narincim sorun etme ben yetişiyom yolluyom numarayı :)
minik bende alabilirimiyim narin dediin elifin telefonu,
teşekkür ederim şimdiden..
sen gitmeyı dusunuyordun elife gidicekmisin..
evet gidicem. yorumlarım gidince.
minikcim selamlar arkadaşım :) bu elif dediğin bayan kasımpaşadaki bayan sanırım bir kaç sayfa önce konuştuğunuz gidersen buraya yazarmısın yorumları öperim kuzum, seni çok bu arada yılbaşı sonrası bir organizasyon bekliyorum senden ...
günaydın arkadaşlar elmira nın dedikleri çıkıyormu? merak edıyorum gıdebılırım kaça bakıyor birde ella ya gıttım onun fıyatı çok uygun geldı bana söyledıklerıde doğruydu
minikcim selamlar arkadaşım :) bu elif dediğin bayan kasımpaşadaki bayan sanırım bir kaç sayfa önce konuştuğunuz gidersen buraya yazarmısın yorumları öperim kuzum, seni çok bu arada yılbaşı sonrası bir organizasyon bekliyorum senden ...
Civciv yumurtası bu saydıgın kısılerle ozellıklle Beykozdakı evle ılgılı bılgı alırsan bızımle paylass lutfen..Haberlerını beklıyoruzzz
Neye göre benim gitmemiş olduğumu düşündünüz bilmiyorum, çok da önemli değil. Mu cafe'ye gittim, Aslan Bey fal baktı ve çok para verdim ve hiç bir şey yoktu falda. Tartışmalar bana göre eğil, zaten herkes özgür. Ben tavsiye etmiyorum.
o bayan canım. arar söylerim ben sana yorumlarımı.
falcı falcı dolaşmama sebep olan kişi ile ilgili ümidim kalmadığı için, bu son fal olur sanırım.
çünkü bitmişse dönmesi umrumda olmaz. ve anladığım şeyler canımı yaksada bitmesi gerekiyormuş.
2012 öyle bi yıl olsun ki fala hiç ihtiyacımız olmasın.
: ) yanıtın şaşırtıcı derecede yönlendirici ... birincisi ben Arslan beye fala baktırın diye tavsiyede bulunmadım ... Neva ECE hanımı tavsiye ettim ... ikincisi Arslan fal bakan biri değil . onun baktığı şey semender .oda fal değil. zaten Arslan bey fala inanan biride değil : ) artı , mu cafede daha da üstü bulunuyor . 80 yaşında biri var ... herkez dede diye hitap ediyor.. bakımı 500 tl : ) insanlar randevuya bile yer bulamıyor : ) günlerce bekliyorlar...: ))
çizik ama iyilerse bana fark etmez açıkçası :)Peşindeyim valla.Öğrenir öğrenmez ilk işim burada paylaşmak olucak.Küçükyalıdakini bulmam kolay.Ama biraz cizikler dedi kuzenim o yüzden pek üstüne düşmedim.Yine de denenebilir.Ona da sosyeteden giden çokmuş çünkü ama asıl ben hala varsa beykozdakinin peşindeyim.Bakalım artık hangisi denk gelicek.Bu üsküdardaki de bana çok yakın ilk işim onu denemek olcak.sonuçları yazıcam.
: ) yanıtın şaşırtıcı derecede yönlendirici ... birincisi ben Arslan beye fala baktırın diye tavsiyede bulunmadım ... Neva ECE hanımı tavsiye ettim ... ikincisi Arslan fal bakan biri değil . onun baktığı şey semender .oda fal değil. zaten Arslan bey fala inanan biride değil : ) artı , mu cafede daha da üstü bulunuyor . 80 yaşında biri var ... herkez dede diye hitap ediyor.. bakımı 500 tl : ) insanlar randevuya bile yer bulamıyor : ) günlerce bekliyorlar...: ))
evet gidicem. yorumlarım gidince.
ella nın dedikleride banada çıktı telefonlada bakıyormuş gıdemeyen olursa ama ben evınde baktırdım dedıklerı doğru çıktı söyledıklerıde çıkıyor altınlarım çalınmıştı bıldı kımın aldığını söyledı çok şaşırdım sormak ıstedığın ne varsa söyluyor
merhaba şu ella hanımın tlfonu alabılır mıyım bende bulunsun bakalım şuan revaşta olan elif ama
fıyatı uygun muş 40 tl demıstınız galba.belkı bızede cıkar dedıklerı..
tesekkur ederımm
500 TL ye fal mi? Iyiymis...
mu cafe hakkında burda epey yazıldı çizildi.: ) yanıtın şaşırtıcı derecede yönlendirici ... birincisi ben Arslan beye fala baktırın diye tavsiyede bulunmadım ... Neva ECE hanımı tavsiye ettim ... ikincisi Arslan fal bakan biri değil . onun baktığı şey semender .oda fal değil. zaten Arslan bey fala inanan biride değil : ) artı , mu cafede daha da üstü bulunuyor . 80 yaşında biri var ... herkez dede diye hitap ediyor.. bakımı 500 tl : ) insanlar randevuya bile yer bulamıyor : ) günlerce bekliyorlar...: ))
inşallah son fallarımız olur.teşekkür ederimm mesaj için ,senden yorumları alınca bende gitmeyi düşünüyorum da,2011 son falı olarak,
umarım kuzum, umarım 2012 hepimiz için çok mutlu olacağımız bütün dileklerimizin gerçekleştiği bir yıl olur,sen bence ümitsizliğe kapılma bunun gibi ayrılıklar,kavgalar yaşadın biliyorsun ve hepsinin sonunda düzeldi tekrar sonradan, burda öyle olucak ve bence yine düzelicek moralini ,enerjini yüksek tut canım arkadaşım ...
: )) o dedenin bakımı
Neva ECE hanım kahveye 20 , tarota 25 den bakıyor .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?