İstanbul'da Fal - Falcılar

peki tamam canım ozman öyleyse sevindim peki.. enyse bende yatyım herkese iyi geceler canım..

bilgilendirme için çok sağol canım benim...

duygular karşılıklıdır canım benim aynı şekilde sende öylesin... ayrıca cevapların içinde çok teşekkür ederiz...

sanada sevgiler ve mutlu mutlu uykular tatlım...

sağolun tavsiyeleriniz için. galiba elmira yolları göründü bana :)

canım benim rica ederiz... bizimki sadece tavsiye gidip gitmemek sana kalmış yinede... eğer gidersende umarım memnun kalırsın ve beğenirsin o kadar yolu boşuna gelmemiş olursun... ve 2012 de kalbinden geçenlerin hepsi gerçek olurda fallara ihtiyaç duymazsın ...

fulya nın yılbaşında olcak dediği şeyin olmuycağı kesinleşti ya =( ben anlamıyorum kiminle ne zaman ne yaşıycağımı bildi ne dediyse yaşadım şok oldum ama yılbaşıyla ilgili basit bişeyi bilemedi =(

kendiliğinden mi söyledi o olayı yoksa senin soruna cevap mıydı?
çünkü ben şunu fark ettim: eğer bi falcı kendiliinden bi tarih bi olay söylüyorsa doğru olma olasığılığı
daha fazla. ama soruna cevap veriyosa daha sık yanılıyorlar.
levent bi kere bana '4 gün sonra seni arayacak 6 gün sonra şunlar olacak ' demişti
sonra o zamanlar görüşme ihtimalimiz olan bi gün vardı. parti gibi. gelecek mi dedim. kart seçtirdi evet dedi
ve gelmedi :) ama 4 gün sonra cidden aramıştı mesela
bunu örnek olarak veriorum. bunun gibi çok olay yaşadım

aa evet yaa haklısın sanırım çünkü beni şok ederek gerçekleşen olayı kendi anlatmıştı ama yılbaşıyla ilgili bişey ben sordum olcak mı die olcak dedi ama bugün olmuycağı kesibleşti evet aynen senin dediğin gibi sanırım =)

sen kahvemi baktırmıştın tarotmu? kahvede kendi söylüyorda ee tarotta biz soruyoruz nolcak o zaman

narin90 ben sana reklam yapıyosun demedim canım.alınma.bir kaç mesajlı yeni üyelikler var gelip oydu buydu yeni isim atıp kafamızı karıştırıyorlar.

ilk kahve sonra tarot baktırdım ama tarotta da önce bayaga kart seçtirip kendi anlatıyo sora ben sormuştumn

selam kızlar anladığım kadarıyla elif çokta iyi sayılmaz tabi denemeden bilemeyiz ama 100 ytl deneme riski için fazla bir rakam ,ella tel varsa mesaj gödnerebilirmisiniz bekliyorum teşekkür...

beğenmene sevindim,umarım söylediği güzel şeyler çıkar canım... bakalım ben de beklemedeyım hala :))

fincan cefe melis kaça bakıyor?
bi de hangi günler orada acaba?

fincan cafe melis hnm kahve ve tarot bir arada 20 tl birde su falı bakıyor ama onun fiyatını bilmiyorum...
perşembe ve cuma günleri izinli sanırım yanlış hatırlamıyorsam geçmiş sayfalarda arkadaşlar yazmıştı...

günaydın arkadaşlar, ellanın numarasını yollamak ısterım ama msj hakkım yok ısteyen olursa ozel msj atsın hotmail adresını ben hotmaıle yazarım numarasını

Ben sen üzülme diye dedim canım ortada herşey bence başkalrına bak 32 yaşındaymışsın seni düşündüğüm için dedim ben biz kadınlar bir erkek için hayatmızı mahvediyoruz sonra adam evlenir başkasıyla sende bakarsın arkasından yapıcıyım aslında da sen hassas olduğun için yanlış anladın canım .Falcılar zengin oldu sayende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…