma yeni üye olanlardan ama çok uzun süredir takip edenlerdenim.
dün akşam öğrendiğim bir fal merkezinin bilgisini aktarmak istedim sizlere.ben henüz denemedim ama anlatan kişi kuzenimdi ve ağzı açık dinlediğini söyledi.
üsküdar merkezi bilenler varsa,hemen göbekte bir ziraat bankası vardır.merkez postanenin caprazında kalır.ziraat bankasının arka sokagında bir hanın içinde bir sürücü kursu varmış.kuzenimi de arkadası goturdugu icin isimleri net hatırlamıyor.asagı yukarı bi tarif aldım.o surucu kursunun yanında bir yerlerde fal merkezi yazıyormuş.bakan kadının adı perihanmış.baktırmak istediginiz kisinin fotografıyla gidiyormussunuz.kahve falı değil yalnız bu su falı.yedi ceddine kadar saymıs anlatılana gore.kuzenim eşiyle problemler yasıyor ve haliyle onun fotografıyla gitmis.gereken her seyi soylemis.fiyatta makul gibi.20 - 25 tl gibi bi rakama bakıyormus.bilginize.en azından yeri tam bilinmesede uskudarda ziraat bankasının arkasındaki sokakta bulunun pasaj ya da hanları gezmeniz ve burda bir fal merkezi varmıs diye sormanız yeterli olacaktır diye dusunuyorum.su an ben biraz ekonomik sorunlar yasadıgım icin hemen gidemedim ama ilk fırsatta gidicem.
bilginize..
ben iki sene önce çok övenler vardı gittim ama hiç çıkmadı bana söyledikleri
ben iki sene önce çok övenler vardı gittim ama hiç çıkmadı bana söyledikleri
kızlarrr selamm...
Elmiraya gittim sonundaa, tek başıma gittim.. Açık söyliyim çok kararsız kaldım yolda giderken, gitmesemmi gerimi dönsem diye, çünkü bilmediğim bir yere yalnız gidiyordum sizde takdir edersiniz ki zaman kötü :))
Neyse konuya geleyimm, ben elmiranın falına bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tam 1 saat baktı...ilk bakmaya başladı ve bana hiç bir şey sormadı takır takır odaklandıgım konuyu anlatmaya başladı, benden hiç laf almaya calısmadı , yasadıklarımı, olanları o kadar güzel tasvir ettiki ben şoka girdimm..Falın sonunda soru sormamı istedi ama o kadar güzel baktı ki falıma ben soru bile soramadım....Gelecek için söylediği şeylere çok fazla zaman yok, kısa tarihler verdi, oldugu zaman mutlaka haber vericem, ben olacagına inanıyorum çünkü bu kadar güzel, saptrmadan fal bakan birisinin sanırım soyledıklerı tutar.. Hatta ben muallakta kaldım bır ara ınsallah cıkar dedım falın, bana kendısı emın ol cıkacak şüphen olmasın dedi, baya emindi yani... ben kesınlıkle tavsıye edıyorum kızlar gidin elmiraya... Bu arada soyledıgı seyler melisin söyledikleriyle örtüşüyor, verdikleri tarihler aynı ancak elmira çok daha derin ve ayrıntılı baktıgından agzınız bir metre daha acık kalabılıyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?