İstanbul'da Fal - Falcılar

evet gidicem. yorumlarım gidince.

minikcim selamlar arkadaşım :) bu elif dediğin bayan kasımpaşadaki bayan sanırım bir kaç sayfa önce konuştuğunuz gidersen buraya yazarmısın yorumları öperim kuzum, seni çok bu arada yılbaşı sonrası bir organizasyon bekliyorum senden ...

kasımpaşa yazmışım kocamustafapaşa olucak sanırım :44:

o bayan canım. arar söylerim ben sana yorumlarımı.
falcı falcı dolaşmama sebep olan kişi ile ilgili ümidim kalmadığı için, bu son fal olur sanırım.
çünkü bitmişse dönmesi umrumda olmaz. ve anladığım şeyler canımı yaksada bitmesi gerekiyormuş.
2012 öyle bi yıl olsun ki fala hiç ihtiyacımız olmasın.

Civciv yumurtası bu saydıgın kısılerle ozellıklle Beykozdakı evle ılgılı bılgı alırsan bızımle paylass lutfen..Haberlerını beklıyoruzzz

Peşindeyim valla.Öğrenir öğrenmez ilk işim burada paylaşmak olucak.Küçükyalıdakini bulmam kolay.Ama biraz cizikler dedi kuzenim o yüzden pek üstüne düşmedim.Yine de denenebilir.Ona da sosyeteden giden çokmuş çünkü ama asıl ben hala varsa beykozdakinin peşindeyim.Bakalım artık hangisi denk gelicek.Bu üsküdardaki de bana çok yakın ilk işim onu denemek olcak.sonuçları yazıcam.

: ) yanıtın şaşırtıcı derecede yönlendirici ... birincisi ben Arslan beye fala baktırın diye tavsiyede bulunmadım ... Neva ECE hanımı tavsiye ettim ... ikincisi Arslan fal bakan biri değil . onun baktığı şey semender .oda fal değil. zaten Arslan bey fala inanan biride değil : ) artı , mu cafede daha da üstü bulunuyor . 80 yaşında biri var ... herkez dede diye hitap ediyor.. bakımı 500 tl : ) insanlar randevuya bile yer bulamıyor : ) günlerce bekliyorlar...: ))

umarım kuzum, umarım 2012 hepimiz için çok mutlu olacağımız bütün dileklerimizin gerçekleştiği bir yıl olur,sen bence ümitsizliğe kapılma bunun gibi ayrılıklar,kavgalar yaşadın biliyorsun ve hepsinin sonunda düzeldi tekrar sonradan, burda öyle olucak ve bence yine düzelicek moralini ,enerjini yüksek tut canım arkadaşım ...

ne güzel aradığını bulmuşsun mu kafede. malesef buradaki insanlar 100 lira için çok fazla diyen, gitmeden randevu almadan önce elli kere düşünen insanlar. kedi adıma bi fala 500 lira verecek param olsa heralde bi öküz için harcamazdım. gider kendime bi çanta alıp mutlu olurdum.
önerilerin için teşekkür ederiz. gitmek isteyen gider.
merak eden seninle irtibata geçer bi şekilde zaten.
burada yorumlarına en çok güvenilen üyelerinden biriyle daha fazla ağız dalaşına girmenize gerek yok
antipatiden başka bi şey elde edemezsiniz

ella nın dedikleride banada çıktı telefonlada bakıyormuş gıdemeyen olursa ama ben evınde baktırdım dedıklerı doğru çıktı söyledıklerıde çıkıyor altınlarım çalınmıştı bıldı kımın aldığını söyledı çok şaşırdım sormak ıstedığın ne varsa söyluyor

çizik ama iyilerse bana fark etmez açıkçası :)
ama yok yok elif hanıma aldım randevumu. inşallah son falım olacak

tabi bi köşede dursun o da. bilgilerini bulunca ben de rica edeyim

500 TL ye fal mi? Iyiymis...

merhaba şu ella hanımın tlfonu alabılır mıyım bende bulunsun bakalım şuan revaşta olan elif ama
fıyatı uygun muş 40 tl demıstınız galba.belkı bızede cıkar dedıklerı..
tesekkur ederımm

mu cafe hakkında burda epey yazıldı çizildi.
giden gider , gitmeyende gitmez.
herkes yorumunu yapar.
arslan bey hakkında tek yorum b.mineye ait değil.
istiyen istediği kadar bekler, istediği kadar ücret öder bu beni , hiçkimseyi alakadar etmez ama yorum yapan insana saldırmakta senin üstüne düşmez.
teşekkür ederimm mesaj için ,senden yorumları alınca bende gitmeyi düşünüyorum da,2011 son falı olarak,
inşallah son fallarımız olur.

evet yaşadık,barıştık .. hiçbirşeyi çözmeden 2 ay sonra aynı hale düştük ..
o yüzden ne umutlanmak, ne barışmak istiyorum.
ben eski beni istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…