İstanbul'da Fal - Falcılar

Kusura bakmayın araya giricem ama dünden beri bakıyorum ,bencede olumsuzsun sevgi emek ister demediler mi sana hiç ??
Ayrıca çıkmadık candan ümit kesilmez ,napalım daldal dala mı konalım zor beğeniyoruz zor seviyoruz sevdiğimizle istediğimizle bişeyler olsun istiyoruz yoksa evlilik delisi felan değiliz yaşımız 32 e geldi diye ilk bulduğumuzla evlenmek gibi bir zorunluluğumuzda yok hayat evlilik demek değildir.Hayat mutlu olduğun anların toplamıdır.

Ee gidip O adam buna emeğe karşı başkasıyla evlenecekse onun sorunu bu

Aşkım aşk emek ister evet ama karşılıklı emek ister ,benim dikkatmi çekti bu arakadaş diğer konulardada okudum ondan yorum yaptım bence olmayacak çok eminim kız fallar çıkmıyor falan diyor ,falları olumsuz çıkıyor bence ondan falcıları beğenmiyor ,ona olumlu konuşan falcılara iyi diyor halbuki o falcılar kızın suyuna gidp para koparma çabasında .Boş yere umutlanmasın diye söyledim olmayacak şeyin peşinden gitmek aşk değil yani,zor seviyoruz diye birşey yok saplantı haline getiriyrosunuz sadece ,bir erkek severse zaten sorun çıkarmaz ,sorun çıkarıyorsa kurtulmaya çalşıyordur sizden .Zorla güzellik olur mu?Bende bıraktım sevdiğim insanı ne var bunda?Sanki dünyanın sonu gibi kfalcıdan falcıya bide beğenmiyorsunuz burda falcılara yalan yanlış yorumlar neyse ben fazla geçekçi bir insanım olursa ben yanılmışım diyeceğim ama ben pek yanılmam duygularımda bende fal bakıyorum zaten .

minikdepresifin yorumlarını aldık... b.minem seninde yorumlarını alabilir miyiz acaba...:18:

Ben de yilbasindan once gitmeyi planlamistim ama artik gitmem. Cok uzuldum simdi.
Ben anlamiyorum istanbul gibi yuzyillarca tarihi olan milyonlarca insanin oturdugu bir sehirde nasil oluyorda cok cok iyi bir falci yok.
Elmira'ya bir sey demiyorum ama onun da tutturamadigi insanlar bayagi var.
Yani bence Istanbul'da sadece burada begenilen degil, dunyada ble begenilen bir iki falci olmasi lazim.
Varda biz mi bulamiyoruz?

vardırda biz bulamıyoruzdur.
ya da doğru an gelmedi karşılaşmadık o falcıyla henüz

senin kadar basit yazan bi insan fal bakamaz, empati kuramıyorsun sıfırsın.
sertleşmek tarzım olmasada buralarda bir daha nikimi zikretme,alıntı yapma diyorum.
benim hakkımda salak saçma konuşma, burda sinirlendiğim nadir anlardan biri bu. falcı begenirim , begenmem sanane.
ayrıca begendiklerim var ya da senin kadar basit ve düz bir insana niye cevap veriyorum ki ben.
tekrar ediyorum ne alıntı yap, ne de yorum yap hakkımda.
o gereksiz ve saçma 6.hislerini al ve yok ol

Ahahah hatun parçalayacak beni canım o adam seni almaz basitse basit kısaca böyle ,yorum yapmam merak etme bir daha ,ama eğer bir gün evlenirsen burdan söylersin bende yanılmış olurum ama dedğim gibi ben yanılmıyorum .Benim gibi falcıya baktımaz mış ben herşeyi söylerim adamın yüzüne kaç kişi ağlayarak ayrıldı yanımdan sonra aradı haklıymışsın dedi .Kızmana gerek yok bu kadar olabilir arkadaşım diyebilirsin amannn banene olmayacak duaya amin de paralarını kaptırmaya devam et ,bir gün bir hatun bana demişti dersin yıllar sonra ,kendi parala banane o iş olmaz okadar net söylüyorum sana .

Arkadaşlar falcılar size duymak istediklerinizi söylüyor ,benim arkadaşlarım hepsi melekler kahvesinde yada taksimdeki diğer cafelerde falcı olarak çalşıyor ,bende gittim gitmedim değil ,çoğu arkadaşım zaten .Neden yalan söylüyorsun diyorum ne yapayım diyor kız umutlu umutlu geliyor nasıl dönmeyecek diyeyim?Yazık diyorlar .Sonra sizde çıkmıyor fallarım diyorsunuz çünkü yalan söylüyyorlar size sizi krımamak için ben birşeyler söylüyorumhemen yorum yapma bana bilmem ne insanlara iyilikde yaramıyor gitsin yatırsın paraları yalan dinlemek için,ben çok seviliyorum sevilsen alır seni adam adamı kötü kötü konuşturyorsunuz 32 yaşına gelmiş hala laylaylomda uyaralım diyoruz insan gibi aldığım tepkiye bak hadi iyimser olmaya devam et belki alır seni rüyanda anca .

kusura bakmayın ama tarzınız hiç hoş değil... lütfen söylediklerinize dikkat edin... karşınızdaki kişiyi tanımadan bu şekilde yorum yapamazsınız... bu arada en sonunda geçte olsa siteye girme amacınızıda öğrenmiş bulunuyoruz... hayatta imkansız diye birşey yoktur... ayrıca olmayacak dua diyede birşey yoktur allah herkesin dualarını kabul eder er yada geç... evet şu konudada çok haklısınız kimin nereye kime para kaptırdığı sizi hiç ilgilendirmez...

bu arada buradaki insanların bir çoğu fal konusunda gayet tacrübeli kişiler... öyle taksimdeki saçma sapan cafelerdeki olur olmaz kişilerin ne olduğunu ne şekilde çalıştıklarını fal baktıklarını sizden çok daha iyi biliyorlar... ve o tarz yerlere gitmiyorlar zaten... bu şekilde iyilik yaptığınızı düşünüyorsanız hiç zahmet etmeyin... ayrıca kimse sizi bu şekilde konuşmak için zorlamadı konuya sorgusuz sualsiz direk yorum yapan sizsiniz... insanlığınızıda o yalan söyleyip insanları kandırarak para kazanan arkadaşlarınızı yaptıklarının yanlış olduğu konusunda uyararak gösterin... ayrıca tanımadığınız insanların durumuda az önce söylediğim gibi sizi hiç ilgilendirmez...

beğen beğenme tarzım bu gerçekçi bir insanım ben ,size fal bakmak niyetinde değilim ,allah herkesin duasını kabul eder tabi ama karşındakinin duası seninle değil onu ne yapıcaksın arkadaşım?şaka mısınız ya siz koskoca kadınlar oturmuuş bana olmaz dedim diye laf yarışına girdi ,adamlar alır çıtır kızları sizde kalırsınız u seferde aa karısından boşancak mı diye falcılara gidersiniz kadın milleti ne tuhaf .

sinirlenme tatlım değmez böyle kişiler için... bak en sonunda itiraf etti fal bakıyorum diye yani giriş amacı belli hanımefendinin kendi reklamını yapmak... bu şekilde davranarak dikkat çekebileceğini düşündü sanırım...

ay canım ister taksime git ister git rezzan kiraza hepsi atıyor siizn için tamam mı bana hırlayacağına önüne bak ,benden iyi biliyormuş ne tarz yerlere gidiyorsun sen ?doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar haa ben yanıldıysam o zaman düğün davetiyenizi özelden bana gönderirsiniz bende yanılmışım der utanırım ama hiç sanmıyorum .

bu sinir dün konuna yaptığım yorum yüzünden :) hahahhaha
hazımsız seni.
çift üyelik ha :)
evlilik takıntılı kadın seni, gurursuzluğunu bu şekilde mi atıyorsun.
kücük bebekli,ev hanımı,sözde üniversite mezunu.
kocanla uğraş benimle değil. zayıf,kişiliksiz yaratık.
ben aldatılmadım ,aldatılsamda başka kadını değil erkeği suçlayacak kadar akıllıyım.
kendi konuna ve kendi pis iç çöplüğüne dön. ucuz insan.

bu şahsı dikkate almayın.
kocası eski sevgilisiyle aldatmış , kendi düşüncelerimi yazıp cıktım konusunda..
almış ikinci üyeliği saldırıyor. Zaten konusunda ondan farklı düşünenlerede beddua ediyordu.
evli olunca melek olundugunu düşünüyor. erkeklerin kayda değer insanlarla evlendiğini.
şimdi bas git. terbiyesiz.

sensin o arkadaşımla oturdum yazdım sana çift üyeliğim yok khazımsız insan zavallı sensin koca peşinde koşanda ben evli bir kadınım bana söylerken iyi oluyordu değil mi kız sana birşeyler dedi diye nasıl kudurdun ama yaratık seni hadi bakalım aldır kendini zorla elin adamına da görelim .

neyin ne olduğunu sizden çok daha iyi biliyoruz biz... farklı kullanıcı adlarıyla siteye giriş yapanların ne amaçla burda olduklarınıda buradaki herkes gayet iyi biliyor... laf yarışını sizin gibi seviyesi düşük insanlar yapar benim tarzım değil böyle şeyler ben sadece uyardım sizi... bu size son mesajım bir daha cevap verip daha fazla reklam yapmanıza izin vermeyeceğim...

Abooo nolyo hayhuu burda minikk ne oluyor ?? herkes cellalenmiş =)) ya kim niye başkasının ilişksi hakkında yorum yapıyo kii anlamıyorum ben vallahii ben şahsenn imkansızn eşinden koştum bunca zaman hiçde pişman olmadım mutluyum hatalıydım telafiye uğraşıyorum karşımdakinin sevdiğini bilmesem çokdaaan bırakırdımm ya kimsyi ilglendirmezz minik sakin ol boşver kim ne derse desin yüreğin önemli...

kuzum bu yazan şahıs bi konu açmış
oraya yorum yaptım :) hıncını çıkarmaya gelmiş işte.
basit kadınlar.
aldatılırlar, başka kadınlara saldırırlar.
yazıp prim yaptırmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…