İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim geçmişle ilgili de bazı şeyler öğrenmem lazım. Ondan net birisini istiyorum. Elmira denenebilir geliyor ama işte yine evde fal olayına çok güvenemiyorum açıkçası.

nurdoğan bende iyiydi. medyum bürosu var ama. ev değil de yine de yalnızsınız bir apartman dairesinde.
elmira telefonda da bakıyormuş aklında bulunsunn

Benim geçmişle ilgili de bazı şeyler öğrenmem lazım. Ondan net birisini istiyorum. Elmira denenebilir geliyor ama işte yine evde fal olayına çok güvenemiyorum açıkçası.

Geçmişle ilgiliyse sana nostradamus şaşkınbakkal anka derim .

taraot kahve baktırdım söyledi herşeyi apaçık 30 liara su falı 100

elmirada geçmişle ilgili harikadır 75 tl

gelicekle ilgili ben elmirada tarih bekliyorum :26:
anka beni su falına çağırdı gidip gitmeme konusunda çok kararsızım

küçükyalıdaki çiziklere ulaşamazsam yarına kadar ben de gidicem ankaya :)

Teşekkür ederim. Hafta sonu ankayı deneyebilirim o zaman. En azından tarot kahve 30 muş çok içim yanmaz çıkmazsa :))

handekuka sen mari ye gitmiştin. nasıl, geleceği çıkıyor mu? tavsiye eder misin? bi de göztepe gülsün'e gidenler yazabilir mi?

evinde bakan falcılardan birini mesaj olarak atar mısınız çok ihtiyacım var.rita ve arap melahat haricindekileri.

nolur benden önce gitmesin kimse
ben gidip beğenmeyeyim bakalım yarın ikisinden birindeyim. haber bekliyorum :)
dönüşte hemen anlatırım falımııı .

ben yarın gidemem zaten ,sen git bi bak

ona göre bende bir karar veriyim yoruldum vallahi

Teşekkür ederim. Hafta sonu ankayı deneyebilirim o zaman. En azından tarot kahve 30 muş çok içim yanmaz çıkmazsa :))

yani oldukça iyi diğerlerine bakınca tıkır tıkır anlattı ,biz buradan bir ekip gitmiştik

yani oldukça iyi diğerlerine bakınca tıkır tıkır anlattı ,biz buradan bir ekip gitmiştik

aklıma yattı bu anka. En kısa sürede orada olurum sanırım :) Şu fallara verdiğim parayla neler neler yapardım valla yaa hepsi de fos çıkıyor deli oluyorum. Çıkan falda da kötü şeyler çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…