İstanbul'da Fal - Falcılar

şimci geldi :)b.mine alttan alttan bakma
napalım gidelim mi kmpaşada ablaya

Ya minikim millet bi değişik buralarda; sinirlendiriyorlar durup dururken, herkes yorum yapmakta serbest, ama atmaca gibiler; nasıl bir yargıdır "ben gitmemişmişim mu cafe'ye" neden abicim ? benim oraya gitmemem mi gerekiyor, ya da ben birnin gidip gitmediğini nasıl tahmin edip yorum yaparım. Ya da ben deli miyim oraya gitmeden oranın iyi ya da kötü olduğu ile ilgili yorum yapayım ?
Ben mi tuhafım bi şey anlamıyorum, yoksa gereksiz yargı ve yönlendirmeler mi dolaşıyor burada ? Kime ne faydası varsa ???

bazıları negaitflikliklerini burda atıyor,sadece onlar begenebilir,onaylayabilir,otoritte onlar.
bazılarıda reklam yapıyor.
azınlığa itibar ediyorum ben
sen güzel canını sıkma bunlar için. benim,tatlı güler yüzlü b.minem olmaya devam et

Cakra, Arap M'nin telefonunu gonderir misin?
Kafam iyice karıştı; biri Nigar diyor, biri genç bir kızdan bahsetmiş, şimdi de Arap M çıktı

Fakirinekmeği narinin bahseetıgı falcının numarasını aldıgında lutfen banada gonderebılırmısın? 100 tlmıymıs bırde onu anlayamadımnerdeymıs bılgılerını yazarsan sevınırım cnm

Ya Fulya nın çok fena tosladığı oluyor . Bir de Nişantaşı Symbol de konuştuklarınıza dikkat edin. Garsonlar fena dinliyor tüm konuşmalarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…