İstanbul'da Fal - Falcılar

Arap melahat nerde kaça bakıyor, kasımpasadaki abla dediginiz kimdir, o kaça bakıyor

nerede bakiyor kaca birde telefon numarasini gonderebilir misiniz?

Formdayım canım :)) ya bende afalladm hiç byle bişey başıma gelmedi ya hep dyrm ben memnumum arkadaşlrımda sizinlede paylaştım inş. herkes memnun kalır :s bana özelden mailini at telini verym

ozelden mesaj atamiyorum ki ben

ben gelecegi duymak istiyorum canim kendine guvenen net seyler soyliyen bir falci istiyorum

minikdepresif cok tesekkur ederim canim elifin teli icin ama 100 lira dedi cok degil mi :/ bir fal icin cok bemce eskiden olsa verirdm ama verdigim paralarin bosa gitttigini gordum artik hayattta vermem. elmiraya falanda gitmistim ben cok etkilenmistim her seyi soyledi bildi gibi gelmisti ama simdi cok degisti hayatim anlattiklariyla alakasi yok .. bu yuzden vermek istemiyorum okadar para

İşte bende öyle arıyodum zaten bu kız nett ondan burda byle paylaştım aylardr burdaym kimseyi byle anlatmdm burdaki denilen birçok kişiye gttm FOS!! bende senin gbiymm tabkii herkese ne olur bilmyrm ama umarım olur ynede nacizane fikrim zaten para gdyo dedm baktrdım ve çok memnun kaldım pişman olmdm bakalım gelecklde dedkleri çıkar inş. yakın tarhler oldu :S

günaydın arkadaşlar elmira nın dedikleri çıkıyormu? merak edıyorum gıdebılırım kaça bakıyor birde ella ya gıttım onun fıyatı çok uygun geldı bana söyledıklerıde doğruydu

ya arkadaşlar...
sarıyer tarafında bildiğiniz biri varmı!!!!!!
BU ARADA FALIMA YAPTIĞINIZ YORUMLAR İÇİN AYRETTEN TEŞEKKÜR (((
üvey evlat muamelesi oluyoo bana ama yaaaa

seda özel msj hakkım yok meilimi vereyim sana numarasını yazarmısın o kızın xxxxxxxxxxxx meilime atabılırsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Sitemizde İletişim Bilgisi Paylaşmak Yasaktır..
Lütfen Kurallara Uyalım..

günaydın arkadaşlar elmira nın dedikleri çıkıyormu? merak edıyorum gıdebılırım kaça bakıyor birde ella ya gıttım onun fıyatı çok uygun geldı bana söyledıklerıde doğruydu

ella kim ,nerede kaça bakıyor ??

Merak ettin narin90 nın gittiği bu bayana başka giden var mı ?

Nostradamus Anka geçen hafta pek meşhurdu ona su falına giden oldu mu ?
Olduysa bilgi verirse çok sevinirim ..

deepsimply ella ermeni bayada genç ama bana herşeyımı söyledi kaza yapıcaksın dedı ışıklarda dururken adamın bırı arabamın tamponuna vurdu :) şok oldum erkek arkadaşımla çok kötü kavga etmıştık aramıyodu ve dedığı gün aradı beni :) bunun gıbı şeyler yaşıyorum çok şaşırmıştım 40 bakıyor özel msj hakkım yok bana özelden meilini yaz numarasını vereyım sana ıstersen

sedanın falcısına gıden varsa o kızın numarasını özelime msj atsın numarasını lütfen özel msj hakkım yok merak ettim o kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…