İstanbul'da Fal - Falcılar

burçindamla arkadaşım, sakaryadaki falcının telini msj olarak atar mısın? çok teşekkürler...

kardesım sakaryada baktırmıs bırıne kadın tarıhı tarıhıne olaylar vermıs

suana kadar hepsı gercklestı sonuncusunu beklıyoruz

Merhabalar Burcindamla, kardeşinizin Sakaryada baktırdğı falcı hanımın telefonunu banada özelden mesaj atarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

eyvah gitti sakaryadaki falcı biri birşey söylüyor herkes hucüm ediyor falcı sömürülüyor ve özelliği gidiyor demiştim.anka içinde böyle olacak demiştim.ertesi gün birkaç kişi ankaya gidip memnun kalmadıklarını yazdılar.sakaryadakini merak etmiştim ama şimdi vazgeçtim

kızlar paylaşmak istedim fulya nın söylediği bişey hem dediği zmaanda (aralık sonu demişti) hemde tarif ettiği şekilde oldu çok şaşkınımm =)) bide yılbaşı için bişey demişti o da çıkarsa yazarımm

10 üzerinden değerlendirirsem;
kadınlar kahvesi pelin:5-6,farklı detaylar yakalayabiliyor,ilk baktığı çıktı,ikincisi kısmen
kadınlar kahvesi dilek:4 ehhhh işte ablama baktığı çıktı,bana az tutturabildi
kadınlar kahvesi meryem:3 küçük şeyleri bildi,çok yağlı ballı konuşuyo sevmedim
kadınlar kahvesi remziye:4 havasındaysa iyi söyler ama gergin ise azarlar lafını böldüğünüzde
melekler kahvesi boşuna gitmeyinn bence kayda değer birini görmedim orda
symboll efe:1 tammm bir fiyaskoooo
monami sedat 2:sallamaca
monami şengül abla 5-6:baktığı tarotun hepsi çıkmıştı,güzel nasihat verir olumlu bir kadın,orta halli işte
monalisa duygu 3:ilk baktığı çıktı,ama az şey söylüyo,donuk bir kız pek çözemedim
Fal evine gitmeyinnn falcı yok bence
cafe bi melek sevgi:????????? herkesin zıttı şeyler söyledi,olumsuz konuştu,bilemiycem,ama özetledi geçmişimi diyebilirim,çıkarsa sölerim((

kızlar bugün haber aldım.tüm falcılar alan çıktı yada bana yalan haber geldi.çocuk nişanlandım demiş.hemde falcıların hiç görmedikleri biri ile.

normal tarotmu baktırdın yoksa katinamı?

ben fulyada hiç tarot denemedim. bu sefer de tarot baktırayım madem. 3 kere kahve baktırdım. ilk ikisi çıktı sonuncuda çok fena fosladı. peki ne tarotu baktırmıştın? katina mı diğer destesi mi?

merhaba kızlar
ben de foruma yeni üye olanlardan ama çok uzun süredir takip edenlerdenim.
dün akşam öğrendiğim bir fal merkezinin bilgisini aktarmak istedim sizlere.ben henüz denemedim ama anlatan kişi kuzenimdi ve ağzı açık dinlediğini söyledi.
üsküdar merkezi bilenler varsa,hemen göbekte bir ziraat bankası vardır.merkez postanenin caprazında kalır.ziraat bankasının arka sokagında bir hanın içinde bir sürücü kursu varmış.kuzenimi de arkadası goturdugu icin isimleri net hatırlamıyor.asagı yukarı bi tarif aldım.o surucu kursunun yanında bir yerlerde fal merkezi yazıyormuş.bakan kadının adı perihanmış.baktırmak istediginiz kisinin fotografıyla gidiyormussunuz.kahve falı değil yalnız bu su falı.yedi ceddine kadar saymıs anlatılana gore.kuzenim eşiyle problemler yasıyor ve haliyle onun fotografıyla gitmis.gereken her seyi soylemis.fiyatta makul gibi.20 - 25 tl gibi bi rakama bakıyormus.bilginize.en azından yeri tam bilinmesede uskudarda ziraat bankasının arkasındaki sokakta bulunun pasaj ya da hanları gezmeniz ve burda bir fal merkezi varmıs diye sormanız yeterli olacaktır diye dusunuyorum.su an ben biraz ekonomik sorunlar yasadıgım icin hemen gidemedim ama ilk fırsatta gidicem.
bilginize..

ben iki sene önce çok övenler vardı gittim ama hiç çıkmadı bana söyledikleri

ben iki sene önce çok övenler vardı gittim ama hiç çıkmadı bana söyledikleri

hmm.doğrudur.ancak işte kuzenim hiç böyle fallarla falan ilgilenen veya itimat eden biri olmadığı için genellikle,inanılmaz bir şaşkınlıkla çıkmış ordan.ben de mutlaka iyidir diye düşündüm haliyle.hatta daha yeni evli olmalarına rağmen boşanma gördüğünü vs söylemiş ki gerçekten de kuzenim bunu düşünüyormuş..eşiyle ilgili yaptığı yorumlar da tam isabetmiş.yine de denemek lazım.esref saatine denk gelmek gerekir belki de.
bunun dışında asıl bir falcı öğrendim yine dün başka bir akrabamdan.çok uzun yıllar önce beykozun ücra bir sokağında bir kadın varmış.o dönemde başka bir kuzenim ve arkadaşı gitmişler bu kadına.kadın tam anlamıyla gelecek habercisiymiş. evleneceği kişinin nerede yaşadığını,kiminle yaşadığını,ailesiyle münsabetlerini,evlendiğinde yaşayacağı evin içinin nasıl olacağını,kızının olacağını vb bir sürü şey söylemiş.evet hepsi bir bir gerçek olmuş.eşi izmirli,kız çocukları var.onları soyledikten sonra da,buradan cıktıgın zaman kotu br haber alacaksın demis.kuzenim ordan cıkıp otobuse bindigi an telefonu calmıs ve dayımı yani babasının kriz gecirdigini hatsaneye kaldırıldıgını ogrenmis.simdi eger hala varsa o kadın onun adresini ogrenmeye calısıcaz.kadının ziyaretcileri arasında ünlü isimlerde varmış çünkü.

bir de küçükyalı da bir kadından bahsedildi.o da aynı sekilde sosyete falcısıymıs.50 liraya bakıyormus ama anne kız tuhaf seyler yasıyolarmıs her gece evde.bazı varlıklarla fal baktıklarını söylediler.biraz cizikler onlar gidilirmi emin değilim dediler.cok ustelemedim ogrenmekk icin bu nedenle ama fal isinde kadın gercekten iyiymis.benim havadislerim bu kadar simdilik.

ha son olarak ekliyim.bir hafta arayla angel's burcuyla symbol levent e gitmistim. sözlesmiscesine aynı seyleri soylediler bana.tarih de verdiler bakalım bekliyorum.umarım haklı cıkarlar.

Selamlar,

Umarim falin istedigin givi cikar. Elmiranin telini bana mesaj atma sansin varsa cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…