İstanbul'da Fal - Falcılar

Telefonunu ben de alabilir miyim?

Kizlar Kadikoy'de iyi bir falci tavsiye edebilir misiniz? Pilav kafede Biriz e baktirdim. Bir de barlar sokaginda bir bayana ama pek memnun kalmamistim. Baska kimi onerirsiniz?

Tesekkurler simdiden :)

kadıköyde mu cafede çalışan neva ece hanımı tavsiye ederim...kendisi süperdir

Merhabalarr uzun zamandır girmyodum başıma bişey gelince hemen giryim sizlerle paylaşıyım dedimm biliyosunuz fallara merak sarmıştımm bazıları çıkmış bazılar fos çıkmıştı ama seviyoruz işte falları :)) kızlar 2 hafta önce bi arkadaşımın vasıtasyla biriyle tanıştımmm evde bakıyo kız çok tatlı çok sevecen ilk başta korkmadım değil arkadaşım bana bak herşeyi duymak istediğinden emin misin dediğinde amann kaç falcıya gittim demiştim .. neyse kız zaten normal değil bellii herşeyi size yemin ederim herşeyi saöyledi hatta erkek arkadaşımın evini içini tarif etti evet bazı yerlerde şaşıryo ama duraksıyo ama eski erkek arkadaslarımdan tut çalıştığım işe kadar hatta eski erkek arkadaşın sözlü biliyosun dmi dedi evet dedim onla konuşman var haftaya dedi hade cnm ne konuşcam dedim konuştuk :s bu erkek arkdaşımla sorunlarımz vardı zaten bi adı konamadı bana güvenmiyo kız drek bu bu olay şu kızlar yüzünden olmuş güvenmiyo ve çocuk 6 ay burda yok dedi askerlik gözkyo dedi ki askerde şuan :s unutmyorum o haftası veda yemeği vardı beni istemdi tartışmıştık kıza sordum bilmiyomuş gibi veda yemeği olcak mı dedim evet olcak ama seni istemiyo unut dedi ne yaparsan yap gidemiycen dedi ama ondan sonraki gün berabersin güzel vedalaşma var ama gittiğinin ertesi günü kavga var 1 1 buçuk hafta haber alamıycan dedi kızcak dedii hakkten alamadım hakkten kavga ettik ve daha 3 ün önce aradı beni :s sizinle pylaşıyım dedmm birazcık pahalı ama başka falcıya gerek yok tabi bu benm fikrim beğenende olur beğenmeyende ama kim gittiyse hayran kalıp çıkıyo şimdi ben överim başkası beğenmez olabilir ama kızın farklı olduğunu anlıyosun zaten daha saymadığım bir sürü şey anlattı tabi ... ordan çıktığınzda vah niye para gitti demedm ki kaç falcıya para yerdim!!!! neyse canlar bilgi almak isteyen varsa ben yardımcı olurum zaten falcılara vere vere para kalmadı ama bu kız diyo herşeyi duymak istediğne emin misin diye:s ay yine tuaf oldum neyseee bilgi vereyim dedim

özeline bakarmısın rica etsem

bana bilgileri email atarmısın xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Özel mesaj hakkım yok hani bilgi sahibi olmak isteyenler yardımcı olurum ben burdan çok kişiden yardım aldım şimdi ben tavsiye ediyorum hani beğenmeyen olursa benden bilmeyin :)) ama şimdiye kadar kimse kötü diyemedi yani bana dediklerinide yaşadığım için çıktığı için gönül rahatlığla anlatıyorum .. ahh yoksa ne ada ya gittmediğim kaldı ayşeye emel e daha adını hatrlayamdığım bir çok falcı :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar beni biliyorsunuz olumsuz yorum yapmayı çok sevmiyorum, fakat Mu cafe'deki hiç kimseyi tavsiye etmiyorum, sevgiler
mu cafeye geçen seneden beri giderim. şahsen sizin oraya gidip fal baktırmış olabileceğinizden bile şüpheliyim. hatta orada kimler var kimler yok onu bile bildiğinizi sanmıyorum : ) geçen seneden arslan beyle alakalı olumlu ve olumsuz tartışmaları geçmiş sayfalardan gözden geçirdim : ) bu yüzden yeni bir tartışma ortamına ben katılmıyacağım..mu cafeyi size hem öneririm hem önermem..kimsenin avukatı değilim.. falcıları fazladır , falları pahalıdır. bütçesi uyana derim... neva ece hanımıda üstüne basa basa tavsiye ederim...tarotuda kahveside mükemmeldir..gitmiş olan varsa olumlu veya olumsuz yorumuma katılsın.gidecek olanlarda : ) bana teşekkür edeceklerdir...

nnarin cevap bekilyorum senden

Narın'ciğim ne kadara bakıyor ?
çok yakın zamanımı biliyor ? soru sorabiliyormuyuz ?

Narın'ciğim ne kadara bakıyor ?
çok yakın zamanımı biliyor ? soru sorabiliyormuyuz ?

valla istediğimi sordum ben soryosun canım yakın zamanıda geleceğini sonunda söylyoo hayatında biri varsa ne olcak yada yoksa nasl biri olcak tam herşeyi valla bana yakın zamanda olacak dedikleri oldu uzun bakıyo zaten farklı şeylerde var kızda yani kahve içiyosun tarot açıyo ama direk gözlere odaklanıp bakıyo ve kesinlikle bi gücü var yani ben memnunum bana dedikleri olyo tabi ama şimdi överim birisi memnun olmaz üzülürum ben kimi götrdüysem memnun oldu cnm

canım özelden mail adresimi attım :)
msn kullanıyorsan bi alıyım bilgileri

Fal bu canım her falcı herkese çıkmayabiliyor
Sen sonuçta sana çıktığı için paylaşıyorsun
bakarsın bizede çıkar :)

canım özelden mail adresimi attım :)
msn kullanıyorsan bi alıyım bilgileri

alınca bana da atar msın?
ben bugün fulyaya diye yola çıktım tee kadıköyden nişantaşına gittim.
gitmeden de aradım gelecek mi diye. gelecek dediler.
gittim 10 dakika sonra telefon. gelemeyecekmiş. zaten oranın sahibi bey de ' o gelmeden yazmayalım adınızı dengesiz sağı solu belli olmuyor gelmez belki' dedi.
tamam fulya iyi hoş bana baktığı ilk iki fal günü gününe çıktı. üçüncü de sağlam tosladı ama olur arada. bunların da günleri var. bana iki kere tam tarihiyle bildiyse ona kötü diyemem. son falında enerjisi düşüktü demek ki diye düşünürüm. o yüzden bu sefer de katina baktırayım diye sabahın köründe yola çıktım ama son dakika gelmekten vazgeçti.
bunu sık yapıyormuş. bence sinir bozucu bi durum. o yüzden narinin önerdiği kişiye gidip anka ve fulyanın parasını ona vermek istedim.
yolum düşerse yine fulyaya giderim şansımı denemek için ama bir daha özellikle onun için yola çıkmam.
bilgileri alan biri benimle de paylaşırsa kobayınız olabilirim. bu hafta birine gidip noktayı koymak istiyorum çünkü bu işe :)

canım özelden e-mail adresimi gönderiyorum... bilgilerini banada gönderir misin bu kişinin... birde ne kadara bakıyor...

slm kızlar ,ben bugün arap melahat e gittim , cvp bekleyen arkadaşlarada haber vereyim dedim.

bence süperdi, kadın dakka 1 gol 1 hesabı oturdum bana dediki sen kahve tarot baktırmışsın kafan karışmış iyice bana gelmişsin dedi ,
geçmiş ve şimdiki zamanla alakalı herşeyi bana söyledi ,evet falcılar genelde geçmişi bilebilir bu normal ama söyledikleri hiççç normal degildi, geçmiş ve şimdiki zamanı süper, oturdugum evi katı bile söyledi yani o derece, ben şimdiye kadar böyle birine hiç denk gelmedim şahsen. gelecekle alakalı şeylerde söyledi bekleyip görücem

Canim ozelden kizin bilgilerini atabilirmisin rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…