kızlarrr selamm...
Elmiraya gittim sonundaa, tek başıma gittim.. Açık söyliyim çok kararsız kaldım yolda giderken, gitmesemmi gerimi dönsem diye, çünkü bilmediğim bir yere yalnız gidiyordum sizde takdir edersiniz ki zaman kötü :))
Neyse konuya geleyimm, ben elmiranın falına bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tam 1 saat baktı...ilk bakmaya başladı ve bana hiç bir şey sormadı takır takır odaklandıgım konuyu anlatmaya başladı, benden hiç laf almaya calısmadı , yasadıklarımı, olanları o kadar güzel tasvir ettiki ben şoka girdimm..Falın sonunda soru sormamı istedi ama o kadar güzel baktı ki falıma ben soru bile soramadım....Gelecek için söylediği şeylere çok fazla zaman yok, kısa tarihler verdi, oldugu zaman mutlaka haber vericem, ben olacagına inanıyorum çünkü bu kadar güzel, saptrmadan fal bakan birisinin sanırım soyledıklerı tutar.. Hatta ben muallakta kaldım bır ara ınsallah cıkar dedım falın, bana kendısı emın ol cıkacak şüphen olmasın dedi, baya emindi yani... ben kesınlıkle tavsıye edıyorum kızlar gidin elmiraya... Bu arada soyledıgı seyler melisin söyledikleriyle örtüşüyor, verdikleri tarihler aynı ancak elmira çok daha derin ve ayrıntılı baktıgından agzınız bir metre daha acık kalabılıyor :))))
normal tarotmu baktırdın yoksa katinamı?
ben fulyada hiç tarot denemedim. bu sefer de tarot baktırayım madem. 3 kere kahve baktırdım. ilk ikisi çıktı sonuncuda çok fena fosladı. peki ne tarotu baktırmıştın? katina mı diğer destesi mi?
benim çok bilgim olmadığı için tarot sandım yani hangi kart destesi olduğuna dikkat etmedim zaten katinayı bilmiyorum belkide ona bakmıştır =) ama benim ilgimi çeken şey şu oldu fulyaya ilk olarak 1,5 sene önce gitmiştim ve bana istediğim şeyin nisan gibi olcağını sölemişti aradan 1,5 sene geçip tekrar gittiğimde(ki beni hatırlamasının imkanı yok) aynı şeleri söyleyip aynı tarihi verdi diğer dedikleri de çıkmaya başlayınca biraz umutlandım açıkcası işalla o dediği de olur =( buarada güvendiğim 2 falcıda bana bu istediğim şeyin eylülde olcağını sölemişlerdi ama olmadı onlarda bakırköy sea garden neslihan ve taksim symbol can şu anki durumu iyi bilmişlerdi ama eylülde istediğim şey olmadı bide son olarak kapriss tasula da fulyanın dediği tarihi verdi nisan gibi dedi =)
Selamlar,
Umarim falin istedigin givi cikar. Elmiranin telini bana mesaj atma sansin varsa cok sevinirim
katina siyah bi deste arkasında bi kadın resmi var. yanlış bilmiyorsam kartlarda yabancı dilde bi şeyler yazıyor. fulya odaklandığın kişinin fotoğrafıyla bakıyormuş galiba katinaya.
umarım her şey gönlünce olur.
ama herkes aynı şeyleri dedi diye kesin olacak gözüyle bakma lütfen. olmazsa hayal kırıklığın daha büyük olur. bana abarmıyorum 30 kişi aynı şeyleri söyledi. burcu 4 seferinde de aynı tarihleri verdi mesela. ama yok, olmadı malesef.
sende de böyle olacak diye bi kural yok tabi ki. umarım seninkiler istediğin şeylerse çıkar. ben sadece sonra birden hayal kırıklığına uğrama diye söyledim. olursa ne güzel sevinirsin, aa falım çıktı olur
Arkadaşlar daha önce giden var mı diye sorduğum, sizlerden cevap gelmeyince de kendim denemeye karar verdiğim Bakırköy Dejavu Cafe Ada hakkında yorumlarımı yazmak istiyorum.
İlk defa bu kadar şaşırdığım bir olay yaşadım doğrusu. Ada çok iyiydi diyemeyeceğim ne yazık kiÇünkü; bana, önce yüzük atmış olduğumu söyledi. Ben hayır deyince, "o zaman evlisin" dedi. Yine hayır dedim. Tabi ondan yorum yok... "Senden çok büyük bir adamla mı birliktesin?" dedi. Bu da şaka gibiydi:) Neyse uzatmayayım. Özetle hiçbirşey bilemedi.
Ama bana Ada'yı tavsiye eden ve çok iyi diyen arkadaşımla birlikte gitmiştik cafeye. Şaşırdığım nokta burası işte. Arkadaşım gayet gülümseyen bir ifadeyle, "yine bildi" dedi. Onun hakkında neredeyse kimsenin tahmin edemeyeceği olayları bilmiş.
Yani, bazen fallar da falcılar da yorumlanamaz şekilde ilginç olabiliyor:)
Hep düşünürüm, bu durum kişiye özel mi, falcı ile frekansının uymasına göre mi değişiyor diye. O yüzden bazen gittiğim falcı ile ilgili yorum yaparken çekiniyorum, ya yanlışsa diye
Sadece paylaşmak istedim. Ama hala hiçbirşey anlamıyorum.
Sevgiler...
işte o dediğin hayal kırıklığını ben eylül ayında yaşadım kime baktırdıysam olcak dedi ama olmadı hayatımda hiç bukadar üzülmemiştim o yüzden eskisi gibi umutlu dediğim artık belki olur diye bakıyorum hazırladım yani kendimi olmamasına busefer =) buarada sanırım bana normal tarot destesiyle baktı ama bidahaki gidişimde bu dediğinide deniyim bari
ben de denemedim daha. ama bu hafta gideceğim kısmetse. ağzımdan laf almaya çalışmadığına güvendim ben o yüzden durumu anlatırım biraz ne bakalım derim.
zaten ondan nefret ettim artık ama yine de kadın milleti şimdiki hayatını merak ediyorum. saçma farkındayım, güçsüzlük yaptığım ama durum bu malesef
Arkadaşlar daha önce giden var mı diye sorduğum, sizlerden cevap gelmeyince de kendim denemeye karar verdiğim Bakırköy Dejavu Cafe Ada hakkında yorumlarımı yazmak istiyorum.
İlk defa bu kadar şaşırdığım bir olay yaşadım doğrusu. Ada çok iyiydi diyemeyeceğim ne yazık kiÇünkü; bana, önce yüzük atmış olduğumu söyledi. Ben hayır deyince, "o zaman evlisin" dedi. Yine hayır dedim. Tabi ondan yorum yok... "Senden çok büyük bir adamla mı birliktesin?" dedi. Bu da şaka gibiydi:) Neyse uzatmayayım. Özetle hiçbirşey bilemedi.
Ama bana Ada'yı tavsiye eden ve çok iyi diyen arkadaşımla birlikte gitmiştik cafeye. Şaşırdığım nokta burası işte. Arkadaşım gayet gülümseyen bir ifadeyle, "yine bildi" dedi. Onun hakkında neredeyse kimsenin tahmin edemeyeceği olayları bilmiş.
Yani, bazen fallar da falcılar da yorumlanamaz şekilde ilginç olabiliyor:)
Hep düşünürüm, bu durum kişiye özel mi, falcı ile frekansının uymasına göre mi değişiyor diye. O yüzden bazen gittiğim falcı ile ilgili yorum yaparken çekiniyorum, ya yanlışsa diye
Sadece paylaşmak istedim. Ama hala hiçbirşey anlamıyorum.
Sevgiler...
Arkadaşlar aklıma geldikçe kötü niyetli falcılar konusunda sizi uyarmaya devam ediyorum.Şermin Tokuşçu Diye bir kadın var bir ara medyada çok çıkmıştı.Büyük gücü olan medyum diye ama ben bu meşhur medyum tarafından Dolandırıldım.Şöyleki,bu hanfendinin telefonunu bulup aradım tabiki her ulu medyum gibi kendisi ile mùşerref olamadık.Asistanı olduğunu söyleyen biri buraya gelmenize gerek yok.şermin hn.telefonda bakıyor ded4 sonrada Bana garanti bankası hesap no verdi bu olay 2 sene önce oluyor.Benden 70 Lira yatırmamı istedi tabi benim gibi saftorik de koşa koşa bankaya parayı yatırdı.sonrami ne oldu?Şermin hazretlerine ulaşabilene aşk olsun ilk önce asistanı olduğunu söyleyen yamak çeşitli saatler vererek aramamı istedi o saatte aradığımda ise ya tele cevap vermiyor ya da erteliyordu.Bu şermin peşinde koşma maceram 15 gün sürdü.sinirden kudurdum enayi yerine konuyorsun sonra mail attım ama ona da cvp yok banka dekontuyla hakkımı arayabilirdim ama değmez diye vazgeçtim.bunun gibi çok dolandırıldım.ama burda suç bende benim gibi 2 ünv.bitirmiş biri böylelerine prim verirse cahil insanlar ne yapsın?
ya kızlarr... dün bi rüya gördüm ve kurtulamadım etkisinden.. rüyada sevgilinin ölmesi ne anlama gelir ?? hanii şimdi ayrıyızya zaten rüyamda ölüyordu ve ben mahfoluyordum, kendi kendime şimdi npıcam falan derken o acıyı yaşarken bir uyandım nefesim kesilmiş resmen((
Arkadaslardan biri Sermin Tokuscu nasil diye sormus ama onceki sayfalarda yapilan bir yorum soruya cevap olmus sanirim :)
Elmira'nın telefonu aldım cnm cok tesekkur ederim.. Bu arada ben en son sevgilimin olugunu gordugumde ayrılmıstık. ama siz zaten ayrı iseniz bilemedim. ama etkisi konusunda haklısın. ruya muya feci can yakıyor.
slm arkadaşlar
Ben bir şey soracaktım.Taksimde uçurtma kafe de neriman diye 1 bayana baktıran oldu mu hiç??Dün gırgır olsun diye fal baktırayım dedim arkadaşımla taksimde.Melekler'e gidecektik.aman nasıl olsa eğlencesine dedik.bir cafe önünde durmuşuz hadi burda birilerini deniyelim dedik girdik.15tl dediler emre ve neriman var dediler.kim iyi dedik 2 side iyi dediler.neriman tv yede çıkıyor dediler.ben normalde baktırmayacaktım.15 tl denilince ama ne olucak dedim bende baktırayım dedim..arkadaşım emre olsun dedi ben neriman dedim..daha sonra emrenin işi çıkmış 2nizide neriman'a alıcağız dediler.olur dedik..arkadaşımda ben de bayağı memnun kaldım.bazı olayları çok güzel yakaladı..normalde arkadaşım kimseleri beğenmez ama şasırdım o da beğenmiş.neyse benim sormak istediğim daha önce deniyenler oldumu diye merak ettim ilerisi için söylediklerini tutarmı diye..tarih falan vermiyor zaten.ama olucak diye konuşuyor..
hmm.doğrudur.ancak işte kuzenim hiç böyle fallarla falan ilgilenen veya itimat eden biri olmadığı için genellikle,inanılmaz bir şaşkınlıkla çıkmış ordan.ben de mutlaka iyidir diye düşündüm haliyle.hatta daha yeni evli olmalarına rağmen boşanma gördüğünü vs söylemiş ki gerçekten de kuzenim bunu düşünüyormuş..eşiyle ilgili yaptığı yorumlar da tam isabetmiş.yine de denemek lazım.esref saatine denk gelmek gerekir belki de.
bunun dışında asıl bir falcı öğrendim yine dün başka bir akrabamdan.çok uzun yıllar önce beykozun ücra bir sokağında bir kadın varmış.o dönemde başka bir kuzenim ve arkadaşı gitmişler bu kadına.kadın tam anlamıyla gelecek habercisiymiş. evleneceği kişinin nerede yaşadığını,kiminle yaşadığını,ailesiyle münsabetlerini,evlendiğinde yaşayacağı evin içinin nasıl olacağını,kızının olacağını vb bir sürü şey söylemiş.evet hepsi bir bir gerçek olmuş.eşi izmirli,kız çocukları var.onları soyledikten sonra da,buradan cıktıgın zaman kotu br haber alacaksın demis.kuzenim ordan cıkıp otobuse bindigi an telefonu calmıs ve dayımı yani babasının kriz gecirdigini hatsaneye kaldırıldıgını ogrenmis.simdi eger hala varsa o kadın onun adresini ogrenmeye calısıcaz.kadının ziyaretcileri arasında ünlü isimlerde varmış çünkü.
bir de küçükyalı da bir kadından bahsedildi.o da aynı sekilde sosyete falcısıymıs.50 liraya bakıyormus ama anne kız tuhaf seyler yasıyolarmıs her gece evde.bazı varlıklarla fal baktıklarını söylediler.biraz cizikler onlar gidilirmi emin değilim dediler.cok ustelemedim ogrenmekk icin bu nedenle ama fal isinde kadın gercekten iyiymis.benim havadislerim bu kadar simdilik.
ha son olarak ekliyim.bir hafta arayla angel's burcuyla symbol levent e gitmistim. sözlesmiscesine aynı seyleri soylediler bana.tarih de verdiler bakalım bekliyorum.umarım haklı cıkarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?