eğer özel msj hakkınız varsa bana msj atın ben atarım ama hakkım yok ellanın numarasını vereyım arkadaşlar
: ) yanıtın şaşırtıcı derecede yönlendirici ... birincisi ben Arslan beye fala baktırın diye tavsiyede bulunmadım ... Neva ECE hanımı tavsiye ettim ... ikincisi Arslan fal bakan biri değil . onun baktığı şey semender .oda fal değil. zaten Arslan bey fala inanan biride değil : ) artı , mu cafede daha da üstü bulunuyor . 80 yaşında biri var ... herkez dede diye hitap ediyor.. bakımı 500 tl : ) insanlar randevuya bile yer bulamıyor : ) günlerce bekliyorlar...: ))
ne güzel aradığını bulmuşsun mu kafede. malesef buradaki insanlar 100 lira için çok fazla diyen, gitmeden randevu almadan önce elli kere düşünen insanlar. kedi adıma bi fala 500 lira verecek param olsa heralde bi öküz için harcamazdım. gider kendime bi çanta alıp mutlu olurdum.
önerilerin için teşekkür ederiz. gitmek isteyen gider.
merak eden seninle irtibata geçer bi şekilde zaten.
burada yorumlarına en çok güvenilen üyelerinden biriyle daha fazla ağız dalaşına girmenize gerek yok
antipatiden başka bi şey elde edemezsiniz
slm kızlar ,ben bugün arap melahat e gittim , cvp bekleyen arkadaşlarada haber vereyim dedim.
bence süperdi, kadın dakka 1 gol 1 hesabı oturdum bana dediki sen kahve tarot baktırmışsın kafan karışmış iyice bana gelmişsin dedi ,
geçmiş ve şimdiki zamanla alakalı herşeyi bana söyledi ,evet falcılar genelde geçmişi bilebilir bu normal ama söyledikleri hiççç normal degildi, geçmiş ve şimdiki zamanı süper, oturdugum evi katı bile söyledi yani o derece, ben şimdiye kadar böyle birine hiç denk gelmedim şahsen. gelecekle alakalı şeylerde söyledi bekleyip görücem
ağzına sağlık canım benim...benim bişey dememe gerek bırakmamışsın sağol...
bu aralar ne kadar arttı böyle kişiler yaa sinir oluyorum...
ben falcı tavsiye eden birinin önce mesaj sayısına bakıyorum kusura bakmasınlar.insanların umutlarıyla oynanmasın reklam yapmasınlar.bu arada amma falcı türedi gerçi bizimkiler fos çıkınca
anka
k.m.paşadaki
arap melahat
elif
üsküdardaki
küçükyalıdaki
beykozdaki
sakaryadaki
ve son olarakda ella
her hafta biri moda oluyor sonra sönüp gidiyorlar
salak gibi görünüyoruz galiba. dertsiz insanın falcıda işi ne? bu kadar derdimizin arasında bi de aptal yerine konmak...
bu aradaaa demiştim di mii aldım randevumu gidiyorum kocamustafapaşaya. bildiğiniz heyecanlandımmm
ben falcı tavsiye eden birinin önce mesaj sayısına bakıyorum kusura bakmasınlar.insanların umutlarıyla oynanmasın reklam yapmasınlar.bu arada amma falcı türedi gerçi bizimkiler fos çıkınca
anka
k.m.paşadaki
arap melahat
elif
üsküdardaki
küçükyalıdaki
beykozdaki
sakaryadaki
ve son olarakda ella
her hafta biri moda oluyor sonra sönüp gidiyorlar.100tl 75tl kuşmu konduruyor bunlar yoksa gidenimi getiriyorlar çok para bence çıksa bile falları değmez.biz yükseltiyoruz piyasayı.arz talep meselesi işte.
boşver tatlım burada herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor... ama aptal yerine konmakta insanın sinirini bozuyor haklısın...
aaa karar verdin yani gitmeye hadi bakalım hayırlısı inşallah iyi geçer 2011 in son falı...
minikdepresifle b.mine de bu akşam yada yarın akşam gidiceklerdi...
sen ne zamana randevu aldın...
bu arada narin90 la ayrıntılı konuştun mu gerçekten iyimiymiş o paraya değer mi... :44:
konuşamadım. ama onunla konuşanlarla konuştum. bakalım benden önce gidecek biri olursa bi de beğenmezse iptal ederim belkim randevumu.
2011 bırak, önümüzdeki 3-4 senenin son falı olsun inşallah.
cuma gidicem kısmetse. dün aldım randevumu hatta
hadi bakalım giden olursa sende son kararını verirsin yorumlara göre.. hayırlısı diyelim...
inşallah tüm hayatının son falı olsun tatlım... kalbinden geçen tüm dileklerin isteklerin gerçek olsun 2012 yılında...
aminnn hepimizn inşallahçok mutlu olalım tez zamanda :)
melis de bende fosladı biliyor musun? galiba bi sorun var.
çünkü ilk falı çıkmıştı. hatta çıktığımda beğenmemiştim ama sonra dediği gibi oldu hatta tarihleri bile !
fulyanın da ilk iki falı çıkmıştı. bu ikisinden bahsediyorum çünküüü:
fulyaya gittikten 4-5 gün sonra melise gittiğim günün akşamı başka biri olduğunu öğrendim.
melise ısrarla sordum. yok didi.
oluyo demek ki arada böyle. anlayamıyorlar her zaman.
bende bi sıkıntı vardı belki o aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?