çakra bana arap melahatin nosu adresi ve kaça baktığını yollarmısın :)
valla istediğimi sordum ben soryosun canım yakın zamanıda geleceğini sonunda söylyoo hayatında biri varsa ne olcak yada yoksa nasl biri olcak tam herşeyi valla bana yakın zamanda olacak dedikleri oldu uzun bakıyo zaten farklı şeylerde var kızda yani kahve içiyosun tarot açıyo ama direk gözlere odaklanıp bakıyo ve kesinlikle bi gücü var yani ben memnunum bana dedikleri olyo tabi ama şimdi överim birisi memnun olmaz üzülürum ben kimi götrdüysem memnun oldu cnm[/QUOTE
bende bilgileri istesem...
yolladım şimdi.
Fakirinekmegıı bana msn ı yazarmısınn bır tanısalım walla hep aynı falcılara gıdıp duruyoruzz karsılasmıs bıle olabılırz:)
fakirin ekmeği yada minik bana narin90 nın söylediği falcının bilgilerini verir misiniz bide arap melahat lütfeenn
Canim ozelden kizin bilgilerini atabilirmisin rica etsem
yolladım narin90nın dediğini. çakrada sanırım melahatin bilgileri
Kızlar benim bahsettiğim kızın adı elif burda hiç adı geçmedi ondan paylaştım bende evinde bakıyor bende 2 hafta önce tanıştım kendisiyle o diyo herşeyi öğrenmek istyomusun emin misin diye öylede giriyo konuya zaten
arkadaşlar ,bu bayanın telini banada gönderirmisiniz ,her an ihtiyaç olabilir.[/QUOTE
özel msj at bana atyım telefon numarasını ebdne özel mesaj hakkı yok.. numarasını veryom ama in. musaittir:)) valla maksat insanlar faydalansın hepmiz aynı dertten müzdarip :))
narincim sorun etme ben yetişiyom yolluyom numarayı :)
ben anlamadım kocamustafa paşadaki mi elif hanımmış
yoksa evinde bakan elif hanım başka mı?
Ya Fulya nın çok fena tosladığı oluyor . Bir de Nişantaşı Symbol de konuştuklarınıza dikkat edin. Garsonlar fena dinliyor tüm konuşmalarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?