İstanbul'da Fal - Falcılar

Bıyır , minikim bir de buradan yak :)

Nedense Elifin iyi çıkacağını düşünmüştüm.Sayende bir falcı maceram daha başlamadan bitti.

aynen bende öyle düşünmüştüm ama... kısmet diyelim... minikdepresifle b.mine kendini feda etti bizim için önden giderek... ilgiçtir ki ikiside beğenmemiş...
zaten eğer ikiside beğenmemişse gerçekten gitmeye değmez ikiside bu forumda yorumlarına en güvendiğim kişilerden...

minikdepresifin yorumlarını aldık... b.minem seninde yorumlarını alabilir miyiz acaba...:18:
minik yisin seni
Canım çok teşekkür ederim; ya ben anlamıyorum ne demek istediklerini, ya da ben anlatamıyorum; e 45'imden sonra da ağız dalaşı öğrenemeyeceğim :) Ağzına sağlık, sevgiler canım fakirin ekmeğim
yok sende hiç güzel durmaz. asil kadınım benim
yıkıldım desem
iptal edeyim bari randevumu. o kadar yol, para...
bence et :)
Nedense Elifin iyi çıkacağını düşünmüştüm.Sayende bir falcı maceram daha başlamadan bitti.
denek minik
Bıyır , minikim bir de buradan yak :)
kk'yı yakıcam
ayyyyneeen .
ama hala son bi fal için kıvranıyorum. kime gitsem ki
elmira derim. ben fal olayından ve hüsrandan yoruldum.
gidersem bildiğim falcıya giderim,şaşmam artık
aldatmıcam elmirayı bi daha kimseyle

Minikim üzgünüm ama bence biz gerçekten öyle (!) kadınlardanız, sevdiğimiz ve inandığımız için kolay kolay vazgeçmiyoruz, ama gururluyuz ve değerimizin de farkındayız, yani çok iyi bir şey öyle kadın olmak bence

bu akşam sölediğimi hatırlıyon di mi ?
sevilmediğimi hissettiğim an giderim. ama ben çoğu kadına nasip olmayacak bir şekilde seviliyorum.
ama genede vazgecme ihtimalim var. sorunlar çözülmezse.

olduğum kadından hep gurur duydum
hep böle kalalım minem

üzülmene gerek yok kuzum.
zira senin sucun yok, hatta ortada suc yok.
olabilir. sana hep cıkmaya devam etsin e'mi

inş. ( şimdi bende üzüldüm ya hakkten yaa bende kaçıncıyı gidiyorum byle olunca paylaştımm artık paylaşmam ya valla üzlüyorum ben ama ne biliyim ben çok memnun kalmıştım zaten paylaşıncada reklam olyo korkyorum artık açıkcası susmak en iyisi ozmn

minikdepresifin yorumlarını aldık... b.minem seninde yorumlarını alabilir miyiz acaba...:18:

Tamamıyla aynı fikirdeyim Minikimle, bir de esnemekten ağzım kapanmıyor sanırsam çok iyi enerjiler almadım. Toplasam 5 kadar bir şey bilgi, tekrar gitmem, maalesef tavsiye de etmem...
Narincim saygım sonsuz, seninle hiç bir ilgisi yok, nolur alınma, üzme bizi

hayır kuzum olur mu öyle şey.
elmirayıdA ben öneriyom cıkmadığı oluyo insanlık hali.
üzülme olur mu ?
hem biz kim reklam yapıyo biliyoz merak etme sen

bencede gurur duymalısın miniğim... ve hep böyle kalmalısın...

...............................................

Son düzenleyen: Moderatör:

çift .......................

Son düzenleyen: Moderatör:

Ay siz çok şekersiniz, gördüğünüz gibi bu akşam çenem düştü, ama mermaid, narin, minik, fakirinekmeği çok içtensiniz, öyle güzel ifade ediyorsunuz ki kendinizi, cevap vermeden duramadım.
Ama artık kaçayım, sabah çok erken kalkacağım, çok içten sevgiler hepinize... mutlu mutlu uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…