İstanbul'da Fal - Falcılar

çok sevindim adına.
peki bu elmira nerdedir telefonu falan var mıdır? mesajla bildirebilir mi bileniniz varsa?

ben fulyada hiç tarot denemedim. bu sefer de tarot baktırayım madem. 3 kere kahve baktırdım. ilk ikisi çıktı sonuncuda çok fena fosladı. peki ne tarotu baktırmıştın? katina mı diğer destesi mi?

benim çok bilgim olmadığı için tarot sandım yani hangi kart destesi olduğuna dikkat etmedim zaten katinayı bilmiyorum belkide ona bakmıştır =) ama benim ilgimi çeken şey şu oldu fulyaya ilk olarak 1,5 sene önce gitmiştim ve bana istediğim şeyin nisan gibi olcağını sölemişti aradan 1,5 sene geçip tekrar gittiğimde(ki beni hatırlamasının imkanı yok) aynı şeleri söyleyip aynı tarihi verdi diğer dedikleri de çıkmaya başlayınca biraz umutlandım açıkcası işalla o dediği de olur =( buarada güvendiğim 2 falcıda bana bu istediğim şeyin eylülde olcağını sölemişlerdi ama olmadı onlarda bakırköy sea garden neslihan ve taksim symbol can şu anki durumu iyi bilmişlerdi ama eylülde istediğim şey olmadı bide son olarak kapriss tasula da fulyanın dediği tarihi verdi nisan gibi dedi =)

katina siyah bi deste arkasında bi kadın resmi var. yanlış bilmiyorsam kartlarda yabancı dilde bi şeyler yazıyor. fulya odaklandığın kişinin fotoğrafıyla bakıyormuş galiba katinaya.
umarım her şey gönlünce olur.
ama herkes aynı şeyleri dedi diye kesin olacak gözüyle bakma lütfen. olmazsa hayal kırıklığın daha büyük olur. bana abarmıyorum 30 kişi aynı şeyleri söyledi. burcu 4 seferinde de aynı tarihleri verdi mesela. ama yok, olmadı malesef.
sende de böyle olacak diye bi kural yok tabi ki. umarım seninkiler istediğin şeylerse çıkar. ben sadece sonra birden hayal kırıklığına uğrama diye söyledim. olursa ne güzel sevinirsin, aa falım çıktı olur

Arkadaşlar daha önce giden var mı diye sorduğum, sizlerden cevap gelmeyince de kendim denemeye karar verdiğim Bakırköy Dejavu Cafe Ada hakkında yorumlarımı yazmak istiyorum.
İlk defa bu kadar şaşırdığım bir olay yaşadım doğrusu. Ada çok iyiydi diyemeyeceğim ne yazık ki Çünkü; bana, önce yüzük atmış olduğumu söyledi. Ben hayır deyince, "o zaman evlisin" dedi. Yine hayır dedim. Tabi ondan yorum yok... "Senden çok büyük bir adamla mı birliktesin?" dedi. Bu da şaka gibiydi:) Neyse uzatmayayım. Özetle hiçbirşey bilemedi.
Ama bana Ada'yı tavsiye eden ve çok iyi diyen arkadaşımla birlikte gitmiştik cafeye. Şaşırdığım nokta burası işte. Arkadaşım gayet gülümseyen bir ifadeyle, "yine bildi" dedi. Onun hakkında neredeyse kimsenin tahmin edemeyeceği olayları bilmiş.

Yani, bazen fallar da falcılar da yorumlanamaz şekilde ilginç olabiliyor:)

Hep düşünürüm, bu durum kişiye özel mi, falcı ile frekansının uymasına göre mi değişiyor diye. O yüzden bazen gittiğim falcı ile ilgili yorum yaparken çekiniyorum, ya yanlışsa diye

Sadece paylaşmak istedim. Ama hala hiçbirşey anlamıyorum.

Sevgiler...

slm arkadaşlar
Ben bir şey soracaktım.Taksimde uçurtma kafe de neriman diye 1 bayana baktıran oldu mu hiç??Dün gırgır olsun diye fal baktırayım dedim arkadaşımla taksimde.Melekler'e gidecektik.aman nasıl olsa eğlencesine dedik.bir cafe önünde durmuşuz hadi burda birilerini deniyelim dedik girdik.15tl dediler emre ve neriman var dediler.kim iyi dedik 2 side iyi dediler.neriman tv yede çıkıyor dediler.ben normalde baktırmayacaktım.15 tl denilince ama ne olucak dedim bende baktırayım dedim..arkadaşım emre olsun dedi ben neriman dedim..daha sonra emrenin işi çıkmış 2nizide neriman'a alıcağız dediler.olur dedik..arkadaşımda ben de bayağı memnun kaldım.bazı olayları çok güzel yakaladı..normalde arkadaşım kimseleri beğenmez ama şasırdım o da beğenmiş.neyse benim sormak istediğim daha önce deniyenler oldumu diye merak ettim ilerisi için söylediklerini tutarmı diye..tarih falan vermiyor zaten.ama olucak diye konuşuyor..

Son düzenleme:

işte o dediğin hayal kırıklığını ben eylül ayında yaşadım kime baktırdıysam olcak dedi ama olmadı hayatımda hiç bukadar üzülmemiştim o yüzden eskisi gibi umutlu dediğim artık belki olur diye bakıyorum hazırladım yani kendimi olmamasına busefer =) buarada sanırım bana normal tarot destesiyle baktı ama bidahaki gidişimde bu dediğinide deniyim bari

benim arkadaşım geçen hafta baktırdı adaya eh işte dedi biraz bilmiş ama çokta beğenmemiş

ben de denemedim daha. ama bu hafta gideceğim kısmetse. ağzımdan laf almaya çalışmadığına güvendim ben o yüzden durumu anlatırım biraz ne bakalım derim.
zaten ondan nefret ettim artık ama yine de kadın milleti şimdiki hayatını merak ediyorum. saçma farkındayım, güçsüzlük yaptığım ama durum bu malesef

Herkes olucak dedi ama sadece 2 kişi mucize dedi ,onuda bırak bugün öyle bir kapıştık ki işimiz allaha kaldı zor çooook zor bitti artık yapıcak bişeyim yada çırpınacak gücümde kalmadı

güçsüzlük falan değil kendine haksızlık etme biz sadece fazla duygusalız ve sevdiğimize kendimizden çok daha fazla değer veriyoruz ben de senin gibiyim ve bence biçok kadında böyle. İşalla karşına, karşımıza değerimizi bilen birileri çıkarda içimizdeki yaraları iyileştirir...

ben bir ay önce bir arkadaşımla dejavuya gittim.arkadaşım adaya baktırma dedi ama fazla da beklememek için o ediye baktırırken ben de adaya baktırdım...ada bir tane isim bildi bıde bazı bilinen şeyleri söyledi ama vay be dediğim şeyler değildi.Bildiğim şeylerdi.Gelecekle ilgili de birsey söyledi olmadı..belkı bıseyler daha soylemıstır gelecekle ılgılı ama asıl söylediği şey olmadı.Hatta daha soracaklarım varken kalktı gitti sanki ben başından gitmiyormuşum gibi.Üstüne üstlük kasada karşılaşınca bişey daha sorcaktım dedim benim falım var diyip koşa koşa aşağı indi.Aşırı sinir oldum.5 dk fal bakıyor 20 tl para alıyor..bide yaptığı harekete bak.Bir daha da adaya falan gitmem açıkçası...

Arkadaslardan biri Sermin Tokuscu nasil diye sormus ama onceki sayfalarda yapilan bir yorum soruya cevap olmus sanirim :)

Elmira'nın telefonu aldım cnm cok tesekkur ederim.. Bu arada ben en son sevgilimin olugunu gordugumde ayrılmıstık. ama siz zaten ayrı iseniz bilemedim. ama etkisi konusunda haklısın. ruya muya feci can yakıyor.

Elmira'nın telefonu aldım cnm cok tesekkur ederim.. Bu arada ben en son sevgilimin olugunu gordugumde ayrılmıstık. ama siz zaten ayrı iseniz bilemedim. ama etkisi konusunda haklısın. ruya muya feci can yakıyor.

Rica ederim canım.. walla bilmiyorum heralde onu çok özledim o yuzden kafama cok taktım ruyamda da tamamen kaybetme korkusunu yasadım gıbı geldı banada.. Yarın gıdıcem gormeye o aramıyor hala, benden bıseyler beklıyor sanırsam.. walla artık ilk defa ayagına gıdıcem haberı yok zaten şirketine gidicem aniden.. Bakalım napıcak..eğer gercekten ıstemedıgını hıssedersem ya da soylerse o zaman gercekten bıter.. Ben yapmam gerekenı yapıyımda gerısı ona kalsın... ((

Canım bende nerimana baktırdım eski erkek arkadaşımla tanıştığmızı nasıl olduğunu vs anlattı bana çok iyi bildi,biz biraz değişikti karşılaşmamız klasik değildi ,onu bile çözdü,sana geri gelcek bu çocuk dedi ama biz ayrıldık gerçi hala bazen nette irbirimizi görünce konuşuyoruz ama tekrar çıkmaya başlamadık .Sonu ne olur bilmiyorum gerçi artık çokda ilgilenmiyorum onla ,arkadaşım gibi oldu buda ilginç çünkü çok sevmiştim neyse yani anı çok iyi biliyor neriman ama gelecekle ilgili dedikleri tutmadı bana .

Civciv yumurtası bu saydıgın kısılerle ozellıklle Beykozdakı evle ılgılı bılgı alırsan bızımle paylass lutfen..Haberlerını beklıyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…