İstanbul'da Fal - Falcılar

evet yaşadık,barıştık .. hiçbirşeyi çözmeden 2 ay sonra aynı hale düştük ..
o yüzden ne umutlanmak, ne barışmak istiyorum.
ben eski beni istiyorum.[/QUOTE]

herşey güzel olsun umarım hepimiz için...

ellanın numarası var bende arkadaşlar ama isteyen olursa bana özelden msj atsın hotmail adresini cvp yazayım hotmaile özelden msj hakkım yok benım

Artık ona fal mı deriz?Sorgun mu?Çok şükür 500 tl fala verecek kadar delirmedim.Bir de yine çok şükür ne yapmaya çalıştığını anlayabilecek kadar kafamız çalışıyo.Adam semender diye birşey uydurmuş işte...Bence o dede dediğin günlerce müşteri bekliyordur.

ağzına sağlık canım benim... benim bişey dememe gerek bırakmamışsın sağol...
bu aralar ne kadar arttı böyle kişiler yaa sinir oluyorum...

Cakra4 merhaba, canım A-rap Melahat in telefonunu banada özelden atabilirmisin? Çok teşekkürler.

ağzına sağlık canım benim... benim bişey dememe gerek bırakmamışsın sağol...
bu aralar ne kadar arttı böyle kişiler yaa sinir oluyorum...
salak gibi görünüyoruz galiba. dertsiz insanın falcıda işi ne? bu kadar derdimizin arasında bi de aptal yerine konmak...

bu aradaaa demiştim di mii aldım randevumu gidiyorum kocamustafapaşaya. bildiğiniz heyecanlandımmm

ben falcı tavsiye eden birinin önce mesaj sayısına bakıyorum kusura bakmasınlar.insanların umutlarıyla oynanmasın reklam yapmasınlar.bu arada amma falcı türedi gerçi bizimkiler fos çıkınca

anka
k.m.paşadaki
arap melahat
elif
üsküdardaki
küçükyalıdaki
beykozdaki
sakaryadaki
ve son olarakda ella
her hafta biri moda oluyor sonra sönüp gidiyorlar.100tl 75tl kuşmu konduruyor bunlar yoksa gidenimi getiriyorlar çok para bence çıksa bile falları değmez.biz yükseltiyoruz piyasayı.arz talep meselesi işte.

Son düzenleme:

ağzını hayra açç aaa. elif iyi çıkacak biliyorum been. tee kocamustafapaşalara gidicem

Son düzenleme:

boşver tatlım burada herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor... ama aptal yerine konmakta insanın sinirini bozuyor haklısın...

aaa karar verdin yani gitmeye hadi bakalım hayırlısı inşallah iyi geçer 2011 in son falı...

minikdepresifle b.mine de bu akşam yada yarın akşam gidiceklerdi...

sen ne zamana randevu aldın...

bu arada narin90 la ayrıntılı konuştun mu gerçekten iyimiymiş o paraya değer mi... :44:

canım benim çok haklısın...
bende senin gibi tavsiyede bulunanın ilk msj sayısına bakıyorum eğer yeni üyeyse zaten hiç önemsemiyorum reklam yaptığı gayet açık belli oluyor... ama bu forumda eski olan hele hele kolay kolay tavsiyede bulunmayan kişilerin söylediklerinide dikkate alıyorum... ama bu aralar bu reklam olayını fazla abarttılar hergün yeni biri türüyor buradakileri aptal zannediyorlar sanırım.. buradameşhur olmuş o kadar çok kişi var ki hangi birini sayayım bunların içinde en bilineni geçmiş sayfalara bakarsan gül dür... kadın 20 tl ye bakarken bir senede fiyatı 2 katına çıkarttı... dediğin gibi arz talep meselesi...

konuşamadım. ama onunla konuşanlarla konuştum. bakalım benden önce gidecek biri olursa bi de beğenmezse iptal ederim belkim randevumu.
2011 bırak, önümüzdeki 3-4 senenin son falı olsun inşallah.
cuma gidicem kısmetse. dün aldım randevumu hatta

hadi bakalım giden olursa sende son kararını verirsin yorumlara göre.. hayırlısı diyelim...
inşallah tüm hayatının son falı olsun tatlım... kalbinden geçen tüm dileklerin isteklerin gerçek olsun 2012 yılında...

aminnn hepimizn inşallah çok mutlu olalım tez zamanda :)
melis de bende fosladı biliyor musun? galiba bi sorun var.
çünkü ilk falı çıkmıştı. hatta çıktığımda beğenmemiştim ama sonra dediği gibi oldu hatta tarihleri bile !
fulyanın da ilk iki falı çıkmıştı. bu ikisinden bahsediyorum çünküüü:
fulyaya gittikten 4-5 gün sonra melise gittiğim günün akşamı başka biri olduğunu öğrendim.
melise ısrarla sordum. yok didi.
oluyo demek ki arada böyle. anlayamıyorlar her zaman.
bende bi sıkıntı vardı belki o aralar

Son düzenleme:

inşallah tatlım amin inşallah...
canım bazen tutmayabiliyor banada oluyor öyle...
mesela arkadaşıma söylediklerinin hepsi verdiği tarihlerde aynen söylediği gibi gerçekleşti... ama bana olayları söyledi tarih vermiyorum sana dedi... hala bekliyorum bakalım... bazen çok yorgun falan oluyorlar ondandır belki... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…