ben de cuma gidicektim. ya şimdi gider de beğenmedik derseniz? :18::18::18::18:yarın ararım kabul eder randevu verirse olurrrrrr
kızlar fiyatı 100 tl miş:)
hala istiyen varsa,yollayabilirim.
Cakra, Arap M'nin telefonunu gonderir misin?
Kafam iyice karıştı; biri Nigar diyor, biri genç bir kızdan bahsetmiş, şimdi de Arap M çıktı
kızlar fiyatı 100 tl miş:)
hala istiyen varsa,yollayabilirim.
hmm.doğrudur.ancak işte kuzenim hiç böyle fallarla falan ilgilenen veya itimat eden biri olmadığı için genellikle,inanılmaz bir şaşkınlıkla çıkmış ordan.ben de mutlaka iyidir diye düşündüm haliyle.hatta daha yeni evli olmalarına rağmen boşanma gördüğünü vs söylemiş ki gerçekten de kuzenim bunu düşünüyormuş..eşiyle ilgili yaptığı yorumlar da tam isabetmiş.yine de denemek lazım.esref saatine denk gelmek gerekir belki de.
bunun dışında asıl bir falcı öğrendim yine dün başka bir akrabamdan.çok uzun yıllar önce beykozun ücra bir sokağında bir kadın varmış.o dönemde başka bir kuzenim ve arkadaşı gitmişler bu kadına.kadın tam anlamıyla gelecek habercisiymiş. evleneceği kişinin nerede yaşadığını,kiminle yaşadığını,ailesiyle münsabetlerini,evlendiğinde yaşayacağı evin içinin nasıl olacağını,kızının olacağını vb bir sürü şey söylemiş.evet hepsi bir bir gerçek olmuş.eşi izmirli,kız çocukları var.onları soyledikten sonra da,buradan cıktıgın zaman kotu br haber alacaksın demis.kuzenim ordan cıkıp otobuse bindigi an telefonu calmıs ve dayımı yani babasının kriz gecirdigini hatsaneye kaldırıldıgını ogrenmis.simdi eger hala varsa o kadın onun adresini ogrenmeye calısıcaz.kadının ziyaretcileri arasında ünlü isimlerde varmış çünkü.
bir de küçükyalı da bir kadından bahsedildi.o da aynı sekilde sosyete falcısıymıs.50 liraya bakıyormus ama anne kız tuhaf seyler yasıyolarmıs her gece evde.bazı varlıklarla fal baktıklarını söylediler.biraz cizikler onlar gidilirmi emin değilim dediler.cok ustelemedim ogrenmekk icin bu nedenle ama fal isinde kadın gercekten iyiymis.benim havadislerim bu kadar simdilik.
ha son olarak ekliyim.bir hafta arayla angel's burcuyla symbol levent e gitmistim. sözlesmiscesine aynı seyleri soylediler bana.tarih de verdiler bakalım bekliyorum.umarım haklı cıkarlar.
Canım bende nerimana baktırdım eski erkek arkadaşımla tanıştığmızı nasıl olduğunu vs anlattı bana çok iyi bildi,biz biraz değişikti karşılaşmamız klasik değildi ,onu bile çözdü,sana geri gelcek bu çocuk dedi ama biz ayrıldık gerçi hala bazen nette irbirimizi görünce konuşuyoruz ama tekrar çıkmaya başlamadık .Sonu ne olur bilmiyorum gerçi artık çokda ilgilenmiyorum onla ,arkadaşım gibi oldu buda ilginç çünkü çok sevmiştim neyse yani anı çok iyi biliyor neriman ama gelecekle ilgili dedikleri tutmadı bana .
benim geç gitmek gibi bi lüksüm yoktu malesef. ben atayım sana numarayı.
iyi olduğunu bilsem gözümü kırpmadan vericem 100 lirayı.
Ya minikim millet bi değişik buralarda; sinirlendiriyorlar durup dururken, herkes yorum yapmakta serbest, ama atmaca gibiler; nasıl bir yargıdır "ben gitmemişmişim mu cafe'ye" neden abicim ? benim oraya gitmemem mi gerekiyor, ya da ben birnin gidip gitmediğini nasıl tahmin edip yorum yaparım. Ya da ben deli miyim oraya gitmeden oranın iyi ya da kötü olduğu ile ilgili yorum yapayım ?
Ben mi tuhafım bi şey anlamıyorum, yoksa gereksiz yargı ve yönlendirmeler mi dolaşıyor burada ? Kime ne faydası varsa ???
AYyy kızlar bu elif hanım su herseyı bılmeye hazırmısın dıyıp butun olayları yazan kız mı onu anlayamadım? bu arada bana cok yakın oturuyor sımdı bıle yuruyerek gıdecek mesafede ama gel gorkı ınsanlarr dızının dıbındekını gormezz fal baktırmayaa karsılaraa gıderınanınkı bu kısıyı ılk kez duydum bızım burda cok unlu bır falcı var ama unlullere bakıyor cok pahalı kadın gıtme tehlıkelı karısık dedıler gıtmedım ama bu bahsettgım yaslı kadın dı bu kız baska heralde yaa off karıstı ortalık:)
bazıları negaitflikliklerini burda atıyor,sadece onlar begenebilir,onaylayabilir,otoritte onlar.
bazılarıda reklam yapıyor.
azınlığa itibar ediyorum ben
sen güzel canını sıkma bunlar için. benim,tatlı güler yüzlü b.minem olmaya devam et
AYyy kızlar bu elif hanım su herseyı bılmeye hazırmısın dıyıp butun olayları yazan kız mı onu anlayamadım? bu arada bana cok yakın oturuyor sımdı bıle yuruyerek gıdecek mesafede ama gel gorkı ınsanlarr dızının dıbındekını gormezz fal baktırmayaa karsılaraa gıderınanınkı bu kısıyı ılk kez duydum bızım burda cok unlu bır falcı var ama unlullere bakıyor cok pahalı kadın gıtme tehlıkelı karısık dedıler gıtmedım ama bu bahsettgım yaslı kadın dı bu kız baska heralde yaa off karıstı ortalık:)
bu ünlülere bakan falcı ,kaça bakıyor?
fakirinekmeği bana da atarmısın lütfen
çok teşekkür ederim
gözünüzü sevem falcı falcı dolaşmaktan iflahım kesildi. ne zaman iyi birini duysam dayanamyorum da :) :)
ne demek. gidersen yorumlarını paylaşırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?