Canım ya sen hep yazıyorsun bu topiğe dikkatmi çektim bence senin ilişkin bir sonuca varmayacak sen boşver falcıları ,öyle ayrıl barış ilişki mi olur ?Bennce para yedirme falcılara bazı kadınlar çok tuhaf gerçekten gerçği kabul etmek istemiyorlar.
Nedense Elifin iyi çıkacağını düşünmüştüm.Sayende bir falcı maceram daha başlamadan bitti.
bu arada elife gittim.
bende hiç iyi değildi. b.minede de öyle.
narincim sakın üstüne alınma sana söyledim, sana bakan bana bakamayabilir.
Nedense Elifin iyi çıkacağını düşünmüştüm.Sayende bir falcı maceram daha başlamadan bitti.
minik yisin seniminikdepresifin yorumlarını aldık... b.minem seninde yorumlarını alabilir miyiz acaba...:18:
yok sende hiç güzel durmaz. asil kadınım benimCanım çok teşekkür ederim; ya ben anlamıyorum ne demek istediklerini, ya da ben anlatamıyorum; e 45'imden sonra da ağız dalaşı öğrenemeyeceğim :) Ağzına sağlık, sevgiler canım fakirin ekmeğim
bence et :)yıkıldım desem
iptal edeyim bari randevumu. o kadar yol, para...
denek minikNedense Elifin iyi çıkacağını düşünmüştüm.Sayende bir falcı maceram daha başlamadan bitti.
kk'yı yakıcamBıyır , minikim bir de buradan yak :)
elmira derim. ben fal olayından ve hüsrandan yoruldum.ayyyyneeen .
ama hala son bi fal için kıvranıyorum. kime gitsem ki
ayyyyneeen .
ama hala son bi fal için kıvranıyorum. kime gitsem ki
üzüldüm açıkcası ne biliyim bana ve arkadaşlrma iyidi bide yakın zaman tutunca paylaştım :S neyse ne diyim üzüldüm
elmira ya gitmiş miydin sen canım... eğer gitmediysen son fal olarak bence onu deneyebilirsin...
ben duygularımı paylaşıyorum,yoruma açık tabi k iama ne demek gerceği kabul etmek istemiyorlar. yapıcı olmayı öğretmediler mi size ?
hiç tanımadığınız insana kelimeleri seçerek konuşmanız gerektiğini.
siz nasıl kadınlar tanırsınız bilmem ama ben nerde ,ne zaman , neden vazgecmem gerektiğini bilirim.
elmira ya gitmiş miydin sen canım... eğer gitmediysen son fal olarak bence onu deneyebilirsin...
Bıyır , minikim bir de buradan yak :)
Minikim üzgünüm ama bence biz gerçekten öyle (!) kadınlardanız, sevdiğimiz ve inandığımız için kolay kolay vazgeçmiyoruz, ama gururluyuz ve değerimizin de farkındayız, yani çok iyi bir şey öyle kadın olmak bence
yok gitmedim ama elmira hep olumlu konuşuyormuş diye duydum... en son ihtiyacım olan şey de pembe gözlük bu aralar :)
tavsiyen için teşekkür ederim ama
üzülmene gerek yok kuzum.
zira senin sucun yok, hatta ortada suc yok.
olabilir. sana hep cıkmaya devam etsin e'mi
minikdepresifin yorumlarını aldık... b.minem seninde yorumlarını alabilir miyiz acaba...:18:
inş.( şimdi bende üzüldüm ya hakkten yaa bende kaçıncıyı gidiyorum byle olunca paylaştımm artık paylaşmam ya valla üzlüyorum ben ama ne biliyim ben çok memnun kalmıştım zaten paylaşıncada reklam olyo korkyorum artık açıkcası susmak en iyisi ozmn
bu akşam sölediğimi hatırlıyon di mi ?
sevilmediğimi hissettiğim an giderim. ama ben çoğu kadına nasip olmayacak bir şekilde seviliyorum.
ama genede vazgecme ihtimalim var. sorunlar çözülmezse.
olduğum kadından hep gurur duydum
hep böle kalalım minem
...............................................inş.( şimdi bende üzüldüm ya hakkten yaa bende kaçıncıyı gidiyorum byle olunca paylaştımm artık paylaşmam ya valla üzlüyorum ben ama ne biliyim ben çok memnun kalmıştım zaten paylaşıncada reklam olyo korkyorum artık açıkcası susmak en iyisi ozmn
inş.( şimdi bende üzüldüm ya hakkten yaa bende kaçıncıyı gidiyorum byle olunca paylaştımm artık paylaşmam ya valla üzlüyorum ben ama ne biliyim ben çok memnun kalmıştım zaten paylaşıncada reklam olyo korkyorum artık açıkcası susmak en iyisi ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?