İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba

Bu Ella hangi semtte bakıyor?

Arkadaşlar arslana bende baktırdım aptal gibi 200 kağıt verdim herife birşeyde bildiği yok semender falı aktırdım banada dedi fala inanmam kendi yaptığı neyse ,bana eşinle şu yerde tanışacaksın gözü şu renek vs herşeyi anlattı buna inancak kadar aptal değilim heralde .Geçmişle ilgili hiçbirşey bilemiyor bu gelecek falı diyor zaten kadıköyde herkes tanır onu biraz soruşturun kendisini büyü yaptığını idda eder banade dedi bana şu kadar para ver istedğinle evlendireyim seni diye herkese söylüyormuş paralarınızı kaptırmayın derim ben para kaptıran çok kişi duydum ,alyansını satan insanlar var allahtan ona kanmadım 200 iile yırrttım olayı .

Canım ya sen hep yazıyorsun bu topiğe dikkatmi çektim bence senin ilişkin bir sonuca varmayacak sen boşver falcıları ,öyle ayrıl barış ilişki mi olur ?Bennce para yedirme falcılara bazı kadınlar çok tuhaf gerçekten gerçği kabul etmek istemiyorlar.

göztepe gülsün nasıl? evinde bakan birine gitmek istiyorum.cafelerdekilerden hiçbiri tutmadı bende.rita da başarısız, hiç çıkmadı.arap melahat da tutarsızdı, saçmaladı.gerçekten yeteneği olan ve geleceği çıkan kim arkadaşlar acil lazım bana.mesaj atarsanız çok sevinirim.

Arap melahat nerde kaça bakıyor, kasımpasadaki abla dediginiz kimdir, o kaça bakıyor
canım arap melahat 40 liraya kurtuluşta bakıyor, ben şahsen çok memnun kaldım , başkada falcı aramıyorum artık. herşeyi söyledi gelecekle ilgili olanları bekleyip görücem,orda kadınlar vardı onlarada sordum gelecekle ilgili söyledikleride çıkıyor dediler.
şöyleki detay vereyim madem : kaç kardeş oldugumu , ailemle yaşadıgımı, ablamın 2 aylık hamile oldugunu söyledi ki evet hamile ,nesi olucanı dedi ayrıca 1 kızı olduğunuda söyledi :) oturdugum apatmanı tarifetti ,kaçıncı katta oturdugumu dedi, geçmişte ex aşkımla yaşadıklarımı anlattı veee gecelekte evlenicegim adamı tarif etti , kaç çocugum olucanı, adamın kaç yaşında oldugunu nezaman tanışıp nezaman evlenicegimi de söyledi. geçmişimle ve şimdiki hayatımla ilgili söylediklerinde zerre kadar şaşma olmadı bende . benim tam istedigim falcı kıvamında yani hee gelecekle ilgili olanlarıda bekleyip görücem :) en yakın tarih 2 ay

Arkadaşlar selamlar..Bugun Elmira'ya gittim.Fal baktırmama konusunda epey azmettikten sonra burada okuduklarımdan yola çıkarak ilk kez tanıdığım birisinin degil de kendi isteğim ile birisine de gitmiş oldum :)
Çıkar çıkmaz, olur olmaz kısmını bilmiyorum ama kendisinden aldığım enerji oldukça iyi. Öncelikle kendisi huzurlu bir kere. hiçbirseyi kestirip atmıyor. Zaten 1.5 saat sürdü. Kısmen soru cevap gittiysek de, mevcut duruma yorumları tam isabetti.. Yok isminin içinde bu harf var, yok saçı uzun, yok boyu kısa gibi beni düşünceden düşünceye sokan , aman da cevremdeki bu kotu insan kim diye delirtecek seyler soylemediği için kendisine tekrar tekrar tesekkur etmek isterim aslında. Digerleri yuzunden bildiginiz paronayak olmustum ki, biraz da falcı..vs ye kusmeme bu konu neden olmustu :)
Neyse soyledikleri seyler cok kısa vadeli. Mutlaka sizi bilgilendiriyor olurum. ve umarım 2012 hepiniz/hepimiz için çok güzel bir yıl olur.

Arkadaşlar biraz baktım ama sayfalarca olduğu için tamamını da okuyamadım. VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs sitesini kullanıp da şunun şunun falları çıktı diyebilecek olanlar var mı? Yazdan beri zaman zaman fal baktırıyorum vip falcılara. Bir sürü şeye olucak olucak diyolar fakat şimdilik bişey olduğu yok. Bir de çok yüksek oy alan falcılar var fakat herşey güzel olucak dedikleri için olumlu oy alıyolar sanki.

elmira nın numarasını sana gönderen kişilerden biride bendim o yüzden beğenmene sevindim canım... forumda elmira ya fal baktırıp çıkan çok kişi var umaraım sana söyledikleri sanada çıkar... iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkürler inşallah dediğin gibi 2012 hepimiz için çok güzel bir yıl olur...

kızlar öneclikle şunu söylemek istiyorum bilmiyorum üzerime alındım ben burda esikiyim ama formda fazla takılmıyodum sadce yazıp sordum tavsiye alıp sonrada çıkıyodum varsa bişey paylaşıyodum.. ben reklam yapmadım yanlş anlaşılmasın ben sadece ben beğendiğim bana çıktığı herkesdebenm gibi dertli olduğu için tavsiyde bulundum bunca falcılara gittim bunda kaldım çnkü çıktığını gördüm ama reklam yapmam ki ben :s ben sadece tavsiyede bulundum ben mutlu oldum başkalrıda belki faydalnır diye yanlış anlaşılmasın üzlürüm çnkü ben formda eskiyim bide neyse kötü oldum yazmak istedim

ben duygularımı paylaşıyorum,yoruma açık tabi k iama ne demek gerceği kabul etmek istemiyorlar. yapıcı olmayı öğretmediler mi size ?
hiç tanımadığınız insana kelimeleri seçerek konuşmanız gerektiğini.
siz nasıl kadınlar tanırsınız bilmem ama ben nerde ,ne zaman , neden vazgecmem gerektiğini bilirim.

bu arada elife gittim.
bende hiç iyi değildi. b.minede de öyle.
narincim sakın üstüne alınma sana söyledim, sana bakan bana bakamayabilir.

noldu ki şimdi birden? ben sana karşı bi suçlama olduğunuu düşünöüyorum. açıkçası ilk yazdığında şüphelenip eski yazıları okudum.
bu kişi yeni çıkmış. önccesinde bakırköyü turlamışsın. o yüzden kendi adıma öyle bi izlenime kapılmadım
ama ne olduğunu da merak ettim açıkçası

canımsın benim....

Canım çok teşekkür ederim; ya ben anlamıyorum ne demek istediklerini, ya da ben anlatamıyorum; e 45'imden sonra da ağız dalaşı öğrenemeyeceğim :) Ağzına sağlık, sevgiler canım fakirin ekmeğim

Canım çok teşekkür ederim; ya ben anlamıyorum ne demek istediklerini, ya da ben anlatamıyorum; e 45'imden sonra da ağız dalaşı öğrenemeyeceğim :) Ağzına sağlık, sevgiler canım fakirin ekmeğim

herkes kimin ne olduğunu merak ediyor nasılsa :) :) ne demekk :)
siz bugün beğenmemişsiniz di mi elifi?
ee kime gideceğim ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…