canım kartaldakini bilmiyorum ben gitmedim. bu arap melahat baya eski bir falcı , bende formdan kızlardan aldım nosunu ,
bi köşe yazarı da baya met etmişti 40 yıllık falcı yaniii.
diger falcıya gelince 100 lira çok para, hadi 50 olsa bi deneyim dicem belki, ama ya reklamsa bilemem yani. giden diger arkadaşlar bilgilerini veririler umarım. bu arada sana nosunuda yolladım. iyi fallar :)
Merhabalarr uzun zamandır girmyodum başıma bişey gelince hemen giryim sizlerle paylaşıyım dedimm biliyosunuz fallara merak sarmıştımm bazıları çıkmış bazılar fos çıkmıştı ama seviyoruz işte falları :)) kızlar 2 hafta önce bi arkadaşımın vasıtasyla biriyle tanıştımmm evde bakıyo kız çok tatlı çok sevecen ilk başta korkmadım değil arkadaşım bana bak herşeyi duymak istediğinden emin misin dediğinde amann kaç falcıya gittim demiştim .. neyse kız zaten normal değil bellii herşeyi size yemin ederim herşeyi saöyledi hatta erkek arkadaşımın evini içini tarif etti evet bazı yerlerde şaşıryo ama duraksıyo ama eski erkek arkadaslarımdan tut çalıştığım işe kadar hatta eski erkek arkadaşın sözlü biliyosun dmi dedi evet dedim onla konuşman var haftaya dedi hade cnm ne konuşcam dedim konuştuk :s bu erkek arkdaşımla sorunlarımz vardı zaten bi adı konamadı bana güvenmiyo kız drek bu bu olay şu kızlar yüzünden olmuş güvenmiyo ve çocuk 6 ay burda yok dedi askerlik gözkyo dedi ki askerde şuan :s unutmyorum o haftası veda yemeği vardı beni istemdi tartışmıştık kıza sordum bilmiyomuş gibi veda yemeği olcak mı dedim evet olcak ama seni istemiyo unut dedi ne yaparsan yap gidemiycen dedi ama ondan sonraki gün berabersin güzel vedalaşma var ama gittiğinin ertesi günü kavga var 1 1 buçuk hafta haber alamıycan dedi kızcak dedii hakkten alamadım hakkten kavga ettik ve daha 3 ün önce aradı beni :s sizinle pylaşıyım dedmm birazcık pahalı ama başka falcıya gerek yok tabi bu benm fikrim beğenende olur beğenmeyende ama kim gittiyse hayran kalıp çıkıyo şimdi ben överim başkası beğenmez olabilir ama kızın farklı olduğunu anlıyosun zaten daha saymadığım bir sürü şey anlattı tabi ... ordan çıktığınzda vah niye para gitti demedm ki kaç falcıya para yerdim!!!! neyse canlar bilgi almak isteyen varsa ben yardımcı olurum zaten falcılara vere vere para kalmadı ama bu kız diyo herşeyi duymak istediğne emin misin diye:s ay yine tuaf oldum neyseee bilgi vereyim dedim
minik depresif narinin bahsettigi falcinin numarasini biliyor musunuz. suan forumdadegil sanirim
Formdayım canım :)) ya bende afalladm hiç byle bişey başıma gelmedi ya hep dyrm ben memnumum arkadaşlrımda sizinlede paylaştım inş. herkes memnun kalır :s bana özelden mailini at telini verym
minikdepresif cok tesekkur ederim canim elifin teli icin ama 100 lira dedi cok degil mi :/ bir fal icin cok bemce eskiden olsa verirdm ama verdigim paralarin bosa gitttigini gordum artik hayattta vermem. elmiraya falanda gitmistim ben cok etkilenmistim her seyi soyledi bildi gibi gelmisti ama simdi cok degisti hayatim anlattiklariyla alakasi yok .. bu yuzden vermek istemiyorum okadar para
günaydın arkadaşlar elmira nın dedikleri çıkıyormu? merak edıyorum gıdebılırım kaça bakıyor birde ella ya gıttım onun fıyatı çok uygun geldı bana söyledıklerıde doğruydu
İşte bende öyle arıyodum zaten bu kız nett ondan burda byle paylaştım aylardr burdaym kimseyi byle anlatmdm burdaki denilen birçok kişiye gttm FOS!! bende senin gbiymm tabkii herkese ne olur bilmyrm ama umarım olur ynede nacizane fikrim zaten para gdyo dedm baktrdım ve çok memnun kaldım pişman olmdm bakalım gelecklde dedkleri çıkar inş. yakın tarhler oldu :S
Arap melahat nerde kaça bakıyor, kasımpasadaki abla dediginiz kimdir, o kaça bakıyor
seda özel msj hakkım yok bana özelden o kızın numarasını yazarmısın yada
Tatlim benimde ozel mesaj hakkim yok emailini gonder atym dicemde o da yasakmis . Burdaki arkadaslarimizla nasil ilayisime gecicez peki diye sormak istiyorum editorleree.!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?