İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar Yorumlarınızı Birbirinizi İncitmeden, Kırmadan Yapınız..

Bence bu kadar kisinin takip ettigi falla ilgili Turkiye'de baska bir forum yok. Burada bilinmiyorsa bence hic bir yerde bilinmiyordur. Ya da bu cok super falci ya da falcilar cok iyi gizleniyorlar :))

ben şunu söyliyim kendimce yorum yapıcam.
eğer hisleri kuvvetli bir falcı olsam , kendimi çok fazla reklam etmem. çok büyük kitlelere ulaşmam.
rakamı yüksek tutar , az ve öz bakarım :) ya da hiç parasız içimden geldiği zamanlarda bakarım.
zira fal bakan içinde eziyet. yoruyor, karşındakiinin enerjisi geçiyor sana.
benim arkadaşım güzel bakar ama baktırabilmek için 40 takla atarım. bi ölüm görüp, gerçekleştiğinden beri bakmıyor.
arada beni neşelendirmek için bakar.

Dediklerinde kesinlikle haklisin ama boyle birini burada muhakkak birisi tanir diye dusnuyorum

Dediklerinde kesinlikle haklisin ama boyle birini burada muhakkak birisi tanir diye dusnuyorum

Aslina bakarsan dusundugum falan yok, cunku su anda dusunme kabiliyetim sifirin altinda . Sadece sevdigime odaklandim. Geri gelirmi umuduyla saga sola kosturuyorum.
Aksam yattigimda sabah kalkmasam iyi olur diyorum sadece

Ahh miniğim bizim falcıya ihtiyacımız kalmayacağı anlar gelse daha iyi olacak bizim için
tebi gelicek fıstıkım
Aslina bakarsan dusundugum falan yok, cunku su anda dusunme kabiliyetim sifirin altinda . Sadece sevdigime odaklandim. Geri gelirmi umuduyla saga sola kosturuyorum.
Aksam yattigimda sabah kalkmasam iyi olur diyorum sadece

kuzum zor bi durum. umarım bi an önce çözülür.
umud etmek işkenceyi uzatır, umarım umut etmene gerek kalmadan kısa sürede çözersin sorunları

Bir tavsiyem var size;

Terbiye sınırlarını zorlayan, siteyi oturduğu mahalle sanan insanlara cevap vermeyin lütfen..

Gerekli temizlik yapılmıştır. Lütfen konuya sükunet içinde devam edelim

Bir tavsiyem var size;

Terbiye sınırlarını zorlayan, siteyi oturduğu mahalle sanan insanlara cevap vermeyin lütfen..

Gerekli temizlik yapılmıştır. Lütfen konuya sükunet içinde devam edelim

bu siteyi bu yüzden seviyorum işte... çok teşekkür ederiz...

yorumlarını okudum.... çok hoş geldi bana.... bu siteye yeni katıldım... farkındayım ki bazıları grup oluşturmuşlar amaç nedir bilemem... bir insanın kalitesini yeni üye , eski üye diye sınıflandıramayız değil mi ? hakkımda olumlu olumsuz yazan tüm arkadaşlaradır cevabım... siteye girdiğimde gözüme çarpan bir cümle üzerine ( falcı soran bir arkadaşdı ) Neva ECE hanımı tavsiye etmek istedim.. ben buradan birilerinin mu kafeye olan düşmanlığını sezemezdim... sebebi her ne ise .. beni ilgilendirmezde.... eski yazışmalardada bu tip saldırılar olmuş .. Ayten VEYGER yazışmalarını okudum... ama onun yaptığınıda yapmayacağım... beni alakadar etmeyen savunmalara girmeyeceğim...sadece dikkatimi çeken kısma yanıt yazacağım.... 1) amacım reklam yapmak değil..yapmıyorumda..burada o kadar falcı ,mekan reklamı yapılıyorki....bunuda reklam yapıyor diyen kişiler reklamları yapıyor maalesef...2) Konu neden Arslan beye takılıyor anlayamıyorum.. :)) tavsiye ettiğim kişi NEVA ECE hanımdır... banane Arslan beyden...3) Arslan beyin baktığı semender denen şeyin fiyatı 200 lira değil.... bu kelime YALAN.... 4 ) sana kim tavsiyede bulunduda sen kalkıp Arslan beye gittin... bunu hiç anlayamadım.... 5) DEDE olayına gelelim.... dedenin bakımı evet 500 dür... kendisi çok ünlü bir HOCA dır... Arslan bey büyü yapmaz .... dedeye yönlendirir.... Dede ise kocasını kaptırmış bayanların kocalarını evine teslim eder... :)) 6) evet kadıköyde araştırsınlar .... (ama diğer cafelerden değil) rakipler olumlu zaten konuşamaz... 7 ) Arslan beye bir iş yaptırdığını iddia edipte (alyans satanlar gibi) işinin olmadığını söyleyen bir kişi varsa , çıksın derdim buydu beni böyle dolandırdılar diye anlatsın....Diğer tüm arkadaşlarımızada ibreti örnek olsun... 8 ) sana fala inanmadığını söylemiş be güzel arkadaşım , hangi akılla ona bakıma girdin.... çok hoşsun..... Adam doğruyu söylüyor daha ne yapsın... hahahah 9 ) geçmişe bakmadığını herkez biliyor ki , geçmişi bilemiyor yazmışsın oda komik....

Gitmek istediklerim

1-) elmira fiyat 75, teli bende var, yer şirinevler miydi?
2-) Arap melahat fiyat 40, yer kurtuluş, teli bende yok gönderebilir misiniz?
3-) rita fiyatını bilmiyorum, yer kurtuluş, teli bende yok gönderebilir misiniz?

cnm ben tubili 34 e ellanın numarasını yazdım ama benım özel msj hakkım yok eğer varsa senın bana hotmail adresini özelden yaz sana yazarım ben gitmiştim beğendim elllayı

gönderdim cnım ellanın numarasını

bende bende istiyorum ella nın numarasını gönderırsen cok sevıınırım..
elif denıcektım ama mink ile b.mine gitmişler pek olumlu konusmamışlar onlar olumlu konusmadıysa vardır bırsey kesın , 100 tlcıgı bosu bosuna vermeylım bızde sımdı

merabalar neva ece hanım. nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…