İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar selam
Cok acil bu bana uskudardaki perihanin suya fali bakanin yani, adresini net verecek olan varmi. Cok acil. Tqrife gore geldim bulamiyorum.O kisininde teli kapali. Dondum. Bilen varsa yazar mi acilen lutfen!

Evet cnm sana da cok tesekkur ederim. Insallah cikar :) kusura bakma genelde telefonla siteyi cek ettigimden sana tesekkur etmeyi atlamisim tez zamanda su direkt mesaj hakki kazanila :)

ella yı merak eden arkadaşlar ben baktırdım gerçekten beğendım yaşadığım olayları söyledı gelecekle ılgılıde söyluyor gorucez çıkarsa onuda paylaşırım ama gitmek isteyen varsa yada telefonda baktırmak ısteyenler baktırabılır ben memnun kaldım sizi bilemem tabı kalırmısınız 40 tl bakıyor

ella yı ilk önerende yeni üyeydi ,tavsiye edende yeni üye ?

kuzum siz ellayı önermeye mi üye oldunuz acep ?

Ella nın telefonunu bana atarmısınız merak ettım de bu kadın nerde bakıyor?bırde tarotmu ne bakıyor

Arkadaşlar beylikdüzündeki serpil e ben gittim.Ikı kere hemde,şöyle anlatayım ilk gittiğimde kımse yoktu bana yaklasık 45 dk fal bakmıstı meslegımden tutunda aılemde halamın ısmıne nerelı oldugumuza su tarıhte deden vefat etmıse kadarr herseyıı bılmıstır.Ben agzım acık cıkmıstmm hayatımda baktırdıgım en ıyı faldı.Fıncana bakmaz yalandan kapatır ztn bana o zmn dırek sevgılımın ısmını dırek ısmını soyledı harf marf degıl..cok ıyıydııı.Ama sonraaaaaaaaaaaaaa;

1.5 yıl ıcınde tekrar gıttım bu referanslara dayanarak gıttım 4 arkadasımıda goturdum ustelıkk mukemmel dıye Mımarobada oturur kendısı bıze 2 ye randevu verdı. ılk gıttıgımde kımse yoktu kadının evınde cocukları vardı bırtek,ıkıncı gıttıgımde o ev tam bır ofıse donmus ıcerı gırdıgımızde onumuzde 25 kısı vardı ınsanlar balkonda sıkıs pıkıs oturuyorlar yandakı komsular durumdan rahatsız ıcerı gıren kısılere tuhaf tuhaf bakıyorlar hatta sıgara kullerını asagıya atmayın dıye bagıran komsusuyla olay cıktı fln..ve falı 15 dk surmedı ıkıncı gıttımgde o kdr fenaydıkı buyuk bır umıtle gdıp hayalkırıklıgıyla cıkmasıda cabassı ustelık besıktastan arabayla mımarobaya 4 kız arkımıda alarak gttım..Bosuna bır suru ısım sayar takır takır ahmet kım emre kım hasan kım o kım bu kım bılır evet ama sdece ısım bılmeyle kalmıs artık yeteneklerı ben buyuk hayalkırıklıgı yasamıstım ıkıncı gıttıgımde..bılgınız olsun

brine daha elvada yani

küçükyalıdakinin iletişim bilgilerini alabilir miyim civciv ? :)

Neden burayı bu kadar seviyesiz hale getirme çabası içindesiniz ? Burası fal üzerine bir blog ve herkes kendi düşünce ve yorumlarını yapıyor. Üyelerin özel hayatı sizi ilgilenirmez, kompleksiniz, probleminiz nedir bilmiyorum sizi bu derece salırganlaştırıp ilgi çekmeye çalıştıran, bir yere kadar başarılı oldunuz, artık yeter. Zaten 1-2 yorumunuzdan sonra kimse sizi ciddiye almayacaktır, ama buna gerek kalmasın, biraz saygı lütfen.

nolur benden önce gitmesin kimse
ben gidip beğenmeyeyim bakalım yarın ikisinden birindeyim. haber bekliyorum :)
dönüşte hemen anlatırım falımııı .

ayy kıyamam yaa kime niyetlensen hep birşey çıkıyor canım ama her işte bir hayır vardır diye düşün bence...
hadi bakalım o zaman yarın akşam merakla bekliyoruz yorumlarını tatlım...

Evet cnm sana da cok tesekkur ederim. Insallah cikar :) kusura bakma genelde telefonla siteyi cek ettigimden sana tesekkur etmeyi atlamisim tez zamanda su direkt mesaj hakki kazanila :)

önemli değil tatlım... rica ederim ne demek... hepimiz birbirimize destek olup yardımcı olmak için buradayız... umarım en kısa zamandada özel msj hakkın olur... sitede geyik sohbeti bölümü var yeni üyeler oradaki muhabbetlere katılarak msj sayısını dolduruyorlar bilgin olsun...

b.minem sinirlenme tatlım değmez... o kişiye haddi bildirildi hem bizim tarafımızdan hemde yöneticiler tarafından geçmiş sayfalarda okumuşsundur sabah baya karışmıştı burası neyseki yönetim duruma el koyduda eski huzurumuza geri döndük...

Civcivyumurtası; su kucukyalıdakı kırık dedıklerın nasıllar yanı kırık derken??

ya biraz delimsi insanlarmıs sanırım.kuzenin soylemesine gore ama kendisi de biraz evhamlıdır belki o abartıyodur bilemiyorum.ragbet goren bir kadınmıs dedigine gore.bazı arkadaslara verdim adresini.bakalım deneyen olursa paylaşır heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…