İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar bu arada daha once ranayi sormustum cikiyor mu dedikleri diye fakat cevap veren olmamisti...bana soyledikleri cikmaya basladi..sizinle de paylasayim istedim...umarim hepsi cikar :)))

Neye göre benim gitmemiş olduğumu düşündünüz bilmiyorum, çok da önemli değil. Mu cafe'ye gittim, Aslan Bey fal baktı ve çok para verdim ve hiç bir şey yoktu falda. Tartışmalar bana göre eğil, zaten herkes özgür. Ben tavsiye etmiyorum.

ya anka bana çok yakın. bu 100 liralık da bi o kadar uzak haliyle. bilemedim ne yapsam. fulyaya da sinir oldum bugün.
ona eskisini sormaya gidecektim. ankaya da öylesine giderim, hiç sormam bunu diyodum.
ama şimdi kafam allak bullak oldu :)
narinle konuşasım var şu andaaa

narin şok olmuş durumda ben kısada olsa konuştum
ben bu ilişkidende falcıya gitmektende yoruldum. sıkıldım, daraldımmmmmmmmmmm:84:

minik ya da fakirin ekmeği arkadaşlar

narin90 ın falcısını bana isim yer telefon ne verdiyse artık atabilirmisiniz :)) 100 tl de çokmuş gerçi

fakirinekmeği fulya bir kaç kez banada öyle yaptı. o yüzden geç vakit gidiyorum.kafe sahibi aynı cümleyi bizede kurmuştu

benim geç gitmek gibi bi lüksüm yoktu malesef. ben atayım sana numarayı.
iyi olduğunu bilsem gözümü kırpmadan vericem 100 lirayı.

Fakirinekmeği narinin bahseetıgı falcının numarasını aldıgında lutfen banada gonderebılırmısın? 100 tlmıymıs bırde onu anlayamadımnerdeymıs bılgılerını yazarsan sevınırım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…