Fakirinekmeği narinin bahseetıgı falcının numarasını aldıgında lutfen banada gonderebılırmısın? 100 tlmıymıs bırde onu anlayamadımnerdeymıs bılgılerını yazarsan sevınırım cnm
Sen biling tatlım, gidelim de gidelim, ben elmira'yı tek geçerim biliyossun, ama mearktan geliyo başımıza herşey. Ne zaman ? kaç tl ?
şimci geldi :)b.mine alttan alttan bakma
napalım gidelim mi kmpaşada ablaya
100 tl'cik
büyük buluşmadan önce gitsek mi ki
Ya minikim millet bi değişik buralarda; sinirlendiriyorlar durup dururken, herkes yorum yapmakta serbest, ama atmaca gibiler; nasıl bir yargıdır "ben gitmemişmişim mu cafe'ye" neden abicim ? benim oraya gitmemem mi gerekiyor, ya da ben birnin gidip gitmediğini nasıl tahmin edip yorum yaparım. Ya da ben deli miyim oraya gitmeden oranın iyi ya da kötü olduğu ile ilgili yorum yapayım ?
Ben mi tuhafım bi şey anlamıyorum, yoksa gereksiz yargı ve yönlendirmeler mi dolaşıyor burada ? Kime ne faydası varsa ???
kızlar fiyatı 100 tl miş:)
hala istiyen varsa,yollayabilirim.
önce gitsek tabi ama büyük buluşma ne ki minikim ?
Evet lütfen lütfen
Bir de adresini söyleyebilir misin???
Çok merci
bazıları negaitflikliklerini burda atıyor,sadece onlar begenebilir,onaylayabilir,otoritte onlar.
bazılarıda reklam yapıyor.
azınlığa itibar ediyorum ben
sen güzel canını sıkma bunlar için. benim,tatlı güler yüzlü b.minem olmaya devam et
slm kızlar ,ben bugün arap melahat e gittim , cvp bekleyen arkadaşlarada haber vereyim dedim.
bence süperdi, kadın dakka 1 gol 1 hesabı oturdum bana dediki sen kahve tarot baktırmışsın kafan karışmış iyice bana gelmişsin dedi ,
geçmiş ve şimdiki zamanla alakalı herşeyi bana söyledi ,evet falcılar genelde geçmişi bilebilir bu normal ama söyledikleri hiççç normal degildi, geçmiş ve şimdiki zamanı süper, oturdugum evi katı bile söyledi yani o derece, ben şimdiye kadar böyle birine hiç denk gelmedim şahsen. gelecekle alakalı şeylerde söyledi bekleyip görücem
onu tiliifionda annatırım. bahsedip büyüsünü bozmak istemiyorum. kem gözler var
O gözlerin kemi kendine boşver canım; yani ne zaman gidiyoruz ?
Fakirinekmeği narinin bahseetıgı falcının numarasını aldıgında lutfen banada gonderebılırmısın? 100 tlmıymıs bırde onu anlayamadımnerdeymıs bılgılerını yazarsan sevınırım cnm
cuma olu c.tesi olu oluda olu pazardan önce olsun litfen
cumartesi sabah ?
calışıyom ki :2:
perşembe akşam geç saat ?
perşembe akşam geç saat ?
yarın ararım kabul eder randevu verirse olurrrrrr
tamam canım, ben senden haber bekleyeceğim o zaman, öporum çok, çıkıyorum netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?