Ay siz çok şekersiniz, gördüğünüz gibi bu akşam çenem düştü, ama mermaid, narin, minik, fakirinekmeği çok içtensiniz, öyle güzel ifade ediyorsunuz ki kendinizi, cevap vermeden duramadım.
Ama artık kaçayım, sabah çok erken kalkacağım, çok içten sevgiler hepinize... mutlu mutlu uykular
Tamamıyla aynı fikirdeyim Minikimle, bir de esnemekten ağzım kapanmıyor sanırsam çok iyi enerjiler almadım. Toplasam 5 kadar bir şey bilgi, tekrar gitmem, maalesef tavsiye de etmem...
Narincim saygım sonsuz, seninle hiç bir ilgisi yok, nolur alınma, üzme bizi
Bence de elmira'ya bir baktır, enerjinin tutacağını zannediyorum tatlım
elmira ya gitmiş miydin sen canım... eğer gitmediysen son fal olarak bence onu deneyebilirsin...
Ay siz çok şekersiniz, gördüğünüz gibi bu akşam çenem düştü, ama mermaid, narin, minik, fakirinekmeği çok içtensiniz, öyle güzel ifade ediyorsunuz ki kendinizi, cevap vermeden duramadım.
Ama artık kaçayım, sabah çok erken kalkacağım, çok içten sevgiler hepinize... mutlu mutlu uykular
sağolun tavsiyeleriniz için. galiba elmira yolları göründü bana :)
minik yisin seni
olur yesin...
fulya nın yılbaşında olcak dediği şeyin olmuycağı kesinleşti ya =( ben anlamıyorum kiminle ne zaman ne yaşıycağımı bildi ne dediyse yaşadım şok oldum ama yılbaşıyla ilgili basit bişeyi bilemedi =(
kendiliğinden mi söyledi o olayı yoksa senin soruna cevap mıydı?
çünkü ben şunu fark ettim: eğer bi falcı kendiliinden bi tarih bi olay söylüyorsa doğru olma olasığılığı
daha fazla. ama soruna cevap veriyosa daha sık yanılıyorlar.
levent bi kere bana '4 gün sonra seni arayacak 6 gün sonra şunlar olacak ' demişti
sonra o zamanlar görüşme ihtimalimiz olan bi gün vardı. parti gibi. gelecek mi dedim. kart seçtirdi evet dedi
ve gelmedi :) ama 4 gün sonra cidden aramıştı mesela
bunu örnek olarak veriorum. bunun gibi çok olay yaşadım
aa evet yaa haklısın sanırım çünkü beni şok ederek gerçekleşen olayı kendi anlatmıştı ama yılbaşıyla ilgili bişey ben sordum olcak mı die olcak dedi ama bugün olmuycağı kesibleşti evet aynen senin dediğin gibi sanırım =)
sen kahvemi baktırmıştın tarotmu? kahvede kendi söylüyorda ee tarotta biz soruyoruz nolcak o zaman
narin90 ben sana reklam yapıyosun demedim canım.alınma.bir kaç mesajlı yeni üyelikler var gelip oydu buydu yeni isim atıp kafamızı karıştırıyorlar.
Arkadaşlar selamlar..Bugun Elmira'ya gittim.Fal baktırmama konusunda epey azmettikten sonra burada okuduklarımdan yola çıkarak ilk kez tanıdığım birisinin degil de kendi isteğim ile birisine de gitmiş oldum :)
Çıkar çıkmaz, olur olmaz kısmını bilmiyorum ama kendisinden aldığım enerji oldukça iyi. Öncelikle kendisi huzurlu bir kere. hiçbirseyi kestirip atmıyor. Zaten 1.5 saat sürdü. Kısmen soru cevap gittiysek de, mevcut duruma yorumları tam isabetti.. Yok isminin içinde bu harf var, yok saçı uzun, yok boyu kısa gibi beni düşünceden düşünceye sokan , aman da cevremdeki bu kotu insan kim diye delirtecek seyler soylemediği için kendisine tekrar tekrar tesekkur etmek isterim aslında. Digerleri yuzunden bildiginiz paronayak olmustum ki, biraz da falcı..vs ye kusmeme bu konu neden olmustu :)
Neyse soyledikleri seyler cok kısa vadeli. Mutlaka sizi bilgilendiriyor olurum. ve umarım 2012 hepiniz/hepimiz için çok güzel bir yıl olur.
Cakra4, Canım mesajınızı aldım. çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.
Canım, ELLA hn telefon numarasını banada atabilirsen çok mutlu olurum. Çok teşekkürler.
fincan cefe melis kaça bakıyor?
bi de hangi günler orada acaba?
ben duygularımı paylaşıyorum,yoruma açık tabi k iama ne demek gerceği kabul etmek istemiyorlar. yapıcı olmayı öğretmediler mi size ?
hiç tanımadığınız insana kelimeleri seçerek konuşmanız gerektiğini.
siz nasıl kadınlar tanırsınız bilmem ama ben nerde ,ne zaman , neden vazgecmem gerektiğini bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?