İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar bu fincanim eşimle kave içtik çevirmeyeyim iye hemen yıkar
şte denk geldi tel çaldı unuttu fincanı bende çaktırmadan fincanları değiştirdim
içinede biraz kendi telvemden akıttım ve buyrun sonuca...

anlayan varsa bir adım beri gelsin arkadaşlar......

yolladım narin90nın dediğini. çakrada sanırım melahatin bilgileri

Kızalr ben nacizane kendi firkmi paylaştım hanş ben ve arkadaşlarım çok memnun kaldık dedim ya falcılara fazla yedirdim bunda kaldım dedikleini bir bir yaşıyorum çnkü hatta arkdaşıma yılbaşında 2 saatlik bi yola gidicen sakın gitm arabyala biyere dediler ertesi gün silivriye davet edildi yılbaşında gitmiyo kız yani entersan şeyler olyo net bi kadın bu hoşuma gidiyo biraz pahalı ama siz bilrsinzi yinede sevgiler

Kızlar benim bahsettiğim kızın adı elif burda hiç adı geçmedi ondan paylaştım bende evinde bakıyor bende 2 hafta önce tanıştım kendisiyle o diyo herşeyi öğrenmek istyomusun emin misin diye öylede giriyo konuya zaten

arkadaşlar ,bu bayanın telini banada gönderirmisiniz ,her an ihtiyaç olabilir.

Ya Fulya nın çok fena tosladığı oluyor . Bir de Nişantaşı Symbol de konuştuklarınıza dikkat edin. Garsonlar fena dinliyor tüm konuşmalarınızı

ayy benimde bu konuda çoookk şikayetim var sanki sattıgı maldan emin olmayan satıcı halindeler, çok çirkin tarzları var ÇOK ÇİRKİİİNNN !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…