canım özelden e-mail adresimi gönderiyorum... Bilgilerini banada gönderir misin bu kişinin... Birde ne kadara bakıyor...
tabi ki bilgileri alınca paylaşırım :)
ben hemen gitmem zaten.
biraz zaman verdim kendime.
kızlar fiyatı 100 tl miş:)
hala istiyen varsa,yollayabilirim.
yeri çok ters ama ayarlayabilirsem gidicem ben
yolladım o zaman:)
kızlar fiyatı 100 tl miş:)
hala istiyen varsa,yollayabilirim.
oh :) yok şu an kalsın, para olunca sonra belki. daha anka'ya gidemmedim.
mu cafeye geçen seneden beri giderim. şahsen sizin oraya gidip fal baktırmış olabileceğinizden bile şüpheliyim. hatta orada kimler var kimler yok onu bile bildiğinizi sanmıyorum : ) geçen seneden arslan beyle alakalı olumlu ve olumsuz tartışmaları geçmiş sayfalardan gözden geçirdim : ) bu yüzden yeni bir tartışma ortamına ben katılmıyacağım..mu cafeyi size hem öneririm hem önermem..kimsenin avukatı değilim.. falcıları fazladır , falları pahalıdır. bütçesi uyana derim... neva ece hanımıda üstüne basa basa tavsiye ederim...tarotuda kahveside mükemmeldir..gitmiş olan varsa olumlu veya olumsuz yorumuma katılsın.gidecek olanlarda : ) bana teşekkür edeceklerdir...
şu ara bende gidemem. riskli ya tutmazsa :)
kesin tutcanı bilsem benim eski öküzden borç alır giderim
haha alemsinsana mesaj attım :)
gelmedi bana mesaj .
ya benim eski angus hariç herkes eglenceli buluyo beni :84:
tekrar yolladım
minik ya da fakirin ekmeği arkadaşlar
narin90 ın falcısını bana isim yer telefon ne verdiyse artık atabilirmisiniz :)) 100 tl de çokmuş gerçi
fakirinekmeği fulya bir kaç kez banada öyle yaptı. o yüzden geç vakit gidiyorum.kafe sahibi aynı cümleyi bizede kurmuştu
alınca bana da atar msın?
ben bugün fulyaya diye yola çıktım tee kadıköyden nişantaşına gittim.
gitmeden de aradım gelecek mi diye. gelecek dediler.
gittim 10 dakika sonra telefon. gelemeyecekmiş. zaten oranın sahibi bey de ' o gelmeden yazmayalım adınızı dengesiz sağı solu belli olmuyor gelmez belki' dedi.
tamam fulya iyi hoş bana baktığı ilk iki fal günü gününe çıktı. üçüncü de sağlam tosladı ama olur arada. bunların da günleri var. bana iki kere tam tarihiyle bildiyse ona kötü diyemem. son falında enerjisi düşüktü demek ki diye düşünürüm. o yüzden bu sefer de katina baktırayım diye sabahın köründe yola çıktım ama son dakika gelmekten vazgeçti.
bunu sık yapıyormuş. bence sinir bozucu bi durum. o yüzden narinin önerdiği kişiye gidip anka ve fulyanın parasını ona vermek istedim.
yolum düşerse yine fulyaya giderim şansımı denemek için ama bir daha özellikle onun için yola çıkmam.
bilgileri alan biri benimle de paylaşırsa kobayınız olabilirim. bu hafta birine gidip noktayı koymak istiyorum çünkü bu işe :)
şimci geldi :)b.mine alttan alttan bakma
napalım gidelim mi kmpaşada ablaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?