İstanbul'da Fal - Falcılar

Cakra, Arap M'nin telefonunu gonderir misin?
Kafam iyice karıştı; biri Nigar diyor, biri genç bir kızdan bahsetmiş, şimdi de Arap M çıktı

canım kartaldakini bilmiyorum ben gitmedim. bu arap melahat baya eski bir falcı , bende formdan kızlardan aldım nosunu ,
bi köşe yazarı da baya met etmişti 40 yıllık falcı yaniii.
diger falcıya gelince 100 lira çok para, hadi 50 olsa bi deneyim dicem belki, ama ya reklamsa bilemem yani. giden diger arkadaşlar bilgilerini veririler umarım. bu arada sana nosunuda yolladım. iyi fallar :)

banada, şu beykozdaki kadnın numarasını bulursan yolla lütfen.

Sagol cnm Yorumun için..Bugün 1 arkadaşımıda götürdüm.gerçekten bir takım olayları çok fena yakalıyor..Arkadasımın 1 olayını anlattı.Arkadaşım direkt nasıl yani nasıl biliyon dedi.Kadın işimiz bu dedi espiri yaptı...anı aynen çok iyi biliyor.dedikleri çıkarmı o da diyor Allah bilir..Ben de aynı kanıdayım.Nasipse olur değilse olmaz...Senin içinde kendim içinde herkez için hayırlısı olsun demek düşüyor bana..

AYyy kızlar bu elif hanım su herseyı bılmeye hazırmısın dıyıp butun olayları yazan kız mı onu anlayamadım? bu arada bana cok yakın oturuyor sımdı bıle yuruyerek gıdecek mesafede ama gel gorkı ınsanlarr dızının dıbındekını gormezz fal baktırmayaa karsılaraa gıder ınanınkı bu kısıyı ılk kez duydum bızım burda cok unlu bır falcı var ama unlullere bakıyor cok pahalı kadın gıtme tehlıkelı karısık dedıler gıtmedım ama bu bahsettgım yaslı kadın dı bu kız baska heralde yaa off karıstı ortalık:)

b.minem boşver sıkma canını kendini üzmeye değmez böyle kişiler için... herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor bu forumda...

bu epeycene genç. ayrıca ucuz da değil yani 100 tele. bundan da pahalıysa bilemem tabi :)
yazıyo mu bilmiyorum ama hazır mısın deyip konuşmaya başlıyormuş

yesinler azınlığa itibar ediyormuş.... hangi azınlıkmış bu minikdepresifim söyle bakıyım...

bu ünlülere bakan falcı ,kaça bakıyor?

Fakirinekmegıı bana msn ı yazarmısınn bır tanısalım walla hep aynı falcılara gıdıp duruyoruzz karsılasmıs bıle olabılırz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…