İstanbul'da Fal - Falcılar

Aman Allah'ım neler yazılmış öyle kısacık sürede... kaçırmışım.
Televizyonda hani eski dönemlerin seçim öncesi açık oturumlarındaki gibi, birileri söylenip durmuş.
Çok mu duygusalım seneyi bitirirken bilmiyorum, ama aramızda böyle şeyler yaşanmadığı için sizleri seviyorum demek istedim sadece
Acılarımız da ortak, sevinçlerimiz de...
Sonuçta bizi burada biraraya getiren sebepler aşağı yukarı belli.
Dilerimiz 2012'de sevinçlerimiz bol olsun, paylaşalım, sevincimizi ve ümidimizi artıralım:)

Minik'ciğim ya, Elif için üzüldüm ya, ben de gidecektim
Neyse sağlık olsun.

Bu topik reklamlarınızı rahatça yayınlayın, adresler telefon numaraları havalarda uçuşsun diye açılmadı.
Fal bittide büyü konularına girilmiş, burası fal topiği, büyüler hocalar yazılamaz, zaten sitemizde bu tür şeylerin yazılmasıda külliyen yasaktır, lütfen olması gerektiği gibi paylaşım yapınız zira 3000 sayfaya gelmiş topik kapatılma tehlikesi yaşıyor, bu bir tehdit mi, hayır!

Okutun Kazen'e topiğinizi ne diyecek, birde onun ağzından duyun.
Şimdi lütfen içeriğe uygun yorumlar yazmaya devam ediniz...

merhaba kızlar ben ella hanıma gıttım evet bılıyor kadın evınde rahatlıkla baktırabılıyorsun ıstedığındede arayabılırsın demıştı bana telefondada bakıyormuş yanı kısmen yaşadıklarımı ve yaşıyacaklarımı tavsıye ederım yanı gıtmenızı söyledı gelecekle ılgılıde soyluyor ellanın telefonunu ısteyen arkadaş olursa ozelden msj atabılır hotmaıl adresını burdan yasak sanırım numara vermek

Merhaba,
Ben bugün üye oldum ancak uzun zamandır forumu takip ediyorum. Bu ara korkarım biraz fal bağımlısı oldum.
İlk olarak elmira, ella ve fulyanın iletişim bilgilerini gönderebilir misiniz? Onlara yorumlar oldukça iyi ve çok merak ettim.
Birde birkaç deneyimimi paylaşmak isterim. Bköyde sütlü kahve diye bir yere arkadaş tavsiyesi ile gittim.
Aklınızda varsa eğer bence eleyin inanılmaz kötü. Hayatımda hiç bu kadar kötüsüne denk gelmedim.
Duygum kafe duygu 15 gün içinde yüzük görüyorum dedi o gün terkedildim ne kadar kötü olduğunu siz tahmin edin.
Dejavu aydın. Hakkında hiçbir bilgim yokken tamamen tesadüf üstüne gittim. Dedikleri çıkarmı bilemiyorum ama geçmiş ve anla ilgi nokta atışı yaptı ki çok şaşkınlık yaratacak şeyler söyledi açıkçası. takır takır isimler söyledi. İsimlerden sadece biri tutmadı diyebilirim.
İsimleri burçlarıyla bile tutturdu ki söylediği şeylerden yaşadığım şaşkınlığı tahmin bile edemezsiniz.
Almira enfal resimle gelmeliydin dedi. Dedilerinden bazıları gerçekçiydi ama çok da iyi olduğunu söyleyemicem. Söylediklerinden çok birşey anlayamadım.Yalnız bir arkadaşım ile beylikdüzü tarafında bir kadına gittim yaz sonu sanırım.
O kadar çok isim söylüyor ki kafası karışıyor insanın.
Ama söyledikleri tıkır tıkır çıktı malesef (

dun fal baktirma istegimize galip gelemedigimiz icin bir arkadasim ile kadikoye gitmeye kadar verdik
dusunduk dusunduk ve aklimiza bi tek nostradamus geldi gidilebilecek.
herhangi bir isim bilmeden girdik iceri ver etraftan sohbet ettigimiz bikac kisinin tavsiyesi uzerine kimya hanima baktirmaya karar verdik.
yaklasik 2 saat kadar bekledikten sonra nihayet sira bize geldi baktirdik.
baktirdik ama iyimi kotu onu bile yorumlayamiyorum cunku ztn karisik olan kafam daha da karisti.

daha once baktiran , begenen - begenmeyen bir yorumu olan varmi acaba ?

tsk ederim ,

ellayı bilmiyorum. elmira için google'a medyum elmira yazarsan facebook sayfasından telefon numarasını bulabilirsin.
fulya nişantaşı symbol cafede. pazartesileri orada değil. 4 gibi deliyomuş diğer günler. ama gideceksen 4te ara, orada mı diye sor. yerindeyse çık yola.
ben sabahtan aradım gelecek mi diye, evet dediler. 4te aradı gelemicem dedi ve bunu sık yapıyormuş. eğer tersse sana boşa yol gitmemiş olursun.
beylikdüzündekini biraz daha ayrıntılı anlatabilir misini rica etsem?

merhaba arkadaşlar
bazılarınız bana özel mesaj atmış ama forumda yeni oldugum icin yanıtlayamıyorum maalesef.Küçükyalıdakini ve beykozdakini öğrendiğim saniye buraya aktarıcam tüm bilgileri emin olun.Ben de çok fena sardım bu fal işine.Hele dün aldığım haberden sonra..

küçükyalıdaki çizikler dediğin di mi? bulabilirsen çok sevinirim. ankaya gidecektim yarın onun yerine onlara gitmeyi tercih ederim.
bir de bugün senin dedğin üsküdardaki yere gidecektim. telefonu yok diye caydım. giderim, kadının izin günü çkar. üsküdar ters çünkü biraz, pek iyi bildiğim bir yer de değil.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
ben artık yeni bi hayat istiyorum. ve hatırlıyorum ne zaman birine takık olmasam baktırdığım fallar hep çıktı.
şu an uzun bi süreden sonra ilk defa birine takık değilim. iyi bi falcı lazım :)
istersen burcuya bi uğrayabilirsin ama. 17.5 tl ve gerçekten şu ana kadarkilerin en iyisi oymuş bakıyorum da..
aklında bulunsun kesin barışacaksın dediği kişiyle barışmadık ama onun dışındaki tüm minik ayrıntılar çıktı.
gitme sebebim olan olay tam fosladı. ama herkes fosladı. en azından burcuda ayrıntılar çıktı :) şu anı çok iyi anlatmış.

Son düzenleme:

Beykentte bir kadın evinde bakıyor. Sanırım 40 tl gibi bir ücret ödemiştik. İsmini hatırlayamıyorum malesef . Öyle çok eserekli bir tipi yok normal bir kadın. Yani benim hakkımda söyledikleri çıktı ve çok ayrıntılı olarak anlattı. Açıkçası ben beğendim ama şu eve gitme konusunda biraz tırstığım için cesaret edemedim bir daha. Elmira da biraz ondan düşündürüyor beni.Çevrenizdeki insanlardan da çok fazla isim söylüyor ve onlarla ilgili şeylerde anlatıyor.Bu da biraz kafanızın karışmasına neden oluyor. Eğer ilgilenirsenizi iletişim bilgilerini bulmaya çalışırım.

iyi olsun da ben her yere giderim :) sana zahmet olmazsa bilgilerini alabilir miyim? ama uğraştıracaksa bulmak uğraşma.
kenarda dursun diye istiyorum. insanın fal krizi geliyor bazen. sigara baımlılığı gibi. bıraktım diyosun ama nikotin krizin tutuyor.
o zamanlar için zulada bi paket tutmak lazım.
ben de sağlam olduğum dönemlerde iyi falcı topluyorum işte :)

beylikdüzündeki hanımın numarasını alabiliriyiz peki ?

Bulmak sorun olmaz yalnız yeni üye olduğum için bilgileri size ulaştırmam daha sorun olabilirr :))
Bana mail adresinizi mesaj olarak yazarsanız iletişim bilgilerine ulaştığımda size de ulaştırırım.
Bu arada ciddi anlamda çözmem gereken bazı şeyler var ve buna gitmelisin diyebileceğiniz birisi var mı?

ne öğrenmen lazım?
elmirayı çok övüyorlar bak ben daha gidemedim.
nurdoğan özel de ben de çok ilginç şeyler bilmişti. o söyledikten 2-3 hafta sonra doğru olduğunu öğrenmiştim. ama gelecek çıkmadı.
elmira için de çıkmadı diyenler var ama onu önerenlere güvenim var benim. denenebilir diyorlarsa denenebilir elmira bence.
yine de kendim gitmedim elmiraya. aman yanlış anlaşılma olmasın.tarzını bilmiyorum onun.

şimdi kuzenime tekrar mail attım öğrendin mi diye.küçükyalıdakini kesin öğrenirim bugun yarın ama asıl beykozdakini nasıl buluruz bilmiyorum.Üsküdardakine de ben bugun ya da yarın gidip bir yoklayacagım.Burcuya da gecen haftalarda gitmistim.ondan bi hafta oncede symbol levente gitmistim.birbirleriyle anlastıklarını bile dusundum ki verdikleri tarihlere kaadar hepsi aynıydı.onların dedigine gore ayrılık var gibi gozuken ama henuz bitmemis olan iliski yeniden canlanıcak dediler.ikisi de aynı cumleleri kurdular hatta.bu cocuk hic capkın degil seni cok sevmis vs diye.levent de burcu da bir ay icinde hatta br aya kalmaz dedi.. ama ne hikmetse ben onun dun gece yeni bi iliskiye basladıgını ogrendim..belki de ikisinin de bahsettigi baska biriydi.bilemiyorum.ben hep aklımdaki insana yordum ama bakalım.kimdir nedir cıkıyomu ikisinin de falları yoksa fiyaskolar mı ocak sonuna kadar anlasılır.cok mutsuzum gercekten.neyse hikayeme dalıp konuyu dagıtmayayım.ogrendigim an yazıcam arkadaslar.hepimiz icin herseyin en guzelini diliyorum.fal diye delirdigimize gore hepimiz belli bir sıkıntı icindeyiz demekki.mucizeler yakanızı hic bırakmasın dilerim..

Benim geçmişle ilgili de bazı şeyler öğrenmem lazım. Ondan net birisini istiyorum. Elmira denenebilir geliyor ama işte yine evde fal olayına çok güvenemiyorum açıkçası.

ben beylikdüzündeki kadının telefonuna ulşatım. ismi serpil. yalnız mesaj atamadığım için bana mail ardesinizi mesaj atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…