deepsimply ella ermeni bayada genç ama bana herşeyımı söyledi kaza yapıcaksın dedı ışıklarda dururken adamın bırı arabamın tamponuna vurdu :) şok oldum erkek arkadaşımla çok kötü kavga etmıştık aramıyodu ve dedığı gün aradı beni :) bunun gıbı şeyler yaşıyorum çok şaşırmıştım 40 bakıyor özel msj hakkım yok bana özelden meilini yaz numarasını vereyım sana ıstersen
Artık ona fal mı deriz?Sorgun mu?Çok şükür 500 tl fala verecek kadar delirmedim.Bir de yine çok şükür ne yapmaya çalıştığını anlayabilecek kadar kafamız çalışıyo.Adam semender diye birşey uydurmuş işte...Bence o dede dediğin günlerce müşteri bekliyordur.
mu cafe hakkında burda epey yazıldı çizildi.
giden gider , gitmeyende gitmez.
herkes yorumunu yapar.
arslan bey hakkında tek yorum b.mineye ait değil.
istiyen istediği kadar bekler, istediği kadar ücret öder bu beni , hiçkimseyi alakadar etmez ama yorum yapan insana saldırmakta senin üstüne düşmez.
inşallah son fallarımız olur.
evet yaşadık,barıştık .. hiçbirşeyi çözmeden 2 ay sonra aynı hale düştük ..
o yüzden ne umutlanmak, ne barışmak istiyorum.
ben eski beni istiyorum.
canım arap melahat 40 liraya kurtuluşta bakıyor, ben şahsen çok memnun kaldım , başkada falcı aramıyorum artık. herşeyi söyledi gelecekle ilgili olanları bekleyip görücem,orda kadınlar vardı onlarada sordum gelecekle ilgili söyledikleride çıkıyor dediler.Arap melahat nerde kaça bakıyor, kasımpasadaki abla dediginiz kimdir, o kaça bakıyor
Arkadaşlar selamlar..Bugun Elmira'ya gittim.Fal baktırmama konusunda epey azmettikten sonra burada okuduklarımdan yola çıkarak ilk kez tanıdığım birisinin degil de kendi isteğim ile birisine de gitmiş oldum :)
Çıkar çıkmaz, olur olmaz kısmını bilmiyorum ama kendisinden aldığım enerji oldukça iyi. Öncelikle kendisi huzurlu bir kere. hiçbirseyi kestirip atmıyor. Zaten 1.5 saat sürdü. Kısmen soru cevap gittiysek de, mevcut duruma yorumları tam isabetti.. Yok isminin içinde bu harf var, yok saçı uzun, yok boyu kısa gibi beni düşünceden düşünceye sokan , aman da cevremdeki bu kotu insan kim diye delirtecek seyler soylemediği için kendisine tekrar tekrar tesekkur etmek isterim aslında. Digerleri yuzunden bildiginiz paronayak olmustum ki, biraz da falcı..vs ye kusmeme bu konu neden olmustu :)
Neyse soyledikleri seyler cok kısa vadeli. Mutlaka sizi bilgilendiriyor olurum. ve umarım 2012 hepiniz/hepimiz için çok güzel bir yıl olur.
Canım ya sen hep yazıyorsun bu topiğe dikkatmi çektim bence senin ilişkin bir sonuca varmayacak sen boşver falcıları ,öyle ayrıl barış ilişki mi olur ?Bennce para yedirme falcılara bazı kadınlar çok tuhaf gerçekten gerçği kabul etmek istemiyorlar.
kızlar öneclikle şunu söylemek istiyorum bilmiyorum üzerime alındım ben burda esikiyim ama formda fazla takılmıyodum sadce yazıp sordum tavsiye alıp sonrada çıkıyodum varsa bişey paylaşıyodum.. ben reklam yapmadım yanlş anlaşılmasın ben sadece ben beğendiğim bana çıktığı herkesdebenm gibi dertli olduğu için tavsiyde bulundum bunca falcılara gittim bunda kaldım çnkü çıktığını gördüm ama reklam yapmam ki ben :s ben sadece tavsiyede bulundum ben mutlu oldum başkalrıda belki faydalnır diye yanlış anlaşılmasın üzlürüm çnkü ben formda eskiyim bide neyse kötü oldum yazmak istedim
ben duygularımı paylaşıyorum,yoruma açık tabi k iama ne demek gerceği kabul etmek istemiyorlar. yapıcı olmayı öğretmediler mi size ?
hiç tanımadığınız insana kelimeleri seçerek konuşmanız gerektiğini.
siz nasıl kadınlar tanırsınız bilmem ama ben nerde ,ne zaman , neden vazgecmem gerektiğini bilirim.
bu arada elife gittim.
bende hiç iyi değildi. b.minede de öyle.
narincim sakın üstüne alınma sana söyledim, sana bakan bana bakamayabilir.
ne güzel aradığını bulmuşsun mu kafede. malesef buradaki insanlar 100 lira için çok fazla diyen, gitmeden randevu almadan önce elli kere düşünen insanlar. kedi adıma bi fala 500 lira verecek param olsa heralde bi öküz için harcamazdım. gider kendime bi çanta alıp mutlu olurdum.
önerilerin için teşekkür ederiz. gitmek isteyen gider.
merak eden seninle irtibata geçer bi şekilde zaten.
burada yorumlarına en çok güvenilen üyelerinden biriyle daha fazla ağız dalaşına girmenize gerek yok
antipatiden başka bi şey elde edemezsiniz
bu arada elife gittim.
Canım çok teşekkür ederim; ya ben anlamıyorum ne demek istediklerini, ya da ben anlatamıyorum; e 45'imden sonra da ağız dalaşı öğrenemeyeceğim :) Ağzına sağlık, sevgiler canım fakirin ekmeğim
bu arada elife gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?